Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Και απ'οτι βλέπω εχεις πέσει με τα μούτρα στην δουλειά...για να τελειώσεις...αααααχχχχχχχ τι έχεις να ακούσεις αν δεν κάτσει σωστά το θέμα,
Πάντως θα σε (σας) ενημερώσω όταν το δοκιμάσω έτσι για εμπειρία αρνητική ή θετική.
προς το παρόν προσπαθώ να τελειώσω τις δουλειές μου για να φύγω Σόφια αυτό το Σ/Κ.
εχουμε πει σε προηγουμενα ποστ.ψαξε και θα βρεις οτι θελεις.
[/quo]Μαρεσει που λες οτι τα εχετε πει! Και οτι θα βρω οτι θελω! ανφιβαλω εαν εχεις διαβασει καλα ολα τα ποστ! καλα ειναι πριν γραψουμε κατι,ειδικα οταν καποιος μας ζηταει κατι,να μην γραφουμε οτι ναναι μονο και μονο για να γραψουμε. Μονο Πληροφοριες για πλοβντιβ δεν εχει εδω! Μονο ενας ειπε οτι υπαρχει το playboy στριπτιταδικο κατα τα αλλα το να με κανει κονε ο ταξιτζης η ο ρεσεψιονιστ,αυτο το ξερει και η γιαγια μου! Καποιος γνωστης της πολης υπαρχει να μας πει 2-3 πραγματα?
Παρακαλώ όποιος έχει την διάθεση να δώσει την οποιαδήποτε πρόσφατη μπουρδελό-πληροφόριση για Boυλγαρία και συγκεκριμένα Σόφια(μάλλον εκεί θα πάμε)!!!
Ευχαριστώ εκ των προτερών μιας και φαντάζομαι θα λάβω πληροφόριση!!!
Εγω γύρισα σήμερα...
Και ξαναπάω την άλλη εβδομάδα μεταξύ 02 & 05/03...
Απο Darina πολλούς χαιρετισμούς στον allantalon...
Η καινούρια όμως...πολεμική μηχανή...παιδιά μου...ακούει στο όνομα
Tiffany...δεν σας λέω τίποτα...πέρασα δύο φοβερά βράδυα...
Καλή περίπτωση πραγματικά...και αξίζει τα λεφτά που ζητάει.
φιλε βασιλη ειμαι καινουργιος στο σιτε και μου αρεσουν οι βουλγαρομπουρδελοκατασσεις...
εγω αυρτιο τριτη φευγω για σοφια με εναν φιλο συμπολεμιστη...θα ηθελα να μου αν εχεις τα τηλεφωνα darina k tiffany, αν τα εχεις και μου τα στειλεις θα σου υπερευγνομων... εαν μπορεις στειλε στο ε-μαιλ μου digkasgrip@hotmail.com
eyxaristo...
Ζητώ συγνώμη...για να επανορθώσω σας βάζω τις FOTO που είδα και εγώ και την ψώνισα...το τηλέφωνο φυσικά μόνο πριβέ για λόγους ασφαλείας...και προτείνω να πάμε και οι τρείς μαζί την επόμενη φορά γιατί η κοπέλα έχει κύκλο καλό...
Λεπτομέρειες για την συνάντηση το βράδυ απο το σπίτι γιατί τώρα είμαι στο γραφείο και καταλαβαίνετε δεν μπορώ να γράψω και πολλά...
φιλε εχω παει βαρνα και εχω γραψεις.ψαξε στο θρεντ και 8α το βρεις.παιδιά, είμαι νέος στο site αλλά το βρίσκω εκπληκτικό!
θα πάω βάρνα τέλος ιουλίου μ'ένα φίλο, θα μείνω golden sands
έχω γράψει και στο σχετικό τόπικ. πάω κυρίως για πιπίνια!
οποιαδήποτε πληροφορία για το που να βγω, τι να προσέξω, τι να μη χάσω κλπ
ευπρόσδεκτη!
θα γράψω σίγουρα εμπειρίες όταν επιστρέψω με το καλό