alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.279
- Πόντοι
- 8.006
Τι παει να πει δεν ξερεις πώς γινονται οι μηνυσεις ρε τύπε, στην αστυνομια και στον εισαγγελεα γινονται. Δεν μπορω να διανοηθω οτι ειπες "θελω να κανω μηνυση για απειλη επειδη ο αλλος με σημαδευε με οπλο" και να σου ειπανε "ωχου μωρε, που να γραφουμε τωρα μηνυσεις, ασε να του κανουμε μια συσταση".Δε ξέρω που και πως γίνοτναι οι μηνύσεις. Επειδή ξέρω οτι δεν ξέρω απο αυτά, σκέφτηκα φυσικά οτι οι αστυνομικοί θα μου έλεγαν τι μπορώ να κάνω, και βέβαια οτι θα τον έπιανα αμέσως, αφου με κράτησε αιχμάλωτο 10 λεπτά με το πιστόλι του στη μούρη μου. Ε φαντάστικα οτι θα κινητοποιούντο αυτόματα να τον συλλάβουν, δε μπορεί λέω, ειναι πολυ σοβαρο.
Δε με αγνόησαν, αλλα μου είπαν να κάνω αναφορα για να του κάνουν σύσταση και μου εξήγησαν τι ειναι η σύσταση. Θα του έλεγαν δηλαδή να μη με ξαναενοχλήσει. Ετσι μου είπαν οι στυνομικοί, μου το παρουσίασαν αυτό σαν κανονική προβλεπόμενη διαδικασία σε αυτές τις περιπτώσεις.
Εκει κατάλαβα οτι ειμαι εντελώς απροστάτευτος, εκτός κι αν σκοτώσω το δράστη πρώτος για να μη με σκοτώσει αυτός. Το οποίο θα έκανε εμένα δράστη και αυτόν θύμα.
Αυτή η διαδικασία που μου παρουσίασαν (αν ισχύει οντως και δε μου ειπαν βλακείες γιατι μπορει να βαριόντουσαν εκείνο το μεσημέρι του Ιούνη με τα τζιτζίκια να τζιτζιράνε) ειναι εντελώς ακαταλληλη και υποδεέστερη για να αντιμετώπισει εναν με πιστόλι στο χέρι που απειλέι να σκοτώσει.
Απελπίστηκα εντελώς οταν μου το ειπαν αυτό.ΣΚέφτηκα μηπως να μη πήγαινα στη δουλεια, να έφευγα.
Τύπε δεν γινονται αυτα. Κατι ειτε μου λες λαθος, ειτε εκανες τοτε λαθος.