Νέα

Βρέθηκε νεκρός ο Βαγγέλης Γιακουμάκης

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kaboul
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 57K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

nectar

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
533
Πόντοι
6.065
αυτοι οι ψευτομαγκες θελουν ενα μηνα στο δομοκο για να καταλαβουν οτι η δηθεν επιβολη που ασκουν σε καποιους "αδυναμους" δεν ειναι μαγκια , ειναι κομπλεξ...

ntany223

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
2
Like
19
Πόντοι
16
Θα πω μερικές σκέψεις μου για το γεγονός.
Όταν είσαι ο πατέρας και έχεις ένα ιδιαίτερο παιδί, και το ξέρεις και αυτό φοβάται να σου μιλήσει για το τι υφίσταται, που αν το μάθαινες θα  έπρεπε να πας στη σχολή και να τους γαμίσεις όλους, όταν είσαι η μάνα και έχεις ένα ιδιαίτερο παιδί που δεν σου λέει τι υφίσταται γιατί δεν φρόντισες να είσαι φίλη του και στήριγμά του, τι να λέμε τώρα.
Όταν είσαι η πολιτεία και δεν μπορείς ή δεν θέλεις να παραπέμψεις τρεις τέσσερις για ηθική αυτουργία σε βαθμό κακουργήματος για στην αυτοκτονία του Βαγγέλη οπότε προ της εικοσαετούς φυλάκισης να δεις πως ανοίγουν τα στόματα, όλα τα υπόλοιπα είναι ιστορίες για να καλύπτουν τα δελτία ειδήσεων.
ΚΡΙΜΑ......

Heartbreaker83

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2011
Like
12
Πόντοι
16
Εγω θυμαμαι καποτε που ανοιξε θεμα ενα αναπηρο παιδι σε καροτσακι και ηθελε να του συστησουμε καποιο στουντιο που να εχει προβλεψει προσβαση για ΑΜΕΑ, δεν υπηρξε κανενα κακεντρεχες σχολιο.
Yπαρχει και η περιπτωση str8, πιστευω να θυμασαι

BAKALIS74

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2012
Like
2.050
Πόντοι
456
Όταν είσαι ο πατέρας και έχεις ένα ιδιαίτερο παιδί, και το ξέρεις και αυτό φοβάται να σου μιλήσει για το τι υφίσταται, που αν το μάθαινες θα  έπρεπε να πας στη σχολή και να τους γαμίσεις όλους, όταν είσαι η μάνα και έχεις ένα ιδιαίτερο παιδί που δεν σου λέει τι υφίσταται γιατί δεν φρόντισες να είσαι φίλη του και στήριγμά του, τι να λέμε τώρα.
Όταν είσαι η πολιτεία και δεν μπορείς ή δεν θέλεις να παραπέμψεις τρεις τέσσερις για ηθική αυτουργία σε βαθμό κακουργήματος για στην αυτοκτονία του Βαγγέλη οπότε προ της εικοσαετούς φυλάκισης να δεις πως ανοίγουν τα στόματα, όλα τα υπόλοιπα είναι ιστορίες για να καλύπτουν τα δελτία ειδήσεων.
ΚΡΙΜΑ......

Και οι γονείς του παιδιού ίσως είναι και αυτοί χαμηλών τόνων όπως αυτό και γι αυτό δεν είχε την προστασία που θα έπρεπε...δυστυχώς η ελληνική νομοθεσία δεν προβλέπει και δεν τιμωρεί την ηθική αυτουργία σε αυτοκτονία ενώ αντίθετα τιμωρεί την υποβοήθηση στην αυτοκτονία που σε πολλές περιπτώσεις είναι ηθικά αποδεκτή.

john_fystikis

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2013
Κριτικές
9
Like
140
Πόντοι
66
Όταν είσαι ο πατέρας και έχεις ένα ιδιαίτερο παιδί, και το ξέρεις και αυτό φοβάται να σου μιλήσει για το τι υφίσταται, που αν το μάθαινες θα  έπρεπε να πας στη σχολή και να τους γαμίσεις όλους, όταν είσαι η μάνα και έχεις ένα ιδιαίτερο παιδί που δεν σου λέει τι υφίσταται γιατί δεν φρόντισες να είσαι φίλη του και στήριγμά του, τι να λέμε τώρα.
ΚΡΙΜΑ......
:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

manasou

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2013
Like
7
Πόντοι
6
Καταρχάς, γιατί δεν είπα την γνώμη μου για το τι θεωρώ και εγώ ως άλλος sherlock ότι έγινε, νομίζω ότι το παιδί αρχικά δεν ήταν ούτε gay ούτε τίποτα, πιθανώς να μίλαγε παράξενα ξέρετε όλοι είχαμε τον συμμαθητή που είχε πολύ "γυναικεία" φωνή και που έκανε παρέα μόνο με γκόμενες που όμως δεν ήταν gay. Επίσης τα υπόλοιπα σαν Κρητικοκάγκουρες που είναι το παίζαν παλικάρια και προφανώς ήταν χωριατόπαιδα γιοί βοσκών (δυστηχώς οι βοσκοί στην Κρήτη είναι η χειρότερη φάρα χωρίς να γενικεύω ή να το λέω ρατσιστικά έτσι είναι όμως, έχουν την λογική αν δεν είμαι σκληρός θα μου κλέψουν τα πρόβατα για κάποιο λόγο, οπότε όσα χρόνια ζω θυμάμαι πάντα τους βοσκούς να είναι οι πιο άξεστοι και κακόβουλοι άνθρωποι... πλην ελαχίστων εξαιρέσεων) πείραζαν επομένως συνεχώς το παιδί και ενδεχομένος να είχαν κάνει και χοντρές μαλακίες στο παιδί και το οδήγησαν στο να αυτοκτονήσει. Κανονικά θα έπρεπε να φάνε ισόβια...

Nuclear

Μέλος
Εγγρ.
2 Νοε 2014
Like
2
Πόντοι
6
Για αλλη μια φορά, το γράμμα του νομού έρχεται σε αντίθεση με το κοινο περί δικαίου αίσθημα.

Το πιθανότερο, τα τομάρια αυτά να την γλυτώσουν. Ουτε καν θα αποβληθουν απο τη σχολη, θα δείτε.

Υπήρξε θάνατος και ακόμα δεν γνωρίζουμε τα πρόσωπα τους. Υποθέτω οτι αυτοι που τα βγάλουν στη φορα, θα εχουν να αντιμετωπισουν μηνύσεις για συκοφαντική δυσφήμηση.

manasou

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2013
Like
7
Πόντοι
6
Άλεξ δεν υπάρχει κάτι που να καλύπτει αυτό το κομμάτι; Το να αυτοκτονήσει κάποιος δηλαδή εξαιτίας τις ψυχολογικής ή οποιασδήποτες μορφής πίεσης που δέχτηκε δεν είναι ουσιαστικά καταδικαστέο νομικά;

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Και οι γονείς του παιδιού ίσως είναι και αυτοί χαμηλών τόνων όπως αυτό και γι αυτό δεν είχε την προστασία που θα έπρεπε...δυστυχώς η ελληνική νομοθεσία δεν προβλέπει και δεν τιμωρεί την ηθική αυτουργία σε αυτοκτονία ενώ αντίθετα τιμωρεί την υποβοήθηση στην αυτοκτονία που σε πολλές περιπτώσεις είναι ηθικά αποδεκτή.

Οι καπως μεγαλυτεροι ισως θα θυμουνται την περιπτωση με το Ματθαιο Μονσελα , καπου αρχες δεκαετιας 90, που ειχε γινει αρκετος ντορος τοτε στα καναλια

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Για αλλη μια φορά, το γράμμα του νομού έρχεται σε αντίθεση με το κοινο περί δικαίου αίσθημα.

Το πιθανότερο, τα τομάρια αυτά να την γλυτώσουν. Ουτε καν θα αποβληθουν απο τη σχολη, θα δείτε.

Υπήρξε θάνατος και ακόμα δεν γνωρίζουμε τα πρόσωπα τους. Υποθέτω οτι αυτοι που τα βγάλουν στη φορα, θα εχουν να αντιμετωπισουν μηνύσεις για συκοφαντική δυσφήμηση.

Aυτο που μπορει να γινει ωστοσο ειναι να δουν πλεον ξανα στη ζωη τους την Κρητη μονο απο το χαρτη... Το λιγοτερο

txar

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2011
Κριτικές
3
Like
1.790
Πόντοι
496

φιλε σαυτες τις δουλειες καθαριζεις υπογεια και ανωνυμα. και ο νοων νοειτω

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357

Gamaw Gries

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2013
Like
7
Πόντοι
6
Aυτο που μπορει να γινει ωστοσο ειναι να δουν πλεον ξανα στη ζωη τους την Κρητη μονο απο το χαρτη... Το λιγοτερο
Αν ο Βαγγέλης έχει κανά συγγενή τύπου Λάκη33 δύσκολο να ξαναδούν το οποιοδήποτε μέρος στη ζωή τους.
Αν...

Nuclear

Μέλος
Εγγρ.
2 Νοε 2014
Like
2
Πόντοι
6
Οι καπως μεγαλυτεροι ισως θα θυμουνται την περιπτωση με το Ματθαιο Μονσελα , καπου αρχες δεκαετιας 90, που ειχε γινει αρκετος ντορος τοτε στα καναλια
Αυτός είχε ζητηθεί απο μια κοπελα να την σκοτώσει με όπλο. Εκείνη δεν είχε τη δυναμη να το κανει και το ζήτησε απο τον Μονσελα. Το έκανε τελικά αυτός διότι δεν ήθελε να την βλέπει να υποφέρει, είπε.

Διαφορετική περιπτωση. Το μονο κοινο είναι η θεληση για αυτοκτονια αμφοτέρων των αυτοκτονουντων.

Tsarkitis

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2015
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
16
Εδω είχαν δώσει καταθέσεις κάποια παιδιά για τα αίσχη που γίνονταν μέσα στη σχολή. Δεν ηταν αρκετές αυτες οι μαρτρίες για να κουνηθούν οι σκατόμπατσοι και να τα αρπάξουν τα κωλόπαιδα? Τον βάραγαν, τον έδεναν. Αυτά δεν ειναι ποινικά κωλάσιμα, οπως τα λένε στην ανάπειρη νομική βρωμόγλωσσα? Τι πρέπει να γίνει δηλαδή για να πιάσουν κάποιον? Μπιστόλι μου κόλησαν στη μούρη και μου παν οι μπάτσοι "κάνε αναφορά να του κάνουμε σύσταση". Νόμοι σου λέει μετά. Υποδεέστεροι της πραγματικότητας και παρανοϊκοί οι νόμοι. ηλίθιοι και επικίνδυνοι.

Kapsonis19891989

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2014
Κριτικές
12
Like
21
Πόντοι
26
Εδω είχαν δώσει καταθέσεις κάποια παιδιά για τα αίσχη που γίνονταν μέσα στη σχολή. Δεν ηταν αρκετές αυτες οι μαρτρίες για να κουνηθούν οι σκατόμπατσοι και να τα αρπάξουν τα κωλόπαιδα? Τον βάραγαν, τον έδεναν. Αυτά δεν ειναι ποινικά κωλάσιμα, οπως τα λένε στην ανάπειρη νομική βρωμόγλωσσα? Τι πρέπει να γίνει δηλαδή για να πιάσουν κάποιον? Μπιστόλι μου κόλησαν στη μούρη και μου παν οι μπάτσοι "κάνε αναφορά να του κάνουμε σύσταση". Νόμοι σου λέει μετά. Υποδεέστεροι της πραγματικότητας και παρανοϊκοί οι νόμοι. ηλίθιοι και επικίνδυνοι.

bdsm ?
warnwarn.gif
 μη λες βλακειες σε αυτο το θεμα

BAKALIS74

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2012
Like
2.050
Πόντοι
456

Ναι, αυτή την περίπτωση εννοούσα, η μόνη γνωστή στην Ελλάδα, ο άνθρωπος ήταν αγαθός και έφαγε 12 χρόνια, αυτά τα καλόπαιδα με τόσο μίσος και κακία δεν θα περάσουν ούτε μια μέρα στη φυλακή...από τα παράξενα της νομοθεσίας που δεν έχει προσαρμοστεί ακόμα στην εποχή που ζούμε

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Αυτοί που κάνουν bullying δεν ξέρουν πόσο ρισκάρουν.Μια φορά μου κόλλαγαν στο στρατό κάτι κωλόπαιδα από την Καβάλα και ήμουν στο τσακ να τους την ανάψω με το όπλο στο πεδίο βολής.Μια φορά ένας μαλάκας Ροδίτης με έπιασε από το χέρι να με βγάλει από ένα κλαμπ και καθόμουνα για δέκα λεπτά από πίσω του με δυο μπουκάλια μπύρας για να σπάσω στο κεφάλι του και των φίλων του.Είναι καθαρά θέμα στιγμής τι θα γίνει.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom