- Εγγρ.
- 21 Νοε 2013
- Like
- 1
- Πόντοι
- 16
Αυτό που με καθησυχάζει κάπως είναι πως είναι Κρητικοί οι αυτουργοί και αργά η γρήγορα ακόμα και αν η δικαιοσύνη της πούτσας δεν κάνει τίποτα, θα το πληρώσουν οικτρά! Ο νοών νοείτω!
Προτείνεις να γίνουμε ζούγκλα δηλαδή;
Εσύ τι νομίζεις ρε τύπε, ότι τα θύματα bullying δεν προσπαθούν να το αποφύγουν; Ήταν μαζί στην γαμωσχολή όμως, δεν μπορούσε να τους αποφύγει.
TI παραδειγμα ακυρο ηταν αυτο τωρα τυπε;Δυστυχώς ως κοινωνία είμαστε πολύ ανεκτικοί στη λεκτική - και όχι μόνο -βία. Γιααα ...πλάκα καλέ και για το τίποτε χρησιμοποιούμε το μαλακας. Ακόμα και ο Πρωθυπουργός(!) Σημίτης αποκαλούσε τον ΄Ελληνα Αρχιστράτηγο Λυμπέρη μπροστά του και κατά πρόσωπο μαλάκα Γιααα.. πλάκα μωρέ ..... μην είσαι ηθικιστής ...
Αυτό κατάλαβε ο εγκέφαλός σου ΚρίμαTI παραδειγμα ακυρο ηταν αυτο τωρα τυπε;
εγω ειμαι και χαμηλου επιπεδου φιλε....μπροστα στον αρχιστρατηγο της πλακαςΑυτό κατάλαβε ο εγκέφαλός σου Κρίμα
Αυτό κατάλαβε ο εγκέφαλός σου Κρίμα
κοιτα τυπε για μερικους το μαλακας ειναι και τιτλος τιμης μην σου πω σ αυτην την χωραΑισθάνομαι πολύ άσχημα που συμφωνώ με τον γλου αλλά έχει δίκιο. Σωστό αυτό που είπε για την ύπαρξη λεκτικής βίας αλλά εντελώς άκυρο το παράδειγμα.
πες ρε αρχηγε λιγα περισοτερα.Τι ακριβως να κάνει η οικογενεια?
Νομιζεις εσυ οτι ολοι οι ανθρωποι μεσα στον πονο τους, εχουν τη διαθεση ή το ταλεντο να "δημοσιοποιουν" το προβλημα τους?
Εγω ξερω αρκετο κοσμο, που θεωρει αξιοπρεπεια την σιωπη σε αυτες τις περιπτωσεις.
Οσο για τα δικαστικά, ας αποφανθεί ο ιατροδικαστης αν ειναι αυτοκτονια ή δολοφονια και θα τοποθετηθω.
πες ρε αρχηγε λιγα περισοτερα.
Ας πουμε η αστυνομια εχει πορισμα για την παρεα των κρητικων και ποσες καταγγελιες.
Γτ δεν τους συνελαβε τοσο καιρο τωρα?
το bulling υπαρχει στην ελλαδα πανω απο 10 γενιες απλα μας απασχολει τα τελευταια 2 χρονια γιατι εχει φλωρεψει η κοινωνια.......
Aν σε απειλησε καποιος με οπλο, ας εκανες μηνυση να ακολουθηθει η αυτοφωρη διαδικασια.ζούγκλα είμαστε τώρα που εχουμε το κρατικό σύστημα τς αστυνομίας με τους παράλογους νόμους και κανόνες που βοηθούν κάθε επίδοξο εγκληματία/παραβάτη/απατεώνα και ειναι εναντίον εμου που θέλω την ησυχία μου. τώρα ειμαστε ζούγκλα. Τους πιάνουν και τους βγάζουν μετα απο λίγο, παίρνουνάδεια απο τις φυλακές και βγαίνουν εξω.
Μια φορά με απείλησε κάποιος με μπιστόλι. πάω στους μπάτσους τους λέω το και το έγινε. Και μου λέει η κοπελίτσα και το παλικαράκι με τη στρουμφοστολή "ελάτε να κάνετε δήλωση του γεγονότοτς για να του κάνουμε ΣΥΣΤΑΣΗ".
Λεω "τι σύσταση ρε παιδιά?"
"Σύσταση να μη σας ξαναενοχλήσει"
Εκει σταμάτησα να ασχολούμαι με τους μπάτσους. ΤΟυς είχα περιγράψει οτι κάποιος τρομερά τσαντισμένος είχε έρθει και έψαχνε να με σκοτώσει με μπιστόλι, εγω φυισκα άοπλος. Και θα πηγαίναν οι ανεκδιήγητοι να του κάνουν σύσταση, οι κερατάδες, να μη με ξαναενοχλήσει. Και δε θα ερχόταν ο μούλος να με βρει να με σκοτώσει για εκδίκηση νόμιζαν. Και κατ αρχήν ειναι ενας οπλισμένος, εχει μπιστόλι, έπρεπε να ελέγξουν αν το εχει νόμημα και να τον συλλάβουν αμέσως.Ειναι σημόσιος κίνδυνος, κυκλοφοράει με μπιστόλι στο αμάξι. Τι περίμεναν δηλαδή, να γέμιζε πτώματα την πόλη και μετανα τον έπιαναν?
Έπρεπε να φάω σφαίρα δηλαδή για να "στοιχειοθετηθεί ποινικό αδίκημα" και δε ξερω πως αλλιως τα λένε στη γλώσσα τους που τη συχαίνομαι, για να τον πιάσουν κα να τον ταράξουν στις φάπες? Αλλα φάπες δίνουν μόνο στον κόσμο που διαδηλώνει, τα ματ, σε άλλες περιπτώσεις δείχνουν "σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα του δράστη μπιστολοφόρου" και του κάνουν σύσταση.....
Αυτη ειναι η ζούγκλα και μη μου λες μαλακίες.
Συμφωνω κι εγω με τον gl. Εντελως ακυρο παραδειγμα.Αισθάνομαι πολύ άσχημα που συμφωνώ με τον γλου αλλά έχει δίκιο. Σωστό αυτό που είπε για την ύπαρξη λεκτικής βίας αλλά εντελώς άκυρο το παράδειγμα.
Να τους συλλαβει για ποιο αδικημα ρε φιλε?πες ρε αρχηγε λιγα περισοτερα.
Ας πουμε η αστυνομια εχει πορισμα για την παρεα των κρητικων και ποσες καταγγελιες.
Γτ δεν τους συνελαβε τοσο καιρο τωρα?
το bulling παντα υπηρχε....απλα οι σκατοελληνες τωρα βρηκαν την λεξη..το bulling υπαρχει στην ελλαδα πανω απο 10 γενιες απλα μας απασχολει τα τελευταια 2 χρονια γιατι εχει φλωρεψει η κοινωνια.......
ειχε γινει ΕΔΕ που επιβεβαιωσε το bullying και επιπλεον υπηρχε επωνυμη καταγγελια οτι τον ειχαν δεσει και πηγαν να τον πνιξουν με σχοινι.Να τους συλλαβει για ποιο αδικημα ρε φιλε?
Για απειλή και σωματική βλαβη δηλαδη? Ειχε κανει μηνυση ο Βαγγελης για να κινηθει η διαδικασια? Αυτα διώκονται κατόπιν μηνύσεως του παθόντος.ειχε γινει ΕΔΕ που επιβεβαιωσε το bullying και επιπλεον υπηρχε επωνυμη καταγγελια οτι τον ειχαν δεσει και πηγαν να τον πνιξουν με σχοινι.
Δεν φτανουν αυτα?