Νέα

Βρέθηκε νεκρός ο Βαγγέλης Γιακουμάκης

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kaboul
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 57K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

bart attack

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2009
Κριτικές
20
Like
93
Πόντοι
11
εγω ετσι και ημουν γονιος αυτου του παιδιου θα τους ειχα ισοπεδωσει. Ουτε συγγνωμες θα δεχομουν ουτε τιποτα θα πηγαινε το θεμα μέχρι τελους και ας τολμουσε κανεις να απειλήσει οτι αν δεν αποσυρω την μυνηση θα μου κάνει το οτιδηποτε.
καλα δεν το σθζηταμε αυτο....εγω ως γονιος θα ειμοθα εκει και θα εκανα ανακρισεις......αλλα και παλι σου λεω και ας εχω γινει κουραστικος...το κλειδι ειναι ο συγκατικος!!!!

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.426
Πόντοι
366
εγω ετσι και ημουν γονιος αυτου του παιδιου θα τους ειχα ισοπεδωσει. Ουτε συγγνωμες θα δεχομουν ουτε τιποτα θα πηγαινε το θεμα μέχρι τελους και ας τολμουσε κανεις να απειλήσει οτι αν δεν αποσυρω την μηνυση θα μου κάνει το οτιδηποτε. Και θα ρωτουσα τον δικηγορο αμα μπορούσαμε να πάρουμε αποζημιωση. Ειπαμε καλοι καλοι αλλα οχι και μλκες  :)
κι εγω καπως ετσι τα χω στο μυαλο μου, αλλα εξω απ το χωρο μπορουμε να λεμε οτι θελουμε ;)
εγω ευχομαι να μη τυχει σε κανενα γονιο

Tsarkitis

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2015
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
16
Ποιές μυνήσεεις ρε παιδιά? Αν τον έχουν σκοτώσει - νομίζω το πιθανότερο - και δεν εχει φύγει μόνος του τότε θέλει φονικά για να ξεπλυθεί αυτό το κακό. πιστόλι στο χέρι μπαμ μπαμ τέζα και στο διάβολο. την ειδαν τσαμπουκάδες λέει στο αρνάκι. τα μαλακιστήρια.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
Φαντασου ομως λεει, να βρηκε ο πιτσιρικάς αυτον τον τροπο  να εκδικηθει τους βασανιστες του.
Να σκηνοθετησε την εξαφανιση ή τον θανατό του, και να ταλαιπωρησει αγριως ετσι τους αλλους.
Προχωρημενο? Πώς σας φαινεται?

bart attack

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2009
Κριτικές
20
Like
93
Πόντοι
11
Δεν αποσυρονται αυτες οι μηνυσεις τύπε...
ειναι αυταπαγγελτες εννοεις???παντως πολεμικες τεχνες και μαλακιες δηλαδη αν ο αλλος εχει ενα 45 αριτι θα του κανεις????

bart attack

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2009
Κριτικές
20
Like
93
Πόντοι
11
Φαντασου ομως λεει, να βρηκε ο πιτσιρικάς αυτον τον τροπο  να εκδικηθει τους βασανιστες του.
Να σκηνοθετησε την εξαφανιση ή τον θανατό του, και να ταλαιπωρησει αγριως ετσι τους αλλους.
πολυ εξυπνο....αλλα θελει μυλο και αρχιδια.....τα εχει????δεν νομιζω εγω....

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
Αυτος τη γλυτωσε στο δημοτικο γυμνασιο λυκειο , αν τη γλυτωνε και  απο το πανεπιστημιο θα την παταγε στο στρατο στη δουλεια στο γαμο , στη ζωη γενικα,
Αν δεν εισαι δυνατος ψυχικα σωματικα θα σε κατασπαραξουν οπως στο σερενγκετι.
Ξεχνατε τι γινοταν στο στρατο?
Στην αλεξανδρουπολη ειχαμε γιοτα σαρανταρη που υπηρετουσε τριμηνα γιατι δεν μπορουςε συνεχομενα, ηταν ψιλοαγαθος και βεβαια  ολα τα βλαχαδερα  τον δουλευαν κτλ,
Ο χαζουλης ομως εκανε μονο θαλαμοφυλικια, δηλαδη σουλατσαρε αναμεσα σε ξιφολογχες τελαμονες οπλα , οταν κυκλοφορησε η φημη οτι χρονια πριν καποιος στην ιδια φαση ειχε σφαξει δυο που τον πειραζαν τοτε ολα τα ανεγκεφαλα βλαχαδερα αρχισαν να τον προσεχουν και να τον φροντιζουν,
Παντα πρεπει να σκεφτομαστε την αντιδραση του αδυναμου, αλλα μερικοι δεν..

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.426
Πόντοι
366
Καημένο παιδί. Δυστυχώς, πολλά ζωάδια "ζουν ανάμεσά μας". Άλλο χιούμορ και πειράγματα, κι άλλο το να βλάπτεις σωματικά και όχι μόνο τους άλλους. Κι εντελώς άλλο να το ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΕΙΣ που κάνεις δυστυχισμένο τον άλλον που ΞΕΡΕΙΣ πως πληγώνεται από όλο αυτό, και μάλιστα πολύ.

Το ανησυχητικό ήταν πως όλοι γνωρίζαν. Όπως και η γυναίκα της οποίας την πόρτα χτύπησε, ζητώντας βοήθεια, κι αυτή τον έγραψε αναγκάζοντάς τον να φύγει τη μοιραία εκείνη μέρα. Όλοι σιχαίνονται, ξενερώνουν και αηδιάζουν με τους ευαισθητούληδες, τους "φλωράκους", τους "μπέμπηδες", όμως δεν σκέφτονται πως αν ήταν στο λάθος μέρος, τη λάθος στιγμή, με τα λάθος άτομα παρέα, θα βρίσκονταν σε χειρότερη θέση από εκείνη του καημένου φοιτητή. Ούτε σκέφτονται πως ο κανακάρης τους ή η κορούλα τους μπορεί να πάθει τα ίδια και χειρότερα από τα λουλουδάκια της νεολαίας της σημερινής πως κατήντησε...

Το παρελθόν μου ήταν αρκετά ιδιαίτερο, όμως θύμα bullying δεν έπεσα ποτέ. Ίσως έκανα λίγο bullying, χωρίς να το παρακάνω φυσικά, όμως ποτέ με σκοπό να βλάψω. Στη μια περίπτωση οι "φίλοι" μου με είχαν βάλει. Στην άλλη το έκανα για να αμυνθώ, να του κόψω την όρεξη για ενοχλητικές πλάκες που σπάμαρε ανελέητα στο σχολείο. Και τις δυο φορές σταμάτησα όταν είδα τις αλλαγές που ήθελα. Ούτε το διασκέδασα, μάλιστα στην περίπτωση που με βάλανε οι "φίλοι" να το κάνω αυτό, το μετάνιωσα, γιατί εκείνο το παιδί ήταν καλό, και στην εκδρομή στην Αθήνα στο λύκειο τον συνάντησα τυχαία (είχε αλλάξει σχολείο και έμενε αθήνα αυτός μετά) και μου έκανε το τραπέζι, ντράπηκα και ήθελα να ανοίξει η γη να με καταπιεί.

Μην είστε αδύναμοι. Κάποιοι άνθρωποι, παιδιά ή μη, είναι εκεί έξω για αίμα. Διψάνε για αίμα. Όχι από τρέλλα. Ίσως από κατάλοιπα ενστίκτων. Ίσως από διαστροφή. Ίσως από σαδιστικές τάσεις. Ίσως από όλες αυτές τις παραθρησκευτικές παπαριές του "αριστερού χεριού/μονοπατιού". Προσέχτε. Πέτρα την καρδιά, ατσάλι το σώμα, "δύναμη του νου". Περπατούν ανάμεσά μας κτήνη με την προβιά ανθρώπου. Με τα λογάκια, τις ευγένειες και τα κλαμματάκια, μόνο θύματα θα υπάρχουν εσαεί. Τους αξίζει κάτι καλύτερο, ένα μέλλον, αυτών των παιδιών.

Και η υποκρισία... Είδα πόσα σχόλια εκ του ασφαλούς, αλλού σε άλλα σάητ. Εσύ ρε παληκάρι, τον έκανες φίλο, τον στήριξες, του στάθηκες; Μόνο ωραία λογάκια μετά το κακό; Εσύ ρε τσουράπω που σκούζεις, δεν ξενερώνεις με τα φλωράκια, δεν ψάχνεις αλητάκια για γκόμενο; Δεν τον δούλεψες και δεν σκέφτηκες ποτέ "σιγά μην έκανα εγώ σχέση με έναν τέτοιο καρμίρη"; Η γειτόνισσα που ήξερε πως χρειαζόταν το παιδί βοήθεια, και δεν του άνοιξε την πόρτα; Ας ήταν κανάς κούκλος/μαγκάκι, και μεσάνυχτα θα του άνοιγε να μπει να την πηδήξει. Ας τα διάλα ρε. Γραμματείς και φαρισαίοι. Μετά οι φασίστες σας πειράζουν. Θα το επαναλάβω εγώ. Οι χειρότεροι φασίστες, είναι οι κόκκινοι και οι αριστεροί. Κι οι μεγαλύτεροι υποκριτές και κλικαδόροι επίσης.
και καταληξαμε σ αυτο  :jerking: μπραβο τυπε στις γενικευσεις εισαι πρωτος

να φανταστω και οι "κρητικαροι" που τον τραμπουκιζαν θα ηταν σε καμια τοπικη του συριζα ρεθυμνου  :idiot:

Tsarkitis

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2015
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
16

δε πρέπει να ειναι τόσο έξυπνος. Εκτός εαν έφυγε για άλλους λόγους και το συνδέουμε με τον γεγονός των τσαμπουκάδων που υπέστη άστοχα.

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.426
Πόντοι
366
Φαντασου ομως λεει, να βρηκε ο πιτσιρικάς αυτον τον τροπο  να εκδικηθει τους βασανιστες του.
καλο
κουφαλα δικηγορε μονο εσυ θα το σκεφτοσουν αυτο  :P

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
δε πρέπει να ειναι τόσο έξυπνος. Εκτός εαν έφυγε για άλλους λόγους και το συνδέουμε με τον γεγονός των τσαμπουκάδων που υπέστη άστοχα.
Παιζει κι αυτο. Πολυ καλη σκεψη.

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.426
Πόντοι
366
παιζει κι αυτο το σεναριο, δηλαδη να εφυγε (τασεις φυγης)....αλλα δεν δινω πολλες πιθανοτητες...δεν θα τον ειχε δει καποιος καπου...χωρις φαγητο στεγη, θα ηταν αναγκασμενος να ερθει σε επαφη με κοσμο...δε θα περνουσε απαρατηρητος....
οποτε τεινω πιο πολυ οτι δυστυχως θα ναι σε κανα πατο καμιας λιμνης

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
παιζει κι αυτο το σεναριο, δηλαδη να εφυγε (τασεις φυγης)....αλλα δεν δινω πολλες πιθανοτητες...δεν θα τον ειχε δει καποιος καπου...χωρις φαγητο στεγη, θα ηταν αναγκασμενος να ερθει σε επαφη με κοσμο...δε θα περνουσε απαρατηρητος....
οποτε τεινω πιο πολυ οτι δυστυχως θα ναι σε κανα πατο καμιας λιμνης
Να τον σκοτωσαν κατα λαθος δηλαδη και να τον εξαφανισαν?

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.426
Πόντοι
366
Να τον σκοτωσαν κατα λαθος δηλαδη και να τον εξαφανισαν?
αυτο το σεναριο για μενα ειναι το πιο πιθανο....
βεβαια για το κατα λαθος κραταω και μια πισινη

παντως θυμιζει πολυ την υποθεση του μικρου Αλεξ απ τη Βεροια

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
αυτο το σεναριο για μενα ειναι το πιο πιθανο....
βεβαια για το κατα λαθος κραταω και μια πισινη

παντως θυμιζει πολυ την υποθεση του μικρου Αλεξ απ τη Βεροια

με αυτον τι εγινε τελικα ?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom