ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΠΟΚΟΛΟΣ
Μέγας
- Εγγρ.
- 26 Μαρ 2012
- Like
- 14.785
- Πόντοι
- 3.656
Μια λέξη θα σου πω
photoshop.
αν είναι πραγματικά φωτοσοπ, με συγχωρείς, παίρνω πίσω όσα είπα. Αν είναι αληθινό, με βρίσκεις λάθος;
Μια λέξη θα σου πω
photoshop.
Θα ήθελα να αναλύσεις τι ακριβώς κατάλαβα λάθος,μπορεί να παραξήγησα τη φάση, αν αέχει ας πούμε ένα μυστικό μήνυμα που εγώ δεν μπορώ να κατανοήσω.
Συνεχιζεις τις μαλακιες ε;αν είναι πραγματικά φωτοσοπ, με συγχωρείς, παίρνω πίσω όσα είπα. Αν είναι αληθινό, με βρίσκεις λάθος;
δεν ειναι τυπεαν είναι πραγματικά φωτοσοπ, με συγχωρείς, παίρνω πίσω όσα είπα. Αν είναι αληθινό, με βρίσκεις λάθος;
Σαν τον τζ ελ γραφεις κοιταξε το
τυπε δεν τα εβαψε ο τζαμαικαν
Τον ταφο του παοκ βρηκαν
τυπε σημαιες και τρόπαια ειναι στα εσωτερικα δωματα...Παλι καλα που δεν εβαλε και καμια βουλγαρικη σημαια τυπε
Ξεκολλα.Εγραψες μια σαχλαμαρα,(blond moment) παει περασε.Παμε παρακατω.Μου έμεινε μια απορία, από αυτά που γράψανε κάποιοι συνάδελφοι. Πιστεύετε ότι πάνω στα μνημεία, στα Κλασικά αγάλματα, στις πυραμίδες, στη Σφίγγα, στο Στόουνχετζ, στα αγάλματα του Μιχαήλ Άγγελου, στους πίνακες του Λεονάρντο Ντα Βίτσι κλπ, πρέπει να γραφούν συνθήματα ομάδων; Ανέκδοτα; Έξυπνες ατάκες του στυλ η Ζωή είναι ωραία αλλά τα έχει με άλλον; ή μήπως πρέπει να κρατηθούν όσο το δυνατόν απείραχτα για τις επόμενες γενιές; Κάθε απάντηση δεκτή. Είμαστε ώριμοι άνθρωποι και θεωρώ ότι μπορούμε να συζητήσουμε επί παντός επιστητού.
ο ναος του ποσειδωνα στο σουνιο δεν ειναι ναος ειναι ερείπια, καποτε εκει χαραξε το ονομα του και ο λορδος βυρων, σημερα αξιοθεατο του μνημειου θεωρειται και η "υπογραφη" του λορδου βυρωνα. βεβαια αυτη η περιπτωση ειναι η εξαιρεση ο κανονας ειναι οτι γινονται μονο βανδαλισμοι. οποτε ειμαι κατάΜου έμεινε μια απορία, από αυτά που γράψανε κάποιοι συνάδελφοι. Πιστεύετε ότι πάνω στα μνημεία, στα Κλασικά αγάλματα, στις πυραμίδες, στη Σφίγγα, στο Στόουνχετζ, στα αγάλματα του Μιχαήλ Άγγελου, στους πίνακες του Λεονάρντο Ντα Βίτσι κλπ, πρέπει να γραφούν συνθήματα ομάδων; Ανέκδοτα; Έξυπνες ατάκες του στυλ η Ζωή είναι ωραία αλλά τα έχει με άλλον; ή μήπως πρέπει να κρατηθούν όσο το δυνατόν απείραχτα για τις επόμενες γενιές; Κάθε απάντηση δεκτή. Είμαστε ώριμοι άνθρωποι και θεωρώ ότι μπορούμε να συζητήσουμε επί παντός επιστητού.
αναρχας ήταν κι ο Μπάιρον τυπεο ναος του ποσειδωνα στο σουνιο δεν ειναι ναος ειναι ερείπια, καποτε εκει χαραξε το ονομα του και ο λορδος βυρων, σημερα αξιοθεατο του μνημειου θεωρειται και η "υπογραφη" του λορδου βυρωνα. βεβαια αυτη η περιπτωση ειναι η εξαιρεση ο κανονας ειναι οτι γινονται μονο βανδαλισμοι. οποτε ειμαι κατά
Μελετάτε τας γραφάς. Όλη η αλήθεια στην σελίδα 3.
τυπε λες να βρουνε και κανα ξυλογλυπτο?τυπε σημαιες και τρόπαια ειναι στα εσωτερικα δωματα...
μπορεί τυπε ,ηταν μερακλής ο αλεξανδροςτυπε λες να βρουνε και κανα ξυλογλυπτο?
να το δωσουν να το εκτιμησει ο αχαχουχας τυπεμπορεί τυπε ,ηταν μερακλής ο αλεξανδρος
τυπε άλλο φοβάμαι..αν σύλησαν τον τάφο ο παπατρολης με τον πάπια θα βρούμε μέσα καμια επιγραφή σε μακεντονσκινα το δωσουν να το εκτιμησει ο αχαχουχας τυπε