Νέα

Βρέθηκε νεκρός ο Βαγγέλης Γιακουμάκης

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kaboul
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 57K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Kapsonis19891989

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2014
Κριτικές
12
Like
21
Πόντοι
26
Αυτοί που κάνουν bullying δεν ξέρουν πόσο ρισκάρουν.Μια φορά μου κόλλαγαν στο στρατό κάτι κωλόπαιδα από την Καβάλα και ήμουν στο τσακ να τους την ανάψω με το όπλο στο πεδίο βολής.Μια φορά ένας μαλάκας Ροδίτης με έπιασε από το χέρι να με βγάλει από ένα κλαμπ και καθόμουνα για δέκα λεπτά από πίσω του με δυο μπουκάλια μπύρας για να σπάσω στο κεφάλι του και των φίλων του.Είναι καθαρά θέμα στιγμής τι θα γίνει.

εισαι σκληρος τυπος δηλαδη ε ?

Tsarkitis

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2015
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
16
Αυτοί που κάνουν bullying δεν ξέρουν πόσο ρισκάρουν.Μια φορά μου κόλλαγαν στο στρατό κάτι κωλόπαιδα από την Καβάλα και ήμουν στο τσακ να τους την ανάψω με το όπλο στο πεδίο βολής.Μια φορά ένας μαλάκας Ροδίτης με έπιασε από το χέρι να με βγάλει από ένα κλαμπ και καθόμουνα για δέκα λεπτά από πίσω του με δυο μπουκάλια μπύρας για να σπάσω στο κεφάλι του και των φίλων του.Είναι καθαρά θέμα στιγμής τι θα γίνει.

βασικά οι πιο πολλοί ειναι θρασύδειλοι, σα την τουρκία. την πέφτει εκει που ξέρει οτι την πέρνει και θα μασήσουν.
Υπάρχουν και στις δουλειές, σε εργασιακούς χώρους. Μου είχε τύχει πιθανός πελάτης να βγάζει τέτοιο επικοινωνιακό αέρα ανάποδο που στα 10 λεπτά ειχαμε σκοτωθεί. Με εκνέυρησε το στυλάκι του. Τον έκανα ρόμπα στο αφεντικό του και ολη την εταιρεία του (μουνοπανιάζω ενίοτε).

Απολλύων

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Αυγ 2013
Like
4.771
Πόντοι
1.756
Η ζωη ειναι ενας ακυρηχτος, αλλα ατελειωτος πολεμος..και πρεπει να ξερεις να πολεμας... γιατι μπορει να εισαι ησυχος και να μην πειραζεις κανεναν,μπορει να μην ψαχνεις τον πολεμο, αλλα μια μερα θα ερθει ο πολεμος σε σενα.. και να εχεις το νου σου,να μην υποχωρησεις και να μην σε βρει ο πολεμος απροετοιμαστο γιατι αλοιμονο σου...
Ειχα και εγω προβλημα με εναν σκατομαγκα στο γυμνασιο και την ωρα που ειχε κολησει τα μουτρα του στα δικα μου,τον ακουμπησα στα ματια,εχασε την οραση του για λιγο και του εριξα μια κλωτσια στα αρχιδια,πεφτοντας κατω ο τυπος, του εριξα ακομα μια στο στομαχι.. του κοπηκε η ανασα και εγινε κατακοκκινος...
δεν με ξαναπλησιασε...

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
εισαι σκληρος τυπος δηλαδη ε ?

Οχι,απλά οι τύποι είναι τρελοί.Σε φτάνουν στο αμήν γιατί λένε αυτός δε θα αντιδράσει ενώ αυτό συσσωρεύεται και κάποια στιγμή αντιδράς.Θυμάμαι του Καβαλιώτη του έστρεψα το όπλο κατά πάνω του με γεμάτο γεμιστήρα και όταν τον ακούμπησε η κάννη ψιλοχέστηκε ο τύπος.
Τελικά βέβαια επικρατεί η λογική.
Οι πιο φοβιτσιάρηδες είναι οι Κρητικοί.Μου μιλούσαν όλοι σα χεσμένοι από το φόβο τους.Μετά μου είπαν σόρρυ φίλε δεν ξέραμε οτι είσαι Ελληνας σε περάσαμε για Ρουμάνο κακοποιό.Πάντως πολύς φόβος είχα παραξενευτεί.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Παιδια το bullying ειναι καθημερινο φαινομενο για τον απλο λογο οτι ολοι έχουμε εχθρους και ενας εχθρος θελει να σε εξοντωσει θα χαρει με την ηττα σου οποτε προσπαθει να κανει το οτιδηποτε για να τα καταφερει πχ να μιλαει υποτιμητικα για σενα για να κινησει και τους αλλους να κανουν το ιδιο -ειδικα σε αυτους που έχει επιρροη- θα σου βαλει τρικλοποδιες θα προσπαθησει να βρει πραγματα να σου κανει ωστε να χαλασει την εικονα σου και αλλα πολλα. Η λυση ειναι να ειμαστε προετοιμασμενοι και συνειδητοποιημενοι.

Για την βια εγω πιστευω οτι η μονη λυση μετα τις καταγγελιες ειναι η γνωση πολεμικων τεχνων για την εξουδετερωση. Για άλλες υπουλες και λιγοτερο βιαιες προς τον εξω κοσμο τακτικες θέλει αλλη αντιμετωπιση να μη μασας και εσυ σα χαρακτηρας να εισαι ετοιμολογος να μη παιρνεις τα πραγματα προσωπικα να κανεις φιλους και συμμαχους κτλπ κτλπ ειναι θεμα προσωπικοτητας απο ενα σημειο και μετα. Η αμεση βια ειναι καταδικαστεα απο ολους οποτε μερικοι πανουργοι ισως χρησιμοποιήσουν πιο πλαγιους και υπογειους τροπους για να σε εξοντωσουν.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
Άλεξ δεν υπάρχει κάτι που να καλύπτει αυτό το κομμάτι; Το να αυτοκτονήσει κάποιος δηλαδή εξαιτίας τις ψυχολογικής ή οποιασδήποτες μορφής πίεσης που δέχτηκε δεν είναι ουσιαστικά καταδικαστέο νομικά;
Εχω συζητησει εκτενως το θεμα χθες και σημερα τύπε, αναζητησε τα σχετικα ποσταρισματα μου.
Δεν θελω να επαναλαβω για να μην κουρασω.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Αυτοί στα νησιά είναι πιο προκλητικοί γιατί σου λένε εγώ εδώ ξέρω τους πάντες οπότε,ό,τι και να γίνει σε γάμησα ενώ εσύ είσαι ξένος οπότε όλα είναι εναντίον σου.Αυτό τους κάνει και μαλθακούς βέβαια.Δηλαδή αν πάνε τίποτα Μακεδόνες ή Βλάχοι στην Κρήτη θα κάνουν πάρτυ.Οχι οτι συμβαίνει.
Από την άλλη και αυτό το μακεδονικό εγώ είμαι ντόμπρος κτλ δε λέει και πολλά σίγουρα όμως είναι καλύτερο από την πουστιά δηλαδή bullying εκ του ασφαλούς.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
Οι καπως μεγαλυτεροι ισως θα θυμουνται την περιπτωση με το Ματθαιο Μονσελα , καπου αρχες δεκαετιας 90, που ειχε γινει αρκετος ντορος τοτε στα καναλια
Η διαφορά ειναι οτι ο Μονσελας σκοτωσε ο ιδιος, δεν υποβοηθησε σε αυτοκτονια.
Και νομιζω καταδικαστηκε κανονικα για ανθρωποκτονια, με ελαφρυντικα ομως.

akhs3pgr

Μέλος
Εγγρ.
30 Οκτ 2014
Like
0
Πόντοι
1

Πάει για ξεκαθάρισμα η υπόθεση  :ak:
image.png

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Ας πούμε έχω κάτι ξαδέρφια ντουλάπες από τα Τρίκαλα με σχεσεις με ιταλική μαφία όποτε κατέβαιναν Αθήνα με ρώταγαν ξάδερφε τρέχει τίποτα θέλεις να δείρουμε κανέναν; ανοιχτά δηλαδή.Για τους Κρητικούς δεν ξέρω αλλά Θεσσαλία κτλ το bullying δύσκολα περνάει.

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Ας πούμε έχω κάτι ξαδέρφια ντουλάπες από τα Τρίκαλα με σχεσεις με ιταλική μαφία όποτε κατέβαιναν Αθήνα με ρώταγαν ξάδερφε τρέχει τίποτα θέλεις να δείρουμε κανέναν; ανοιχτά δηλαδή.Για τους Κρητικούς δεν ξέρω αλλά Θεσσαλία κτλ το bullying δύσκολα περνάει.
αμα θες να δειρω κανεναν στο σαιτ να μου στειλεις πμ

observer(1)

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Αυγ 2007
Κριτικές
18
Like
2.042
Πόντοι
5.975
Οι καπως μεγαλυτεροι ισως θα θυμουνται την περιπτωση με το Ματθαιο Μονσελα , καπου αρχες δεκαετιας 90, που ειχε γινει αρκετος ντορος τοτε στα καναλια
======

Tον είχα  δει μερικες  φορές   πχ  να περιφέρεται ασκοπα -- και σ΄ενα   βενζιναδικο  που δούλευε    κλπ- --
>>>>>   :o
=====
>>>
===== >
Ανθρωποκτονία από πρόθεση ή αυτοκτονία μέσω τρίτου; Μια εξαιρετικά σπάνια περίπτωση στα ελληνικά και διεθνή εγκληματολογικά χρονικά ήταν αυτή του Ματθαίου Μονσελά. Στις 11 Ιανουαρίου 1994 ο Μονσελάς δολοφόνησε με τρεις σφαίρες τη 40χρονη οδοντίατρο Γιόλα Βαγενά στην περιοχή της Βραυρώνας, στο Μαρκόπουλο Αττικής, έπειτα από παράκληση της ίδιας, επειδή δεν μπορούσε να διαχειριστεί την εξωσυζυγική σχέση του άντρα της.

Καταδικάστηκε σε κάθειρξη 12,5 ετών και την προπαραμονή της Πρωτοχρονιάς του 1999 αποφυλακίστηκε. Προσπάθησε να εργαστεί, αλλά το ποινικό μητρώο του δεν του επέτρεπε να στεριώσει σε κάποια δουλειά, ενώ το τροχόσπιτο όπου έμενε «έγινε στάχτη από χρυσαυγίτες», όπως λέει ο ίδιος.

Από το 2011 ζει στις σπηλιές στο λόφο του Φιλοπάππου.  Πυκνή βλάστηση, λιγοστά έπιπλα και πολλά σκυλιά είναι η παρέα του όλα αυτά τα χρόνια. «Είναι εξαιρετικός άνθρωπος. Πράος, γλυκός και φιλόζωος. Βοηθάει και σε κάποιες οργανώσεις», λέει στον "Ελεύθερο Τύπο της Κυριακής" η γειτόνισσά του από τη διπλανή... σπηλιά.

koloteroritas

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2014
Κριτικές
1
Like
26
Πόντοι
1
Άλεξ δεν υπάρχει κάτι που να καλύπτει αυτό το κομμάτι; Το να αυτοκτονήσει κάποιος δηλαδή εξαιτίας τις ψυχολογικής ή οποιασδήποτες μορφής πίεσης που δέχτηκε δεν είναι ουσιαστικά καταδικαστέο νομικά;

Είναι σχεδόν αδύνατο να αποδειχθεί και να σταθεί κάτι τέτοιο σε δικαστήριο ,πρέπει να υπάρχει
αποδεδειγμένα (σύμφωνα με τον ποινικό κώδικα)απειλή και παρότρυνση από τον θύτη προς το θύμα
να τελέσει αυτοχειρία ,και πάλι πρόκειται για πλημμέλημα. Είναι γενικά δύσκολη περίπτωση π.χ.
κάποιος αυτοκτονεί γιατί η γυναίκα του τον κεράτωσε ή τον παράτησε ,θα πρέπει η γυναίκα του
να διωχθεί ποινικά; Κάποιος άλλος αυτοκτονεί γιατί τον απολύσανε από την δουλειά του ,θα πρέπει
ο εργοδότης να διωχθεί ποινικά; και στις δυο άνωθεν περιπτώσεις και η γυναίκα και ο εργοδότης μπορεί
άνετα να ισχυριστεί κάποιος ότι εξώθησαν τον αυτόχειρα στην πράξη του ,δεν μπορεί να αποδειχθεί ποτέ
και σε κανένα δικαστήριο όμως ότι είχαν πρόθεση να τον εξωθήσουν εσκεμμένα στην αυτοκτονία.

koproni65

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2006
Κριτικές
21
Like
360
Πόντοι
5.795
τα περι ξυλου στο σαιτ  αφήστε τα καλύτερα....
ίσως οι ποιο παλιοι να θυμουντε την περηφημη συναντηση στην πλατεια μαβίλη μελών του σαιτ για βρωμόξυλο κατα τίς 0400....
ο καντινιέρης μου ανεφερε την επόμενη μερα που περασα που ειναι και γνωστός μου ότι δεν εμφανίστικε κανένας......
τα παιδια απο το μπαρ μπρικι που ειπαν ότι δεν εμφανίστικε κανένας. επισης......
ο μπαρμαν του μπαρ λώρας μου ανεφερε ότι ηταν απο τις ποιο ησυχες μερες....
και μιλάμε οτι ειχε γίνει χοντρος καυγας
δεν θυμαμε ημερομηνιες ουτε καν τό θεμα για να σας το ποσταρω

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
Το θεμα ειναι οτι εκλεισε ενα σπιτι κι ετοιμαζονται και οι κλειδωνιεs και για αλλα σπιτια
Και ολα αυτα για μαλακιεs

Kapsonis19891989

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2014
Κριτικές
12
Like
21
Πόντοι
26
ανοιξε το κουτακι με τις μαλακιες ο χιος για τον βαγγελη...δες εδω ρε....αντι να γαμαω πουτανες καθομαι και ακουω τον μαλακαααααα.....ε ρε καταντια

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
ανοιξε το κουτακι με τις μαλακιες ο χιος για τον βαγγελη...δες εδω ρε....αντι να γαμαω πουτανες καθομαι και ακουω τον μαλακαααααα.....ε ρε καταντια
το κουτακι με τις μαλακιες για τον βαγγελη το εχει ανοιξει ολη η ελλαδα...βαρεθηκα να ακουω για τον βαγγελη....και τα ανοητα ποσταρισματα στο φεις μπουκ ... :jerking:

sarouman

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2007
Κριτικές
69
Like
535
Πόντοι
7.125
Ψευτονταηλίκια, ψευτοπαληκαρισμοι... Και καλα να ακουγονται αυτα στο bourdela.com απο σαπιοκοιλιαδες πάνω απο ένα λιγδωμενο keyboard ας πω το καταλαβαίνω...
Αλλα αυτος ο Πρετεντερης σήμερα ήταν εμετικος...
Το bullying υπάρχει παντου ακομα και εδω μεσα !
Ο σεβασμος διδασκεται, εξασκειται, καλλιεργείται καθημερινα, κερδίζεται...
Αλλιως τα λαβαρα της επαναστασης ειναι για την 25η την άλλη εβδομαδα..όχι για ένα παιδι που πεθανε...
Το θεμα είναι τι κανουμε καθημερινα, αυριο..τώρα.. Στην οικογενεια μας, στο συναδελφο μας, στο φίλο μας, στο γνωστο μας, σε ένα περαστικο...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom