Καλημέρα σε ολους.... Θέλω να πώ οτι βρίσκομαι στην Λ. Βουλιαγμένης 102 και το τηλεφωνο μου ειναι 210.9605569.... Οποιος λοιπόν θέλει ....αντι να εκτοξευει ανυπόστατες κατηγορίες ...τραγικά πραγματα κατα εμενα....μεσω μιας σελίδας ιντερνετ,καλό θα ειναι αν θελει να πιει ενα καφε μαζί μου να του λύσω ολες τις απορίες... Να του πώ οτι είμαι χρόνια στον χώρο,ποτε μα ΠΟΤΕ δεν εχω πειραξει ανθρωπο η μαγαζί....Αντιθετως με πειραζαν παντα.....Πάντα κοιτάω το μαγαζί μου ΚΑΙ ΜΟΝΟ....Παρακαλάω να υπάρχει δουλεια και να δουλεύουν ΟΛΑ τα μαγαζια....γιατι ετσι υπάρχει υγειης ανταγωνισμός και ρότα....Και αν ήμουν η "πούστικη" οπως με αναφέρουν....θα με ειχαν αφανίσει απο τον χώρο ΧΡΟΟΟΟΝΙΑ ΤΩΡΑ.... Γιαυτα που γραφουν και συμβαινουν ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΙΔΕΑ,και με ενημερωσε τηλεφωνικα κι εμενα για το εν λόγω μαγαζί αλλα και τα γραφόμενα, πελάτης,που γραφει και συχνότατα εδω μέσα....Αν θέλει μπορεί μόνος του να γραψει για το τηλεφωνημα του χθες γυρω στις 4 το μεσημερι,που ενημερώθηκα κι εγω γιαυτα που υποτίθετε εγω "σκαρωσα". Σε κανενος λοιπόν σπίτι "δεν εβαλα φωτια" ουτε τωρα ουτε ποτε στην ζωη μου....Ας πάψουν λοιπόν οι συκοφαντιες και απειλες γιατι μετα υπάρχει και η νομική οδός.... Αυτα.... Στα δικα μας τωρα...... Αααααααγαπημενοι μου τα κοριτσακια σημερα ειναι η Σαμπρίνα,ζωη,τζενη λατινα,Λαρίσα........νάνσυ....ελπιδα....βικυ.....και η Τζενη η ελληνιδα ως τις 5.... Καφεδακι τσαγακι κρασακι.....κι ολα καλα..... Σας φιλώ!!!!!