Νέα

Βρέθηκε νεκρός ο Βαγγέλης Γιακουμάκης

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kaboul
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 57K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Tsarkitis

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2015
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
16
Ο καριόλης που έφαγε τη Μυρτω θέλει θάνατο. Οι νόμοι ειναι αστείοι, γελοίοι στην Ελλάδα και εντελώς κατώτεροι των περιστάσεων.
Σωφρονισμός δεν επέρχετε με το σύστημα της φυλακής. Επέρχεται όσμωση εγκληματιών κάθε είδους, δημιουργείται ενα ποτ πουρι που αμα μπήκες ως πορτοφολάς βγαίνεις μεγαλοληστής εκβιαστής μαφιόζος. Έπειτα δε χρειάζεται να σοφρονίσουμε κάποιους, δε πρέπει να μας νοιάζει αυτό. Πρέπει να εξοντωθούν για παραδειγματισμό. τι πα να πει παίρνει άδεια ο φυλακισμένος. που ειναι, στο στρατό???
Βάλτους στα κάτεργα να σπάνε πέτρες στα νταμάρια και οι μπάτσοι απο πάνω να πυροβολάνε στο ψαχνό με το παραμικρό να δεις πως φέυγει η μαγκιά και η εγκληματική διάθεση. Φαϊ λίγο, μεχρι εξόντωσης. να δεις πως ο Βλαστός γίνεται άβλαστος! Εδω κάνουν δολοφονίες μέσα απο τη φυλακή, οτι θέλουν κάνουν, εγκληματική ομάδα πλήρως λειτουργική. τρελά πράγματα.

Tsarkitis

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2015
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
16
tromaktiko1.jpg

DUGUJAU

Μέλος
Εγγρ.
23 Απρ 2006
Like
3
Πόντοι
1
ειναι τουλαχιστον αστειο,( για μενα εμετικο ) ατομα που κοπτονται τοσο πολυ εδω μεσα για το μπουλινγκ (και καλα κανουν)
να ειναι οπαδοι (στα καγκελα) των νεοναζι της χρυσης αυγης που ειναι η συμμορια του απολυτου, μπουλιγνκ σε μεταναστες
αριστερους (αδικοχαμενος φυσσας)  :uglystupid:  νικ οπως τσακιρτζης, κμαν2 και λοιπα θελουν τη τιμωρια (και σωστα κανουν)
οσων ασκουσαν ψυχολογικη και σωματικη βια στο βαγγελη, αλλα για τους νεοναζι που εχουν σαπισει στο ξυλο 2 χιλιαδες μεταναστες
η οσους μοιαζαν με μεταναστες, και εχουν σκοτωσει και 3  :uglystupid:
θελουν να αθωωθουν  :jerking:
οι νεοναζι της χρυσης αυγης ειναι η απολυτη συμμορια bullying  στην ελλαδα
να σαπισουν (στη δικη που ξεκινα τον αλλο μηνα)  με 15 χρονια φυλακη ο καθενας απ τους 80 κατηγορουμενους ναζι  :uglystupid:
κουφαλες υποκριτες  :birdman:
Kαλα εσυ εκμεταλλευεσαι ενα τραγικο γεγονος που μας στενοχωρησε ολους,λες και ο Βαγγελης ηταν δικος μας φιλος,αδερφος,γιος, για να κανεις την αντιφασιστικη σου προπαγανδα?Κατσε να προπαγανδισω κ εγω,να δουμε ποιος τα λεει καλυτερα. Και επειδη ειδα οτι το εκαναν και οι περισσοτεροι αναρχομπολσεβικοι δημοσιογραφοι αυτο ,οι ιδιοι δεν ηταν πριν λιγο καιρο που δοξαζαν τα ορεινα χωρια του Ηρακλειου και του Ρεθυμνου για τα μηδαμινα ποσοστα της Χρυσης Αυγης? Εκει που δεν υπαρχει εθνικισμος γεννιουνται τετοιες συμπεριφορες. Οι μεγαλυτεροι μπουληδες και νταηδες ειναι οι αναρχες και οι λοιποι Μαρξιστες που δεν σεβονται τη διαφορετικη αποψη και κυνηγανε τα νορμαλ,ευαισθητα και φυσιολογικα παιδια οπως ηταν ο Βαγγελης,θελοντας να επιβαλλουν τα αρρωστημενα απο το Μαρξιστικο δηλητηριο εγω τους,στους ανθρωπους που πιστευουν στον Θεο,στην πατριδα και στην οικογενεια. Το τεραστιο γκραφιτι στο Πολυτεχνειο είναι ενα δειγμα των εσωψυχων των αντιφα,μια τεραστια μαυριλα που θελουν να επιβαλλουν σε ολη την Ελληνικη κοινωνια. Οσο για τους μεταναστες,οι μεγαλυτεροι νταηδες στα σχολεια πλεον ειναι Αλβανοι και οι λοιποι ανατολικοι που βγαζουν τσαμπουκα ,χωρις να τους προκαλει καποιος,μονο και μονο γιατι κουβαλουν μεσα τους τα κομπλεξ απο την εποχη που οι χωρες τους ανηκανε στο κομμουνιστικο μπλοκ και υστερουσαν πολιτισμικα απο τον υπολοιπο κοσμο

Nuclear

Μέλος
Εγγρ.
2 Νοε 2014
Like
2
Πόντοι
6
Kαλα εσυ εκμεταλλευεσαι ενα τραγικο γεγονος που μας στενοχωρησε ολους,λες και ο Βαγγελης ηταν δικος μας φιλος,αδερφος,γιος, για να κανεις την αντιφασιστικη σου προπαγανδα?Κατσε να προπαγανδισω κ εγω,να δουμε ποιος τα λεει καλυτερα. Και επειδη ειδα οτι το εκαναν και οι περισσοτεροι αναρχομπολσεβικοι δημοσιογραφοι αυτο ,οι ιδιοι δεν ηταν πριν λιγο καιρο που δοξαζαν τα ορεινα χωρια του Ηρακλειου και του Ρεθυμνου για τα μηδαμινα ποσοστα της Χρυσης Αυγης? Εκει που δεν υπαρχει εθνικισμος γεννιουνται τετοιες συμπεριφορες. Οι μεγαλυτεροι μπουληδες και νταηδες ειναι οι αναρχες και οι λοιποι Μαρξιστες που δεν σεβονται τη διαφορετικη αποψη και κυνηγανε τα νορμαλ,ευαισθητα και φυσιολογικα παιδια οπως ηταν ο Βαγγελης,θελοντας να επιβαλλουν τα αρρωστημενα απο το Μαρξιστικο δηλητηριο εγω τους,στους ανθρωπους που πιστευουν στον Θεο,στην πατριδα και στην οικογενεια. Το τεραστιο γκραφιτι στο Πολυτεχνειο είναι ενα δειγμα των εσωψυχων των αντιφα,μια τεραστια μαυριλα που θελουν να επιβαλλουν σε ολη την Ελληνικη κοινωνια. Οσο για τους μεταναστες,οι μεγαλυτεροι νταηδες στα σχολεια πλεον ειναι Αλβανοι και οι λοιποι ανατολικοι που βγαζουν τσαμπουκα ,χωρις να τους προκαλει καποιος,μονο και μονο γιατι κουβαλουν μεσα τους τα κομπλεξ απο την εποχη που οι χωρες τους ανηκανε στο κομμουνιστικο μπλοκ και υστερουσαν πολιτισμικα απο τον υπολοιπο κοσμο
Είσαι ναζιστής?

STELIOS77

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Δεκ 2005
Κριτικές
28
Like
2.826
Πόντοι
6.265
Στο πλαίσιο της διαδικασίας της έρευνας που διενεργεί η Ασφάλεια Ιωαννίνων για τον θάνατο του Βαγγέλη Γιακουμάκη, έγινε άρση του τηλεφωνικού του απορρήτου.

Από την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου προέκυψε ότι αμέσως πριν την αυτοκτονία είχε δίωρη τηλεφωνική επικοινωνία με τη μητέρα του.

Στις έρευνες για τον 20χρονο φοιτητή, λαμβάνονται καταθέσεις σπουδαστών της σχολής, επανεξετάζονται επικοινωνίες του 20χρονου μέσω κινητού τηλεφώνου, ηλεκτρονικού ταχυδρομείου κ.ά.

Κρίσιμος θεωρείται ο ρόλος που διαδραμάτισε η οικογένεια του 20χρονου, η οποία φέρεται να τον πίεζε να ολοκληρώσει τις σπουδές και να επιστρέψει στην Κρήτη για να ασχοληθεί με την τυροκομία.

Μαλλον θα ελεγε οτι θελει να φυγει απο εκει αμεσα
θα του ειπανε οι γονεις θα κατσεις εκει τοσα λεφτα δωσαμε για να σε σπουδασουμε κλπ κλπ θα τελειωσεις τις σπουδες σου
και μπηκε ακομα ενα λιθαρακι στην πραξη του

Εγγρ.
21 Νοε 2013
Like
1
Πόντοι
16
Όταν ήμουν δευτέρα δημοτικού πήγαινα σε σχολείο που είχε και αρκετούς Ρωσσοπόντιους και το έπαιζαν νταήδες και έκαναν αλητείες! Δεν θα ξεχάσω όταν δείραμε καμιά 15 πιτσιρίκια έναν Ρωσοπόντιο 1 χρόνο μεγαλύτερο από εμάς που μας ενοχλούσε όλους! Μπουνίδια, κλωτσίδια, φάπες χαχαχα. Ήμασταν μικροί βέβαια και την έβγαλε χωρίς καν νοσοκομείο!Τον ρίξαμε κάτω και του δίναμε κλωτσιές όποιος προλάβει! Χαμός!  :2funny:
Βέβαια δεν έβαλε ακριβώς μυαλό, αλλά είχε ησυχάσει λίγο.
Επίσης άλλο ένα όμορφο σκηνικό που θυμάμαι σε στέκι που παίζαμε μπάλα ήρθε ένας Ρωσσοπόντιος πάλι που το έπαιζε μάγκας και γαμιάς και χτύπησε κλωτσιά στο λαιμό έναν φίλο μου επειδή είχε διαφωνία με το μικρό του αδερφό! Ήρθε λοιπόν ο μπαμπάς του φίλου μου που είναι τέρας γενικά και ψυχάκι και τον έδωσε τον νταή με τα κλειδιά στο κεφάλι!  :2funny: :2funny: Του άνοιξε το κεφάλι. Ο νταής πήγαινε δευτέρα Λυκείου και είχε αρχίσει να κλαίει από το σοκ!  :grin:

Δ

Διαγραμμένο μέλος 113062

Επισκέπτης
  Το τεραστιο γκραφιτι στο Πολυτεχνειο είναι ενα δειγμα των εσωψυχων των αντιφα,μια τεραστια μαυριλα που θελουν να επιβαλλουν σε ολη την Ελληνικη κοινωνια.

+1000000000000000000000000000000000000

pgp74

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2013
Κριτικές
6
Like
23
Πόντοι
66
Στο πλαίσιο της διαδικασίας της έρευνας που διενεργεί η Ασφάλεια Ιωαννίνων για τον θάνατο του Βαγγέλη Γιακουμάκη, έγινε άρση του τηλεφωνικού του απορρήτου.

Από την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου προέκυψε ότι αμέσως πριν την αυτοκτονία είχε δίωρη τηλεφωνική επικοινωνία με τη μητέρα του.

Στις έρευνες για τον 20χρονο φοιτητή, λαμβάνονται καταθέσεις σπουδαστών της σχολής, επανεξετάζονται επικοινωνίες του 20χρονου μέσω κινητού τηλεφώνου, ηλεκτρονικού ταχυδρομείου κ.ά.

Κρίσιμος θεωρείται ο ρόλος που διαδραμάτισε η οικογένεια του 20χρονου, η οποία φέρεται να τον πίεζε να ολοκληρώσει τις σπουδές και να επιστρέψει στην Κρήτη για να ασχοληθεί με την τυροκομία.

Μαλλον θα ελεγε οτι θελει να φυγει απο εκει αμεσα
θα του ειπανε οι γονεις θα κατσεις εκει τοσα λεφτα δωσαμε για να σε σπουδασουμε κλπ κλπ θα τελειωσεις τις σπουδες σου
και μπηκε ακομα ενα λιθαρακι στην πραξη του

Η φοίτηση και η διαμονή στην συγκεκριμένη σχολή είναι δωρεάν.

STELIOS77

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Δεκ 2005
Κριτικές
28
Like
2.826
Πόντοι
6.265
Η φοίτηση και η διαμονή στην συγκεκριμένη σχολή είναι δωρεάν.

γιατι σε ποιο ελληνικο αει η τει πληρωνεις?
μια ζωη εκτος θεματος εισαι τυπε

ενα παιδι που σπουδαζει εκτος παντα εχει εξοδα και ας μενει στην φοιτιτικη εστια

pgp74

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2013
Κριτικές
6
Like
23
Πόντοι
66
γιατι σε ποιο ελληνικο αει η τει πληρωνεις?
μια ζωη εκτος θεματος εισαι τυπε

ενα παιδι που σπουδαζει εκτος παντα εχει εξοδα και ας μενει στην φοιτιτικη εστια

Αυτά που σου έλεγα στο λιμάνι μου τα λες τώρα στο πλοίο; Δες παραπάνω, έχω ήδη απαντήσει.

nostre999

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2015
Like
0
Πόντοι
6
Αυτά που σου έλεγα στο λιμάνι μου τα λες τώρα στο πλοίο; Δες παραπάνω, έχω ήδη απαντήσει.
Γαματη φραση αυτη. Αν μου επιτρεπεις θα την κλεψω να την λεω και εγω σε αναλογες περιπτωσεις.

Εγγρ.
21 Νοε 2013
Like
1
Πόντοι
16
Πάντως αν ο Βαγγέλης είχε μιλήσει στους γονείς τα για τα πάντα σχετικά με το τι παίζει και αυτοί τον πίεζαν να μείνει εκεί, εγώ τους θεωρώ το ίδιο υπαίτιους με τους βασανιστές του, αλλά και υποκριτές!

STELIOS77

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Δεκ 2005
Κριτικές
28
Like
2.826
Πόντοι
6.265

Ρε μεγαλε αφου δεν το εχεις
αστο

"Η φοίτηση και η διαμονή στην συγκεκριμένη σχολή είναι δωρεάν." μας εγραψες

δεν ειπε κανεις οτι πληρωναν διδακτρα για την σχολη κρατικη σχολη ειναι ξερεις καμια κρατικη σχολη που να πληρωνεις διδακτρα?
σε λιγο θα μας διευκρινισεις οτι στο πολυτεχνειο δεν πληρωνουν
"

BAKALIS74

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2012
Like
2.084
Πόντοι
456
Πάντως αν ο Βαγγέλης είχε μιλήσει στους γονείς τα για τα πάντα σχετικά με το τι παίζει και αυτοί τον πίεζαν να μείνει εκεί, εγώ τους θεωρώ το ίδιο υπαίτιους με τους βασανιστές του, αλλά και υποκριτές!

Σίγουρα φέρουν και αυτοί ευθύνη, προφανώς είναι χαμηλών τόνων και οι ίδιοι όπως το παιδί, αλλά όχι και το ίδιο με τους βασανιστές, μην τρελλαθούμε,  είναι δεδομένο ότι όποιος πάει να σπουδάσει βασανίζεται από κάποιους?

Εγγρ.
21 Νοε 2013
Like
1
Πόντοι
16
Σίγουρα φέρουν και αυτοί ευθύνη, προφανώς είναι χαμηλών τόνων και οι ίδιοι όπως το παιδί, αλλά όχι και το ίδιο με τους βασανιστές, μην τρελλαθούμε,  είναι δεδομένο ότι όποιος πάει να σπουδάσει βασανίζεται από κάποιους?

Τύπε αν έκαναν μαλακίες σε δικό μου παιδί, ακόμα και πιο απλές, αλλά να τον είχαν μανία, θα πήγαινα εκεί και θα τους γαμούσα όλους τα σώψυχα. Επειδή αυτό δεν το έχουν όλοι όμως, μπορούσαν απλά να του πουν να γυρίσει στην πατρίδα για λίγο να δουν τι θα κάνουν με την κατάσταση και μετά ας ολοκλήρωνε τις σπουδές. Αν ο Βαγγελάκης τους είπε τι παίζει και δεν έκαναν τίποτε, ναι φέρουν τεράστια ευθύνη. Δεν πρόκειται για φίλους, αλλά για γονείς!

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom