Νέα

Βουλγαρία, ένας επίγειος παράδεισος

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.276
Πόντοι
506
Πηγαίνουν οι Έλληνες ακόμα και τώρα για σεξοτουρισμο στην Βουλγαρία;
Οι περισσοτεροι για μπίζνες ειδικα μετά το καπιταλ κοντρόλ, έχει αρκετούς και τους συναντάς παντού.

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
Που χάθηκε ο Κωστάκης να μας πει για καμιά γυφτό Βουλγάρα ρε τύποι;

Πάντως τα Χριστούγεννα που είχα πάει Μπάνσκο έστω στις λίγες μέρες που έκατσα διέκρινα ότι μεγάλη ανάπτυξη σε όλους τους τομείς.

Οι Βουλγάρες πάντως δεν είναι και τίποτα το ιδιαίτερο,με το ευρώ εκεί πάντως είσαι άρχοντας  :hi:

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.276
Πόντοι
506
Ναι σαν κοτοπουλα στην σφαγη!
Πολλές βιοτεχνίες κυρίως από Βόρεια Ελλάδα έχουν μεταφέρει την έδρα τους εκεί. Εκμεταλλεύονται το πιο φτηνό εργατικό χέρι όπως και την μικρή φορολογία το χαμηλό κόστος ασφάλισης τον εργαζομένων κτλ

dpk69

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαΐ 2007
Κριτικές
1
Like
121
Πόντοι
1
Πολλές βιοτεχνίες κυρίως από Βόρεια Ελλάδα έχουν μεταφέρει την έδρα τους εκεί. Εκμεταλλεύονται το πιο φτηνό εργατικό χέρι όπως και την μικρή φορολογία το χαμηλό κόστος ασφάλισης τον εργαζομένων κτλ
Οποιος ηταν να ανεβει Βουλγαρια εχει ανεβει εδω και αρκετα χρονια δεν ισχυει αυτο που γραφουν οτι ερχωνται κατα χιλιαδες. Επησις οι περισσοτεροι που ερχωνται δεν ειναι σοβαροι επιχειρηματιες αλλα ψαχνουν για λαμογιες και πολυ συχνα πεφτουν κοροιδα. Μετα απο 14χρονια Βουλγαρια επιτρεψε μου να γνωριζω τι συμβαινει!

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.276
Πόντοι
506
Που χάθηκε ο Κωστάκης να μας πει για καμιά γυφτό Βουλγάρα ρε τύποι;

Πάντως τα Χριστούγεννα που είχα πάει Μπάνσκο έστω στις λίγες μέρες που έκατσα διέκρινα ότι μεγάλη ανάπτυξη σε όλους τους τομείς.

Οι Βουλγάρες πάντως δεν είναι και τίποτα το ιδιαίτερο,με το ευρώ εκεί πάντως είσαι άρχοντας  :hi:
Ανάπτυξη υπάρχει στα τουριστικά θέρετρα καλοκαιρινά και χειμερινά και σε δύο πόλεις Σοφία και Βάρνα. Στην υπολοιπη Βουλγαρία η ανάπτυξη κουτσαίνει. Σοφία έχει αρκετά αξιόλογα μωρά  :tits:

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.276
Πόντοι
506
Οποιος ηταν να ανεβει Βουλγαρια εχει ανεβει εδω και αρκετα χρονια δεν ισχυει αυτο που γραφουν οτι ερχωνται κατα χιλιαδες. Επησις οι περισσοτεροι που ερχωνται δεν ειναι σοβαροι επιχειρηματιες αλλα ψαχνουν για λαμογιες και πολυ συχνα πεφτουν κοροιδα. Μετα απο 14χρονια Βουλγαρια επιτρεψε μου να γνωριζω τι συμβαινει!
Δεν αντιλέγω αλλά υπάρχουν και σοβαροί επιχειρηματίες. Οι περισσοτεροι έρχονται σαν τα κοπάδια ζώων μόλις ακούσουν ότι υπάρχει κάτι εμπορεύσιμο όπως τα πρόσφατα πέλλετ,ξυλόσομπες και καυσόξυλα. Παρεμπιπτόντως από το 2000 έχω εταιρεία στην Σοφία

dpk69

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαΐ 2007
Κριτικές
1
Like
121
Πόντοι
1
Δεν αντιλέγω αλλά υπάρχουν και σοβαροί επιχειρηματίες. Οι περισσοτεροι έρχονται σαν τα κοπάδια ζώων μόλις ακούσουν ότι υπάρχει κάτι εμπορεύσιμο όπως τα πρόσφατα πέλλετ,ξυλόσομπες και καυσόξυλα. Παρεμπιπτόντως από το 2000 έχω εταιρεία στην Σοφία
Αρα συμφωνεις με αυτα που λεω εγω εχω δει και σοβαρους επιχειρηματιες που θελουν να τους κανεις δουλεια δωρεαν απλα γιατι ειναι Ελληνες!
Εγω δεν εχω απλα εταιρεια μενω μονιμα Σοφια

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.276
Πόντοι
506
Αρα συμφωνεις με αυτα που λεω εγω εχω δει και σοβαρους επιχειρηματιες που θελουν να τους κανεις δουλεια δωρεαν απλα γιατι ειναι Ελληνες!
Συμφωνώ αυτό έγραψα και πιο πάνω. Κοίτα προσωπικά έχω βοηθήση αρκετούς και χωρίς κάποιο αντάλλαγμα. Τους πιο σοβαρούς τους έχω δει στα σύνορα κοντά στην Ελλάδα,όπου έχουν κλωστουφαντουργικές και κατασκευαστικές εταιρίες.Ακόμα και τον δρόμο Σοφία - Προμαχώνας ελληνική εταιρεία τον έχει αναλάβει  

dpk69

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαΐ 2007
Κριτικές
1
Like
121
Πόντοι
1
Συμφωνώ αυτό έγραψα και πιο πάνω. Κοίτα προσωπικά έχω βοηθήση αρκετούς και χωρίς κάποιο αντάλλαγμα. Τους πιο σοβαρούς τους έχω δει στα σύνορα κοντά στην Ελλάδα,όπου έχουν κλωστουφαντουργικές και κατασκευαστικές εταιρίες.Ακόμα και τον δρόμο Σοφία - Προμαχώνας ελληνική εταιρεία τον έχει αναλάβει 
Κλωστουφαντουργικές εταιριες πλεον πεθαινουν και Βουλγαρια οσον αφορα κοντα στα συνορα αυτο συμβαινει γιατι ενας Ελληνας απο το Πετριτς τους εχει και τους εκμεταλευεται κατα χιλιαδες. Ολοι μας εχουμε βοηθησει αρκετους αλλα οταν αυτο γινεται συστηματικα και με δολο πονηρια δεν λεει ουτε η πρεσβεια δεν βοηθα χωρις ανταλλαγμα.....

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.276
Πόντοι
506
Στην Σοφία η ελληνικές επιχειρήσεις είναι τράπεζες,μεγάλες αλυσίδες καταστημάτων με ηλεκτρονικά,μεταφορικές. Δηλαδή περισοτερο εμπορικές εταιρίες οι κατασκευαστικές είναι όλες επαρχία και κοντά στα σύνορα. Υπάρχει περίπτωση να γνωριζόμαστε  :)

dpk69

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαΐ 2007
Κριτικές
1
Like
121
Πόντοι
1
Στην Σοφία η ελληνικές επιχειρήσεις είναι τράπεζες,μεγάλες αλυσίδες καταστημάτων με ηλεκτρονικά,μεταφορικές. Δηλαδή περισοτερο εμπορικές εταιρίες η κατασκευαστικές είναι όλες επαρχία και κοντά στα σύνορα. Υπάρχει περίπτωση να γνωριζόμαστε  :)
Δεν το γνωριζω αν ξερεις τον αλλαν ισως !

dpk69

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαΐ 2007
Κριτικές
1
Like
121
Πόντοι
1
Στην Σοφία η ελληνικές επιχειρήσεις είναι τράπεζες,μεγάλες αλυσίδες καταστημάτων με ηλεκτρονικά,μεταφορικές. Δηλαδή περισοτερο εμπορικές εταιρίες οι κατασκευαστικές είναι όλες επαρχία και κοντά στα σύνορα. Υπάρχει περίπτωση να γνωριζόμαστε  :)
Οι Ελληνικες Τραπεζες σε λιγο θα κλεισουν θα πουληθουν επησις μεγαλες αλυσιδες οπως Μουλτιραμα οπως γνωριζεις εκλεισαν εδω και χρονια λογω κρισης αρα μενουν κατασκευαστικες οπως Τερνα που εδω παει κατα...ολου δεν πληρωνει παρατημενα εργοταξια κλπ

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.276
Πόντοι
506
Οι Ελληνικες Τραπεζες σε λιγο θα κλεισουν θα πουληθουν επησις μεγαλες αλυσιδες οπως Μουλτιραμα οπως γνωριζεις εκλεισαν εδω και χρονια λογω κρισης αρα μενουν κατασκευαστικες οπως Τερνα που εδω παει κατα...ολου δεν πληρωνει παρατημενα εργοταξια κλπ
Αν κλείσουν οι τράπεζες δεν νομίζω να μεινει σχεδόν τίποτα. Το 80% του τραπεζικού συστήματος της Βουλγαρίας είναι θυγατρικές ελληνικών τραπεζών.  :think: Σοβαρά βλέπεις τέτοια εξέλιξη ???

dpk69

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαΐ 2007
Κριτικές
1
Like
121
Πόντοι
1
Αν κλείσουν οι τράπεζες δεν νομίζω να μεινει σχεδόν τίποτα. Το 80% του τραπεζικού συστήματος της Βουλγαρίας είναι θυγατρικές ελληνικών τραπεζών.  :think: Σοβαρά βλέπεις τέτοια εξέλιξη ???
Φυσικα ειναι αποφαση της ΕΚΤ και πρεπει να γινει τα επομενα δυο χρονια για αυτο εχουν αρχισει οι συγχωνευσεις βλεπε ΑΛφα Εθρομπανκ κλπ απλα τα Ελληινικα στελεχη προσπαθουν να καθυστερησουν την εξελιξη αυτη αλλα θα γινει! Καιρος ειναι καποια μεγαλοτραπεζικα στελεχη να πανε σπιτια τους επιτελους γιατι εβγαλαν αρκετα απο ποσοστα τοσα χρονια εδω.

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.276
Πόντοι
506
Δεν χαίρομαι ιδιαίτερα για αυτό. Θυμάμαι όταν κέρδισε η Ελλάδα το πανευρωπαϊκό στο ποδόσφαιρο και από παντού στην Σοφία βγήκαν όλοι με της γαλανόλευκες σημαίες νόμιζες ότι ήσουν στην Ομόνοια. Ωραίες εποχές.  :cheesy: 

dpk69

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαΐ 2007
Κριτικές
1
Like
121
Πόντοι
1
Δεν χαίρομαι ιδιαίτερα για αυτό. Θυμάμαι όταν κέρδισε η Ελλάδα το πανευρωπαϊκό στο ποδόσφαιρο και από παντού στην Σοφία βγήκαν όλοι με της γαλανόλευκες σημαίες νόμιζες ότι ήσουν στην Ομόνοια. Ωραίες εποχές.  :cheesy: 
Α για αυτο μην ανυσηχεις παντα θαχει χιλιαδες φοιτητες Ελληνες και Κυπριους ειδικα τωρα πουρχωνται να σπουδασουν στα Αγγλικα και ειναι ευκολοτερο. Ελληνικα ακους παντου απλα δεν ειναι οπως λεγοταν παλια ενας επιγειος παραδεισος.

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.276
Πόντοι
506
Α για αυτο μην ανυσηχεις παντα θαχει χιλιαδες φοιτητες Ελληνες και Κυπριους ειδικα τωρα πουρχωνται να σπουδασουν στα Αγγλικα και ειναι ευκολοτερο. Ελληνικα ακους παντου απλα δεν ειναι οπως λεγοταν παλια ενας επιγειος παραδεισος.
Αυτό το αναφέρουν για τις γκόμενες. Ποτέ δεν ήταν παράδεισος,ίσως πριν το 1989 η στις αρχές του 1990. Κάποιος που έχει ζήσει Ρωσία ,Ουκρανία κτλ δεν θα το έλεγε ποτέ αυτό.  :)  

dpk69

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαΐ 2007
Κριτικές
1
Like
121
Πόντοι
1
Αυτό το αναφέρουν για τις γκόμενες. Ποτέ δεν ήταν παράδεισος,ίσως πριν το 1989 η στις αρχές του 1990. Κάποιος που έχει ζήσει Ρωσία ,Ουκρανία κτλ δεν θα το έλεγε ποτέ αυτό.  :) 
Συμφωνω για τις γκομενες! Υπαρχουν φανταστικες γκομενες που μενεις με το στομα ανοικτο αλλα ειναι γκομενες μαφιοζων με Πορσε και δυο σωματοφυλακες σαν και αυτη που χαζευα χθες! Θελει ψαξιμο δεν ειναι οπως παλια εσυ το εχεις διαπιστωσει προσωπικα απο οτι διαβαζω! Καποιοι δεν ξερουν κανουν τους εξυπνους και την πατανε ειτε με γυφτισες ειτε με ναρκαλια κλπ

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.276
Πόντοι
506
Συμφωνω για τις γκομενες! Υπαρχουν φανταστικες γκομενες που μενεις με το στομα ανοικτο αλλα ειναι γκομενες μαφιοζων με Πορσε και δυο σωματοφυλακες σαν και αυτη που χαζευα χθες! Θελει ψαξιμο δεν ειναι οπως παλια εσυ το εχεις διαπιστωσει προσωπικα απο οτι διαβαζω! Καποιοι δεν ξερουν κανουν τους εξυπνους και την πατανε ειτε με γυφτισες ειτε με ναρκαλια κλπ
Τα ξέρω ρε τυπε όλες οι τύπου μπάρμπι γκόμενες από τζιπ μερσεντές ,λεξους και πάνω είναι. Την όμορφη γκόμενα και ο βούλγαρος την πληρώνει και πολύ περισοτερο από εμάς. Τα έγραψα πιο παλιά ότι όλες οι αξιόλογες βουλγάρες με μαφιόζους τα έχουν  

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom