Νέα

Βραζιλιανες VS Ρωσσιδες

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)
Εγγρ.
31 Μαΐ 2024
Like
333
Πόντοι
21
Μετα απο την μεγαλη εισβολη στην Ευρωπη απο βραζιλιανες τα τελευταια χρονια... τι προτιματε και γιατι;

εγω προτιμω τις βραζιλιανες παρολο που οι ρωσσιδες θεωρητικα μιλωντας ειναι πιο εμφανισιμες...

λεω θεωρητικα μιλωντας λογω του οτι ειναι γουστα η εμφανιση και το τι αρεσει σε καποιον...

παρολα αυτα η βραζιλιανες οπως τις εχω δοκιμασει μιλαμε για μεγαλες ψωλαρπαχτρες...

δεν μπορρουν να δουν πουτσα και θελουν να την ρουφηξουν...τωρα οι ρωσσιδες τις βλεπω αρκετα πιο συντηριτικες και δεν τις γουσταρω...

εσεις ;

Eros82

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2019
Κριτικές
49
Like
11.034
Πόντοι
6.246
Βραζιλιάνες είναι του ύψους και του βαθους.

DAMDIM100

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Ιαν 2020
Κριτικές
20
Like
4.086
Πόντοι
2.696
Μετα απο την μεγαλη εισβολη στην Ευρωπη απο βραζιλιανες τα τελευταια χρονια... τι προτιματε και γιατι;

εγω προτιμω τις βραζιλιανες παρολο που οι ρωσσιδες θεωρητικα μιλωντας ειναι πιο εμφανισιμες...

λεω θεωρητικα μιλωντας λογω του οτι ειναι γουστα η εμφανιση και το τι αρεσει σε καποιον...

παρολα αυτα η βραζιλιανες οπως τις εχω δοκιμασει μιλαμε για μεγαλες ψωλαρπαχτρες...

δεν μπορρουν να δουν πουτσα και θελουν να την ρουφηξουν...τωρα οι ρωσσιδες τις βλεπω αρκετα πιο συντηριτικες και δεν τις γουσταρω...

εσεις ;
Λοιπόν σου λέω την γνώμη μου Κύπρια λουμπίνα: Ποιος σου είπε ότι οι Ρωσίδες είναι όλες και πάντα όμορφες; Είναι όμως ανοιχτώχρωμες οι περισσότερες και δεν έχουν μαύρες που δεν μου αρέσουν... Δεν το ρισκάρω με Βραζιλιάνα γιατί δεν ξέρω τι φρούτο θα μου βγει... Ρωσίδα και ξερό ψωμί...

Τελευταία τροποποίηση:
Εγγρ.
20 Μαρ 2022
Κριτικές
3
Like
437
Πόντοι
21
Εχω γαμησει Μαυρη Βραζιλιάνα σε πριβέ στο Golden Queens , πολύ δυνατό γαμησι η τυπισσα και ακραία πίπα , τα τίμησε τα λεφτά της και με το παραπάνω

SpermCountry

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
10
Like
15.332
Πόντοι
2.546
Εχω γαμησει Μαυρη Βραζιλιάνα σε πριβέ στο Golden Queens , πολύ δυνατό γαμησι η τυπισσα και ακραία πίπα , τα τίμησε τα λεφτά της και με το παραπάνω
Καλο σημαδι,ισως ολες οι σκουριες νοτιας Αμερικης να ναι καλυτερες

Εγγρ.
20 Μαρ 2022
Κριτικές
3
Like
437
Πόντοι
21
Η κοπέλα έγλειφε με πολύ λύσσα , δάχτυλα στο στόμα , χαστούκια με την πουτσα στην γλώσσα και τέτοια
Και πολύ καλός χαρακτήρας μάλιστα .

SpermCountry

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
10
Like
15.332
Πόντοι
2.546
OP
OP
Sexiest Presence Inc
Εγγρ.
31 Μαΐ 2024
Like
333
Πόντοι
21
Λοιπόν σου λέω την γνώμη μου Κύπρια λουμπίνα: Ποιος σου είπε ότι οι Ρωσίδες είναι όλες και πάντα όμορφες; Είναι όμως ανοιχτώχρωμες οι περισσότερες και δεν έχουν μαύρες που δεν μου αρέσουν... Δεν το ρισκάρω με Βραζιλιάνα γιατί δεν ξέρω τι φρούτο θα μου βγει... Ρωσίδα και ξερό ψωμί...
τουλαχιστον οι περισσοτερες ειναι ωραιεες...αλλα οκ δεν γουσταρω...

OP
OP
Sexiest Presence Inc
Εγγρ.
31 Μαΐ 2024
Like
333
Πόντοι
21
ναι νομΙζω αν ειναι μαυρη ειναι καλυτερα...η μιξαρισμενη...εχει και κατασπρες με μπλε ματια...αλλα.σπανιες

SpermCountry

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
10
Like
15.332
Πόντοι
2.546
ναι νομΙζω αν ειναι μαυρη ειναι καλυτερα...η μιξαρισμενη...εχει και κατασπρες με μπλε ματια...αλλα.σπανιες
Μιξαρισμενη εννοεις να χει μαυρο,οχι λευκο?Η εννοεις μαυρη κ οχι σοκολατι/καφε/καφετι τυπου μυγου?ελαφρο μαυρο?

OP
OP
Sexiest Presence Inc
Εγγρ.
31 Μαΐ 2024
Like
333
Πόντοι
21
Μιξαρισμενη εννοεις να χει μαυρο,οχι λευκο?Η εννοεις μαυρη κ οχι σοκολατι/καφε/καφετι τυπου μυγου?ελαφρο μαυρο?
εννοω λευκη με οτιδιπιτε αλλη φυλη μεσα...συνηθως βγαινει ελαφρος καφε, μετριο η ελαφρως μαυρη η μετριο κτλ...βγαινει σε διαφορες αποχρωσεις..απλα να μην ειναι ολολευκη η ολομαυρη...

Readytogo22

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2022
Like
2.308
Πόντοι
456
Είμαι ρωσόπληκτος απο το σχολείο ακόμα. Μεγάλωσα βλέποντας ρωσοπόντιες συμθήτριες στη γειτονιά. Μου έμεινε το βίτσιο απο όταν ήμουν μικρός. Στο μυαλό μου πάντα τις είχα ως εξωτικά πλάσματα , έμαθα να με εξιτάρει το λευκό δερματάκι. Μου άρεσε που ήταν μετρημένες αντίθετα με τις δικές μας , που ήταν πάντα πιο ευγενικές , μίκρος και απονήρευτος ήμουν δεν ήξερα ότι τρώνε βρωμόξυλο σπίτι τους οι περισσότερες. Μετά λόγω δουλειάς ( είμαι ζωγράφος ) έτυχε να δουλέψω με μερικές ανατολικές τρόμαξα λίγο με τα ψυχολογικά τους αλλά ακόμα με εξιτάρει η ιδέα.

Απο εκεί και πέρα με Βραζιλιάνα 1 φορά στα γενέθλια μου , εντάξει ευγενικό κορίτσι , λίγο κολλημένο τύπου "αχ μη δυνατά τα βυζιά μου" αλλά κατά τα άλλα μια χαρά πέρασα. Εν τω μεταξύ της έδωσα ένα πενηντάρικο παραπάνω και η τύπισσα έκανε μόκο.

Ghajnsielem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2023
Κριτικές
1
Like
2.553
Πόντοι
446
Οι ρωσίδες είναι ψυχρές κυρίως, οι βραζιλιάνες κυκλοθυμικές και συνεσταλμένες για να αποκτήσεις μια οικειότητα μαζί τους θέλουν πολύ χρόνο.

OP
OP
Sexiest Presence Inc
Εγγρ.
31 Μαΐ 2024
Like
333
Πόντοι
21
Ναι ρε τυπε, αφού είναι απίστευτες φολες
μπορει να εμπλεξες με λαθος τσουλλες... ξερω γω εγω δεν εχω παραπονο απο οσες δοκιμασα...μονο απο ρωσσιδες εχω παραπονα...τελωσπαντων...μπορει να ειναι και θεμα χημειας...

OP
OP
Sexiest Presence Inc
Εγγρ.
31 Μαΐ 2024
Like
333
Πόντοι
21
Οι ρωσίδες είναι ψυχρές κυρίως, οι βραζιλιάνες κυκλοθυμικές και συνεσταλμένες για να αποκτήσεις μια οικειότητα μαζί τους θέλουν πολύ χρόνο.
ναι οι βραζιλιανες ειναι λιγο απροβλεπτες και αρκετα νευρικες ...δηλαδη σαν μιλατε μπορει να νευριασει χωρις κανεναν απολυτως λογο η σαν εν νευριασμενη μπορει να ξεκινησει αγαπουλες και να ηρεμησει...νομιζω ο χαρακτηρας ρους ειναι τροπικος...οπως τον καιρο στη βραζιλια...δηλαδη σαν εχει λιακαδα μπορει να βγει καταιγιδα και το αντιθετο

OP
OP
Sexiest Presence Inc
Εγγρ.
31 Μαΐ 2024
Like
333
Πόντοι
21
Είμαι ρωσόπληκτος απο το σχολείο ακόμα. Μεγάλωσα βλέποντας ρωσοπόντιες συμθήτριες στη γειτονιά. Μου έμεινε το βίτσιο απο όταν ήμουν μικρός. Στο μυαλό μου πάντα τις είχα ως εξωτικά πλάσματα , έμαθα να με εξιτάρει το λευκό δερματάκι. Μου άρεσε που ήταν μετρημένες αντίθετα με τις δικές μας , που ήταν πάντα πιο ευγενικές , μίκρος και απονήρευτος ήμουν δεν ήξερα ότι τρώνε βρωμόξυλο σπίτι τους οι περισσότερες. Μετά λόγω δουλειάς ( είμαι ζωγράφος ) έτυχε να δουλέψω με μερικές ανατολικές τρόμαξα λίγο με τα ψυχολογικά τους αλλά ακόμα με εξιτάρει η ιδέα.

Απο εκεί και πέρα με Βραζιλιάνα 1 φορά στα γενέθλια μου , εντάξει ευγενικό κορίτσι , λίγο κολλημένο τύπου "αχ μη δυνατά τα βυζιά μου" αλλά κατά τα άλλα μια χαρά πέρασα. Εν τω μεταξύ της έδωσα ένα πενηντάρικο παραπάνω και η τύπισσα έκανε μόκο.
ναι οι ρωσσιδες/ποντιες κτλ μεγαλωνουν σε καπως βιαιο οικογενοιακο περιββαλλον με μεθυστακες γονεις κτλ...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom