Νέα

Βρέθηκε νεκρός ο Βαγγέλης Γιακουμάκης

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kaboul
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 57K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Εγγρ.
21 Νοε 2013
Like
1
Πόντοι
16
Αυτό που με καθησυχάζει κάπως είναι πως είναι Κρητικοί οι αυτουργοί και αργά η γρήγορα ακόμα και αν η δικαιοσύνη της πούτσας δεν κάνει τίποτα, θα το πληρώσουν οικτρά! Ο νοών νοείτω!

Tsarkitis

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2015
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
16
Προτείνεις να γίνουμε ζούγκλα δηλαδή;
Εσύ τι νομίζεις ρε τύπε, ότι τα θύματα bullying δεν προσπαθούν να το αποφύγουν; Ήταν μαζί στην γαμωσχολή όμως, δεν μπορούσε να τους αποφύγει.

ζούγκλα είμαστε τώρα που εχουμε το κρατικό σύστημα τς αστυνομίας με τους παράλογους νόμους και κανόνες που βοηθούν κάθε επίδοξο εγκληματία/παραβάτη/απατεώνα και ειναι εναντίον εμου που θέλω την ησυχία μου. τώρα ειμαστε ζούγκλα. Τους πιάνουν και τους βγάζουν μετα απο λίγο, παίρνουνάδεια απο τις φυλακές και βγαίνουν εξω.
Μια φορά με απείλησε κάποιος με μπιστόλι. πάω στους μπάτσους τους λέω το και το έγινε. Και μου λέει η κοπελίτσα και το παλικαράκι με τη στρουμφοστολή "ελάτε να κάνετε δήλωση του γεγονότοτς για να του κάνουμε ΣΥΣΤΑΣΗ".
Λεω "τι σύσταση ρε παιδιά?"
"Σύσταση να μη σας ξαναενοχλήσει"
Εκει σταμάτησα να ασχολούμαι με τους μπάτσους. ΤΟυς είχα περιγράψει οτι κάποιος τρομερά τσαντισμένος είχε έρθει και έψαχνε να με σκοτώσει με μπιστόλι, εγω φυισκα άοπλος. Και θα πηγαίναν οι ανεκδιήγητοι να του κάνουν σύσταση, οι κερατάδες, να μη με ξαναενοχλήσει. Και δε θα ερχόταν ο μούλος να με βρει να με σκοτώσει για εκδίκηση νόμιζαν. Και κατ αρχήν ειναι ενας οπλισμένος, εχει μπιστόλι, έπρεπε να ελέγξουν αν το εχει νόμημα και να τον συλλάβουν αμέσως.Ειναι σημόσιος κίνδυνος, κυκλοφοράει με μπιστόλι στο αμάξι. Τι περίμεναν δηλαδή, να γέμιζε πτώματα την πόλη και μετανα τον έπιαναν?
Έπρεπε να φάω σφαίρα δηλαδή για να "στοιχειοθετηθεί ποινικό αδίκημα" και δε ξερω πως αλλιως τα λένε στη γλώσσα τους που τη συχαίνομαι, για να τον πιάσουν κα να τον ταράξουν στις φάπες? Αλλα φάπες δίνουν μόνο στον κόσμο που διαδηλώνει, τα ματ, σε άλλες περιπτώσεις δείχνουν "σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα του δράστη μπιστολοφόρου" και του κάνουν σύσταση.....

Αυτη ειναι η ζούγκλα και μη μου λες μαλακίες.

vartholomeos

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2015
Like
0
Πόντοι
0
το bulling υπαρχει στην ελλαδα πανω απο 10 γενιες απλα μας απασχολει τα τελευταια 2 χρονια γιατι εχει φλωρεψει η κοινωνια.......

mixalis mixoy

Μέγας
Εγγρ.
31 Δεκ 2007
Κριτικές
16
Like
949
Πόντοι
3.925
    Δυστυχώς ως κοινωνία είμαστε πολύ ανεκτικοί στη λεκτική - και όχι μόνο -βία. Γιααα ...πλάκα καλέ και για το τίποτε χρησιμοποιούμε το μαλακας. Ακόμα και ο Πρωθυπουργός(!) Σημίτης αποκαλούσε τον ΄Ελληνα Αρχιστράτηγο Λυμπέρη μπροστά του και κατά πρόσωπο μαλάκα   :wanker: Γιααα.. πλάκα μωρέ ..... μην είσαι ηθικιστής ...

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
    Δυστυχώς ως κοινωνία είμαστε πολύ ανεκτικοί στη λεκτική - και όχι μόνο -βία. Γιααα ...πλάκα καλέ και για το τίποτε χρησιμοποιούμε το μαλακας. Ακόμα και ο Πρωθυπουργός(!) Σημίτης αποκαλούσε τον ΄Ελληνα Αρχιστράτηγο Λυμπέρη μπροστά του και κατά πρόσωπο μαλάκα   :wanker: Γιααα.. πλάκα μωρέ ..... μην είσαι ηθικιστής ...
TI παραδειγμα ακυρο ηταν αυτο τωρα τυπε; :2funny:

asia_fun

Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2009
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
16
φυλακη στο μαρκογιαννακη. ΤΩΡΑ

pgp74

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2013
Κριτικές
6
Like
23
Πόντοι
66
Αυτό κατάλαβε  ο εγκέφαλός σου Κρίμα

Αισθάνομαι πολύ άσχημα που συμφωνώ με τον γλου αλλά έχει δίκιο. Σωστό αυτό που είπε για την ύπαρξη λεκτικής βίας αλλά εντελώς άκυρο το παράδειγμα.

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Αισθάνομαι πολύ άσχημα που συμφωνώ με τον γλου αλλά έχει δίκιο. Σωστό αυτό που είπε για την ύπαρξη λεκτικής βίας αλλά εντελώς άκυρο το παράδειγμα.
κοιτα τυπε για μερικους το μαλακας ειναι και τιτλος τιμης μην σου πω σ αυτην την χωρα

rouKoun13

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2010
Κριτικές
2
Like
62
Πόντοι
16
Τι ακριβως να κάνει η οικογενεια?
Νομιζεις εσυ οτι ολοι οι ανθρωποι μεσα στον πονο τους, εχουν τη διαθεση ή το ταλεντο να "δημοσιοποιουν" το προβλημα τους?
Εγω ξερω αρκετο κοσμο, που θεωρει αξιοπρεπεια την σιωπη σε αυτες τις περιπτωσεις.
Οσο για τα δικαστικά, ας αποφανθεί ο ιατροδικαστης αν ειναι αυτοκτονια ή δολοφονια και θα τοποθετηθω.
πες ρε αρχηγε λιγα περισοτερα.
Ας πουμε η αστυνομια εχει πορισμα για την παρεα των κρητικων και ποσες καταγγελιες.
Γτ δεν τους συνελαβε τοσο καιρο τωρα?

Tsarkitis

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2015
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
16
Ας πουμε η αστυνομια εχει πορισμα για την παρεα των κρητικων και ποσες καταγγελιες.

Εμ πως να τους συλλάβει? Εμενα με απείλησαν με μπιστόλι και οταν το κατείγγειλα μου ειπαν οι μπάτσοι οτι θα κάνουν σύσταση στον δράστη. Εκει τελειώνει κάθε λογική και συζήτηση του κανονικού ανθρώπου με το δικαστικό σύστημα.

enduro

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιουν 2014
Like
15.793
Πόντοι
3.656
το bulling υπαρχει στην ελλαδα πανω απο 10 γενιες απλα μας απασχολει τα τελευταια 2 χρονια γιατι εχει φλωρεψει η κοινωνια.......

τι εννοεις τυπε,οτι επρεπε η κοινωνια να ειναι πιο σκληρη και να το ανεχεται;  :S

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
ζούγκλα είμαστε τώρα που εχουμε το κρατικό σύστημα τς αστυνομίας με τους παράλογους νόμους και κανόνες που βοηθούν κάθε επίδοξο εγκληματία/παραβάτη/απατεώνα και ειναι εναντίον εμου που θέλω την ησυχία μου. τώρα ειμαστε ζούγκλα. Τους πιάνουν και τους βγάζουν μετα απο λίγο, παίρνουνάδεια απο τις φυλακές και βγαίνουν εξω.
Μια φορά με απείλησε κάποιος με μπιστόλι. πάω στους μπάτσους τους λέω το και το έγινε. Και μου λέει η κοπελίτσα και το παλικαράκι με τη στρουμφοστολή "ελάτε να κάνετε δήλωση του γεγονότοτς για να του κάνουμε ΣΥΣΤΑΣΗ".
Λεω "τι σύσταση ρε παιδιά?"
"Σύσταση να μη σας ξαναενοχλήσει"
Εκει σταμάτησα να ασχολούμαι με τους μπάτσους. ΤΟυς είχα περιγράψει οτι κάποιος τρομερά τσαντισμένος είχε έρθει και έψαχνε να με σκοτώσει με μπιστόλι, εγω φυισκα άοπλος. Και θα πηγαίναν οι ανεκδιήγητοι να του κάνουν σύσταση, οι κερατάδες, να μη με ξαναενοχλήσει. Και δε θα ερχόταν ο μούλος να με βρει να με σκοτώσει για εκδίκηση νόμιζαν. Και κατ αρχήν ειναι ενας οπλισμένος, εχει μπιστόλι, έπρεπε να ελέγξουν αν το εχει νόμημα και να τον συλλάβουν αμέσως.Ειναι σημόσιος κίνδυνος, κυκλοφοράει με μπιστόλι στο αμάξι. Τι περίμεναν δηλαδή, να γέμιζε πτώματα την πόλη και μετανα τον έπιαναν?
Έπρεπε να φάω σφαίρα δηλαδή για να "στοιχειοθετηθεί ποινικό αδίκημα" και δε ξερω πως αλλιως τα λένε στη γλώσσα τους που τη συχαίνομαι, για να τον πιάσουν κα να τον ταράξουν στις φάπες? Αλλα φάπες δίνουν μόνο στον κόσμο που διαδηλώνει, τα ματ, σε άλλες περιπτώσεις δείχνουν "σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα του δράστη μπιστολοφόρου" και του κάνουν σύσταση.....

Αυτη ειναι η ζούγκλα και μη μου λες μαλακίες.
Aν σε απειλησε καποιος με οπλο, ας εκανες μηνυση να ακολουθηθει η αυτοφωρη διαδικασια.
Και αν καποιος σου ελεγε οτι δεν παραλαμβανε τη μηνυση, να πηγαινες στον εισαγγελεα να αναφερεις τον αστυνομικο που αρνηθηκε, να τιμωρηθει για παραβαση καθηκοντος.
Απλα πραγματα.
Δεν μπορω να διανοηθω οτι πηγες να κανεις μηνυση για απειλη και αγνοηθηκες, οταν οι αστυνομικοι καταγραφουν ως μηνυσεις και στελνουν στο αυτοφωρο ακομη και καυγαδες γειτονων για τις μπουγαδες.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Συμφωνω κι εγω με τον gl. Εντελως ακυρο παραδειγμα.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Να τους συλλαβει για ποιο αδικημα ρε φιλε?

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166
το bulling παντα υπηρχε....απλα οι σκατοελληνες τωρα βρηκαν την λεξη..

rouKoun13

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2010
Κριτικές
2
Like
62
Πόντοι
16
Να τους συλλαβει για ποιο αδικημα ρε φιλε?
ειχε γινει ΕΔΕ που επιβεβαιωσε το bullying και επιπλεον υπηρχε επωνυμη καταγγελια οτι τον ειχαν δεσει και πηγαν να τον πνιξουν με σχοινι.
Δεν φτανουν αυτα? :think:

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.114
Πόντοι
1.686

Του ζήτησαν να καταθέσει επώνυμα Μήνυση.
Αυτός φοβόταν να καταθέσει Μήνυση επώνυμα.

Το 2012 νομοθετήθηκε ότι αν η μήνυση είναι ανώνυμη
μπαίνει αμέσως στο αρχείο , βλ. αρ.43 του Κώδικα Ποινικής Δικονομίας .

Αυτό γίνεται σε άλλες Ευρωπαϊκές χώρες ;
Πας να καταγγείλεις ένα εγκληματία, και σε υποχρεώνουν να
καταθέσεις τα στοιχεία σου και να υποβάλεις Μήνυση ;
ΟΧΙ βέβαια !

Μόνο στο Ελλαδιστάν , με κάτι μυαλά σαν τα δικά σου Αλεξ71
μόνο για φανφαρες και όχι για αποτέλεσμα
το Πασοκονουδού νομοθέτησε να πρέπει να υποβάλεις
Μήνυση πάντα με το όνομά σου.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
ειχε γινει ΕΔΕ που επιβεβαιωσε το bullying και επιπλεον υπηρχε επωνυμη καταγγελια οτι τον ειχαν δεσει και πηγαν να τον πνιξουν με σχοινι.
Δεν φτανουν αυτα? :think:
Για απειλή και σωματική βλαβη δηλαδη? Ειχε κανει μηνυση ο Βαγγελης για να κινηθει η διαδικασια? Αυτα διώκονται κατόπιν μηνύσεως του παθόντος.
Ξερετε κατι παιδια, οι διαδικασιες δεν λειτουργουν οπως θελουμε εμεις πανω στον θυμο μας, ενω συζηταμε καφενειακά.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom