ΒΑΣΙΒΟΥΖΟΥΚΟΣ
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Μαρ 2013
- Like
- 4
- Πόντοι
- 6
Με τραμπουκίζει φίλε :S
Ρε φιλε δεν ειναι σωστο αυτο για καποιον που ξερει πολεμικες τεχνες. Αντιβαινει στο σωστο πνευμα τους :S
Με τραμπουκίζει φίλε :S
γιατι τυπε;δεν σβηνω πολλα σπαμ στον τομεα μου;παρτε καμια αδεια μονο gl γιατι απο τη πολλη δουλεια θα πάθετε υπερκοπωση
Πεστου ποσα κιλα ειναι ;)και μεις τι ειμαστε εδω τυπε;οι μοντς του σαιτ ειμαστε ομαδα αντιμπουλινγκ
ποιος ειναι ο τομεας σου?γιατι τυπε;δεν σβηνω πολλα σπαμ στον τομεα μου;
εμενα δεν με νικα παντως....Πεστου ποσα κιλα ειναι ;)
οι τσοντες και οι συλλογες με τις χορευτριες του τρυποκαρυδουποιος ειναι ο τομεας σου?
και μεις τι ειμαστε εδω τυπε;οι μοντς του σαιτ ειμαστε ομαδα αντιμπουλινγκ
Οχι βεβαια......Απλα για να τον καταταξειs στην λισταεμενα δεν με νικα παντως....
τυπε μια αγαπημενη οικογενεια ειμαστε ολοι...αφηστε τα μισηΝα κάνω αναφορά? Θα με λιώσει με τις λάτιν φιγούρες του :S
Απο τη θεωρία στην πραξη λοιπονοι τσοντες και οι συλλογες με τις χορευτριες του τρυποκαρυδου
και τι να πιασουν???τυπε μια αγαπημενη οικογενεια ειμαστε ολοι...αφηστε τα μιση
Βασικά για το δικό σου καλσόν λέγαμε. Τλσπ. πίσω απο το pc πούλα όσο μαγκιά θες. Αλλά μαζέψου λίγο γιατι εκτίθεσαι αρκετά με τις παπάτζες που γράφεις. Μην με κάνεις να σε αντιπαθήσω γιατι μπορεί να είσαι λίγο παπάτζας αλλά κατά βάθος είσαι καλό παιδί.εγω χαλαρος ειμαι εσυ αγχώνεσαι μηπως σου σκισω το καλτσον ειπα θα στο προσέξω τι αλλο θέλεις τωρα?
σε τρωει το μουνακι σουκαι τι να πιασουν???
Και τα ξυλόγλυπτα φίλε.οι τσοντες και οι συλλογες με τις χορευτριες του τρυποκαρυδου
Το κλιμα των ημερων ....σε τρωει το μουνακι σου
Πολλά λες >σε τρωει το μουνακι σου
Εκτοs απο βροχη, τι αλλο εχουν οι μερεs????Το κλιμα των ημερων ....
οχι εκει τυπε ποσταρω ως απλο μελοςΚαι τα ξυλόγλυπτα φίλε.
Τι φτιάχνει ο άνθρωπος ....