Νέα

Βρέθηκε νεκρός ο Βαγγέλης Γιακουμάκης

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kaboul
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 57K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Οταν κατι συμβαινει κατ' επαναληψη, προφανως δεν θεωρειται αξιο επεμβασης.
Μηπως ο Βαγγελης ηταν ο πρωτος που τραμπουκιζοταν?
Απλως τωρα εσκασε η στραβή και θα την πληρωσουν ολοι...

βέβαια αν ο πιτσιρικάς έβγαινε και έκανε καταγγελία ανοιχτή στον διευθυντή τότε θα ήταν χαφιές, ρουφιάνος, καταδότης, γερμανοτσολιάς κλπ κλπ κλπ...

piatsovios

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαρ 2011
Κριτικές
34
Like
2
Πόντοι
1.396
κανεισ λαθοσ φιλε μου,ολοι καλα παν οσπου ο νομοσ δεν κοβει κολαρακια εδώ στην ελλαδα αυτά θα γινονται.

Old Devil

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2013
Κριτικές
11
Like
610
Πόντοι
596
εγώ θα το χαρώ να γίνει καμιά στραβή και να τους χώσουν μέσα για κάνα δίμινο με τα πραγματικά αλάνια (στη φυλακή) να καταλάβουν ακριβώς πως είναι να είσαι το θύμα  :zfuck:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
βέβαια αν ο πιτσιρικάς έβγαινε και έκανε καταγγελία ανοιχτή στον διευθυντή τότε θα ήταν χαφιές, ρουφιάνος, καταδότης, γερμανοτσολιάς κλπ κλπ κλπ...
Γνωστά αυτά. Η λογικη του "ρουφιανου".

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
ποσο μαλακας?????????????????????

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166
εγώ θα το χαρώ να γίνει καμιά στραβή και να τους χώσουν μέσα για κάνα δίμινο με τα πραγματικά αλάνια (στη φυλακή) να καταλάβουν ακριβώς πως είναι να είσαι το θύμα  :zfuck:
ενα βραδακι φτανει δικε μου

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Θυμαμαι ο καρτάκης με κοροιδευε και με εβριζε που εδω μεσα πατουσα το κουμπακι της αναφοράς οταν έβλεπα κάποιοι να ξεφευγουν. Θα το ξανακανω φυσικα δεν το εχω σε τιποτα  :grin:

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166
Θυμαμαι ο καρτάκης με κοροιδευε και με εβριζε που εδω μεσα πατουσα το κουμπακι της αναφοράς οταν έβλεπα κάποιοι να ξεφευγουν. Θα το ξανακανω φυσικα δεν το εχω σε τιποτα  :grin:
ποσο?????

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.114
Πόντοι
1.686
Λαδάκη θα μου επιτρεψεις να μην συζητησω νομικά μαζι σου.
Συζητησε οικονομικα με άλλους. Νομικα μαζι μου, οχι. Σε ολα υπαρχει και ενα οριο.

ΚΩΔΙΚΑΣ ΠΟΙΝΙΚΗΣ ΔΙΚΟΝΟΜΙΑΣ
Άρθρο 43. Έναρξη ποινικής δίωξης

...........................

4. Μήνυση ή η αναφορά η οποία υποβάλλεται με οποιονδήποτε τρόπο ανωνύμως ή με ανύπαρκτο όνομα, τίθεται αμέσως στο αρχείο από τον εισαγγελέα πλημμελειοδικών και εφαρμόζονται αναλόγως όσα ορίζονται στην παρ. 2. Όταν συντρέχουν εξαιρετικοί λόγοι που μνημονεύονται ειδικά στην παραγγελία του εισαγγελέα πλημμελειοδικών, μπορεί να διαταχθεί και προκαταρκτική εξέταση.

Με νόμο του 2012 !
Βλ. άρθρα 27 παρ.3 και 113 του ν.4055/2012 που ΑΝΤΙΚΑΤΕΣΤΗΣΑΝ το
προηγούμενο άρθρο 43 του Κώδικα Ποινικ΄πης Δικονομίας .

Αυτά υπάρχουν στο Ιντερνέτ και πλέον ΔΕΝ μπορείτε
να εξαπατάτε τους πελέτες σας, απατεώνες νομικοί !  :2funny: :2funny:

piatsovios

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαρ 2011
Κριτικές
34
Like
2
Πόντοι
1.396
φανταστείτε για να ειπαν στα καναλια αυτά που περασε αυτή η αγαθη ψυχη με 2-3 παραδείγματα....τι θα εγινε και ποσα περιστατικα που δεν θα μαθουμε ποτε.........ηταν ψυχουλα τον εκαναν κομματια και τον αποτελιωσαν ψυχικα τον ανθρωπο,,αν δεν εχουμε δολοφωνια τελικα.

Tsarkitis

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2015
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
16
Aν σε απειλησε καποιος με οπλο, ας εκανες μηνυση να ακολουθηθει η αυτοφωρη διαδικασια.
Και αν καποιος σου ελεγε οτι δεν παραλαμβανε τη μηνυση, να πηγαινες στον εισαγγελεα να αναφερεις τον αστυνομικο που αρνηθηκε, να τιμωρηθει για παραβαση καθηκοντος.
Απλα πραγματα.
Δεν μπορω να διανοηθω οτι πηγες να κανεις μηνυση για απειλη και αγνοηθηκες, οταν οι αστυνομικοι καταγραφουν ως μηνυσεις και στελνουν στο αυτοφωρο ακομη και καυγαδες γειτονων για τις μπουγαδες.

Δε ξέρω που και πως γίνοτναι οι μηνύσεις. Επειδή ξέρω οτι δεν ξέρω απο αυτά, σκέφτηκα φυσικά οτι οι αστυνομικοί θα μου έλεγαν τι μπορώ να κάνω, και βέβαια οτι θα τον έπιανα αμέσως, αφου με κράτησε αιχμάλωτο 10 λεπτά με το πιστόλι του στη μούρη μου. Ε φαντάστικα οτι θα κινητοποιούντο αυτόματα να τον συλλάβουν, δε μπορεί λέω, ειναι πολυ σοβαρο.
Δε με αγνόησαν, αλλα μου είπαν να κάνω αναφορα για να του κάνουν σύσταση και μου εξήγησαν τι ειναι η σύσταση. Θα του έλεγαν δηλαδή να μη με ξαναενοχλήσει. Ετσι μου είπαν οι στυνομικοί, μου το παρουσίασαν αυτό σαν κανονική προβλεπόμενη διαδικασία σε αυτές τις περιπτώσεις.
Εκει κατάλαβα οτι ειμαι εντελώς απροστάτευτος, εκτός κι αν σκοτώσω το δράστη πρώτος για να μη με σκοτώσει αυτός. Το οποίο θα  έκανε εμένα δράστη και αυτόν θύμα.
Αυτή η διαδικασία που μου παρουσίασαν (αν ισχύει οντως και δε μου ειπαν βλακείες γιατι μπορει να βαριόντουσαν εκείνο το μεσημέρι του Ιούνη με τα τζιτζίκια να τζιτζιράνε) ειναι εντελώς ακαταλληλη και υποδεέστερη για να αντιμετώπισει εναν με πιστόλι στο χέρι που απειλέι να σκοτώσει.

Απελπίστηκα εντελώς οταν μου το ειπαν αυτό.ΣΚέφτηκα μηπως να μη πήγαινα στη δουλεια, να έφευγα.

piatsovios

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαρ 2011
Κριτικές
34
Like
2
Πόντοι
1.396
φανταστείτε για να ειπαν στα καναλια αυτά που περασε αυτή η αγαθη ψυχη με 2-3 παραδείγματα....τι θα εγινε και ποσα περιστατικα που δεν θα μαθουμε ποτε.........ηταν ψυχουλα τον εκαναν κομματια και τον αποτελιωσαν ψυχικα τον ανθρωπο,,αν δεν εχουμε δολοφωνια τελικα.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220

χαχαχα το περιμενα οτι θα θες να βγεις απο πανω δεν πειραζει ας μην το παραδεχτεις δημοσια τουλαχιστον να καταλαβες το σφάλμα σου.

Οποιος σου κανει μλκιες πρεπει να τον δινεις αφου εχουν προηγηθει 2 προειδοποιησεις 1 με 2 βασικα. Στον εχθρο σου θα κρατησεις τύπους?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom