Νέα

Βρέθηκε νεκρός ο Βαγγέλης Γιακουμάκης

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kaboul
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 57K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Βασιλοφρων13

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2014
Like
6.932
Πόντοι
1.406
Εισαι καλο παιδι ρε Μπολντη.Και δε το λεω ειρωνικα,εννοω καθε λεξη

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Κριτικές
57
Like
6.779
Πόντοι
6.030
:fuck2:
Πρέπει να κανεις πολεμικες τεχνες για να σκληραγωγηθεις και να πάψεις να εισαι μπουλης. Να σκληρυνεις λιγο οχι να γινεις τρελος αλλα να καταλαβεις οτι ισως χρειαστει καποια στιγμη να αμυνθεις ειτε για τον εαυτο σου ειτε για την κοπελα που συνοδευεις. Εγω ειμαι ανα πασα στιγμη ετοιμος να το κάνω αυτο αφου πρωτα προειδοποιησω στον αλλον να μη πλησιασει γιατι ειμαι εκπαιδευμενος στις πολεμικες τεχνες και έχω και ταυτοτητα μαζι που το αποδεικνυει αυτο. Για να ειμαι και 100% καλλυμενος μετα οτι τον προειδοποιησα επισης δεν θα τον κτυπησω αλλα θα αποτρεψω το κτυπημα και θα τον ακινητοποιησω.
Καλα χαλαρωσε εσυ μην σκισεις κανα καλσον.....
:2funny: :2funny: :2funny:

macedonian

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2012
Like
0
Πόντοι
0
Εμενα δεν με πλησιάζει κανεις οταν γνωριζουν οτι κανω χρονια πολεμικες τεχνες. Μια φορα πηγε ενας να μου κάνει μαλακιες του έπιασα το χερι και του το γυρισα και παρακαλουσε να του το αφησω του λεω ετσι και με ξαναπειράξεις θα υποφέρεις βεβαια πιο πολυ στην πλακα ηταν αλλα αμα δεν του το εκοβα θα έκανε καζουρα σε μενα με την παρέα του.

Φυσικα έχω υποχωρησει σε αλλες καταστασεις πχ στο δρομο γιατι δεν ηξερα τι κουβαλουσε ο αλλος πανω του αλλα σε γενικες γραμμες δεν έχω επιτρεψει τέτοιες καταστασεις πιστευω πρεπει να έχεις πυγμη και να μην επιτρεπεις κάποια αστεια αμα σε ενοχλουν στη τελικη ας μην σου ξαναμιλησουν αμα δεν ξέρουν να κανουν αστεια να πανε να γαμηθουν
Καλύτερη τοποθέτηση δεν θα μπορούσε να υπάρξει.

KYRMEDIOS

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2013
Like
3
Πόντοι
16
Εμενα δεν με πλησιάζει κανεις οταν γνωριζουν οτι κανω χρονια πολεμικες τεχνες. Μια φορα πηγε ενας να μου κάνει μαλακιες του έπιασα το χερι και του το γυρισα και παρακαλουσε να του το αφησω του λεω ετσι και με ξαναπειράξεις θα υποφέρεις βεβαια πιο πολυ στην πλακα ηταν αλλα αμα δεν του το εκοβα θα έκανε καζουρα σε μενα με την παρέα του.

Φυσικα έχω υποχωρησει σε αλλες καταστασεις πχ στο δρομο γιατι δεν ηξερα τι κουβαλουσε ο αλλος πανω του αλλα σε γενικες γραμμες δεν έχω επιτρεψει τέτοιες καταστασεις πιστευω πρεπει να έχεις πυγμη και να μην επιτρεπεις κάποια αστεια αμα σε ενοχλουν στη τελικη ας μην σου ξαναμιλησουν αμα δεν ξέρουν να κανουν αστεια να πανε να γαμηθουν

Από τα πιο θλιβερά ποστ στην ιστορία του μπου  :S

Ταινίες του Στίβεν Σιγκάλ βλέπει ......

CPL

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2014
Κριτικές
4
Like
17
Πόντοι
6
Το bullying γενικα πρεπει να τσακιστεί χωρις ελεος.

:thumbsup:  Και φυσικα οι γονεις να σταματησουν να συμπεριφερονται σαν μαλακες και να διαπαιδαγωγουν σωστα τα παιδια τους..Τωρα θα μου πεις ψιλα γραμματα αυτα για πολλους,γι αυτο και λεω οτι παρα πολλοι ανθρωποι οπως δεν κανουν για αλλα πραγματα δεν κανουν και για γονεις

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Από τα πιο θλιβερά ποστ στην ιστορία του μπου  :S

Ταινίες του Στίβεν Σιγκάλ βλέπει ......
τυπε να τον προσεχεις τον μπολντη,εισαι και μονο 89 κιλα θα σε σπασει στο ξυλο,δεν αστειευεται

Iceman_82

Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2012
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
της πουτσας μαγκες οι κρητικοι,οσους εχω γνωρισει,ετσι ειναι οι περισσοτεροι,ενα στυλακι και μια μαγκια :jerking:

Ρε αυνάνα, επειδή οι άλλοι τον έδειραν σημαίνει ότι αυτός είναι της πούτσας μάγκας; Επειδή εσύ έχεις μικρό μόριο σου φταίει το σύνολο των Κρητικών? Xaxaxa τι είσαι εσύ ρε χαχαχα  :uglystupid:

Jybe

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2011
Like
2
Πόντοι
6
Ζήτω η Κρήτη !!  :dancing: Και η ρακή !! :thumbsup: όταν ακούω κρητική λίρα, ανατριχιάζω

Jybe

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2011
Like
2
Πόντοι
6
αφιερωμένο σε όλους σας. Ακούστε το τύποι !!

enduro

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιουν 2014
Like
15.739
Πόντοι
3.656
ο ιπποτης που κολλαει τυπε τωρα;αν εξαφανιστει κανενας φανταρος τοτε να τον αναφερεις

τυπε σαν την ποιοτητα των ποστ του ιπποτη δεν εχει.τα ποστ του μπολντη τουλαχιστον εχουν σωστη ορθογραφια  :grin:

bart attack

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2009
Κριτικές
20
Like
93
Πόντοι
11
φανταζομαι οτι αυτο το θρεντ εχει διμιουργηθει για να πουμε πραγματα που μπορει να ξερουμε για αυτην την πολυ ασχημη καταλαξη που φενεται οτι θα εχει αυτο το παλικαρι!!!!μεχρι στιγμης το μονο που διαβαζω ειναι ανθρωπους να μετρανε τις ψωλες τους!!!!για το θεμα ομως.......τιποτα!!!

Tsarkitis

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2015
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
16
Για το θέμα: δε ξέρουμε τι εχει γίνει ο αγνοούμενος. Μπορεί να τον έσφαξαν και να τον πέταξαν σε ρέμα ή αλεπότρυπα, μπορεί νατο έσκασε στο εξωτερικό ή σε κάποιο μέρος της Ελλάδας γιατι ήθελε να αλλάξει εντελώς ζωή επειδή τον τυρανούσαν αυτοί οι τύποι.
Για τους κρητικούς: ειναι ανεγκέφαλοι, κλειστά σκοτεινά μυαλά, αίσχος νοοτροπία, μαλάκες και ούγκανοι.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom