Νέα

Βρέθηκε νεκρός ο Βαγγέλης Γιακουμάκης

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kaboul
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 57K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.301
Πόντοι
1.686
Συμπέρασμα: Πρέπει να αλλάξει ο νόμος για το Πανεπιστημιακό Άσυλο.
Να μπορεί να μπαίνει η αστυνομία ,όπως σε κάθε κτήριο.
Στην πολυκατοικία μου γινόταν μια διάνεξη, ήρθε η αστυνομία την οποία
κάλεσα και σταμάτησε ο τσακωμός που μπορεί να είχε καταλήξει σε τραυματισμό,
διότι ό ένας είχε μπει στο διαμέρισμά του και γύρισε με κατσαβίδι και απειλούσε
τον άλλο που τσακωνόντουσαν.

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.455
Πόντοι
366
και εσυ ειδικος στις γενικευσεις τυπε???

το γραψα και παραπανω...εδω εγκειται το προβλημα...που οπως βλεπεις δεν ειναι και τοσο απλο
φιλε λιγο πολυ απ οτι εχω καταλαβει, παρακολουθωντας την υποθεση, το γνωριζαν...μαλιστα οι καθηγητας ειχαν συγκαλεσει και συσκεψη για το θεμα παλαιοτερα, με αποτελεσμα να του αλλαξουν και δωματιο...μαλιστα ειχε ενημερωθει και η μανα του παιδου, οτι υπηρχαν τετοιου ειδους προβληματα...πιθανο να μην ειχαν αξιολογησει σωστα τη σοβαροτητα των περιστατικων...να ειπαν δηλαδη το κλασικο, νταξη μωρε νεα παιδια ειναι το αιμα τους βραζει κτλ...που μπορουν να φτασουν κτλ κτλ...

το ζητημα για μενα δεν ειναι τοσο η ανεπαρκεια των θεσμων, ο ελεγχος πχ απ τους καθηγητες κτλ...πρακτικα δεν μπορουν να ειναι πανταχου παροντες να ελεγχουν...το ζητημα για μενα ειναι οτι δυστυχως υπαρχουν τετοια σαδιστικα μουνοπανακια, που αρεσκονται σε τετοιου ειδους πραξεις σε συνανθρωπους τους
αν τωρα εσυ νομιζεις οτι αυτο που γραφεις ειναι σχετικο με την ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ περιπτωση, παω παο

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220

Η αστυνομια μπαινει σε κάθε δημοσιο χώρο αλλα στην πολυκατοικια επειδη ειναι ιδιωτικος πρέπει να έχει ρητη συναινεση απο τον ιδιοκτητη ή ενταλμα απο τον εισαγγελέα. Δεν μπορει να έρθει ενας αστυνομικος στο ξαφνικο και να σου πει μπαινω στο σπιτι σου για ποιο λογο θα του πεις?

Tsarkitis

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2015
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
16
Πάντως απ οτι θυμάμαι στο γυμνάσιο, ετσι που ηταν η ηλικία της μαλακίας και αρπακονόμασταν, οι θεωρούμενοι ως "αλητόμαγκες" του σχολείου, πήραζαν εμένα και κατι άλλους, λεκτικά και με σπρωξιές. Τους ελεγα κόφτο μια δυο δεν, τα ήρα κρανίο, του κοπανάω 2 μπουνιες στομάχι του ενου και μια δυνατή στη μύτη και του σπάω του αλλουνου. Απο τότε ουτε που με ξανακοίταξαν. Απλά θέλει σπάσιμο τσαμπουκά με ξύλο με το καλημέρα, μη φορτώσει μαγκιά ο άλλος, να καταλάβει οτι δε τον παίρνει. Τώρα αμα ο συγκεκριμένος ηταν τόσο βόδι που 21 χρονών φοιτητής τον δέρνανε, ε καλά αυτός τι έκανε? καθόταν και τις έτρωγε? ας πήγαινε στους σκατόμπατσους να καταγγείλει ξυλοδαρμό. Ειναι μερικοί άνθρωποι...

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Πάντως απ οτι θυμάμαι στο γυμνάσιο, ετσι που ηταν η ηλικία της μαλακίας και αρπακονόμασταν, οι θεωρούμενοι ως "αλητόμαγκες" του σχολείου, πήραζαν εμένα και κατι άλλους, λεκτικά και με σπρωξιές. Τους ελεγα κόφτο μια δυο δεν, τα ήρα κρανίο, του κοπανάω 2 μπουνιες στομάχι του ενου και μια δυνατή στη μύτη και του σπάω του αλλουνου. Απο τότε ουτε που με ξανακοίταξαν. Απλά θέλει σπάσιμο τσαμπουκά με ξύλο με το καλημέρα, μη φορτώσει μαγκιά ο άλλος, να καταλάβει οτι δε τον παίρνει. Τώρα αμα ο συγκεκριμένος ηταν τόσο βόδι που 21 χρονών φοιτητής τον δέρνανε, ε καλά αυτός τι έκανε? καθόταν και τις έτρωγε? ας πήγαινε στους σκατόμπατσους να καταγγείλει ξυλοδαρμό. Ειναι μερικοί άνθρωποι...

Παντου γινονται οχι μονο στο σχολειο βάλε τωρα 20 40αρηδες μέσα σε ενα κλειστο χωρο για καποιο διαστημα να δεις παλι τα ιδια θα αρχισουν να γινονται ετσι ειναι οι κλειστες κοινωνιες φιλε

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Αυτο σου διδάσκει γενικα πως θα ειναι η ζωή αυριο μεθαυριο θα υπάρχει μια ομαδα στην οποια μέσα θα ειναι ξερω οι 2-3 μαλακες τραμπουκοι που θα πηγαινουν με το ετσι θελω να κανουν τις αδικιες τους επειδη την έχουν δει ετσι αλλοι 2-3 τελειως ουδετεροι και οπου φυσάει ο άνεμος παω και εγω με το ρεύμα και μερικοι ηθικοι - καλοι σωστοι καθε καρυδιας καρυδι δηλαδη εγω πιστευω η δικη μας η δουλεια ειναι να αναγνωριζουμε σχετικα γρηγορα τι ειναι ο καθενας και να κινουμαστε αναλογα και ποτε να μην επηρεαζομαστε απο το τι ειμαστε εμεις , εμεις μπορει να έχουμε καποιες αξιες και αρχες αλλοι ομως τις γραφουν στα παλαιοτερα των υποδημάτων τους και κοροιδευουν κιολας ουτε αυτο πρεπει να μας σοκάρει έτσι λειτουργουν οι κλειστες κοινωνιες.

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.455
Πόντοι
366
καλα εκανες..μονο που στη προκειμενη, αυτος ηταν τροφιμος, μακρια απ το σπιτι του, δεν ειχε καπου να παει και ζουσε στην εστια...ηταν μονος του και ηταν πολλοι...τους ειχε συνεχεια κοντα του...
και να το κανε αυτο που εκανες εσυ σιγουρα θα τον αντεκδικουνταν με μεγαλυτερη σκληροτητα...ειναι και με τι μουνοπανα θα μπλεξεις... φαντασου αυτοι ηταν συντοπιτες του και του καναν αυτα....
νομιζω οτι σε τετοιες περιπτωσεις μονος σου δεν μπορεις να επιλυσεις το προβλημα

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.455
Πόντοι
366
Αυτο σου διδάσκει γενικα πως θα ειναι η ζωή αυριο μεθαυριο θα υπάρχει μια ομαδα στην οποια μέσα θα ειναι ξερω οι 2-3 μαλακες τραμπουκοι που θα πηγαινουν με το ετσι θελω να κανουν τις αδικιες τους επειδη την έχουν δει ετσι αλλοι 2-3 τελειως ουδετεροι και οπου φυσάει ο άνεμος παω και εγω με το ρεύμα και μερικοι ηθικοι - καλοι σωστοι καθε καρυδιας καρυδι δηλαδη εγω πιστευω η δικη μας η δουλεια ειναι να αναγνωριζουμε σχετικα γρηγορα τι ειναι ο καθενας και να κινουμαστε αναλογα και ποτε να μην επηρεαζομαστε απο το τι ειμαστε εμεις , εμεις μπορει να έχουμε καποιες αξιες και αρχες αλλοι ομως τις γραφουν στα παλαιοτερα των υποδημάτων τους και κοροιδευουν κιολας ουτε αυτο πρεπει να μας σοκάρει έτσι λειτουργουν οι κλειστες κοινωνιες.
τι λες ρε μπολντι αυτα δεν ειναι φυσιολογικ πραγματα...οκ παντου υπαρχου μονοπανακια, αλλα εδω μιλαμε για σαδιστες....διαβαζω οτι του καναν πολυ χοντρα πραγματα...τον κρεμαγαν αναποδα και τετοια
λιγο πολυ ολοι εχουμε γνωρισει αρχιδια....αλλα τετοια πραγματα τουλαχιστον εγω, δεν εχω αντιμετωπισει

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
τι λες ρε μπολντι αυτα δεν ειναι φυσιολογικ πραγματα...οκ παντου υπαρχου μονοπανακια, αλλα εδω μιλαμε για σαδιστες....διαβαζω οτι του καναν πολυ χοντρα πραγματα...τον κρεμαγαν αναποδα και τετοια
λιγο πολυ ολοι εχουμε γνωρισει αρχιδια....αλλα τετοια πραγματα τουλαχιστον εγω, δεν εχω αντιμετωπισει

Κοιτα πλάκες στο σχολειο σε όλους έχουν γινει. Και αυτοι θα σου κάνουν αρχικα μια πλάκα να δουν κατα ποσο τσιμπάς απαξ και δουν οτι τσατιζεσαι ή πειράζεσαι πολυ θα το συνεχίσουν εκτος και αν δεν τους παιρνει και τους το κοψεις. Τωρα μερικές πλακες ολοι έχουμε κανει και εμεις ειχαμε παλια στο σχολειο ρε φιλε θυμαμαι ενα σαν κλουβι με καγκελα και ειχανε κλεισει μερικους μεσα και δεν τους αφηναν να φυγουν ή ένας ειχε κρεμάσει το παλτο κάποιου ψηλα στα σύρματα ή με τα σύννεφα μετα απο κουρεμα. Αλλα ναι ενταξει απο ενα σημειο και μετά ξεφευγει αλλα να ξέρεις οτι δεν τα κανουν σε ολους αυτα οποτε σε αυτον που τα κανουν πρεπει να τον προβληματισει γιατι του τα κάνουν μπορει στη τελικη ρε φιλε να μην ειναι ο κύκλος που του ταιριαζει και θα ηταν μια λυση για μενα να σηκωθει και να φυγει πχ αν εγω πηγαινα σε ενα σχολειο και εβλεπα οτι οι 8 στους 10 δεν με πάνε ε μπορει και να εφευγα

πηγαινε σε ένα αλλο και κανε καινουργια αρχή αφου σε αυτο που εισαι σε στραβοκοιτανε και δεν σε πηρανε με καλο μάτι εξαρχης. Πάντα εχεις επιλογες ρε φιλε.

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.301
Πόντοι
1.686
Η αστυνομια μπαινει σε κάθε δημοσιο χώρο αλλα στην πολυκατοικια επειδη ειναι ιδιωτικος πρέπει να έχει ρητη συναινεση απο τον ιδιοκτητη ή ενταλμα απο τον εισαγγελέα. Δεν μπορει να έρθει ενας αστυνομικος στο ξαφνικο και να σου πει μπαινω στο σπιτι σου για ποιο λογο θα του πεις?

Εγώ την κάλεσα σαν συνιδιοκτητης και μπήκε, αφού εγώ ανοιξα την πορτα.
Ο καβγάς έτσι σταμάτησε.
Στις φοιτητικές εστίες δεν μπορεί να μπει η αστυνομία λόγω " ασύλου " !
Ορίστε τα αποτελάεσματα .

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Εγώ την κάλεσα σαν συνιδιοκτητης και μπήκε, αφού εγώ ανοιξα την πορτα.
Ο καβγάς έτσι σταμάτησε.
Στις φοιτητικές εστίες δεν μπορεί να μπει η αστυνομία λόγω " ασύλου " !
Ορίστε τα αποτελάεσματα .

Ωπα εδω υπάρχει αλλο θεμα αλλο να μπει η αστυνομια στο πανεπιστημιο που θεωρειται δημοσιος χωρος και αλλο να μπει στον στεγασμενο χωρο κάποιου που θεωρειται ιδιωτικη κατοικια. Ακομα και το αυτοκινητο μπορει να θεωρηθει ιδιωτική κατοικια αμα το έχεις σαν καταλυμα και μένεις μέσα. Αυτα ειναι λεπτομερειες που πρέπει να τις ξέρει αυτος που θα πάει να κανει ελεγχο αλλιως θα γινει ρομπα.

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.301
Πόντοι
1.686
και εσυ ειδικος στις γενικευσεις τυπε???

το γραψα και παραπανω...εδω εγκειται το προβλημα...που οπως βλεπεις δεν ειναι και τοσο απλοαν τωρα εσυ νομιζεις οτι αυτο που γραφεις ειναι σχετικο με την ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ περιπτωση, παω παο

Αν έμπαινε η αστυνομία μετά από κλήση, όπως γίνεται σε μία απλή πολυκατοικία
θα την καλούσαν κάποιοι και θα σταμάταγε η ενόχληση .

Στις φοιτητικές εστίες αν συμβεί κάτι, είναι ανυπεράσπιστες
οι φοιτήτριες και οι φοιτητες .

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.301
Πόντοι
1.686
Ωπα εδω υπάρχει αλλο θεμα αλλο να μπει η αστυνομια στο πανεπιστημιο που θεωρειται δημοσιος χωρος και αλλο να μπει στον στεγασμενο χωρο κάποιου που θεωρειται ιδιωτικη κατοικια. Ακομα και το αυτοκινητο μπορει να θεωρηθει ιδιωτική κατοικια αμα το έχεις σαν καταλυμα και μένεις μέσα. Αυτα ειναι λεπτομερειες που πρέπει να τις ξέρει αυτος που θα πάει να κανει ελεγχο αλλιως θα γινει ρομπα.

Ποιός σου είπε ότι δεν μπαίνει η αστυνομία σε δημόσιο χώρο ;

Μόνο στα Πανεπιστήμια και τις φοιτητικές εστίες δεν μπαίνει, παρά
μετά από ειδική διαδικασία.
Η ΜΑΛΑΚΙΑ , όσον αφορά τις εστίες.
Οι εστίες είναι σαν μια πολυκατοικία .
Δεν υπάρχει " ασυλο ιδεών " για να προατατεύεται.
Αλλά τα πασοκόσκυλα έκαναν επέκταση του ασυλου...και στις φοιτητικές εστίες !
Αποτελεσμα , τα ναρκωτικά που διακινουνται και η βία, αλλά και κλοπές.

Αν δυο φοιτητές πλακώνονται με αποτελεσμα να βλεπεις να
προκαλούν σημαντικές σωματικές βλάβες, και καλεσεις την αστυνομία...
δεν μπορεί να μπει , όπως σε άλλες πολυκατοικίες ,λόγω ...ασύλου !

Stil520

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2014
Like
0
Πόντοι
16
παιζει κι αυτο το σεναριο, δηλαδη να εφυγε (τασεις φυγης)....αλλα δεν δινω πολλες πιθανοτητες...δεν θα τον ειχε δει καποιος καπου...χωρις φαγητο στεγη, θα ηταν αναγκασμενος να ερθει σε επαφη με κοσμο...δε θα περνουσε απαρατηρητος....
οποτε τεινω πιο πολυ οτι δυστυχως θα ναι σε κανα πατο καμιας λιμνης

Μπορεί και να τον φιλοξενεί ο λέγκολας

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.455
Πόντοι
366
Αν έμπαινε η αστυνομία μετά από κλήση, όπως γίνεται σε μία απλή πολυκατοικία
θα την καλούσαν κάποιοι και θα σταμάταγε η ενόχληση .

Στις φοιτητικές εστίες αν συμβεί κάτι, είναι ανυπεράσπιστες
οι φοιτήτριες και οι φοιτητες .
τυπε διαβασες το ποστ μου????
το θεμα δεν ειναι αυτο, το θεμα στη προκειμενη ηταν να φτανανε στην καταγγελια...αυτο που λες ηταν το τελευταιο και μικρης σημασιας...
σε περιπτωσεις bullying ψυχολογικοι παραγοντες(πχ φοβος) δεν επιτρεπουν στο να αποκαλυφθει...και στατιστικα να το δεις, πρωτα γινεται το κακο και μετα αποκαλυπτεται

συνεπως σε περιπτωσεις bullying το αν υπαρχει αρση ασυλου ή οχι ειναι ησσονος σημασιας και ασχετο θα ελεγα

ασε που εχω εναν ενδοιασμο γι αυτο που λες...δηλαδη αν τους επαιρνε ο δ/ντης δεν θα μπορουσαν να παρεμβουν???

Tsarkitis

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2015
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
16
Κρίμα πάντως. Είμαστε ζούγκλα τα αρσενικά ρε πούστη μου, αυτή η όσμωση που γίνεται, τίγκα στη βία είμαστε.

Nuclear

Μέλος
Εγγρ.
2 Νοε 2014
Like
2
Πόντοι
6
Είμαι σίγουρος οτι θα τα βρούνε τα καριόλια.

OP
OP
kaboul

kaboul

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2013
Κριτικές
1
Like
19
Πόντοι
16
Παντως άκουσα την συνέντευξη αυτών των παιδιών . Χεσμενους τους άκουσα δεν παραδέχονται τίποτα . Αυτή ειναι η μαγκιά τους

Εγγρ.
8 Μαρ 2013
Like
4
Πόντοι
6

Πσσσσ δοσε πονο γλαρομπατσε !  :rockon:

:2funny: :2funny: :2funny:

Εγγρ.
8 Μαρ 2013
Like
4
Πόντοι
6
Κοιτα πλάκες στο σχολειο σε όλους έχουν γινει. Και αυτοι θα σου κάνουν αρχικα μια πλάκα να δουν κατα ποσο τσιμπάς απαξ και δουν οτι τσατιζεσαι ή πειράζεσαι πολυ θα το συνεχίσουν εκτος και αν δεν τους παιρνει και τους το κοψεις. Τωρα μερικές πλακες ολοι έχουμε κανει και εμεις ειχαμε παλια στο σχολειο ρε φιλε θυμαμαι ενα σαν κλουβι με καγκελα και ειχανε κλεισει μερικους μεσα και δεν τους αφηναν να φυγουν ή ένας ειχε κρεμάσει το παλτο κάποιου ψηλα στα σύρματα ή με τα σύννεφα μετα απο κουρεμα. Αλλα ναι ενταξει απο ενα σημειο και μετά ξεφευγει αλλα να ξέρεις οτι δεν τα κανουν σε ολους αυτα οποτε σε αυτον που τα κανουν πρεπει να τον προβληματισει γιατι του τα κάνουν μπορει στη τελικη ρε φιλε να μην ειναι ο κύκλος που του ταιριαζει και θα ηταν μια λυση για μενα να σηκωθει και να φυγει πχ αν εγω πηγαινα σε ενα σχολειο και εβλεπα οτι οι 8 στους 10 δεν με πάνε ε μπορει και να εφευγα

πηγαινε σε ένα αλλο και κανε καινουργια αρχή αφου σε αυτο που εισαι σε στραβοκοιτανε και δεν σε πηρανε με καλο μάτι εξαρχης. Πάντα εχεις επιλογες ρε φιλε.

A ρε να μην ημουνα σχολειο μαζι σου  :grin: Πρεπει να τρωγες πολυ φαπα, θα χε πολυ πλακα  :2funny: :2funny: :2funny:

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom