Νέα

Βρέθηκε νεκρός ο Βαγγέλης Γιακουμάκης

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kaboul
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 57K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

bart attack

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2009
Κριτικές
20
Like
93
Πόντοι
11
Για το θέμα: δε ξέρουμε τι εχει γίνει ο αγνοούμενος. Μπορεί να τον έσφαξαν και να τον πέταξαν σε ρέμα ή αλεπότρυπα, μπορεί νατο έσκασε στο εξωτερικό ή σε κάποιο μέρος της Ελλάδας γιατι ήθελε να αλλάξει εντελώς ζωή επειδή τον τυρανούσαν αυτοί οι τύποι.
Για τους κρητικούς: ειναι ανεγκέφαλοι, κλειστά σκοτεινά μυαλά, αίσχος νοοτροπία, μαλάκες και ούγκανοι.
δηλαδη επειδη 5 μαλακισμενα τρομοκρατουν θελετε να μου πειτε οτι δεν υπαρχει ΕΝΑς....ΕΝΑς....που να παει να τα πει και να τους γαμησουν το σπιτι??κατι αλλο ειναι ....και καποιος που ειναι απο τα γιαννενα θα ξερει....αυτε δεν μενουν κρυφα.......

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.426
Πόντοι
366
το ενστικτο μου λεει οτι το χουν φαει το παιδακι, για να μην υπαρχουν σημαδια ζωης εδω και τοσες μερες... μακαρι να πεφτω εξω

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
δηλαδη επειδη 5 μαλακισμενα τρομοκρατουν θελετε να μου πειτε οτι δεν υπαρχει ΕΝΑς....ΕΝΑς....που να παει να τα πει και να τους γαμησουν το σπιτι??κατι αλλο ειναι ....και καποιος που ειναι απο τα γιαννενα θα ξερει....αυτε δεν μενουν κρυφα.......

Ρε τωρα και εσυ κανεις λες και δεν βλέπεις πως δουλευει το συστημα γιατι σε ολα αυτα τα περιστατικα ποτε ενδιαφερθηκαν οι καθηγητες? κατα τα αλλα διαμορφωνουν την προσωπικοτητα και την παιδεια των παιδιων και το λειτουργημα τους ειναι μεγαλο μονο κάτι τέτοια ξέρουν να λενε και οταν έρθει η δυσκολη στιγμή κάνουν τα μπικίνι και μετα στους δημοσιογραφους τι εγω??? εγω δεν ηξερα δεν μου ειχε μιλησει κανεις.

bart attack

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2009
Κριτικές
20
Like
93
Πόντοι
11
Ρε τωρα και εσυ κανεις λες και δεν βλέπεις πως δουλευει το συστημα γιατι σε ολα αυτα τα περιστατικα ποτε ενδιαφερθηκαν οι καθηγητες? κατα τα αλλα διαμορφωνουν την προσωπικοτητα και την παιδεια των παιδιων και το λειτουργημα τους ειναι μεγαλο μονο κάτι τέτοια ξέρουν να λενε και οταν έρθει η δυσκολη στιγμή κάνουν τα μπικίνι και μετα στους δημοσιογραφους τι εγω??? εγω δεν ηξερα δεν μου ειχε μιλησει κανεις.
το κλειδι αδερφε ειναι στον σθγκατοικο του.....αλλα και παλι ειναι φοιτητες εδω και δυο χρονια....δεν επιτρεπεται να ειναι το χεσμενοι!!!!καπου μπλεγμενοι θα ειναι ολοι και για αυτο υπαρχει αυτη η σιγη!!!!

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
το κλειδι αδερφε ειναι στον σθγκατοικο του.....αλλα και παλι ειναι φοιτητες εδω και δυο χρονια....δεν επιτρεπεται να ειναι το χεσμενοι!!!!καπου μπλεγμενοι θα ειναι ολοι και για αυτο υπαρχει αυτη η σιγη!!!!

Το παιδι μπορει να εξαφανιστηκε και μονο του ρε φιλε επειδη ηταν πολυ ευαισθητο ξερω γω και δεν αντεχε τις μλκιες για αυτο οταν κάνεις μια πλακα πρεπει να βλεπεις τις αντιδρασεις του αλλου απλα καποιοι ειναι ζωα τελειως δεν έχουνε νοημοσυνη δεν καταλαβαινουν οτι τον αλλον μπορει να τον πειραζει και συνεχιζουν. Χιουμορ λιγοι έχουν πραγματικο ειναι θέμα νοημοσυνης το χιουμορ

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.426
Πόντοι
366
φιλε λιγο πολυ απ οτι εχω καταλαβει, παρακολουθωντας την υποθεση, το γνωριζαν...μαλιστα οι καθηγητας ειχαν συγκαλεσει και συσκεψη για το θεμα παλαιοτερα, με αποτελεσμα να του αλλαξουν και δωματιο...μαλιστα ειχε ενημερωθει και η μανα του παιδου, οτι υπηρχαν τετοιου ειδους προβληματα...πιθανο να μην ειχαν αξιολογησει σωστα τη σοβαροτητα των περιστατικων...να ειπαν δηλαδη το κλασικο, νταξη μωρε νεα παιδια ειναι το αιμα τους βραζει κτλ...που μπορουν να φτασουν κτλ κτλ...

το ζητημα για μενα δεν ειναι τοσο η ανεπαρκεια των θεσμων, ο ελεγχος πχ απ τους καθηγητες κτλ...πρακτικα δεν μπορουν να ειναι πανταχου παροντες να ελεγχουν...το ζητημα για μενα ειναι οτι δυστυχως υπαρχουν τετοια σαδιστικα μουνοπανακια, που αρεσκονται σε τετοιου ειδους πραξεις σε συνανθρωπους τους

bart attack

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2009
Κριτικές
20
Like
93
Πόντοι
11
Το παιδι μπορει να εξαφανιστηκε και μονο του ρε φιλε επειδη ηταν πολυ ευαισθητο ξερω γω και δεν αντεχε τις μλκιες για αυτο οταν κάνεις μια πλακα πρεπει να βλεπεις τις αντιδρασεις του αλλου απλα καποιοι ειναι ζωα τελειως δεν έχουνε νοημοσυνη δεν καταλαβαινουν οτι τον αλλον μπορει να τον πειραζει και συνεχιζουν. Χιουμορ λιγοι έχουν πραγματικο ειναι θέμα νοημοσυνης το χιουμορ
δεν με βρισκεις συμφωνω......με την ελειψη χιουμορ απλα θα τα ειχε παρατησει.....ειδαμε τις εστιες που διεμεναν τα παιδια ηταν φτωχα και φυσικα το να παρατησεις τις σπουδες σου οταν οι οικογενοια δεν εχει να σε στηριξει ειναι πολυ δυσκολο...αλλα δεν τα παρατας ουτε εξαφανιζεσε επειδη καποιοι σε πειραζουν ....και απο την αλλη σιγουρα υπαρχουν και καποιοι (σαν εσενα φανταζομαι)που περνουν τα χνωτα των αδυνατων!!!σε αυτην την σχολη δεν υπαρχει δηλαδη ενας που ειναι και απο τα γιαννενα που να τουσ γραφει στα αρχιδια του????εγω δεν το πιστευω.....καπου ειναι ολοι αυτη μπλεγμενοι αδερφε....και πρωτος απο ο λους ο συγκατοικος του για εμενα αυτο ειναι βεβαιο...

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
φιλε λιγο πολυ απ οτι εχω καταλαβει, παρακολουθωντας την υποθεση, το γνωριζαν...μαλιστα οι καθηγητας ειχαν συγκαλεσει και συσκεψη για το θεμα παλαιοτερα, με αποτελεσμα να του αλλαξουν και δωματιο...μαλιστα ειχε ενημερωθει και η μανα του παιδου, οτι υπηρχαν τετοιου ειδους προβληματα...πιθανο να μην ειχαν αξιολογησει σωστα τη σοβαροτητα των περιστατικων...να ειπαν δηλαδη το κλασικο, νταξη μωρε νεα παιδια ειναι το αιμα τους βραζει κτλ...που μπορουν να φτασουν κτλ κτλ...

το ζητημα για μενα δεν ειναι τοσο η ανεπαρκεια των θεσμων, ο ελεγχος πχ απ τους καθηγητες κτλ...πρακτικα δεν μπορουν να ειναι πανταχου παροντες να ελεγχουν...το ζητημα για μενα οτι δυστυχως υπαρχουν τετοια σαδιστικα μουνοπανακια, που αρεσκονται σε τετοιου ειδους πραξεις σε συνανθρωπους τους

Αμα δεν μπορει να ελέγχει ο καθηγητης την μικρη περιοχη του σχολειου του τι να πούνε και οι υπολοιποι ρε τυπε που έχουν να ελεγχουν τετραγωνα ολοκληρα και ακτογραμμές χιλιομετρων?  :2funny: :2funny: αμα δεν μπορει ας φυγει να πάει σπιτι του.

και στη τελικη θα έπρεπε το θεμα να τεθει στην αστυνομια αλλα οι καθηγητες οταν ολα πάνε καλά ειναι συνεχως πισω απο τα παιδια και τα διαμορφωνουν ενω οταν κατι πάει στραβα δεν το ξέραμε

bart attack

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2009
Κριτικές
20
Like
93
Πόντοι
11
Αμα δεν μπορει να ελέγχει ο καθηγητης την μικρη περιοχη του σχολειου του τι να πούνε και οι υπολοιποι ρε τυπε που έχουν να ελεγχουν τετραγωνα ολοκληρα και ακτογραμμές χιλιομετρων?  :2funny: :2funny: αμα δεν μπορει ας φυγει να πάει σπιτι του.

και στη τελικη θα έπρεπε το θεμα να τεθει στην αστυνομια αλλα οι καθηγητες οταν ολα πάνε καλά ειναι συνεχως πισω απο τα παιδια και τα διαμορφωνουν ενω οταν κατι πάει στραβα δεν το ξέραμε
εδω με βρισκεις συμφωνω...αλλα και παλι δεν ειναι παιδια ρε φιλε μου ανθρωποι ενηλικες ειναι που κρινονται απο τις πραξεις τους και ψηφιζουν...δεν γαμιομαστε.....ασ μηλησει ενα μαλακισμενο για το τι σημβαινει εκει...αν και πιστεθω οτι και οι καθηγητες ξερουν....θα δεις οτι στο τελος παντως ολοι συνπετθοι θα ειναι καθηγητες μαθητες και με κεφαλι ο συγκατικος!!!θδονμεν....

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
εδω με βρισκεις συμφωνω...αλλα και παλι δεν ειναι παιδια ρε φιλε μου ανθρωποι ενηλικες ειναι που κρινονται απο τις πραξεις τους και ψηφιζουν...δεν γαμιομαστε.....ασ μηλησει ενα μαλακισμενο για το τι σημβαινει εκει...αν και πιστεθω οτι και οι καθηγητες ξερουν....θα δεις οτι στο τελος παντως ολοι συνπετθοι θα ειναι καθηγητες μαθητες και με κεφαλι ο συγκατικος!!!θδονμεν....

Γιατι στη Μυτιληνη τι εγινε θυμάσαι? που λενε οι χέστες οι καθηγητες "ε παρτε μερικα χρηματα να μη κινησετε ποινικες διαδικασιες" οχι ρε φιλε να κινησεις ποινικη διαδικασια και να βάλεις και αποζημιωση να πληρώσει ο άλλος και για ηθική βλάβη.

Και μηνυση και στους ιδιους για εγκληματικη αμελεια. Διοτι ενω ηταν στα καθηκοντα τους να εγγυονται την σωματικη ακεραιοτητα των παιδιων δεν το πετυχαν το δικο σου το παιδι τι ειναι και το δικο μου? θα εχω αγχος μηπως δεν γυρισει σωματικά ακεραιο απο το σχολειο?

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.426
Πόντοι
366

απ οσο ξερω οι καθηγητες κανουν το μαθημα τους και φευγουν...δεν ειναι ολη μερα εκει...γι αυτο ειπα οτι πρακτικως δεν μπορει να υπαρξει ελεγχος...απ την αλλη βεβαια, και παλι πρακτικως, δεν μπορει να βγαλει ενας καθηγητης στη σεντρα ενα μαθητη, να τον αναφερει στο δ/ντη κι αυτος με τη σειρα στην αστυνομια, αν δεν υπαρχουν στοιχεια ή αν δεν μιλησει καποιος απ τους τροφιμους που ηταν παρων στα περιστατικα...μην ξεχνας απο πισω ειναι και γονεις....οποτε οπως καταλαβαινεις δεν ειναι και τοσο απλα τα πραγματα...
το πιο πιθανον παντως οι καθηγητες να μην ειχαν σαφη εικονα των πραγματων...της σοβαροτητας τους

απ την αλλη ακουσα, οτι παλαιοτερα σε αντιστοιχο περιστατικο που πηρε εκταση το θεμα, μεσολαβησε πολιτικο προσωπο για να μην εκδιωξουν κατι κωλοπαιδια που καναν τετοιυς τραμπουκισμους σε συμφοιτη τους....μου φαινεται παλι κοπελια ηταν

bart attack

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2009
Κριτικές
20
Like
93
Πόντοι
11
Γιατι στη Μυτιληνη τι εγινε θυμάσαι? που λενε οι χέστες οι καθηγητες "ε παρτε μερικα χρηματα να μη κινησετε ποινικες διαδικασιες" οχι ρε φιλε να κινησεις ποινικη διαδικασια και να βάλεις και αποζημιωση να πληρώσει ο άλλος και για ηθική βλάβη.

Και μηνυση και στους ιδιους για εγκληματικη αμελεια.
ετσι ειναι αμα δεν γαμηθουν κωλοι ακρη δεν θα βγει....ετσι και χειροτερα να κανουν !!!!!γιατι ολα ξεκινανε απο τον φοβο...αυτο ειναι αληθεια!!!

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
ετσι ειναι αμα δεν γαμηθουν κωλοι ακρη δεν θα βγει....ετσι και χειροτερα να κανουν !!!!!γιατι ολα ξεκινανε απο τον φοβο...αυτο ειναι αληθεια!!!

εγω ετσι και ημουν γονιος αυτου του παιδιου θα τους ειχα ισοπεδωσει. Ουτε συγγνωμες θα δεχομουν ουτε τιποτα θα πηγαινε το θεμα μέχρι τελους και ας τολμουσε κανεις να απειλήσει οτι αν δεν αποσυρω την μηνυση θα μου κάνει το οτιδηποτε. Και θα ρωτουσα τον δικηγορο αμα μπορούσαμε να πάρουμε αποζημιωση. Ειπαμε καλοι καλοι αλλα οχι και μλκες  :)

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
εγω χαλαρος ειμαι εσυ αγχώνεσαι μηπως σου σκισω το καλτσον ειπα θα στο προσέξω τι αλλο θέλεις τωρα?
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Αυτο Μπολντη ειναι οντως ενα θεμα.
Πες οτι λες στον αλλο "ξερω πολεμικες τεχνες, φυγε".
Και σου απανταει ο αλλος "κι εγω ξερω".
Τι γινεται τοτε????

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
εγω ετσι και ημουν γονιος αυτου του παιδιου θα τους ειχα ισοπεδωσει. Ουτε συγγνωμες θα δεχομουν ουτε τιποτα θα πηγαινε το θεμα μέχρι τελους και ας τολμουσε κανεις να απειλήσει οτι αν δεν αποσυρω την μυνηση θα μου κάνει το οτιδηποτε.
Δεν αποσυρονται αυτες οι μηνυσεις τύπε...

Karathanasis

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2014
Like
0
Πόντοι
0
Καημένο παιδί. Δυστυχώς, πολλά ζωάδια "ζουν ανάμεσά μας". Άλλο χιούμορ και πειράγματα, κι άλλο το να βλάπτεις σωματικά και όχι μόνο τους άλλους. Κι εντελώς άλλο να το ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΕΙΣ που κάνεις δυστυχισμένο τον άλλον που ΞΕΡΕΙΣ πως πληγώνεται από όλο αυτό, και μάλιστα πολύ.

Το ανησυχητικό ήταν πως όλοι γνωρίζαν. Όπως και η γυναίκα της οποίας την πόρτα χτύπησε, ζητώντας βοήθεια, κι αυτή τον έγραψε αναγκάζοντάς τον να φύγει τη μοιραία εκείνη μέρα. Όλοι σιχαίνονται, ξενερώνουν και αηδιάζουν με τους ευαισθητούληδες, τους "φλωράκους", τους "μπέμπηδες", όμως δεν σκέφτονται πως αν ήταν στο λάθος μέρος, τη λάθος στιγμή, με τα λάθος άτομα παρέα, θα βρίσκονταν σε χειρότερη θέση από εκείνη του καημένου φοιτητή. Ούτε σκέφτονται πως ο κανακάρης τους ή η κορούλα τους μπορεί να πάθει τα ίδια και χειρότερα από τα λουλουδάκια της νεολαίας της σημερινής πως κατήντησε...

Το παρελθόν μου ήταν αρκετά ιδιαίτερο, όμως θύμα bullying δεν έπεσα ποτέ. Ίσως έκανα λίγο bullying, χωρίς να το παρακάνω φυσικά, όμως ποτέ με σκοπό να βλάψω. Στη μια περίπτωση οι "φίλοι" μου με είχαν βάλει. Στην άλλη το έκανα για να αμυνθώ, να του κόψω την όρεξη για ενοχλητικές πλάκες που σπάμαρε ανελέητα στο σχολείο. Και τις δυο φορές σταμάτησα όταν είδα τις αλλαγές που ήθελα. Ούτε το διασκέδασα, μάλιστα στην περίπτωση που με βάλανε οι "φίλοι" να το κάνω αυτό, το μετάνιωσα, γιατί εκείνο το παιδί ήταν καλό, και στην εκδρομή στην Αθήνα στο λύκειο τον συνάντησα τυχαία (είχε αλλάξει σχολείο και έμενε αθήνα αυτός μετά) και μου έκανε το τραπέζι, ντράπηκα και ήθελα να ανοίξει η γη να με καταπιεί.

Μην είστε αδύναμοι. Κάποιοι άνθρωποι, παιδιά ή μη, είναι εκεί έξω για αίμα. Διψάνε για αίμα. Όχι από τρέλλα. Ίσως από κατάλοιπα ενστίκτων. Ίσως από διαστροφή. Ίσως από σαδιστικές τάσεις. Ίσως από όλες αυτές τις παραθρησκευτικές παπαριές του "αριστερού χεριού/μονοπατιού". Προσέχτε. Πέτρα την καρδιά, ατσάλι το σώμα, "δύναμη του νου". Περπατούν ανάμεσά μας κτήνη με την προβιά ανθρώπου. Με τα λογάκια, τις ευγένειες και τα κλαμματάκια, μόνο θύματα θα υπάρχουν εσαεί. Τους αξίζει κάτι καλύτερο, ένα μέλλον, αυτών των παιδιών.

Και η υποκρισία... Είδα πόσα σχόλια εκ του ασφαλούς, αλλού σε άλλα σάητ. Εσύ ρε παληκάρι, τον έκανες φίλο, τον στήριξες, του στάθηκες; Μόνο ωραία λογάκια μετά το κακό; Εσύ ρε τσουράπω που σκούζεις, δεν ξενερώνεις με τα φλωράκια, δεν ψάχνεις αλητάκια για γκόμενο; Δεν τον δούλεψες και δεν σκέφτηκες ποτέ "σιγά μην έκανα εγώ σχέση με έναν τέτοιο καρμίρη"; Η γειτόνισσα που ήξερε πως χρειαζόταν το παιδί βοήθεια, και δεν του άνοιξε την πόρτα; Ας ήταν κανάς κούκλος/μαγκάκι, και μεσάνυχτα θα του άνοιγε να μπει να την πηδήξει. Ας τα διάλα ρε. Γραμματείς και φαρισαίοι. Μετά οι φασίστες σας πειράζουν. Θα το επαναλάβω εγώ. Οι χειρότεροι φασίστες, είναι οι κόκκινοι και οι αριστεροί. Κι οι μεγαλύτεροι υποκριτές και κλικαδόροι επίσης.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom