Βασιλοφρων13
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Φεβ 2014
- Like
- 6.932
- Πόντοι
- 1.406
Εισαι καλο παιδι ρε Μπολντη.Και δε το λεω ειρωνικα,εννοω καθε λεξη
Εισαι καλο παιδι ρε Μπολντη.Και δε το λεω ειρωνικα,εννοω καθε λεξη
Καλος ειναι μωρε...Εισαι καλο παιδι ρε Μπολντη.Και δε το λεω ειρωνικα,εννοω καθε λεξη
Καλος ειναι μωρε...
Καλα χαλαρωσε εσυ μην σκισεις κανα καλσον.....Πρέπει να κανεις πολεμικες τεχνες για να σκληραγωγηθεις και να πάψεις να εισαι μπουλης. Να σκληρυνεις λιγο οχι να γινεις τρελος αλλα να καταλαβεις οτι ισως χρειαστει καποια στιγμη να αμυνθεις ειτε για τον εαυτο σου ειτε για την κοπελα που συνοδευεις. Εγω ειμαι ανα πασα στιγμη ετοιμος να το κάνω αυτο αφου πρωτα προειδοποιησω στον αλλον να μη πλησιασει γιατι ειμαι εκπαιδευμενος στις πολεμικες τεχνες και έχω και ταυτοτητα μαζι που το αποδεικνυει αυτο. Για να ειμαι και 100% καλλυμενος μετα οτι τον προειδοποιησα επισης δεν θα τον κτυπησω αλλα θα αποτρεψω το κτυπημα και θα τον ακινητοποιησω.
Καλύτερη τοποθέτηση δεν θα μπορούσε να υπάρξει.Εμενα δεν με πλησιάζει κανεις οταν γνωριζουν οτι κανω χρονια πολεμικες τεχνες. Μια φορα πηγε ενας να μου κάνει μαλακιες του έπιασα το χερι και του το γυρισα και παρακαλουσε να του το αφησω του λεω ετσι και με ξαναπειράξεις θα υποφέρεις βεβαια πιο πολυ στην πλακα ηταν αλλα αμα δεν του το εκοβα θα έκανε καζουρα σε μενα με την παρέα του.
Φυσικα έχω υποχωρησει σε αλλες καταστασεις πχ στο δρομο γιατι δεν ηξερα τι κουβαλουσε ο αλλος πανω του αλλα σε γενικες γραμμες δεν έχω επιτρεψει τέτοιες καταστασεις πιστευω πρεπει να έχεις πυγμη και να μην επιτρεπεις κάποια αστεια αμα σε ενοχλουν στη τελικη ας μην σου ξαναμιλησουν αμα δεν ξέρουν να κανουν αστεια να πανε να γαμηθουν
Εμενα δεν με πλησιάζει κανεις οταν γνωριζουν οτι κανω χρονια πολεμικες τεχνες. Μια φορα πηγε ενας να μου κάνει μαλακιες του έπιασα το χερι και του το γυρισα και παρακαλουσε να του το αφησω του λεω ετσι και με ξαναπειράξεις θα υποφέρεις βεβαια πιο πολυ στην πλακα ηταν αλλα αμα δεν του το εκοβα θα έκανε καζουρα σε μενα με την παρέα του.
Φυσικα έχω υποχωρησει σε αλλες καταστασεις πχ στο δρομο γιατι δεν ηξερα τι κουβαλουσε ο αλλος πανω του αλλα σε γενικες γραμμες δεν έχω επιτρεψει τέτοιες καταστασεις πιστευω πρεπει να έχεις πυγμη και να μην επιτρεπεις κάποια αστεια αμα σε ενοχλουν στη τελικη ας μην σου ξαναμιλησουν αμα δεν ξέρουν να κανουν αστεια να πανε να γαμηθουν
Το bullying γενικα πρεπει να τσακιστεί χωρις ελεος.
τυπε να τον προσεχεις τον μπολντη,εισαι και μονο 89 κιλα θα σε σπασει στο ξυλο,δεν αστειευεταιΑπό τα πιο θλιβερά ποστ στην ιστορία του μπου :S
Ταινίες του Στίβεν Σιγκάλ βλέπει ......
της πουτσας μαγκες οι κρητικοι,οσους εχω γνωρισει,ετσι ειναι οι περισσοτεροι,ενα στυλακι και μια μαγκια
Από τα πιο θλιβερά ποστ στην ιστορία του μπου :S
Ταινίες του Στίβεν Σιγκάλ βλέπει ......
ο ιπποτης που κολλαει τυπε τωρα;αν εξαφανιστει κανενας φανταρος τοτε να τον αναφερειςτυπε δηλαδη τα ποστ του ιπποτη ειναι καλυτερα; :S
καλα ρε τυπε δεν σας ειπαμε και καμπουρηδεςΖήτω η Κρήτη !! Και η ρακή !! όταν ακούω κρητική λίρα, ανατριχιάζω
ο ιπποτης που κολλαει τυπε τωρα;αν εξαφανιστει κανενας φανταρος τοτε να τον αναφερεις
Ζήτω η Κρήτη !! Και η ρακή !! όταν ακούω κρητική λίρα, ανατριχιάζω