Boldemort
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 12
- Like
- 42
- Πόντοι
- 1.220
Καλα χαλαρωσε εσυ μην σκισεις κανα καλσον.....
Θα στο προσέξω μην ανησυχεις
Καλα χαλαρωσε εσυ μην σκισεις κανα καλσον.....
Από τα πιο θλιβερά ποστ στην ιστορία του μπου :S
Ταινίες του Στίβεν Σιγκάλ βλέπει ......
δηλαδη επειδη 5 μαλακισμενα τρομοκρατουν θελετε να μου πειτε οτι δεν υπαρχει ΕΝΑς....ΕΝΑς....που να παει να τα πει και να τους γαμησουν το σπιτι??κατι αλλο ειναι ....και καποιος που ειναι απο τα γιαννενα θα ξερει....αυτε δεν μενουν κρυφα.......Για το θέμα: δε ξέρουμε τι εχει γίνει ο αγνοούμενος. Μπορεί να τον έσφαξαν και να τον πέταξαν σε ρέμα ή αλεπότρυπα, μπορεί νατο έσκασε στο εξωτερικό ή σε κάποιο μέρος της Ελλάδας γιατι ήθελε να αλλάξει εντελώς ζωή επειδή τον τυρανούσαν αυτοί οι τύποι.
Για τους κρητικούς: ειναι ανεγκέφαλοι, κλειστά σκοτεινά μυαλά, αίσχος νοοτροπία, μαλάκες και ούγκανοι.
δηλαδη επειδη 5 μαλακισμενα τρομοκρατουν θελετε να μου πειτε οτι δεν υπαρχει ΕΝΑς....ΕΝΑς....που να παει να τα πει και να τους γαμησουν το σπιτι??κατι αλλο ειναι ....και καποιος που ειναι απο τα γιαννενα θα ξερει....αυτε δεν μενουν κρυφα.......
το κλειδι αδερφε ειναι στον σθγκατοικο του.....αλλα και παλι ειναι φοιτητες εδω και δυο χρονια....δεν επιτρεπεται να ειναι το χεσμενοι!!!!καπου μπλεγμενοι θα ειναι ολοι και για αυτο υπαρχει αυτη η σιγη!!!!Ρε τωρα και εσυ κανεις λες και δεν βλέπεις πως δουλευει το συστημα γιατι σε ολα αυτα τα περιστατικα ποτε ενδιαφερθηκαν οι καθηγητες? κατα τα αλλα διαμορφωνουν την προσωπικοτητα και την παιδεια των παιδιων και το λειτουργημα τους ειναι μεγαλο μονο κάτι τέτοια ξέρουν να λενε και οταν έρθει η δυσκολη στιγμή κάνουν τα μπικίνι και μετα στους δημοσιογραφους τι εγω??? εγω δεν ηξερα δεν μου ειχε μιλησει κανεις.
το κλειδι αδερφε ειναι στον σθγκατοικο του.....αλλα και παλι ειναι φοιτητες εδω και δυο χρονια....δεν επιτρεπεται να ειναι το χεσμενοι!!!!καπου μπλεγμενοι θα ειναι ολοι και για αυτο υπαρχει αυτη η σιγη!!!!
φιλε λιγο πολυ απ οτι εχω καταλαβει, παρακολουθωντας την υποθεση, το γνωριζαν...μαλιστα οι καθηγητας ειχαν συγκαλεσει και συσκεψη για το θεμα παλαιοτερα, με αποτελεσμα να του αλλαξουν και δωματιο...μαλιστα ειχε ενημερωθει και η μανα του παιδου, οτι υπηρχαν τετοιου ειδους προβληματα...πιθανο να μην ειχαν αξιολογησει σωστα τη σοβαροτητα των περιστατικων...να ειπαν δηλαδη το κλασικο, νταξη μωρε νεα παιδια ειναι το αιμα τους βραζει κτλ...που μπορουν να φτασουν κτλ κτλ...δηλαδη επειδη 5 μαλακισμενα τρομοκρατουν θελετε να μου πειτε οτι δεν υπαρχει ΕΝΑς....ΕΝΑς....που να παει να τα πει και να τους γαμησουν το σπιτι??κατι αλλο ειναι ....και καποιος που ειναι απο τα γιαννενα θα ξερει....αυτε δεν μενουν κρυφα.......
δεν με βρισκεις συμφωνω......με την ελειψη χιουμορ απλα θα τα ειχε παρατησει.....ειδαμε τις εστιες που διεμεναν τα παιδια ηταν φτωχα και φυσικα το να παρατησεις τις σπουδες σου οταν οι οικογενοια δεν εχει να σε στηριξει ειναι πολυ δυσκολο...αλλα δεν τα παρατας ουτε εξαφανιζεσε επειδη καποιοι σε πειραζουν ....και απο την αλλη σιγουρα υπαρχουν και καποιοι (σαν εσενα φανταζομαι)που περνουν τα χνωτα των αδυνατων!!!σε αυτην την σχολη δεν υπαρχει δηλαδη ενας που ειναι και απο τα γιαννενα που να τουσ γραφει στα αρχιδια του????εγω δεν το πιστευω.....καπου ειναι ολοι αυτη μπλεγμενοι αδερφε....και πρωτος απο ο λους ο συγκατοικος του για εμενα αυτο ειναι βεβαιο...Το παιδι μπορει να εξαφανιστηκε και μονο του ρε φιλε επειδη ηταν πολυ ευαισθητο ξερω γω και δεν αντεχε τις μλκιες για αυτο οταν κάνεις μια πλακα πρεπει να βλεπεις τις αντιδρασεις του αλλου απλα καποιοι ειναι ζωα τελειως δεν έχουνε νοημοσυνη δεν καταλαβαινουν οτι τον αλλον μπορει να τον πειραζει και συνεχιζουν. Χιουμορ λιγοι έχουν πραγματικο ειναι θέμα νοημοσυνης το χιουμορ
φιλε λιγο πολυ απ οτι εχω καταλαβει, παρακολουθωντας την υποθεση, το γνωριζαν...μαλιστα οι καθηγητας ειχαν συγκαλεσει και συσκεψη για το θεμα παλαιοτερα, με αποτελεσμα να του αλλαξουν και δωματιο...μαλιστα ειχε ενημερωθει και η μανα του παιδου, οτι υπηρχαν τετοιου ειδους προβληματα...πιθανο να μην ειχαν αξιολογησει σωστα τη σοβαροτητα των περιστατικων...να ειπαν δηλαδη το κλασικο, νταξη μωρε νεα παιδια ειναι το αιμα τους βραζει κτλ...που μπορουν να φτασουν κτλ κτλ...
το ζητημα για μενα δεν ειναι τοσο η ανεπαρκεια των θεσμων, ο ελεγχος πχ απ τους καθηγητες κτλ...πρακτικα δεν μπορουν να ειναι πανταχου παροντες να ελεγχουν...το ζητημα για μενα οτι δυστυχως υπαρχουν τετοια σαδιστικα μουνοπανακια, που αρεσκονται σε τετοιου ειδους πραξεις σε συνανθρωπους τους
εδω με βρισκεις συμφωνω...αλλα και παλι δεν ειναι παιδια ρε φιλε μου ανθρωποι ενηλικες ειναι που κρινονται απο τις πραξεις τους και ψηφιζουν...δεν γαμιομαστε.....ασ μηλησει ενα μαλακισμενο για το τι σημβαινει εκει...αν και πιστεθω οτι και οι καθηγητες ξερουν....θα δεις οτι στο τελος παντως ολοι συνπετθοι θα ειναι καθηγητες μαθητες και με κεφαλι ο συγκατικος!!!θδονμεν....Αμα δεν μπορει να ελέγχει ο καθηγητης την μικρη περιοχη του σχολειου του τι να πούνε και οι υπολοιποι ρε τυπε που έχουν να ελεγχουν τετραγωνα ολοκληρα και ακτογραμμές χιλιομετρων? αμα δεν μπορει ας φυγει να πάει σπιτι του.
και στη τελικη θα έπρεπε το θεμα να τεθει στην αστυνομια αλλα οι καθηγητες οταν ολα πάνε καλά ειναι συνεχως πισω απο τα παιδια και τα διαμορφωνουν ενω οταν κατι πάει στραβα δεν το ξέραμε
εδω με βρισκεις συμφωνω...αλλα και παλι δεν ειναι παιδια ρε φιλε μου ανθρωποι ενηλικες ειναι που κρινονται απο τις πραξεις τους και ψηφιζουν...δεν γαμιομαστε.....ασ μηλησει ενα μαλακισμενο για το τι σημβαινει εκει...αν και πιστεθω οτι και οι καθηγητες ξερουν....θα δεις οτι στο τελος παντως ολοι συνπετθοι θα ειναι καθηγητες μαθητες και με κεφαλι ο συγκατικος!!!θδονμεν....
Καλα χαλαρωσε μπουλη γιατι εγω οντως ξερω πολεμικες τεχνες.Θα στο προσέξω μην ανησυχεις
απ οσο ξερω οι καθηγητες κανουν το μαθημα τους και φευγουν...δεν ειναι ολη μερα εκει...γι αυτο ειπα οτι πρακτικως δεν μπορει να υπαρξει ελεγχος...απ την αλλη βεβαια, και παλι πρακτικως, δεν μπορει να βγαλει ενας καθηγητης στη σεντρα ενα μαθητη, να τον αναφερει στο δ/ντη κι αυτος με τη σειρα στην αστυνομια, αν δεν υπαρχουν στοιχεια ή αν δεν μιλησει καποιος απ τους τροφιμους που ηταν παρων στα περιστατικα...μην ξεχνας απο πισω ειναι και γονεις....οποτε οπως καταλαβαινεις δεν ειναι και τοσο απλα τα πραγματα...Αμα δεν μπορει να ελέγχει ο καθηγητης την μικρη περιοχη του σχολειου του τι να πούνε και οι υπολοιποι ρε τυπε που έχουν να ελεγχουν τετραγωνα ολοκληρα και ακτογραμμές χιλιομετρων? αμα δεν μπορει ας φυγει να πάει σπιτι του.
και στη τελικη θα έπρεπε το θεμα να τεθει στην αστυνομια αλλα οι καθηγητες οταν ολα πάνε καλά ειναι συνεχως πισω απο τα παιδια και τα διαμορφωνουν ενω οταν κατι πάει στραβα δεν το ξέραμε
ετσι ειναι αμα δεν γαμηθουν κωλοι ακρη δεν θα βγει....ετσι και χειροτερα να κανουν !!!!!γιατι ολα ξεκινανε απο τον φοβο...αυτο ειναι αληθεια!!!Γιατι στη Μυτιληνη τι εγινε θυμάσαι? που λενε οι χέστες οι καθηγητες "ε παρτε μερικα χρηματα να μη κινησετε ποινικες διαδικασιες" οχι ρε φιλε να κινησεις ποινικη διαδικασια και να βάλεις και αποζημιωση να πληρώσει ο άλλος και για ηθική βλάβη.
Και μηνυση και στους ιδιους για εγκληματικη αμελεια.
Καλα χαλαρωσε μπουλη γιατι εγω οντως ξερω πολεμικες τεχνες.
ετσι ειναι αμα δεν γαμηθουν κωλοι ακρη δεν θα βγει....ετσι και χειροτερα να κανουν !!!!!γιατι ολα ξεκινανε απο τον φοβο...αυτο ειναι αληθεια!!!
εγω χαλαρος ειμαι εσυ αγχώνεσαι μηπως σου σκισω το καλτσον ειπα θα στο προσέξω τι αλλο θέλεις τωρα?
Δεν αποσυρονται αυτες οι μηνυσεις τύπε...εγω ετσι και ημουν γονιος αυτου του παιδιου θα τους ειχα ισοπεδωσει. Ουτε συγγνωμες θα δεχομουν ουτε τιποτα θα πηγαινε το θεμα μέχρι τελους και ας τολμουσε κανεις να απειλήσει οτι αν δεν αποσυρω την μυνηση θα μου κάνει το οτιδηποτε.