Νέα

ΚΛΕΙΣΤΟ Βουλιαγμένης 102& Ερμού

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Elli 102
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 893
  • Εμφανίσεις 100K
  • Tagged users Καμία
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

natassa247

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2012
Like
0
Πόντοι
1
Καλημέρα και πολύ καλή εβδομάδα σε όλους!!!!! Τα κοριτσακια μας σημερα ειναι η Σαμπρίνα,η Ζωη,η Τζενη απο Λατινικη Αμερική...η Λαρίσα...η Ελπίδα η Βίκη και η Τζένη η Ελληνιδα (ως τις 5)..... Μην ξεχνατε τις καρτες σας για να περνετε τις προσφορες... Το ξερω οτι το λέω συνεχεια,αλλά θελω να μην χανετε τις προσφορες σας,γιατι ειναι δυσκολοι καιροι και το βιωνουμε ολοι πολύ καλα.... Εχουμε το nuro massage που κανει η Σαμπρίνα....εχουμε το shower massage που κανει η Ελπίδα...και έρχονται κι άλλα έιδη και εκπλήξεις οσονούπω...!!!! Λοιπόν τα κοριτσια και το καφεδακι σας περιμενουν....Φιλια σε ολους.... :-* :-*

LEON13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
44
Πόντοι
166
Καλημέρα και πολύ καλή εβδομάδα σε όλους!!!!! Τα κοριτσακια μας σημερα ειναι η Σαμπρίνα,η Ζωη,η Τζενη απο Λατινικη Αμερική...η Λαρίσα...η Ελπίδα η Βίκη και η Τζένη η Ελληνιδα (ως τις 5)..... Μην ξεχνατε τις καρτες σας για να περνετε τις προσφορες... Το ξερω οτι το λέω συνεχεια,αλλά θελω να μην χανετε τις προσφορες σας,γιατι ειναι δυσκολοι καιροι και το βιωνουμε ολοι πολύ καλα.... Εχουμε το nuro massage που κανει η Σαμπρίνα....εχουμε το shower massage που κανει η Ελπίδα...και έρχονται κι άλλα έιδη και εκπλήξεις οσονούπω...!!!! Λοιπόν τα κοριτσια και το καφεδακι σας περιμενουν....Φιλια σε ολους.... :-* :-*

Καλημερααααααα !!!

natassa247

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2012
Like
0
Πόντοι
1
καλησπέρα Leon και απο εμας.... Επειδή βλέπω στα prive σας μνμ αποριες για το Shower massage θελω να σας δωσω καποιες πληροφοριες ....διακριτικα απο εδω..... Εξ ολοκλήρου λοιπόν το προγραμμα της κοπέλας γινετε μαζι με εσας μέσα στο ντουζ.... Πιο ιδιαιτερες πληροφοριες απο κοντα...... Παραμενει στα 60 ευρω και κυμαινετε απο 45 λεπτα εως μια ωρα..... Το κοριτσακι που γνωριζει το ειδος αυτο και το κανει ειναι η Ελπίδα.... Αυτααααα....... :-*

f458

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2012
Like
16
Πόντοι
16
καλησπέρα Leon και απο εμας.... Επειδή βλέπω στα prive σας μνμ αποριες για το Shower massage θελω να σας δωσω καποιες πληροφοριες ....διακριτικα απο εδω..... Εξ ολοκλήρου λοιπόν το προγραμμα της κοπέλας γινετε μαζι με εσας μέσα στο ντουζ.... Πιο ιδιαιτερες πληροφοριες απο κοντα...... Παραμενει στα 60 ευρω και κυμαινετε απο 45 λεπτα εως μια ωρα..... Το κοριτσακι που γνωριζει το ειδος αυτο και το κανει ειναι η Ελπίδα.... Αυτααααα....... :-*
Ωραίο πρόγραμμα,μπράβο προοδεύουμε.Ελπίζω να το κάνουν στο μέλλον κι άλλες κοπέλες.

natassa247

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2012
Like
0
Πόντοι
1
Αγαπημένε Γιώργο...προσπαθω να κανω διαφορα πραγματα....προσφορές....παρτάκια....και πολλά ακόμα που εχω στο μυαλό μου....Εχω πει και στο παρελθόν οτι η μεγαλυτερη μου ικανοποίηση ειναι το χαμόγελο σας φευγοντας.... Γιαυτο ξεκίνησα τις κάρτες προσφορων...γιαυτο ξεκίνησα τα εντυπα παραπόνων στα δωματια...γιαυτο βαζω και πρωτότυπα ειδη μασαζ,να δοκιμασετε νεα πραγματα... Ειπαμε "φακες φακές ας φαμε και λίγο κρεας" ναι? χαχα........ Επι τη ευκαιρία να θυμίσω λίγο παλι τα προγραμματα.... Το βασικό προγραμμα ειναι των 45 λεπτών που ειναι στα 60 ευρω. Χωρις αυτο να σημαίνει οτι αν καθυστερησει η συνεδρια και παει πχ 50 λεπτα θα σας βιάσει η κοπέλα η θα σας χτυπησει κανεις την πόρτα....Οι χρονοι ειναι ενδεικτικοί... Το ιδιο ισχυει και για το πιο οικονομικο μας προγραμμα των 50 ευρω χωρις ιδιαιτερο μασαζ.... Εχουμε το nuro μια ωρα ιαπωνέζικο μασαζ σε ειδικό στρωμα με ειδικο τζελ και εκπαιδευμενη κοπέλα (σαμπρινα)...45 λεπτα 80 ευρω..και μια ωρα 120 με διπλή..."απόλαυση".... Εχουμε το shower με το προγραμμα ολο μεσα στο ντουζ...μια ωρα στα 60 ευρω..... Και επετε και συνεχεια.... Οπως βλεπετε υπαρχουν ειδη για ολες τις τσεπες,και ολα τα γουστα.... Να ξερετε οτι οσονουπω τρια νεα κοριτσια θα υπάρχουν στον χωρο..... Ακουω ιδεες...προτασεις...και οτι θελετε! Ουφ...... τα ειπα ολα ολα...... :-* :-* :-*

natassa247

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2012
Like
0
Πόντοι
1
Γεια σου Varian....Υπάρχει και το στρώμα και καποιες φορες γινεται και ετσι οπως ειπες.... Ρωταει η κοπέλα και αναλογα με την θεληση του πελατη πραττει.....  :dancing:

f458

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2012
Like
16
Πόντοι
16
Αγαπημένε Γιώργο...προσπαθω να κανω διαφορα πραγματα....προσφορές....παρτάκια....και πολλά ακόμα που εχω στο μυαλό μου....Εχω πει και στο παρελθόν οτι η μεγαλυτερη μου ικανοποίηση ειναι το χαμόγελο σας φευγοντας.... Γιαυτο ξεκίνησα τις κάρτες προσφορων...γιαυτο ξεκίνησα τα εντυπα παραπόνων στα δωματια...γιαυτο βαζω και πρωτότυπα ειδη μασαζ,να δοκιμασετε νεα πραγματα... Ειπαμε "φακες φακές ας φαμε και λίγο κρεας" ναι? χαχα........ Επι τη ευκαιρία να θυμίσω λίγο παλι τα προγραμματα.... Το βασικό προγραμμα ειναι των 45 λεπτών που ειναι στα 60 ευρω. Χωρις αυτο να σημαίνει οτι αν καθυστερησει η συνεδρια και παει πχ 50 λεπτα θα σας βιάσει η κοπέλα η θα σας χτυπησει κανεις την πόρτα....Οι χρονοι ειναι ενδεικτικοί... Το ιδιο ισχυει και για το πιο οικονομικο μας προγραμμα των 50 ευρω χωρις ιδιαιτερο μασαζ.... Εχουμε το nuro μια ωρα ιαπωνέζικο μασαζ σε ειδικό στρωμα με ειδικο τζελ και εκπαιδευμενη κοπέλα (σαμπρινα)...45 λεπτα 80 ευρω..και μια ωρα 120 με διπλή..."απόλαυση".... Εχουμε το shower με το προγραμμα ολο μεσα στο ντουζ...μια ωρα στα 60 ευρω..... Και επετε και συνεχεια.... Οπως βλεπετε υπαρχουν ειδη για ολες τις τσεπες,και ολα τα γουστα.... Να ξερετε οτι οσονουπω τρια νεα κοριτσια θα υπάρχουν στον χωρο..... Ακουω ιδεες...προτασεις...και οτι θελετε! Ουφ...... τα ειπα ολα ολα...... :-* :-* :-*
Το πρόγραμμα των 50Ε πιστεύω δεν χρειάζετε,είναι περιττό...κι ελπίζω οι νέες κοπέλες να είναι το ίδιο καλές αν όχι καλύτερες από τις προυπάρχουσες.

natassa247

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2012
Like
0
Πόντοι
1
Γιώργο μου ολα χρειαζονται αυτες τις εποχές.... Υπάρχουν πλέον τόοοοσοι άνεργοι,και αν οχι ανεργοι...χαμηλομισθοι,που ειναι αμαρτία να μην μπορούν να χαλαρώσουν λίγο... Ειπαμε....Μπάλα-μπύρα-"χαλάρωμα" το τρίπτυχο της χαράς σας χαχαχαχαχαχχαχαχαχαχα :o :o

btra21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2008
Κριτικές
7
Like
395
Πόντοι
281
Γιώργο μου ολα χρειαζονται αυτες τις εποχές.... Υπάρχουν πλέον τόοοοσοι άνεργοι,και αν οχι ανεργοι...χαμηλομισθοι,που ειναι αμαρτία να μην μπορούν να χαλαρώσουν λίγο... Ειπαμε....Μπάλα-μπύρα-"χαλάρωμα" το τρίπτυχο της χαράς σας χαχαχαχαχαχχαχαχαχαχα :o :o

Μου κεντρισατε το ενδιαφερον...θα ειμαι Αθηνα την εβδομαδα 25-30 Νοεμβριου. Εδω στο Ηρακλειο δυστυχως δεν εχει πραμα τετοιο.
Δεν εχετε ομως ενα σαιτ να βλεπουμε το προγραμμα των θεραπευτριων η και τις θεραπευτριες? :tits: :tits:

f458

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2012
Like
16
Πόντοι
16
:huh: :huh: :huh: :huh: :huh: :huh:

f458

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2012
Like
16
Πόντοι
16
Και κάνετε και μια ιστοσελίδα στο διαδίκτυο πιστεύω καλό θα ήταν για το μαγαζί.

natassa247

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2012
Like
0
Πόντοι
1
εχω κανει εαν πατησετε senses-spa.gr θα το δειτε.......φιλια.. :-*

spunky13

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Οκτ 2005
Κριτικές
27
Like
6.707
Πόντοι
7.715
:shower: :shower: :shower:

NITRO

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Μαρ 2006
Κριτικές
151
Like
5.832
Πόντοι
37.127
ας συγχωνευτεί το παρόν με το thread senses spa ρε παιδιά...μιλάμε για το ίδιο πράγμα

placebo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2008
Κριτικές
1
Like
1.843
Πόντοι
201
Καλημερα ..Νατασσα ενας φιλος μου προτεινε Μαρια νεαρη μελαχροινη ...δουλευει ακομα?

SinBarr

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Ιαν 2007
Κριτικές
18
Like
199
Πόντοι
5.775
Καλημερα ..Νατασσα ενας φιλος μου προτεινε Μαρια νεαρη μελαχροινη ...δουλευει ακομα?

Την είχα πάρει και εγώ. Μασάζ νιέντε, αλλά φρέσκο κορμάκι. Πέρασα προσφατα και δεν την είδα. Ούτε στις ενημερώσεις συγκαταλέγεται το όνομά της.

natassa247

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2012
Like
0
Πόντοι
1
Πολλές καλησπέρες σε ολους!!!! Συγνωμη που αργησα σημερα αλλα σας εφτιαχνα ατμόσφαιρα στα δωματια με κερια και σπαρματσετα χαχα..... Τα κοριτσια σημερα αν δεν τα εχετε ηδη δει απ την νεα μας ιστοσελιδα senses-spa.gr ειναι η Σαμπρινα,ζωη,ελπίδα,τζενη λατινα,λαρίσα,βικη,νανσυ...και τζενη ελληνιδα ως τις 5.... Συντομα στο νεο σαιτ θα μπουν και φωτο του χωρου και νεα πραγματακια..... Σας φιλώ σας περιμένω!!!! :-* :-* :-*

petergsp

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Οκτ 2012
Κριτικές
191
Like
53.459
Πόντοι
41.813
Πολλές καλησπέρες σε ολους!!!! Συγνωμη που αργησα σημερα αλλα σας εφτιαχνα ατμόσφαιρα στα δωματια με κερια και σπαρματσετα χαχα..... Τα κοριτσια σημερα αν δεν τα εχετε ηδη δει απ την νεα μας ιστοσελιδα senses-spa.gr ειναι η Σαμπρινα,ζωη,ελπίδα,τζενη λατινα,λαρίσα,βικη,νανσυ...και τζενη ελληνιδα ως τις 5.... Συντομα στο νεο σαιτ θα μπουν και φωτο του χωρου και νεα πραγματακια..... Σας φιλώ σας περιμένω!!!! :-* :-* :-*

εχει φωτο των κοριτσιων στην ιστοσελιδα και δε τις ειδαμε??? ή μονο εγω δε τις ειδα???

μονο τα ονοματα τους αναφερονται νομιζω

natassa247

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2012
Like
0
Πόντοι
1
εχει φωτο των κοριτσιων στην ιστοσελιδα και δε τις ειδαμε??? ή μονο εγω δε τις ειδα???

μονο τα ονοματα τους αναφερονται νομιζω
λυπάμαι αλλα φοτο δεν βάζω ποτε τον κοριτσιών .....μια βολτα απο εδω... ενα καφε,τσαι η ακομα ενα κρασακι και θα της δείτε απο κοντα .....φιλια καλο βραδι....

natassa247

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2012
Like
0
Πόντοι
1
Καλημέρα σε ολους.... Θέλω να πώ οτι βρίσκομαι στην Λ. Βουλιαγμένης 102 και το τηλεφωνο μου ειναι 210.9605569.... Οποιος λοιπόν θέλει ....αντι να εκτοξευει ανυπόστατες κατηγορίες ...τραγικά πραγματα κατα εμενα....μεσω μιας σελίδας ιντερνετ,καλό θα ειναι αν θελει να πιει ενα καφε μαζί μου να του λύσω ολες τις απορίες... Να του πώ οτι είμαι χρόνια στον χώρο,ποτε μα ΠΟΤΕ δεν εχω πειραξει ανθρωπο η μαγαζί....Αντιθετως με πειραζαν παντα.....Πάντα κοιτάω το μαγαζί μου ΚΑΙ ΜΟΝΟ....Παρακαλάω να υπάρχει δουλεια και να δουλεύουν ΟΛΑ τα μαγαζια....γιατι ετσι υπάρχει υγειης ανταγωνισμός και ρότα....Και αν ήμουν η "πούστικη" οπως με αναφέρουν....θα με ειχαν αφανίσει απο τον χώρο ΧΡΟΟΟΟΝΙΑ ΤΩΡΑ.... Γιαυτα που γραφουν και συμβαινουν ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΙΔΕΑ,και με ενημερωσε τηλεφωνικα κι εμενα για το εν λόγω μαγαζί αλλα και τα γραφόμενα, πελάτης,που γραφει και συχνότατα εδω μέσα....Αν θέλει μπορεί μόνος του να γραψει για το τηλεφωνημα του χθες γυρω στις 4 το μεσημερι,που ενημερώθηκα κι εγω γιαυτα που υποτίθετε εγω "σκαρωσα". Σε κανενος λοιπόν σπίτι "δεν εβαλα φωτια" ουτε τωρα ουτε ποτε στην ζωη μου....Ας πάψουν λοιπόν οι συκοφαντιες και απειλες γιατι μετα υπάρχει και η νομική οδός.... Αυτα.... Στα δικα μας τωρα...... Αααααααγαπημενοι μου τα κοριτσακια σημερα ειναι η Σαμπρίνα,ζωη,τζενη λατινα,Λαρίσα........νάνσυ....ελπιδα....βικυ.....και η Τζενη η ελληνιδα ως τις 5.... Καφεδακι τσαγακι κρασακι.....κι ολα καλα..... Σας φιλώ!!!!!  

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Top Bottom