Νέα

Βρέθηκε νεκρός ο Βαγγέλης Γιακουμάκης

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kaboul
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 57K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.304
Πόντοι
5.006
τι πλακες ρε.....εδω μιλαμε για 20 χρονων γαιδουρια, δεν μιλαμε για δημοτικο και νηπιαγωγειο..... :headbang: :headbang: :headbang:
το παιδι μαλλον το φαγανε...μαλακια του, γιατι θα μπορουσε να δωσει κανα 500ευρω σε 2 γεωργιανους και θα τους εκαναν αλογο τους ψευτομαγκες....

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
A ρε να μην ημουνα σχολειο μαζι σου  :grin: Πρεπει να τρωγες πολυ φαπα, θα χε πολυ πλακα  :2funny: :2funny: :2funny:

εγω σε συγκριση με άλλους που κάνανε τους μάγκες και κάποιες μέρες τους βλέπαμε να έρχονται στο σχολειο μελανιασμένοι δεν έφαγα τιποτα. Ποτε δεν με κτυπησε κανεις και να μου αφήσει σημάδια εντάξει μερικες φορές παιξαμε κάποιες φάπες αλα ξυλο ξυλο δεν έχω φάει εγω ποτε. Ισως επειδη έβλεπα ποιοι ειναι οι μλκες και τους προσεχα.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Και αυτοι που ερχοντουσαν μελανιασμενοι δεν ηταν οι αδυναμοι του σχολειου απλα υπηρχε παντα ένας πιο μαγκας εξωσχολικος που τους φορτωνε με ξύλο. Πάντα υπάρχει ενας πιο μάγκας και αδιστακτος απο σένα. Το καλυτερο απο ολα ειναι να αποφευγεις πλάγια και ευελικτα τους καυγαδες.

Θυμαμαι οταν ημουν α γυμνασιου ένας μου πουλησε τσαμπουκά 2 χρονια μεγαλυτερος επειδη του ειπα για την ομάδα του αλλα δεν το συνεχισα απλα έφυγα και μετα απο καιρο έφαγε τοσο ξυλο απο έναν αλλον που το μάτι του ηταν κλειστο για 3 μέρες και μαύρο. Λοιπον απλα βλεπεις τους μλκες και τους προσέχεις αυτο ειναι το καλυτερο απο ολα. Να σου κοβει

grant1

Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2014
Like
6
Πόντοι
6
Εμενα δεν με πλησιάζει κανεις οταν γνωριζουν οτι κανω χρονια πολεμικες τεχνες. Μια φορα πηγε ενας να μου κάνει μαλακιες του έπιασα το χερι και του το γυρισα και παρακαλουσε να του το αφησω του λεω ετσι και με ξαναπειράξεις θα υποφέρεις βεβαια πιο πολυ στην πλακα ηταν αλλα αμα δεν του το εκοβα θα έκανε καζουρα σε μενα με την παρέα του.

Φυσικα έχω υποχωρησει σε αλλες καταστασεις πχ στο δρομο γιατι δεν ηξερα τι κουβαλουσε ο αλλος πανω του αλλα σε γενικες γραμμες δεν έχω επιτρεψει τέτοιες καταστασεις πιστευω πρεπει να έχεις πυγμη και να μην επιτρεπεις κάποια αστεια αμα σε ενοχλουν στη τελικη ας μην σου ξαναμιλησουν αμα δεν ξέρουν να κανουν αστεια να πανε να γαμηθουν
  α ρε μπολντυ εισαι τεραστιος  :2funny:

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390
εγω σε συγκριση με άλλους που κάνανε τους μάγκες και κάποιες μέρες τους βλέπαμε να έρχονται στο σχολειο μελανιασμένοι δεν έφαγα τιποτα. Ποτε δεν με κτυπησε κανεις και να μου αφήσει σημάδια εντάξει μερικες φορές παιξαμε κάποιες φάπες αλα ξυλο ξυλο δεν έχω φάει εγω ποτε. Ισως επειδη έβλεπα ποιοι ειναι οι μλκες και τους προσεχα.

honda27

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Καημένο παιδί. Δυστυχώς, πολλά ζωάδια "ζουν ανάμεσά μας". Άλλο χιούμορ και πειράγματα, κι άλλο το να βλάπτεις σωματικά και όχι μόνο τους άλλους. Κι εντελώς άλλο να το ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΕΙΣ που κάνεις δυστυχισμένο τον άλλον που ΞΕΡΕΙΣ πως πληγώνεται από όλο αυτό, και μάλιστα πολύ.

Το ανησυχητικό ήταν πως όλοι γνωρίζαν. Όπως και η γυναίκα της οποίας την πόρτα χτύπησε, ζητώντας βοήθεια, κι αυτή τον έγραψε αναγκάζοντάς τον να φύγει τη μοιραία εκείνη μέρα. Όλοι σιχαίνονται, ξενερώνουν και αηδιάζουν με τους ευαισθητούληδες, τους "φλωράκους", τους "μπέμπηδες", όμως δεν σκέφτονται πως αν ήταν στο λάθος μέρος, τη λάθος στιγμή, με τα λάθος άτομα παρέα, θα βρίσκονταν σε χειρότερη θέση από εκείνη του καημένου φοιτητή. Ούτε σκέφτονται πως ο κανακάρης τους ή η κορούλα τους μπορεί να πάθει τα ίδια και χειρότερα από τα λουλουδάκια της νεολαίας της σημερινής πως κατήντησε...

Το παρελθόν μου ήταν αρκετά ιδιαίτερο, όμως θύμα bullying δεν έπεσα ποτέ. Ίσως έκανα λίγο bullying, χωρίς να το παρακάνω φυσικά, όμως ποτέ με σκοπό να βλάψω. Στη μια περίπτωση οι "φίλοι" μου με είχαν βάλει. Στην άλλη το έκανα για να αμυνθώ, να του κόψω την όρεξη για ενοχλητικές πλάκες που σπάμαρε ανελέητα στο σχολείο. Και τις δυο φορές σταμάτησα όταν είδα τις αλλαγές που ήθελα. Ούτε το διασκέδασα, μάλιστα στην περίπτωση που με βάλανε οι "φίλοι" να το κάνω αυτό, το μετάνιωσα, γιατί εκείνο το παιδί ήταν καλό, και στην εκδρομή στην Αθήνα στο λύκειο τον συνάντησα τυχαία (είχε αλλάξει σχολείο και έμενε αθήνα αυτός μετά) και μου έκανε το τραπέζι, ντράπηκα και ήθελα να ανοίξει η γη να με καταπιεί.

Μην είστε αδύναμοι. Κάποιοι άνθρωποι, παιδιά ή μη, είναι εκεί έξω για αίμα. Διψάνε για αίμα. Όχι από τρέλλα. Ίσως από κατάλοιπα ενστίκτων. Ίσως από διαστροφή. Ίσως από σαδιστικές τάσεις. Ίσως από όλες αυτές τις παραθρησκευτικές παπαριές του "αριστερού χεριού/μονοπατιού". Προσέχτε. Πέτρα την καρδιά, ατσάλι το σώμα, "δύναμη του νου". Περπατούν ανάμεσά μας κτήνη με την προβιά ανθρώπου. Με τα λογάκια, τις ευγένειες και τα κλαμματάκια, μόνο θύματα θα υπάρχουν εσαεί. Τους αξίζει κάτι καλύτερο, ένα μέλλον, αυτών των παιδιών.

Και η υποκρισία... Είδα πόσα σχόλια εκ του ασφαλούς, αλλού σε άλλα σάητ. Εσύ ρε παληκάρι, τον έκανες φίλο, τον στήριξες, του στάθηκες; Μόνο ωραία λογάκια μετά το κακό; Εσύ ρε τσουράπω που σκούζεις, δεν ξενερώνεις με τα φλωράκια, δεν ψάχνεις αλητάκια για γκόμενο; Δεν τον δούλεψες και δεν σκέφτηκες ποτέ "σιγά μην έκανα εγώ σχέση με έναν τέτοιο καρμίρη"; Η γειτόνισσα που ήξερε πως χρειαζόταν το παιδί βοήθεια, και δεν του άνοιξε την πόρτα; Ας ήταν κανάς κούκλος/μαγκάκι, και μεσάνυχτα θα του άνοιγε να μπει να την πηδήξει. Ας τα διάλα ρε. Γραμματείς και φαρισαίοι. Μετά οι φασίστες σας πειράζουν. Θα το επαναλάβω εγώ. Οι χειρότεροι φασίστες, είναι οι κόκκινοι και οι αριστεροί. Κι οι μεγαλύτεροι υποκριτές και κλικαδόροι επίσης.

Αν εξαιρεσω την τελευταια πρόταση που ειναι άκυρη ΑΔΕΡΦΕ ΜΟΥ ΕΓΡΑΨΕΣ...

kuzia

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιαν 2010
Like
423
Πόντοι
26
Εγω προσωπικα ακουσα τα λεγομενα των "παιδιων" στην εκπομπη της Νικολουλη.Στην ουσια μιλουσε ενα ατομο που δειχνει να ειναι και αρχηγος της ομαδος με προφιλ κλασσικου βλαχου γαμαω γιδοβοσκου.
Απο αυτα που ακουσα δειχνει οτι τον τυρανουσαν τον νεαρο και ισως να εγινε και κατι σοβαρο που πληγωσε τον κρητικο του εγωισμο.
Ετσι καταληγω στο συμπερασμα οτι ισως ο νεαρος αυτοκτονησε(μακαρι να κανω λαθος)

wilde rose

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2014
Like
0
Πόντοι
166
Φαντασου ομως λεει, να βρηκε ο πιτσιρικάς αυτον τον τροπο  να εκδικηθει τους βασανιστες του.
Να σκηνοθετησε την εξαφανιση ή τον θανατό του, και να ταλαιπωρησει αγριως ετσι τους αλλους.
Προχωρημενο? Πώς σας φαινεται?
Αυτο μ'αρεσει σε εσενα, η αστείρευτη φαντασία σου!!!

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Για το θέμα: δε ξέρουμε τι εχει γίνει ο αγνοούμενος. Μπορεί να τον έσφαξαν και να τον πέταξαν σε ρέμα ή αλεπότρυπα, μπορεί νατο έσκασε στο εξωτερικό ή σε κάποιο μέρος της Ελλάδας γιατι ήθελε να αλλάξει εντελώς ζωή επειδή τον τυρανούσαν αυτοί οι τύποι.
Για τους κρητικούς: ειναι ανεγκέφαλοι, κλειστά σκοτεινά μυαλά, αίσχος νοοτροπία, μαλάκες και ούγκανοι.
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom