Νέα

Βρέθηκε ο τάφος του Μ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ΚΑΒΛΑΡΧΟΣ
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 46K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

_Σατράπης_

Μέλος
Εγγρ.
4 Αυγ 2014
Like
0
Πόντοι
6
Θα ήθελα να αναλύσεις τι ακριβώς κατάλαβα λάθος,μπορεί να παραξήγησα τη φάση, αν αέχει ας πούμε ένα μυστικό μήνυμα που εγώ δεν μπορώ να κατανοήσω.

Μπροκολε θα σου πω εγω. Το ΠΑΟΚ δεν το εγραψε καποιο χουλιγκανι, ειναι γραμενο απο την εποχη του Αλεξανδρου..γι αυτο σε χλευαζουν επειδη δεν ξερεις καλα την ιστορια...μην πηγαινει ο νους σου καπου αλλου αυτο ειναι ολο

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386

Συνημμένα

• βουλ.jpg
    βουλ.jpg
    7,8 KB · Εμφανίσεις: 11
Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.785
Πόντοι
3.656
Μου έμεινε μια απορία, από αυτά που γράψανε κάποιοι συνάδελφοι. Πιστεύετε ότι πάνω στα μνημεία, στα Κλασικά αγάλματα, στις πυραμίδες, στη Σφίγγα, στο Στόουνχετζ, στα αγάλματα του  Μιχαήλ Άγγελου, στους πίνακες του Λεονάρντο Ντα Βίτσι κλπ, πρέπει να γραφούν συνθήματα ομάδων; Ανέκδοτα; Έξυπνες ατάκες του στυλ η Ζωή είναι ωραία αλλά τα έχει με άλλον; ή μήπως πρέπει να κρατηθούν όσο το δυνατόν απείραχτα για τις επόμενες γενιές; Κάθε απάντηση δεκτή. Είμαστε ώριμοι άνθρωποι και θεωρώ ότι μπορούμε να συζητήσουμε επί παντός επιστητού.

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
Μου έμεινε μια απορία, από αυτά που γράψανε κάποιοι συνάδελφοι. Πιστεύετε ότι πάνω στα μνημεία, στα Κλασικά αγάλματα, στις πυραμίδες, στη Σφίγγα, στο Στόουνχετζ, στα αγάλματα του  Μιχαήλ Άγγελου, στους πίνακες του Λεονάρντο Ντα Βίτσι κλπ, πρέπει να γραφούν συνθήματα ομάδων; Ανέκδοτα; Έξυπνες ατάκες του στυλ η Ζωή είναι ωραία αλλά τα έχει με άλλον; ή μήπως πρέπει να κρατηθούν όσο το δυνατόν απείραχτα για τις επόμενες γενιές; Κάθε απάντηση δεκτή. Είμαστε ώριμοι άνθρωποι και θεωρώ ότι μπορούμε να συζητήσουμε επί παντός επιστητού.
Ξεκολλα.Εγραψες μια σαχλαμαρα,(blond moment) παει περασε.Παμε παρακατω.

bourdeliotis

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2014
Κριτικές
23
Like
5
Πόντοι
26
ο ναος του ποσειδωνα στο σουνιο δεν ειναι ναος ειναι ερείπια, καποτε εκει χαραξε το ονομα του και ο λορδος βυρων, σημερα αξιοθεατο του μνημειου θεωρειται και η "υπογραφη" του λορδου βυρωνα. βεβαια αυτη η περιπτωση ειναι η εξαιρεση ο κανονας ειναι οτι γινονται μονο βανδαλισμοι. οποτε ειμαι κατά

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
ο ναος του ποσειδωνα στο σουνιο δεν ειναι ναος ειναι ερείπια, καποτε εκει χαραξε το ονομα του και ο λορδος βυρων, σημερα αξιοθεατο του μνημειου θεωρειται και η "υπογραφη" του λορδου βυρωνα. βεβαια αυτη η περιπτωση ειναι η εξαιρεση ο κανονας ειναι οτι γινονται μονο βανδαλισμοι. οποτε ειμαι κατά
αναρχας ήταν κι ο Μπάιρον τυπε

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.110
Πόντοι
17.085
Η αρχαιολογική σκαπάνη εργάζεται ασταμάτητα για ένα από τα σημαντικότερα αρχαιολογικά ευρήματα στην Ελλάδα. Εκτός από την σκαπάνη, η σύγχρονη αρχαιολογία έχει στην ανασκαφική της φαρέτρα και πιο προηγμένα τεχνολογικά εργαλεία, όπως οι μικροκάμερες.

Σύμφωνα με δημοσίευμα το κυριακάτικου Βήματος, οι ειδικοί κατάφεραν να περάσουν μια μικροκάμερα μέσα στο χώρο/ προθάλαμο του τάφου, μεταξύ δύο τοίχων και αναφέρει ότι η αρχαιολόγος (υπεύθυνη της ανασκαφής) κ. Περιστέρη, διέκρινε σημεία ενός μεγαλοπρεπούς δωματίου.

(www.athensvoice.gr/article/%CE%B5%CE%B9%CE%B4%CE%AE%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%82/%CF%84%CE%B9-%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%AD%CE%B3%CF%81%CE%B1%CF%88%CE%B5-%CE%B7-%CE%BC%CE%B9%CE%BA%CF%81%CE%BF%CE%BA%CE%AC%CE%BC%CE%B5%CF%81%CE%B1-%CF%83%CF%84%CE%BF%CE%BD-%CF%84%CE%AC%CF%86%CE%BF-%CF%84%CE%B7%CF%82-%CE%B1%CF%81%CF%87%CE%B1%CE%AF%CE%B1%CF%82-%CE%B1%CE%BC%CF%86%CE%AF%CF%80%CE%BF%CE%BB%CE%B7%CF%82]athensvoice.gr[/url])

bourdeliotis

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2014
Κριτικές
23
Like
5
Πόντοι
26
ε με τετοιο μεγεθος ταφος ποσο μικροπρεπης μπορει να ηταν ο προθαλαμος  :think:

bourdeliotis

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2014
Κριτικές
23
Like
5
Πόντοι
26
τελικα ποτε τον ανοιγουν να δουν το μεσα πληρως?

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906

Stories

Νέο!