You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
- Κατάσταση
- Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
redmanftw
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 10
- Like
- 96
- Πόντοι
- 376
πολυ νεοι μπαινουν και γραφουν
δε καταλαβα...
J_K
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Μαρ 2013
- Κριτικές
- 41
- Like
- 12
- Πόντοι
- 76
μαλακιες του ρεντμανδε καταλαβα...
redmanftw
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 10
- Like
- 96
- Πόντοι
- 376
ουτε εγω καταλαβαινω τι γραφεις οχι μονο εδω γενικα σε ολες τις απαντησεις σου ουτε παραθεση δεν ξερεις να κανεις;ασε που γραφεις αλλα ντιαλλων..και παντα 2 λεξειςδε καταλαβα...
redmanftw
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 10
- Like
- 96
- Πόντοι
- 376
τις μαλακιες που γραφεις και ρωτας θα τις συνεχισεις να γελαμε;μαλακιες του ρεντμαν
Lastmoican
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Οκτ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 54
- Πόντοι
- 166
χωρίς να έχω πάει...από την περιγραφή καταλαβαίνω πως πρόκειται για άλλο ένα μασατζίδικο των 60/80 (άρα δεν έχουνε καταλάβει πως αυτό δεν ελκύει) και από κοπέλες είναι μέτριες και για σπε΄σιαλ γούστα.
ο χώρος μόνο δεν είναι αρκετός για να με κάνει να περάσω
ο χώρος μόνο δεν είναι αρκετός για να με κάνει να περάσω
xensurgeon
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
καλημερα!!! τι καλο παιζει σημερα απο κοριτσια? περιμενω ενημερωση,για νεα "καταθεση"!!!Καλησπερα επειδη με ρωτατε για τιμες και εθνικοτητα κοριτσιων τα προγραμματα ξεκινουν απο 60 ευρω και θα υπαρχουν αρκετες ελληνιδες μασεζ!!!
φιλια σε ολους σας περιμενουμε απο κοντα!
Μια γλυκιά καλημέρα σε όλους , θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για την χθεσινή προσέλευση και το ενδιαφέρον που δείχνεται . Σήμερα
θα είναι κοντά σας τα κοριτσια μας με σκοπό να σας αναζωογονήσουν ψυχικά και σωματικά !!!!
Φιλιά πολλά
θα είναι κοντά σας τα κοριτσια μας με σκοπό να σας αναζωογονήσουν ψυχικά και σωματικά !!!!
Φιλιά πολλά
αντισθενη, αρχικα άνοιξε παραθυρο για κριτκες στο καινουριο μαγαζι.
περασα σημερα νωρις μια και το μαγαζι βρισκεται σε walking distance απο τις επαγγελματικες ενασχολησεις. Ειναι σε οροφο κτηριου που προοριζοταν για γραφεια. Παρκινγκ ανετο στη καθετο η στον παραδρομο της Βουλιαγμενης. Φλατ, λοιπον και με πολυ πολυ χωρο. Υποδοχη πολυ προσεγμενη με αφαιρετικη διακοσμηση - θα μπορουσε να ειναι λομπι μπουτικ χοτελ. Τα δωματια μεγαλα, ανετα και φωτεινα. Επιπλα αφαιρετικα και καινουρια. Σαφως ο ποιό προσεγμένος χώρος μασαζ που εχω δει στην 15χρονη καριέρα μου (εκτος ξενοδοχειου). Στην ρεσεψιον η ελλη, 50αρα προσεγμενη, κομψα ντυμενη και ευγενικη.
Την ωρα που πηγα εγω (νωρις) ειχε 4 κοριτσια. Μου είπαν οτι θα έρθουν και άλλα. 2 μελαχρινα νεα(Αννα η μία), μεσαιου αναστηματος καλοντημενα και καυλιαρικα, μια κυρια μιλφ με παχακια για τους φαν του ειδους και μια ΜΟΥΝΑΡΑ μελαχρινη ψηλη 21, μοντελοειδης, Μαρία κατα δηλωση (την οποια και πηρα και θα γραψω κριτικη οταν ανοιξει το αφεντικο το λινκ).
60/80 εκτός από την Μαρία που ειναι 100 (premium look).
περασα σημερα νωρις μια και το μαγαζι βρισκεται σε walking distance απο τις επαγγελματικες ενασχολησεις. Ειναι σε οροφο κτηριου που προοριζοταν για γραφεια. Παρκινγκ ανετο στη καθετο η στον παραδρομο της Βουλιαγμενης. Φλατ, λοιπον και με πολυ πολυ χωρο. Υποδοχη πολυ προσεγμενη με αφαιρετικη διακοσμηση - θα μπορουσε να ειναι λομπι μπουτικ χοτελ. Τα δωματια μεγαλα, ανετα και φωτεινα. Επιπλα αφαιρετικα και καινουρια. Σαφως ο ποιό προσεγμένος χώρος μασαζ που εχω δει στην 15χρονη καριέρα μου (εκτος ξενοδοχειου). Στην ρεσεψιον η ελλη, 50αρα προσεγμενη, κομψα ντυμενη και ευγενικη.
Την ωρα που πηγα εγω (νωρις) ειχε 4 κοριτσια. Μου είπαν οτι θα έρθουν και άλλα. 2 μελαχρινα νεα(Αννα η μία), μεσαιου αναστηματος καλοντημενα και καυλιαρικα, μια κυρια μιλφ με παχακια για τους φαν του ειδους και μια ΜΟΥΝΑΡΑ μελαχρινη ψηλη 21, μοντελοειδης, Μαρία κατα δηλωση (την οποια και πηρα και θα γραψω κριτικη οταν ανοιξει το αφεντικο το λινκ).
- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 492
- Like
- 38.129
- Πόντοι
- 42.697
υπάρχει ήδη ανοιχτό το μαγαζί και το πεδίο των κριτικών
spunky13
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 27
- Like
- 6.709
- Πόντοι
- 7.715
ελλη, καμια βυζαρου εχει το καταστημα?...........ξέχασα πριν να σας πω πως από σήμερα θα είναι μαζί μας ίσως η πιο όμορφη μασέζ , προερχόμενη από το χώρο του modeling
ονόματι Τζούλια 21 ετών! :-* :-*
- Εγγρ.
- 13 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 164
- Like
- 5.204
- Πόντοι
- 21.265
Η Μαρία Ελληνίδα;
Η Μαρία Ελληνίδα;
Πειραιωτισσα (κατα δηλωση)
- Εγγρ.
- 13 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 164
- Like
- 5.204
- Πόντοι
- 21.265
Πειραιωτισσα (κατα δηλωση)
- Εγγρ.
- 13 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 164
- Like
- 5.204
- Πόντοι
- 21.265
ρε παίδες επειδή μένω Πειραιά πως μπορω να παω με την συγκοινωνία??
Πριν από λίγο διάβασα σε άλλο σάιτ (το οποίο επισκέπτομαι πολύ σπάνια) ότι στο δυναμικό του μαγαζιού έχει ενταχθεί το μοντέλο/πορνοστάρ/πρώην call girl Lydia GR a.k.a. Λυδία Κυριακού a.k.a. Μαρία Λιαγουροπούλου a.k.a. Σύλβια Αλεξάνδρου. Το μεταφέρω με κάθε επιφύλαξη. Ας μας πει η υπεύθυνη του μαγαζιού αν η είδηση αυτή ισχύει.
ΥΓ: Εγώ τη Lydia GR δεν την είχα πάρει όσο εργαζόταν ανοιχτά ως call girl κυρίως λόγω των κριτικών που υπήρχαν περί ασυνέπειάς της στα ραντεβού.
ΥΓ: Εγώ τη Lydia GR δεν την είχα πάρει όσο εργαζόταν ανοιχτά ως call girl κυρίως λόγω των κριτικών που υπήρχαν περί ασυνέπειάς της στα ραντεβού.
- Κατάσταση
- Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 22
- Εμφανίσεις
- 5K
- Απαντήσεις
- 6
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 41
- Εμφανίσεις