Νέα

Βουλγαρία, ένας επίγειος παράδεισος

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

cooljohn

Μέλος
Εγγρ.
4 Απρ 2009
Κριτικές
15
Like
0
Πόντοι
11
Και με τις παλιες ταυτοτητες μπαινεις
είστε σίγουροι παίδες; οι παλιές ταυτότητες έπαιζαν και νομίζω δεν παίζουν αφού υπάρχουν οι νέες, μόνο εντός σένγκεν (και πάντα ήταν στη διακριτική ευχαίρεια του αερολιμενο-χωροφύλακα να σε κρατήσει για διακρίβωση, αν δεν έβγαζε άκρη...) η βουλγαρία δεν είναι εντός σένγκεν από όσο γνωρίζω. μην πάθετε καμμια νίλα... ρωτήστε καλού κακού...

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
είστε σίγουροι παίδες; οι παλιές ταυτότητες έπαιζαν και νομίζω δεν παίζουν αφού υπάρχουν οι νέες, μόνο εντός σένγκεν (και πάντα ήταν στη διακριτική ευχαίρεια του αερολιμενο-χωροφύλακα να σε κρατήσει για διακρίβωση, αν δεν έβγαζε άκρη...) η βουλγαρία δεν είναι εντός σένγκεν από όσο γνωρίζω. μην πάθετε καμμια νίλα... ρωτήστε καλού κακού...

Μην το διακινδινεύετε νεα ταυτότητα ή διαβατήριο - αμεση αναγκη λατινικων χαρακτήρων!!!!!

Bon4o

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Μαρ 2009
Κριτικές
6
Like
399
Πόντοι
280
Οι παλιές ταυτότητες ισχύουν κανονικά ! ! !
το έχω δοκιμάσει δεν είπαν τπτ οι βούλγαροι !!!

Skilopnixtis

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
1
Λοιπον εχουμε και  λεμε, 2 μερες στο Πλοβτνιβ απο ξενοδοχιο πολι καλο με 80 λεβα στο κεντρο τις πολης , ακριβο για τα βουλγαρικα δεδομενα αλλα μου προσεχαν τι μηχανη μου 24 ωρες. Απο γκομενες στα club και στις καφετεριες μουναρες  αλλα τι να τις πεις οι περισοτερες δεν μιλανε αγγλικα.  Απο πουτανες  λιγο δυσκολα τα βρεικα, με τους ταξιτζιδες να μου πλασαρουν  30αρες και βαλε οτι εχει απομινει  δηλαδη. Ειχα φρικαρι εστιλα σπιτι  9 πουτανες και 3 ταξιτζιδες, υπαρχουν 2 πιατσες στιν πολη μια διπλα στα τρενα και μια διπλα σε ενα αγγαλμα εστι οπως βγενης απο τι πολη,  ειναι σχεδον ολες τσιγανες με τιμη 20 ε , μακρια...   . απο   στριπτιτζαδικα μονο ενα βρικα το playboy club στιν αρχει μου ειπε ο μπαρμαν οτι με 150 λεβα περνεις οπια κοπελα θες πραγμα που δεν ισχυει, μονο 2 ψονιζονται ,  και ειναι μπαζα !!! . ειναι ενα ξενοδοχιο το Aphrodita εκει πανε και γαμανε η βουλγαρη, πας στι ρεσεψιον και λες κοριτσια υπαρχουν, κανει τα τηλεφονα και ερχονται, με 50 ευρο για 1 ωρα.
Τωρα η εξηγιση ειναι οτι αυτη τη περιοδο ολες  οι καλες  πουτανες πανε Βαρνα και  Μπουργας  εκει δουλεβουν και κανουν τα μπανια τους, και στο Πλοβτνιβ μενουν τα μπαζα. Εγω εκανα το απλο, περιμενα στο μπαρ του ξενοδοχιου μεχρι να ερθει ενα καλο κοματι, μπορει να μεριμενα 2 μερες αλλα τουλαχιστον γαμισα μουναρο και οχι  μπαζο.  Απο τι μου ειπε ο ταξιζτις απο φετος δυσκολα για πορνοτουρισμο γιατι ναι μεν δεν εχει κοσμο αλλα και η αστυνομια τους κυνηγα πολυ, γιαυτο δεν   βρηκα ευκολα στριπτιτζαδικα και κολομπαρα ευκολα.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Οι παλιές ταυτότητες ισχύουν κανονικά ! ! !
το έχω δοκιμάσει δεν είπαν τπτ οι βούλγαροι !!!
εξαρταται που θα πεσεις.αλλα καλο ειναι να μην το διακυνδινευει κανεις.

JOLO1

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2006
Like
0
Πόντοι
0
καλημερα, προσπαθω να βγαλω μια ακρη με το forum αλλα δδυστυχως γραφονται παρα πολλα κ δεν μπορω να βγαλω ακρη.Γι αυτο θα ρωτησω εδω κ ελπιζω να μην σας κουρασω με τις αποριες μου.Λοιπον, σκεφτομαι κατα τα χριστουγεννα να κανω ενα ταξιδακι προς βουλγαρια κ να συνδιασω διακοπες με σεξ.Ομως δεν ξερω τιποτα για το τι παιζεται.Ποια πολη πρπει να επιλεξω? που να απευθυνθω? να κλεισω απο ελλαδα η να βρω εκει? πως γινονται τα κονε? ποιες ειναι οι τιμες γιατι δεν θελω να το χρυσοπληρωσω,αν ειναι ετσι γαμαω κ εδω. Επισης οτι αλλη πληροφορια η προταση ειναι ευπροσδεκτη απο εσας που εχετε εμπειρια στον συγκεκριμενο χωρο. Σας ευχαριστω κ συγνωμη αν κουρασα

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
καλημερα, προσπαθω να βγαλω μια ακρη με το forum αλλα δδυστυχως γραφονται παρα πολλα κ δεν μπορω να βγαλω ακρη.Γι αυτο θα ρωτησω εδω κ ελπιζω να μην σας κουρασω με τις αποριες μου.Λοιπον, σκεφτομαι κατα τα χριστουγεννα να κανω ενα ταξιδακι προς βουλγαρια κ να συνδιασω διακοπες με σεξ.Ομως δεν ξερω τιποτα για το τι παιζεται.Ποια πολη πρπει να επιλεξω? που να απευθυνθω? να κλεισω απο ελλαδα η να βρω εκει? πως γινονται τα κονε? ποιες ειναι οι τιμες γιατι δεν θελω να το χρυσοπληρωσω,αν ειναι ετσι γαμαω κ εδω. Επισης οτι αλλη πληροφορια η προταση ειναι ευπροσδεκτη απο εσας που εχετε εμπειρια στον συγκεκριμενο χωρο. Σας ευχαριστω κ συγνωμη αν κουρασα

ξεκίνα απο εδώ

JOLO1

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2006
Like
0
Πόντοι
0
παιδεια γι αυτο ρωτησα, ειναι αδυνατο να διαβασω ολες τις σελιδες κ να βγαλω ακρη,ο καθενας λεει τα δικα του

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
παιδεια γι αυτο ρωτησα, ειναι αδυνατο να διαβασω ολες τις σελιδες κ να βγαλω ακρη,ο καθενας λεει τα δικα του

Ρε φίλε αποφάσισε πρώτα που θέλεις να πάς και μετά ζήτα πληροφορίες.
Εγώ σου έδωσα την δυνατότητα να πέρεις μιά ιδέα απο Σόφια δέν χρειάζετε να διαβάσεις τα πάντα 4 έως 5 σελίδες  μπροστά και κάτι απο το τέλος, για το που μπορεις να βρείς γυναίκες και ξενοδοχεία ή διαμερίσματα και που μπορείς να διασκεδάσης όλα τα υπολοιπα είναι  up to you.

Μήν περιμένης να σε παρουμε απο το χεράκι εκτός κι αν έρθεις μαζί μας σε κάποιες απο τις εξορμήσεις που κάνουμε κάπου καπου απο Θεσσαλονίκη ---> Σόφια για  :knockinb: :knockinb: :knockinb: 
για παρέα και χαβαλέ  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

nikanton666

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2009
Like
0
Πόντοι
1
συνάδελφοι καλησπέρα
θα βρεθώ στις σέρρες για δουλειά και
σκέφτομαι να πεταχτώ μέχρι τη βουλγαρία
σαντάνσκι ή και σόφια για ημερήσια σεξοεκδρομή.
σας ρωτάω αν έχει νόημα να πάω σαντάνσκι
ή είναι μάπα όποτε πρέπει να πάω σόφια;
ο διαθέσιμος χρόνος είναι μια διανυκτέρευση και η μέρα πριν και αυτή μετά!
ευχαριστώ πολύ

Vitsos

Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2008
Κριτικές
2
Like
112
Πόντοι
1
Ξερει κανεις καμια κοπελα για μασαζ στα Σοφια?χωρις σεξ μονο για καμια πιπα...??Βρισκομαι ηδη Σοφια κ θα κατσω αλλη μια μερα...Help plz...

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
Ξερει κανεις καμια κοπελα για μασαζ στα Σοφια?χωρις σεξ μονο για καμια πιπα...??Βρισκομαι ηδη Σοφια κ θα κατσω αλλη μια μερα...Help plz...

αργά το είδα δες αυτό για την επόμενη φορά:

STRONG WOMEN TOWELS, candles, nice atmosphere, you and me! Professional Enjoy a relaxing massage! , E-mail: massage@abv.bg, [size=10pt]tel: 0876087001[/size], city Sofia (01:43 hours on 6/10/2009)

Additional Information:

STRONG WOMEN TOWELS, candles, nice atmosphere, you and me! I felt in heaven, having nsladish of Professional relaxing massage.
Partial massage / 30min. -80lv.
Integrated Body / 40min. -100lv.
Wonderful relaxing effects on mental and physical condition. Manual therapy is not sexual closeness. We can relax properly, but that is negotiable on the spot and if you impact excitation and you become curious, I think it is not a problem to be free sexually. It seems unlikely seksi.Ako osladya you can try me for an additional cost by arrangement in place.

Συνημμένα

• mass1.GIF
    mass1.GIF
    18,3 KB · Εμφανίσεις: 42
  • mass2.GIF
    mass2.GIF
    19,5 KB · Εμφανίσεις: 36
  • mass3.GIF
    mass3.GIF
    2,4 KB · Εμφανίσεις: 31

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
A ρε Αλαν...Για ολα δινεις λυσεις!

Όποιος ξέρει καλό είναι να ενημερώνη τι τα κρατάνε για τον εαυτό τους;;; ΜΟΝΑΧΟΦΑΙΔΕΣ
και πίστεψέμε το 95% και παραπάνω ζητάν μόνο πληροφορίες και ουτε δίνουν ουτε ενημερώνουν
που πήγαν τι κάνανε κλπ.
κάποια στιγμή θα σταματήσω και εγώ να δίνω πληροφορίες.
Με κουράσαν μόνο να ζητούν και να μήν δίνουν τίποτα  εκτός κι αν αρχίσω να τους χρεώνω
διοτι η μικρή μου και σχετική γνώση εμένα μου στοίχισε χρόνο και χρήμα......

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Όποιος ξέρει καλό είναι να ενημερώνη τι τα κρατάνε για τον εαυτό τους;;; ΜΟΝΑΧΟΦΑΙΔΕΣ
και πίστεψέμε το 95% και παραπάνω ζητάν μόνο πληροφορίες και ουτε δίνουν ουτε ενημερώνουν
που πήγαν τι κάνανε κλπ.
κάποια στιγμή θα σταματήσω και εγώ να δίνω πληροφορίες.
Με κουράσαν μόνο να ζητούν και να μήν δίνουν τίποτα  εκτός κι αν αρχίσω να τους χρεώνω
διοτι η μικρή μου και σχετική γνώση εμένα μου στοίχισε χρόνο και χρήμα......
απλά λοιπόν θα ακολουθήσεις τη φυσιολογική ροή των παλιών.
πάντως ρε κιαρατά...πού τα ξετρυπώνεις αυτά....πανμέγιστος.
πού σαι ρε...την μεθεπόμενη εβδομάδα τελικά με αεροπλάνο Σόφια για δουλειές και για άλλη μια μέρα Βάρνα....
το φοβήθηκα με το αυτοκίνητο να πάω την επόμενη εβδομάδα, άσε που ξεπετάχτηκαν και δουλειές.

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
απλά λοιπόν θα ακολουθήσεις τη φυσιολογική ροή των παλιών.
πάντως ρε κιαρατά...πού τα ξετρυπώνεις αυτά....πανμέγιστος.
πού σαι ρε...την μεθεπόμενη εβδομάδα τελικά με αεροπλάνο Σόφια για δουλειές και για άλλη μια μέρα Βάρνα....
το φοβήθηκα με το αυτοκίνητο να πάω την επόμενη εβδομάδα, άσε που ξεπετάχτηκαν και δουλειές.

1ον ΟΣΟ αφορά Σόφια και ΣΛΟΒΑΚΙΑ ΜΠΡΑΤΙΣΛΑΒΑ παιζω εντος εδρας καιδεν υπάρχει
    περίπτωση να μην  βγάλω άκρη.(Εχω καθημερινή ενημέρωση)
2ον Για μια μέρα δέν έρχωμαι Σόφια + 1 Βάρνα εκτός αν μου καλύψεις τα έξοδα. :2funny:
    :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
3ον Στειλε πμ τις ημερομηνίες μήπως βρεθούμε Σόφια καθότι ετοιμάζωμαι μια μικρή   
    πορνοεκδρομή  Με πτσι και Ιπποτη + αρκανς κλπ όσοι πιστοί προσέλθετε
    να δηλώσετε  συμετοχή. (Πέμπτη έως Κυριακή Δέν αποφασίσαμε ημερομηνίες ακόμη).

Επισκέπτης
αργά το είδα δες αυτό για την επόμενη φορά:

STRONG WOMEN TOWELS, candles, nice atmosphere, you and me! Professional Enjoy a relaxing massage! , E-mail: massage@abv.bg, [size=10pt]tel: 0876087001[/size], city Sofia (01:43 hours on 6/10/2009)

Additional Information:

STRONG WOMEN TOWELS, candles, nice atmosphere, you and me! I felt in heaven, having nsladish of Professional relaxing massage.
Partial massage / 30min. -80lv.
Integrated Body / 40min. -100lv.
Wonderful relaxing effects on mental and physical condition. Manual therapy is not sexual closeness. We can relax properly, but that is negotiable on the spot and if you impact excitation and you become curious, I think it is not a problem to be free sexually. It seems unlikely seksi.Ako osladya you can try me for an additional cost by arrangement in place.
δε πεζεσε χιστι μου!αξιοσ ρεπορτερ!ποσα πορνοευρο εινια 100 λεβα?

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
δε πεζεσε χιστι μου!αξιοσ ρεπορτερ!ποσα πορνοευρο εινια 100 λεβα?

Ρε πορνομποουρδελιάρη πορνορεπόρτερ όλλα τα βλέπης;;; δεν σου ξεφεύγη τιποτα;;;;;

1,00 € =  1,95 λέβα      100 λέβα = 51 +κάτι € πορνοευρώ....
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: 

Stories

Νέο!

Stories

Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Top Bottom