Νέα

Βρέθηκε νεκρός ο Βαγγέλης Γιακουμάκης

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kaboul
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 57K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Δε ξέρω που και πως γίνοτναι οι μηνύσεις. Επειδή ξέρω οτι δεν ξέρω απο αυτά, σκέφτηκα φυσικά οτι οι αστυνομικοί θα μου έλεγαν τι μπορώ να κάνω, και βέβαια οτι θα τον έπιανα αμέσως, αφου με κράτησε αιχμάλωτο 10 λεπτά με το πιστόλι του στη μούρη μου. Ε φαντάστικα οτι θα κινητοποιούντο αυτόματα να τον συλλάβουν, δε μπορεί λέω, ειναι πολυ σοβαρο.
Δε με αγνόησαν, αλλα μου είπαν να κάνω αναφορα για να του κάνουν σύσταση και μου εξήγησαν τι ειναι η σύσταση. Θα του έλεγαν δηλαδή να μη με ξαναενοχλήσει. Ετσι μου είπαν οι στυνομικοί, μου το παρουσίασαν αυτό σαν κανονική προβλεπόμενη διαδικασία σε αυτές τις περιπτώσεις.
Εκει κατάλαβα οτι ειμαι εντελώς απροστάτευτος, εκτός κι αν σκοτώσω το δράστη πρώτος για να μη με σκοτώσει αυτός. Το οποίο θα  έκανε εμένα δράστη και αυτόν θύμα.
Αυτή η διαδικασία που μου παρουσίασαν (αν ισχύει οντως και δε μου ειπαν βλακείες γιατι μπορει να βαριόντουσαν εκείνο το μεσημέρι του Ιούνη με τα τζιτζίκια να τζιτζιράνε) ειναι εντελώς ακαταλληλη και υποδεέστερη για να αντιμετώπισει εναν με πιστόλι στο χέρι που απειλέι να σκοτώσει.

Απελπίστηκα εντελώς οταν μου το ειπαν αυτό.ΣΚέφτηκα μηπως να μη πήγαινα στη δουλεια, να έφευγα.
Τι παει να πει δεν ξερεις πώς γινονται οι μηνυσεις ρε τύπε, στην αστυνομια και στον εισαγγελεα γινονται. Δεν μπορω να διανοηθω οτι ειπες "θελω να κανω μηνυση για απειλη επειδη ο αλλος με σημαδευε με οπλο" και να σου ειπανε "ωχου μωρε, που να γραφουμε τωρα μηνυσεις, ασε να του κανουμε μια συσταση".
Τύπε δεν γινονται αυτα. Κατι ειτε μου λες λαθος, ειτε εκανες τοτε λαθος.

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.114
Πόντοι
1.686
ΚΩΔΙΚΑΣ ΠΟΙΝΙΚΗΣ ΔΙΚΟΝΟΜΙΑΣ
Άρθρο 43. Έναρξη ποινικής δίωξης

...........................

4. Μήνυση ή η αναφορά η οποία υποβάλλεται με οποιονδήποτε τρόπο ανωνύμως ή με ανύπαρκτο όνομα, τίθεται αμέσως στο αρχείο από τον εισαγγελέα πλημμελειοδικών και εφαρμόζονται αναλόγως όσα ορίζονται στην παρ. 2. Όταν συντρέχουν εξαιρετικοί λόγοι που μνημονεύονται ειδικά στην παραγγελία του εισαγγελέα πλημμελειοδικών, μπορεί να διαταχθεί και προκαταρκτική εξέταση.

Με νόμο του 2012 !
Βλ. άρθρα 27 παρ.3 και 113 του ν.4055/2012 που ΑΝΤΙΚΑΤΕΣΤΗΣΑΝ το
προηγούμενο άρθρο 43 του Κώδικα Ποινικ΄πης Δικονομίας .

Αυτά υπάρχουν στο Ιντερνέτ και πλέον ΔΕΝ μπορείτε
να εξαπατάτε τους πελέτες σας, απατεώνες νομικοί !  :2funny: :2funny:

Εδώ είναι το ΠΡΟΒΛΗΜΑ !

Οι ανώνυμες καταγγελίες στο αρχείο !

ΠΡΙΝ το 2012 , μπορούσες να κάνεις μηνυτήρια αναφορά
με επιστολή με ψεύτικο όνομα, και ο εισαγγελέας
επιλαμβανόταν αν έκρινε ότι είναι σοβαρή η καταγγελία .
Τώρα οχι .

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
ΚΩΔΙΚΑΣ ΠΟΙΝΙΚΗΣ ΔΙΚΟΝΟΜΙΑΣ
Άρθρο 43. Έναρξη ποινικής δίωξης

...........................

4. Μήνυση ή η αναφορά η οποία υποβάλλεται με οποιονδήποτε τρόπο ανωνύμως ή με ανύπαρκτο όνομα, τίθεται αμέσως στο αρχείο από τον εισαγγελέα πλημμελειοδικών και εφαρμόζονται αναλόγως όσα ορίζονται στην παρ. 2. Όταν συντρέχουν εξαιρετικοί λόγοι που μνημονεύονται ειδικά στην παραγγελία του εισαγγελέα πλημμελειοδικών, μπορεί να διαταχθεί και προκαταρκτική εξέταση.

Με νόμο του 2012 !
Βλ. άρθρα 27 παρ.3 και 113 του ν.4055/2012 που ΑΝΤΙΚΑΤΕΣΤΗΣΑΝ το
προηγούμενο άρθρο 43 του Κώδικα Ποινικ΄πης Δικονομίας .

Αυτά υπάρχουν στο Ιντερνέτ και πλέον ΔΕΝ μπορείτε
να εξαπατάτε τους πελέτες σας, απατεώνες νομικοί !  :2funny: :2funny:
Λαδακη συγνωμη αλλά σεβομαι πολυ την επιστημη μου, για να την ευτελισω συζητωντας με εναν ασχετο για θεματα που δεν γνωριζει. Αυτο που πας να περασεις ειναι λαθος απο την αρχη ως το τελος αλλά δεν προκειται να πεσω στην παγιδα να το συζητησω.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
οκ....προστατευεις τον εαυτο σου με οποιον τροπο διαλεξεις εσυ....η ρουφιανια ειναι απο τα τελευταια
Ρουφιανιά εκ μερους του θυματος εναντι του θυτη, δεν υφισταται.
Εκτος αν και η βιασθεισα ειναι ρουφιανα αν καταγγειλει τον βιαστη.

Tsarkitis

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2015
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
16
Για απειλή και σωματική βλαβη δηλαδη? Ειχε κανει μηνυση ο Βαγγελης για να κινηθει η διαδικασια? Αυτα διώκονται κατόπιν μηνύσεως του παθόντος.
Ξερετε κατι παιδια, οι διαδικασιες δεν λειτουργουν οπως θελουμε εμεις πανω στον θυμο μας, ενω συζηταμε καφενειακά.

Οι διαδικασίες θα έπρεπε να λειτουργούν όπως θέλουμε. Εμείς, ο κόσμος. Τα συστήματα και οι διαδικασίες υπάρχουν για να υπηρετούν εμας τους Έλληνες και οχι να υπάρχουμε εμεις για να υπηρετούμε τις διαδικασίες ή οι διαδικασίες να υπηρετούν άλλους σκοπούς. Εγω θέλω μια διαδικασία που να συλαμβάνει κάποιον αν τους πω οτι με κράτησε αιχμάλωτο με όπλο.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Ρουφιανιά εκ μερους του θυματος εναντι του θυτη, δεν υφισταται.
Εκτος αν και η βιασθεισα ειναι ρουφιανα αν καταγγειλει τον βιαστη.

Συμφωνω σε αυτο 100%. Ρουφιανια ειναι οταν εγω εκμυστηρευθω κατι σε εναν φιλο και αυτος πάει και το πει

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.114
Πόντοι
1.686
δεν υπάρχει περίπτωση... το πρόβλημα του καρτάκη δεν επιδέχεται λύσης...

Φουσκομάγουλο μπουλντoγκάκι με το ουϊσκακι
γιατί την πέφτεις στον Καρτάκη ;  :2funny: :2funny: :2funny:

URL]]

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Οι διαδικασίες θα έπρεπε να λειτουργούν όπως θέλουμε. Εμείς, ο κόσμος. Τα συστήματα και οι διαδικασίες υπάρχουν για να υπηρετούν εμας τους Έλληνες και οχι να υπάρχουμε εμεις για να υπηρετούμε τις διαδικασίες ή οι διαδικασίες να υπηρετούν άλλους σκοπούς. Εγω θέλω μια διαδικασία που να συλαμβάνει κάποιον αν τους πω οτι με κράτησε αιχμάλωτο με όπλο.
H διαδικασια αυτη υπαρχει κανονικα.
Επισης ασφαλως ο κοσμος δεν θελει να συλλαμβανεται καποιος χωρις διωξη, αν δεν υπαρχει αυτοφωρο.
Εκτος αν θελεις να εχουμε χούντα και οι συλληψεις να γινονται ετσι στο ξεκαρφωτο.
Να γεμισουμε Δικαστες Ντρεντ δηλαδη.
Ας ακολουθουνται κανονικα οι διαδικασιες, και μια χαρα θα ειμαστε.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Συμφωνω σε αυτο 100%. Ρουφιανια ειναι οταν εγω εκμυστηρευθω κατι σε εναν φιλο και αυτος πάει και το πει
Ετσι ειναι. Τωρα γιατι ο αλλος με λεει "γελοιο" για το συμπερασμα μου αυτο, εχεις καμια εξηγηση?

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220

Old Devil

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2013
Κριτικές
11
Like
610
Πόντοι
596
αλλά ρε πούστη ήθελα να ξερα τι άνθρωποι είναι αυτοί που βρίσκουν ένα παιδάκι χαμηλών τόνων που ξέρουν ότι θα το πειράξουν οι καφρίλες τους και συνεχίζουν..
αυτό ξεφεύγει από τα όρια του κόμπλεξ που μπορεί να έχουν η της αμορφωσιάς  και της βλακείας και αγγίζει τα όρια της κακίας

STELIOS77

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Δεκ 2005
Κριτικές
28
Like
2.824
Πόντοι
6.265

Δεξια ειναι η σχολη και αριστερα το σημειο που βρεθηκε

λιγο περιεργο για τετοια κινητοποιηση τοσες μερες και να μην τον βρισκουν μπροστα στα ματια τους  :think:

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.114
Πόντοι
1.686
Λαδακη συγνωμη αλλά σεβομαι πολυ την επιστημη μου, για να την ευτελισω συζητωντας με εναν ασχετο για θεματα που δεν γνωριζει. Αυτο που πας να περασεις ειναι λαθος απο την αρχη ως το τελος αλλά δεν προκειται να πεσω στην παγιδα να το συζητησω.

Ποιό είναι το λάθος ;

Δεν είναι έτσι η διατύπωση του Κώδικα Ποινικής Δικονομίας ;

Αν πάει κάποιος στο Αστυνομικό Τμήμα ,μπορεί να
υποβάλει Μήνυση ΑΝΩΝΥΜΑ ;
Αν στείλει ΑΝΩΝΥΜΗ επιστολή δεν θα πάει στο ΑΡΧΕΙΟ
με βάση το αρ.43 ΚΠΔ ;

Για πες τι θα γίνει ;

ΔΕΝ πρέπει να ξέρει ο κόσμος πως θα δράσει η Αστυνομία ;

pgp74

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2013
Κριτικές
6
Like
23
Πόντοι
66
Ποιό είναι το λάθος ;

Δεν είναι έτσι η διατύπωση του Κώδικα Ποινικής Δικονομίας ;

Αν πάει κάποιος στο Αστυνομικό Τμήμα ,μπορεί να
υποβάλει Μήνυση ΑΝΩΝΥΜΑ ;
Αν στείλει ΑΝΩΝΥΜΗ επιστολή δεν θα πάει στο ΑΡΧΕΙΟ
με βάση το αρ.43 ΚΠΔ ;

Για πες τι θα γίνει ;

ΔΕΝ πρέπει να ξέρει ο κόσμος πως θα δράσει η Αστυνομία ;

Εξήγησέ μου γιατί να κάνεις μήνυση ανώνυμα και πόσο θεωρείς σωστό να μπορεί να σε μηνύει εσένα ο οποιοσδήποτε, επίσης ανώνυμα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom