Νέα

ΚΛΕΙΣΤΟ Βουλιαγμένης 102& Ερμού

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Elli 102
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 893
  • Εμφανίσεις 100K
  • Tagged users Καμία
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

SSGT-i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2007
Like
68
Πόντοι
166
πολυ νεοι μπαινουν και γραφουν

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
ουτε εγω καταλαβαινω τι γραφεις οχι μονο εδω γενικα σε ολες τις απαντησεις σου ουτε παραθεση δεν ξερεις να κανεις;ασε που γραφεις αλλα ντιαλλων..και παντα 2 λεξεις

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
χωρίς να έχω πάει...από την περιγραφή καταλαβαίνω πως πρόκειται για άλλο ένα μασατζίδικο των 60/80 (άρα δεν έχουνε καταλάβει πως αυτό δεν ελκύει) και από κοπέλες είναι μέτριες και για σπε΄σιαλ γούστα.

ο χώρος μόνο δεν είναι αρκετός για να με κάνει να περάσω

xensurgeon

Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
   Καλησπερα επειδη με ρωτατε για τιμες και εθνικοτητα κοριτσιων τα προγραμματα ξεκινουν απο 60 ευρω και θα υπαρχουν αρκετες ελληνιδες μασεζ!!!

φιλια σε ολους σας περιμενουμε απο κοντα!
καλημερα!!! τι καλο παιζει σημερα απο κοριτσια? περιμενω ενημερωση,για νεα "καταθεση"!!!

OP
OP
E

Elli 102

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2013
Like
0
Πόντοι
0
  Μια γλυκιά καλημέρα σε όλους , θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για την χθεσινή προσέλευση και το ενδιαφέρον που δείχνεται . Σήμερα
  θα είναι κοντά σας τα κοριτσια μας με σκοπό να σας αναζωογονήσουν ψυχικά και σωματικά !!!!

Φιλιά πολλά

ElftexTP

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2008
Κριτικές
22
Like
25
Πόντοι
616
αντισθενη, αρχικα άνοιξε παραθυρο για κριτκες στο καινουριο μαγαζι.

περασα σημερα νωρις μια και το μαγαζι βρισκεται σε walking distance απο τις επαγγελματικες ενασχολησεις. Ειναι σε οροφο κτηριου που προοριζοταν για γραφεια. Παρκινγκ ανετο στη καθετο η στον παραδρομο της  Βουλιαγμενης. Φλατ, λοιπον και με πολυ πολυ χωρο. Υποδοχη πολυ προσεγμενη με αφαιρετικη διακοσμηση - θα μπορουσε να ειναι λομπι μπουτικ χοτελ. Τα δωματια μεγαλα, ανετα και φωτεινα. Επιπλα αφαιρετικα και καινουρια. Σαφως ο ποιό προσεγμένος χώρος μασαζ που εχω δει στην 15χρονη καριέρα μου (εκτος ξενοδοχειου). Στην ρεσεψιον η ελλη, 50αρα προσεγμενη, κομψα ντυμενη και ευγενικη.

Την ωρα που πηγα εγω (νωρις) ειχε 4 κοριτσια. Μου είπαν οτι θα έρθουν και άλλα. 2 μελαχρινα νεα(Αννα η μία), μεσαιου αναστηματος καλοντημενα και καυλιαρικα, μια κυρια μιλφ  με παχακια για τους φαν του ειδους και μια ΜΟΥΝΑΡΑ μελαχρινη ψηλη 21, μοντελοειδης, Μαρία κατα δηλωση (την οποια και πηρα και θα γραψω κριτικη οταν ανοιξει το αφεντικο το λινκ).

60/80 εκτός από την Μαρία που  ειναι 100 (premium look).

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.129
Πόντοι
42.697
OP
OP
E

Elli 102

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2013
Like
0
Πόντοι
0
  .......ξέχασα πριν να σας πω πως από σήμερα θα είναι μαζί μας ίσως η πιο όμορφη μασέζ , προερχόμενη από το χώρο του modeling
    ονόματι Τζούλια 21 ετών!  :-* :-*

spunky13

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Οκτ 2005
Κριτικές
27
Like
6.709
Πόντοι
7.715
  .......ξέχασα πριν να σας πω πως από σήμερα θα είναι μαζί μας ίσως η πιο όμορφη μασέζ , προερχόμενη από το χώρο του modeling
    ονόματι Τζούλια 21 ετών!  :-* :-*
ελλη, καμια βυζαρου εχει το καταστημα?....

Invisible Man

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
13 Σεπ 2005
Κριτικές
164
Like
5.204
Πόντοι
21.265
αντισθενη, αρχικα άνοιξε παραθυρο για κριτκες στο καινουριο μαγαζι.

περασα σημερα νωρις μια και το μαγαζι βρισκεται σε walking distance απο τις επαγγελματικες ενασχολησεις. Ειναι σε οροφο κτηριου που προοριζοταν για γραφεια. Παρκινγκ ανετο στη καθετο η στον παραδρομο της  Βουλιαγμενης. Φλατ, λοιπον και με πολυ πολυ χωρο. Υποδοχη πολυ προσεγμενη με αφαιρετικη διακοσμηση - θα μπορουσε να ειναι λομπι μπουτικ χοτελ. Τα δωματια μεγαλα, ανετα και φωτεινα. Επιπλα αφαιρετικα και καινουρια. Σαφως ο ποιό προσεγμένος χώρος μασαζ που εχω δει στην 15χρονη καριέρα μου (εκτος ξενοδοχειου). Στην ρεσεψιον η ελλη, 50αρα προσεγμενη, κομψα ντυμενη και ευγενικη.

Την ωρα που πηγα εγω (νωρις) ειχε 4 κοριτσια. Μου είπαν οτι θα έρθουν και άλλα. 2 μελαχρινα νεα(Αννα η μία), μεσαιου αναστηματος καλοντημενα και καυλιαρικα, μια κυρια μιλφ  με παχακια για τους φαν του ειδους και μια ΜΟΥΝΑΡΑ μελαχρινη ψηλη 21, μοντελοειδης, Μαρία κατα δηλωση (την οποια και πηρα και θα γραψω κριτικη οταν ανοιξει το αφεντικο το λινκ).

60/80 εκτός από την Μαρία που  ειναι 100 (premium look).

Η Μαρία Ελληνίδα;

J_K

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2013
Κριτικές
41
Like
12
Πόντοι
76
:offtopic:ρε παίδες επειδή μένω Πειραιά πως μπορω να παω με την συγκοινωνία??

cgfucker

Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2012
Κριτικές
2
Like
100
Πόντοι
16
Πριν από λίγο διάβασα σε άλλο σάιτ (το οποίο επισκέπτομαι πολύ σπάνια) ότι στο δυναμικό του μαγαζιού έχει ενταχθεί το μοντέλο/πορνοστάρ/πρώην call girl Lydia GR a.k.a. Λυδία Κυριακού a.k.a. Μαρία Λιαγουροπούλου a.k.a. Σύλβια Αλεξάνδρου. Το μεταφέρω με κάθε επιφύλαξη. Ας μας πει η υπεύθυνη του μαγαζιού αν η είδηση αυτή ισχύει.

ΥΓ: Εγώ τη Lydia GR δεν την είχα πάρει όσο εργαζόταν ανοιχτά ως call girl κυρίως λόγω των κριτικών που υπήρχαν περί ασυνέπειάς της στα ραντεβού.

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom