Λοιπον εχουμε και λεμε, 2 μερες στο Πλοβτνιβ απο ξενοδοχιο πολι καλο με 80 λεβα στο κεντρο τις πολης , ακριβο για τα βουλγαρικα δεδομενα αλλα μου προσεχαν τι μηχανη μου 24 ωρες. Απο γκομενες στα club και στις καφετεριες μουναρες αλλα τι να τις πεις οι περισοτερες δεν μιλανε αγγλικα. Απο πουτανες λιγο δυσκολα τα βρεικα, με τους ταξιτζιδες να μου πλασαρουν 30αρες και βαλε οτι εχει απομινει δηλαδη. Ειχα φρικαρι εστιλα σπιτι 9 πουτανες και 3 ταξιτζιδες, υπαρχουν 2 πιατσες στιν πολη μια διπλα στα τρενα και μια διπλα σε ενα αγγαλμα εστι οπως βγενης απο τι πολη, ειναι σχεδον ολες τσιγανες με τιμη 20 ε , μακρια... . απο στριπτιτζαδικα μονο ενα βρικα το playboy club στιν αρχει μου ειπε ο μπαρμαν οτι με 150 λεβα περνεις οπια κοπελα θες πραγμα που δεν ισχυει, μονο 2 ψονιζονται , και ειναι μπαζα !!! . ειναι ενα ξενοδοχιο το Aphrodita εκει πανε και γαμανε η βουλγαρη, πας στι ρεσεψιον και λες κοριτσια υπαρχουν, κανει τα τηλεφονα και ερχονται, με 50 ευρο για 1 ωρα.
Τωρα η εξηγιση ειναι οτι αυτη τη περιοδο ολες οι καλες πουτανες πανε Βαρνα και Μπουργας εκει δουλεβουν και κανουν τα μπανια τους, και στο Πλοβτνιβ μενουν τα μπαζα. Εγω εκανα το απλο, περιμενα στο μπαρ του ξενοδοχιου μεχρι να ερθει ενα καλο κοματι, μπορει να μεριμενα 2 μερες αλλα τουλαχιστον γαμισα μουναρο και οχι μπαζο. Απο τι μου ειπε ο ταξιζτις απο φετος δυσκολα για πορνοτουρισμο γιατι ναι μεν δεν εχει κοσμο αλλα και η αστυνομια τους κυνηγα πολυ, γιαυτο δεν βρηκα ευκολα στριπτιτζαδικα και κολομπαρα ευκολα.