You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Βρέθηκε νεκρός ο Βαγγέλης Γιακουμάκης
- Μέλος που άνοιξε το νήμα kaboul
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 2K
- Εμφανίσεις 57K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
BAKALIS74
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Ιουν 2012
- Like
- 2.050
- Πόντοι
- 456
Τύπε αν έκαναν μαλακίες σε δικό μου παιδί, ακόμα και πιο απλές, αλλά να τον είχαν μανία, θα πήγαινα εκεί και θα τους γαμούσα όλους τα σώψυχα. Επειδή αυτό δεν το έχουν όλοι όμως, μπορούσαν απλά να του πουν να γυρίσει στην πατρίδα για λίγο να δουν τι θα κάνουν με την κατάσταση και μετά ας ολοκλήρωνε τις σπουδές. Αν ο Βαγγελάκης τους είπε τι παίζει και δεν έκαναν τίποτε, ναι φέρουν τεράστια ευθύνη. Δεν πρόκειται για φίλους, αλλά για γονείς!
Κρίμα το παιδί πάντως...πολύ κακή ιστορία. Δεν είναι μόνο το φαινόμενο του εκφοβισμού αλλά και το φαινόμενο των πολλών εναντίον του ενός, που για να νιώσουν μέλη μιας ομάδας απομωνόνουν έναν και του επιτίθενται.
Κρίμα το παιδί πάντως...πολύ κακή ιστορία. Δεν είναι μόνο το φαινόμενο του εκφοβισμού αλλά και το φαινόμενο των πολλών εναντίον του ενός, που για να νιώσουν μέλη μιας ομάδας απομωνόνουν έναν και του επιτίθενται.
Απ τη φωνή τον κατάλαβα τον εναν. Μίλαγε με τη Νικολούλη σε μια εκπομπή της που ειχε πάει στη σχολή. Μόνο απ τη φωνη καταλαβα τι μουνόπανο άξεστος ειναι.
Ρε μεγαλε αφου δεν το εχεις
αστο
"Η φοίτηση και η διαμονή στην συγκεκριμένη σχολή είναι δωρεάν." μας εγραψες
δεν ειπε κανεις οτι πληρωναν διδακτρα για την σχολη κρατικη σχολη ειναι ξερεις καμια κρατικη σχολη που να πληρωνεις διδακτρα?
σε λιγο θα μας διευκρινισεις οτι στο πολυτεχνειο δεν πληρωνουν
"
Δες τι έγραψα στον Jamaican και ίσως καταλάβεις. Το αν το έχω ή δεν το έχω, δεν μπορείς να το κρίνεις εσύ.
Δες τι έγραψα στον Jamaican και ίσως καταλάβεις. Το αν το έχω ή δεν το έχω, δεν μπορείς να το κρίνεις εσύ.
Ενω εσυ αλοίθωρε μπορείς να κρίνεις τα πάντα για τους άλλους ε?
Εγω πάντως παραδέχομαι εκείνο τον πατέρα τη δεκαέτια του 80 ητανε νομίζω που είχε κρύψει το πιστόλι στα γένια του και σε κατάλληλη στιγμή κατασκότωσε το φονιά του γιού του και τον ελεϊνο υβριστικό και αισχρ΄΄ο δικηγόρο του φονια. Αυτό ειναι δικαιοσύνη. ολα τα άλλα ειναι χαζομαλακίες. Ο άνθρωπος εχει φυσικήαίσθηση δικαίου.
Γαματη φραση αυτη. Αν μου επιτρεπεις θα την κλεψω να την λεω και εγω σε αναλογες περιπτωσεις.
Εννοείται μαν, τι με ρωτάς; Υπάρχει και άλλη εκδοχή με στάση (αντί για λιμάνι) και λεωφορείο (αντί για πλοίο), διάλεξε
Εννοείται μαν, τι με ρωτάς; Υπάρχει και άλλη εκδοχή με στάση (αντί για λιμάνι) και λεωφορείο (αντί για πλοίο), διάλεξε
Κι εσυ που το ξέρεις? εχεις κάνει οδηγός λεωφορείου? Ή καπετάνιος? Ή ησουνα εκει οτνα οταν πρωτοειπώθηκε το ανέκδοτο? Ε?
Εγω πάντως παραδέχομαι εκείνο τον πατέρα τη δεκαέτια του 80 ητανε νομίζω που είχε κρύψει το πιστόλι στα γένια του και σε κατάλληλη στιγμή κατασκότωσε το φονιά του γιού του και τον ελεϊνο υβριστικό και αισχρ΄΄ο δικηγόρο του φονια. Αυτό ειναι δικαιοσύνη. ολα τα άλλα ειναι χαζομαλακίες. Ο άνθρωπος εχει φυσικήαίσθηση δικαίου.
DUGUJAU
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Απρ 2006
- Like
- 3
- Πόντοι
- 1
To παιδι είχε ξενερωσει με τις σπουδες του λογω του καθημερινου bullying απο τους αληταραδες γιδοβοσκους συντοπιτες του και λογω αντικειμενου πιθανοτατα που δεν θα ταιριαζε στον καλλιεργημένο χαρακτηρα και στην εσωτερικη του μορφωση.Δεν ειναι ολα τα επαγγελματα για ολους,προφανως και η τυροκομια δεν ταιριαζε με την ιδιοσυγκρασια του Βαγγελη.Κατα πασα πιθανοτητα, δεν θα αντεχε ουτε μια μερα στο καθημερινο κολαστηριο του,ηθελε να φυγει και εψαχνε απο καπου να πιαστει. Οταν συναντησε αντιδραση και μη στηριξη απο την οικογενεια του που τον πιεζε να ολοκληρωσει τις σπουδες του και να γινει τυροκομος,δεν ηθελε και πολυ ,σταγονα σταγονα το ποτηρι της μοναξιας του και της απελπισιας γεμισε και εγινε θανασιμο δηλητηριο προκαλωντας το τελος που ειδαμε.
ηθικό δίδαγμα για αυτήν την τραγωδία αλλά και για άλλες παρόμοιες που έχουν γίνει στο παρόν αλλά και στο παρελθόν
ο οποιοσδήποτε "επώνυμος" μπορεί να λέει ότι μαλακιά του κατέβει χωρίς να έχει την επίγνωση και την ευθύνη των πραγμάτων
δυστυχώς η δικαιοσύνη παραμένει τυφλή...όταν οι δικηγόροι οι εισαγγελείς οι δικαστές..αντί να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων ...απλά τονίζουν ότι "το θέμα θα δρομολογηθεί μεχρι να τιμωρηθούν οι υπεύθυνοι"
οι χώρες που είναι σε υποσαχαριες περιοχές...είτε οι χώρες που βρίσκονται στην ασια η στην νότια αμερικη......θα είχαν κάνει το αυτονόητο...και χωρίς να ακουστεί κιχ
δυστυχώς η χώρα που γέννησε την δημοκρατία......βρισκόταν βρίσκεται και θα βρίσκεται για πολλά χρόνια στο καρκίνωμα του "ωχαδερφισμού"
ο οποιοσδήποτε "επώνυμος" μπορεί να λέει ότι μαλακιά του κατέβει χωρίς να έχει την επίγνωση και την ευθύνη των πραγμάτων
δυστυχώς η δικαιοσύνη παραμένει τυφλή...όταν οι δικηγόροι οι εισαγγελείς οι δικαστές..αντί να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων ...απλά τονίζουν ότι "το θέμα θα δρομολογηθεί μεχρι να τιμωρηθούν οι υπεύθυνοι"
οι χώρες που είναι σε υποσαχαριες περιοχές...είτε οι χώρες που βρίσκονται στην ασια η στην νότια αμερικη......θα είχαν κάνει το αυτονόητο...και χωρίς να ακουστεί κιχ
δυστυχώς η χώρα που γέννησε την δημοκρατία......βρισκόταν βρίσκεται και θα βρίσκεται για πολλά χρόνια στο καρκίνωμα του "ωχαδερφισμού"
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.277
- Πόντοι
- 8.006
Το να παιρνει κανενας το νομο στα χερια του, δεν ειναι αποδοση δικαιοσυνης.Εγω πάντως παραδέχομαι εκείνο τον πατέρα τη δεκαέτια του 80 ητανε νομίζω που είχε κρύψει το πιστόλι στα γένια του και σε κατάλληλη στιγμή κατασκότωσε το φονιά του γιού του και τον ελεϊνο υβριστικό και αισχρ΄΄ο δικηγόρο του φονια. Αυτό ειναι δικαιοσύνη. ολα τα άλλα ειναι χαζομαλακίες. Ο άνθρωπος εχει φυσικήαίσθηση δικαίου.
Εξαλλου, οι ανθρωποι ειναι αυτοι που πρωτοι αντιληφθηκαν οτι δεν ειναι δικαιο αυτο, και εθεσαν διαδικασιες απο κρατικα οργανα για την απονομη της ποινικης δικαιοσυνης.
Οποιος υποστηριζει πραξεις τετοιες, υποστηριζει την επιστροφη στην βαρβαροτητα.
Heartbreaker83
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Μαΐ 2011
- Like
- 12
- Πόντοι
- 16
Δεν ειχε σκοτωσει τον δικηγορο τυπεΕγω πάντως παραδέχομαι εκείνο τον πατέρα τη δεκαέτια του 80 ητανε νομίζω που είχε κρύψει το πιστόλι στα γένια του και σε κατάλληλη στιγμή κατασκότωσε το φονιά του γιού του και τον ελεϊνο υβριστικό και αισχρ΄΄ο δικηγόρο του φονια. Αυτό ειναι δικαιοσύνη. ολα τα άλλα ειναι χαζομαλακίες. Ο άνθρωπος εχει φυσικήαίσθηση δικαίου.
Βγηκε απο την αιθουσα πηρε το οπλο (ενα λουγκερ του ΒΠΠ) απο το αμαξι, το εκρυψε στα γενια του, ξαναμπηκε στο δικαστηριο και φωναξε "δεν ειστε αξιοι εσεις να τον κρινετε" Και φυτεψε πεντε στον κατηγορουμενο...
Για την ιστορια εκατσε μονο 5 χρονια φυλακη απο τα 14 που καταδικαστηκε (εχει πεθανει απο το 12)
Γιαννης Παπαδοσηφος λεγοταν...
ΥΓ Οι δικαστες και οι μπατσοι οταν τραβηξε το οπλο γιναν ενα με το πατωμα
nostre999
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαρ 2015
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
ευγεΤο να παιρνει κανενας το νομο στα χερια του, δεν ειναι αποδοση δικαιοσυνης.
Εξαλλου, οι ανθρωποι ειναι αυτοι που πρωτοι αντιληφθηκαν οτι δεν ειναι δικαιο αυτο, και εθεσαν διαδικασιες απο κρατικα οργανα για την απονομη της ποινικης δικαιοσυνης.
Σε σχολές με οικοτρόφους σπουδαστές , πρέπει ο διευθυντής να είναι αυστηρός καί γνώστης του αντικειμένου και όχι κομματικός γιδοβοσκός. Σε τέτοιες σχολές πρέπει να υπάρχουν επιμελητές όλο το εικοσιτετράωρο καί να ελέγχουν καί επιτηρούν τους οικοτρόφους αναφέροντας στον διευθυντή παραπτώματα καί την εν γένει διαγωγή των σπουδαστών οι οποίοι σε κατ' 'επαναληψη άσχημη διαγωγή ΑΠΟΒΑΛΛΟΝΤΑΙ της σχολής.
raopau
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2012
- Like
- 22.273
- Πόντοι
- 5.006
για ολα υπαρχουν εξαιρεσεις τυπε...Το να παιρνει κανενας το νομο στα χερια του, δεν ειναι αποδοση δικαιοσυνης.
STELIOS77
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 8 Δεκ 2005
- Κριτικές
- 28
- Like
- 2.824
- Πόντοι
- 6.265
Ειδαμε την κρητικη λεβεντια σημερα
βαλανε τα τσογλανακια μαναδες και αδερφες να κλαιγονται σε ραδια και τηλεορασεις οτι δεν μπορουν να βγουν απο την σχολη και φοβονται
τι εγινε ρε μορτες που πηγε η κρητικη παλικαρια?
αντε και το καλοκαιρι το gay pride να γινεται στην κρητη
βαλανε τα τσογλανακια μαναδες και αδερφες να κλαιγονται σε ραδια και τηλεορασεις οτι δεν μπορουν να βγουν απο την σχολη και φοβονται
τι εγινε ρε μορτες που πηγε η κρητικη παλικαρια?
αντε και το καλοκαιρι το gay pride να γινεται στην κρητη
centrino
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2008
- Like
- 657
- Πόντοι
- 146
To παιδι είχε ξενερωσει με τις σπουδες του λογω του καθημερινου bullying απο τους αληταραδες γιδοβοσκους συντοπιτες του και λογω αντικειμενου πιθανοτατα που δεν θα ταιριαζε στον καλλιεργημένο χαρακτηρα και στην εσωτερικη του μορφωση.Δεν ειναι ολα τα επαγγελματα για ολους,προφανως και η τυροκομια δεν ταιριαζε με την ιδιοσυγκρασια του Βαγγελη.Κατα πασα πιθανοτητα, δεν θα αντεχε ουτε μια μερα στο καθημερινο κολαστηριο του,ηθελε να φυγει και εψαχνε απο καπου να πιαστει. Οταν συναντησε αντιδραση και μη στηριξη απο την οικογενεια του που τον πιεζε να ολοκληρωσει τις σπουδες του και να γινει τυροκομος,δεν ηθελε και πολυ ,σταγονα σταγονα το ποτηρι της μοναξιας του και της απελπισιας γεμισε και εγινε θανασιμο δηλητηριο προκαλωντας το τελος που ειδαμε.
Το ενδεχόμενο να ήταν απλά ανάξιος να διαχειριστεί το δώρο της ζωής που του δόθηκε, παίζει καθόλου?
Μεταξύ των χιλιάδων φοιτητών που σπούδασαν και αποφοίτησαν από την συγκεκριμένη σχολή πόσοι έχουν αυτοκτονήσει?
Επειδή ο νεκρός αξίζει σεβασμού και όχι αγιοποίησης ... και επειδή οι δημοσιοκάφροι μας τα χουν κάνει τσουρέκια με τον "βαγγέλη" ... καλό θα ήταν να ρίχνουμε μια κλεφτή ματιά και στην άλλη όψη της πραγματικότητας ... χωρίς να υποτιμούμε την τραγικότητα του συμβάντος βέβαια ...
raopau
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2012
- Like
- 22.273
- Πόντοι
- 5.006
αν και αιρετικη η αποψη σου,συμφωνω εν μερει μαζι σου...Το ενδεχόμενο να ήταν απλά ανάξιος να διαχειριστεί το δώρο της ζωής που του δόθηκε, παίζει καθόλου?
Μεταξύ των χιλιάδων φοιτητών που σπούδασαν και αποφοίτησαν από την συγκεκριμένη σχολή πόσοι έχουν αυτοκτονήσει?
Επειδή ο νεκρός αξίζει σεβασμού και όχι αγιοποίησης ... και επειδή οι δημοσιοκάφροι μας τα χουν κάνει τσουρέκια με τον "βαγγέλη" ... καλό θα ήταν να ρίχνουμε μια κλεφτή ματιά και στην άλλη όψη της πραγματικότητας ... χωρίς να υποτιμούμε την τραγικότητα του συμβάντος βέβαια ...
μεχρι τωρα αυτο που εχει γινει γνωστο ειναι κατι καψωνια με ιμαντες, δεσιμο στην καρεκλα,κλεισιμο νερο στο ντουζ κτλ...και παντως για 5-6 περιστατικα και μαλιστα 1 χρονο πριν...κλασικες συμπεριφορες κωλοπαιδων,αλλα οχι και δολοφονων...εννοω οτι αν δεν αποδειχτει κανα χοντρο σκηνικο (π.χ. βιασμος κτλ) μαλλον το παιδι ηταν αρκετα ευαισθητο και αυτοκτονησε και τα κωλοπαιδα εκεινα εγιναν εν μια νυκτι δολοφονοι (χωρις να το θελουν και μαλλον αδικα)...
Mexikanos_
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαΐ 2011
- Like
- 7
- Πόντοι
- 16
Εσύ βασικά εδώ και μέρες δεν ξέρεις τί λες...
Ακριβώς τέτοιες συμπεριφορές (μαλακοκάβληδων) είναι που δημιουργούν καταστάσεις "Βαγγέλη Γιακουμάκη".
Έχουν βγει όλοι οι "αρχιδάτοι" και γράφουν πόσο θα γαμήσουν την παρέα που του κανε τη ζωή δύσκολη.
Αναφέρεσαι στον Παπαδόσηφο... που δε σκότωσε δικηγόρο:
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 79
- Εμφανίσεις
- 7K