You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
- Κατάσταση
- Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
Διαγραμμένο μέλος 143532
Call-Girl
- Εγγρ.
- 29 Νοε 2013
- Like
- 15.365
καλημερα και απο μας χρονια πολλα.καλημερα τζενακι νατασσα χρονια πολλα σε ολες σας και πολλα πολλα φιλακια
Διαγραμμένο μέλος 143532
Call-Girl
- Εγγρ.
- 29 Νοε 2013
- Like
- 15.365
Χρονια Πολλα και απο εμενα, σε ολα τα κοριτσια !!!
Καλημερα και απο μας λεοντα μου..........
mysterious
Monsieur
- Εγγρ.
- 20 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 192
- Like
- 12.538
- Πόντοι
- 34.267
Χρόνια πολλά με υγεία και ευτυχία Νατάσσα μου και στα κορίτσια του μαγαζιού. Κι όταν φύγει το '13 να πάρει όλα τα στραβά κι ανάποδα μαζί του! ;)
R3D_STABILO
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Οκτ 2012
- Like
- 77
- Πόντοι
- 0
πρεπει να εισαι ο μοναδικος ανθρωπος που δεν πηδηξε εκει. μπορεις να εισαι περηφανος.
Καλησπέρα , πάντως κ γω που πέρασα μια βόλτα σήμερα μου είπαν μόνο για το "προγράμματα" των 50 € και όταν ρώτησα αν υπάρχει κάποια έξτρα υπηρεσία η απάντηση ήταν αρνητική ..
Δεν ξέρω ...αν μπορεί ας βοηθήσει κάποιος συναγωνιστής ..
spunky13
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 27
- Like
- 6.712
- Πόντοι
- 7.715
ρε παιδια,συγνωμη κιολας...διαβαζω αρκετες φορες παιχτες που πανε στα καταστηματα,μετα απο την εδω ενημερωση,και τρωνε ακυρο...λοιπον...πατε σε ενα μαγαζι,και ΛΕΤΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΕΤΕ ΚΑΘΑΡΑ...αν δειτε οτι τα μασανε για τον α,β λογο,μην αγχωνεσται,την κανετε με ελαφρα,υπαρχουν και αλλου πορτοκαλιες...στο συγκεκριμενο,η κατι εχει γινει,η κατι περιμενουν και προσεχουν...Καλησπέρα , πάντως κ γω που πέρασα μια βόλτα σήμερα μου είπαν μόνο για το "προγράμματα" των 50 € και όταν ρώτησα αν υπάρχει κάποια έξτρα υπηρεσία η απάντηση ήταν αρνητική ..
Δεν ξέρω ...αν μπορεί ας βοηθήσει κάποιος συναγωνιστής ..
ρε παιδια,συγνωμη κιολας...διαβαζω αρκετες φορες παιχτες που πανε στα καταστηματα,μετα απο την εδω ενημερωση,και τρωνε ακυρο...λοιπον...πατε σε ενα μαγαζι,και ΛΕΤΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΕΤΕ ΚΑΘΑΡΑ...αν δειτε οτι τα μασανε για τον α,β λογο,μην αγχωνεσται,την κανετε με ελαφρα,υπαρχουν και αλλου πορτοκαλιες...στο συγκεκριμενο,η κατι εχει γινει,η κατι περιμενουν και προσεχουν...
Εσύ δεν δικαιολογήσαι να μην έχεις καταλάβει τι έχει παιχτεί. Είσαι κάθε μέρα μέσα. Δεν πήρες χαμπάρι για αλληλομαχαιρώματα?
spunky13
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 27
- Like
- 6.712
- Πόντοι
- 7.715
...μιλησα γενικα...το τι ξερω εγω ειναι αλλουνου παπα ευαγγελιο... ;)Εσύ δεν δικαιολογήσαι να μην έχεις καταλάβει τι έχει παιχτεί. Είσαι κάθε μέρα μέσα. Δεν πήρες χαμπάρι για αλληλομαχαιρώματα?
..........στο συγκεκριμενο,η κατι εχει γινει,η κατι περιμενουν και προσεχουν...
Γιαυτό το κομάτι σχολίασα αγαπητέ μου.
spunky13
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 27
- Like
- 6.712
- Πόντοι
- 7.715
....για το ιδιο κομματι απαντησα και εγω...Γιαυτό το κομάτι σχολίασα αγαπητέ μου.
....για το ιδιο κομματι απαντησα και εγω...
Άρα πρέπει να ξερεις τι έγινε και τι φοβούνται-περιμένουν.
ρε παιδια,συγνωμη κιολας...διαβαζω αρκετες φορες παιχτες που πανε στα καταστηματα,μετα απο την εδω ενημερωση,και τρωνε ακυρο...λοιπον...πατε σε ενα μαγαζι,και ΛΕΤΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΕΤΕ ΚΑΘΑΡΑ...αν δειτε οτι τα μασανε για τον α,β λογο,μην αγχωνεσται,την κανετε με ελαφρα,υπαρχουν και αλλου πορτοκαλιες...στο συγκεκριμενο,η κατι εχει γινει,η κατι περιμενουν και προσεχουν...
Και εγώ έτσι την πάτησα σήμερα.Δεν ξέρω τι έγινε και αν περιμένουν κάτι,το μόνο σίγουρο είναι οτι δεν σέβονται τον κόπο και τον χρόνο που σπαταλάει κάποιος να πάει ειδικά αν μένει μακριά.Πρώτη και τελευταία φορά ήταν για μένα
ΚΟΣΜΟΚΑΛΟΓΕΡΟΣ
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Αυγ 2013
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
αλλά τουλάχιστον τι;
natassa247
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Σεπ 2012
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Καλημέρα σε όλους και χρόνια πολλά!!!!!! Τα κορίτσια μας σήμερα ειναι οι Σαμπρίνα,Ζωη,Τζενη,Μαρία, κατερινα ,αγαπη ...Σας περιμένουμε με πολύ-πολύ γιορτινή διάθεση για να σας ευχηθούμε και απο κοντά να έχετε μια Καλη Χρονιά...με υγεία,υπομονή και πολύ κουράγιο...Σημερα θα ήμαστε μεχρι της 6 και δευτερα, τριτη, κανονικα απο της 11- 9 το βραδι......Το Senses Spa θα ειναι κλειστό τεταρτη 1-1-2014 ...θα ειναι ανοιχτα κανονικα 11-9 πεμητη 2-1-2014 και θα γίνει η κοπή της πίτας kαι o τυχερός που θα βρει το φλώρι θα εχει δωρεαν μια συνεδρια της επιλογης του ......και επίσης ο πρώτος φιλος που θα μας κανει ποδαρικό επίσης θα εχει μια δωρεαν συνεδρία .... Σας φιλώ και να εχετε ενα όμορφο μεσημέρι..... ;)
spunky13
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 27
- Like
- 6.712
- Πόντοι
- 7.715
...εγω θα ερθω...θελω την ποιο βυζαρου ομως να μου ευχηθει!!..Καλημέρα σε όλους και χρόνια πολλά!!!!!! Τα κορίτσια μας σήμερα ειναι οι Σαμπρίνα,Ζωη,Τζενη,Μαρία, κατερινα ,αγαπη ...Σας περιμένουμε με πολύ-πολύ γιορτινή διάθεση για να σας ευχηθούμε και απο κοντά να έχετε μια Καλη Χρονιά...με υγεία,υπομονή και πολύ κουράγιο...Σημερα θα ήμαστε μεχρι της 6 και δευτερα, τριτη, κανονικα απο της 11- 9 το βραδι......Το Senses Spa θα ειναι κλειστό τεταρτη 1-1-2014 ...θα ειναι ανοιχτα κανονικα 11-9 πεμητη 2-1-2014 και θα γίνει η κοπή της πίτας kαι o τυχερός που θα βρει το φλώρι θα εχει δωρεαν μια συνεδρια της επιλογης του ......και επίσης ο πρώτος φιλος που θα μας κανει ποδαρικό επίσης θα εχει μια δωρεαν συνεδρία .... Σας φιλώ και να εχετε ενα όμορφο μεσημέρι..... ;)
- Εγγρ.
- 13 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 164
- Like
- 5.204
- Πόντοι
- 21.265
Καλημέρα σε όλους και χρόνια πολλά!!!!!! Τα κορίτσια μας σήμερα ειναι οι Σαμπρίνα,Ζωη,Τζενη,Μαρία, κατερινα ,αγαπη ...Σας περιμένουμε με πολύ-πολύ γιορτινή διάθεση για να σας ευχηθούμε και απο κοντά να έχετε μια Καλη Χρονιά...με υγεία,υπομονή και πολύ κουράγιο...Σημερα θα ήμαστε μεχρι της 6 και δευτερα, τριτη, κανονικα απο της 11- 9 το βραδι......Το Senses Spa θα ειναι κλειστό τεταρτη 1-1-2014 ...θα ειναι ανοιχτα κανονικα 11-9 πεμητη 2-1-2014 και θα γίνει η κοπή της πίτας kαι o τυχερός που θα βρει το φλώρι θα εχει δωρεαν μια συνεδρια της επιλογης του ......και επίσης ο πρώτος φιλος που θα μας κανει ποδαρικό επίσης θα εχει μια δωρεαν συνεδρία .... Σας φιλώ και να εχετε ενα όμορφο μεσημέρι..... ;)
προβλέπω να περιμένουν έξω από την πόρτα την Πέμπτη για το δωρεάν
natassa247
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Σεπ 2012
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Με χαρα σε περιμενουμε ελπιζω να εχεις καλο ποδι ....Καλη χρονιαπροβλέπω να περιμένουν έξω από την πόρτα την Πέμπτη για το δωρεάν
- Εγγρ.
- 13 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 164
- Like
- 5.204
- Πόντοι
- 21.265
Με χαρα σε περιμενουμε ελπιζω να εχεις καλο ποδι ....Καλη χρονια
Χρόνια πολλά!
δυστυχώς εγώ δεν θα μπορέσω να είμαι, αλλά είμαι σίγουρος ότι θα όποιος έρθει θα περάσει πολύ καλά ;)
Βλέπω κάποιοι να ξενυχτάνε για να μπουν πρώτοι...Καλημέρα σε όλους και χρόνια πολλά!!!!!! Τα κορίτσια μας σήμερα ειναι οι Σαμπρίνα,Ζωη,Τζενη,Μαρία, κατερινα ,αγαπη ...Σας περιμένουμε με πολύ-πολύ γιορτινή διάθεση για να σας ευχηθούμε και απο κοντά να έχετε μια Καλη Χρονιά...με υγεία,υπομονή και πολύ κουράγιο...Σημερα θα ήμαστε μεχρι της 6 και δευτερα, τριτη, κανονικα απο της 11- 9 το βραδι......Το Senses Spa θα ειναι κλειστό τεταρτη 1-1-2014 ...θα ειναι ανοιχτα κανονικα 11-9 πεμητη 2-1-2014 και θα γίνει η κοπή της πίτας kαι o τυχερός που θα βρει το φλώρι θα εχει δωρεαν μια συνεδρια της επιλογης του ......και επίσης ο πρώτος φιλος που θα μας κανει ποδαρικό επίσης θα εχει μια δωρεαν συνεδρία .... Σας φιλώ και να εχετε ενα όμορφο μεσημέρι..... ;)
agathoulis
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2013
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Ισως καανουν και ρεβεγιον εξω απο το μαγαζι . Αχ Νατασα μας με τα ομορφα κοριτσια τι μας κανετε.φιλακια καλη κυριακηΒλέπω κάποιοι να ξενυχτάνε για να μπουν πρώτοι...
- Κατάσταση
- Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 22
- Εμφανίσεις
- 5K
- Απαντήσεις
- 6
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 41
- Εμφανίσεις