Νέα

Βουλγαρία, ένας επίγειος παράδεισος

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

xristos_1

Μέλος
Εγγρ.
12 Σεπ 2006
Κριτικές
2
Like
11
Πόντοι
1
απο αλεξανδρουπολη που θελουμε να κανουμε μια επισκεψη βουλγαρια τι επιλογες εχουμε ? καμια πολη ? η μονο φιλιππουπολη/σοφια?
Ως θαμώνας στο Σβίλεγραντ δεν έχει τιποτα. χάλι μαύρο. Τούρκους μόνο και οι βιζιτούδες μόνο με τούρκους πάνε. Σε εμάς έρχονται με το ζόρι. Χάσκοβο έχει αλλα με προσοχή, όχι απο πλανόδιους. θα χάσετε τα ευρώπουλα σας

ypoklopeas89

Μέλος
Εγγρ.
13 Αυγ 2014
Like
0
Πόντοι
0
Πληροφοριακα απο adamieva εφαγα δυο φολες.
Την πρωτη φορα οι κοπελες δεν ειχαν καμια σχεση με τις φωτογραφιες. Η μια ειχε λιγο υφακι αλλα γενικα ηταν επαγγελματιες και χαβαλετζουδες και περασαμε καλα.

Την δευτερη φορα με εναν φιλο παιρνουμε παλι δυο κοπελες απο το σαιτ. Παλι καμια σχεση με τις φωτογραφιες αλλα ηταν και οι δυο μπαζα!!!Κολλαμε τα γκαφρα στον νταβα και προχωραμε. Η μια ειχε τρομερο υφακι, ολο ειρωνια και μισος. Τελος παντων,μετα απο λιγο μπουρουμπουρου σπαμε σε δωματια με τον φιλο, ο καθενας με την δικια του να γινει η δουλεια. Με ξεκιναει με μια πιπα, στηνεται στα 4 για πισωκολλητο, τον καρφωνω και στην πρωτη εξοδο βγαινει μια μποχα απιστευτη (πρωτο φαουλ). Αλλη μια πιπα και μετα χτυπαει το τηλ και το σηκωνει και μιλαει!!!!!!!Οταν το κλεινει της λεω να αλλαξουμε στασεις και με λεει κατι στα βουλγαρικα και μετα αρχιζει να μιλαει για τους γονεις της, τα παιδια της, το ποσο δυσκολο ειναι το επαγγελμα και οτι γιαυτο εχει τον νταβα τον ασβερκο απο κατω να περιμενει κτλ... Ενταξει λεω, αστην να μιλησει, εχουμε μια ωρα. αναβω τσιγαρο αραζω και ξαφνου ακου κατι φωνες απο διπλα. Σκαει ο φιλος μου γυμνος και με λεει ρε μαλακα αυτη ντυθηκε και φευγει!!!!! Μην τα πολυλογω αρχιζει και η δικια μου και ντυνεται, εμεις να φωναζουμε, αυτη που μιλουσε αγγλικα (η αλλη γρι) να λεει οτι και καλα οταν παιρνεις δυο κοπελες για μια ωρα ειναι μιση και μιση ωρα για τον καθενα (ενω σκασαμε κανονικα τα λεφτα ο καθενας για μια ωρα)... Της πεταω το ενα παπουτσι που απο το παραθυρο και τις διωχνουμε κακην κακως... Ο φιλος ουτε τον καρφωσε σε νιμου και μαλιστα επειδη και η δικια του μιλουσε σε τηλ και του επεσε η λουτσα, οταν της λεει ελα να το κανουμε του λεει αυτη "αφου σου εχει πεσει, πως να το κανουμε;"...

ΦΟΛΑ. ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ ΤΑΝΑΠΟΥ ΕΚΠΛΗΞΗ-ΜΕΣΩ ΙΝΤΕΡΝΕΤ

gapgapgap

Νέο Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2010
Like
0
Πόντοι
0
Παιδιά θα πάω Σόφια με ένα φιλαράκι την άλλη εβδομάδα σκέφτομαι να πάρουμε διαμέρισμα για να κάνουμε ότι γουστάρουμε αλλά επειδή μας λείπουν τα κονέ, μήπως γνωρίζετε και κανένα ξενοδοχείο πού θα σε φτιάχνει και από μόνο του το προσωπικό? όπως αυτά που διαβάζω που φέρνουν το ταξί και διαλέγεις ή σου φέρνουν 2-3 δεν θέλω 5στερο ούτε κ σάπιο,  μια αξιοπρεπή κατάσταση να "γίνεται η δουλειά μας"  :knockinb: Υ.Γ. (και διαμέρισμα που ο ιδιοκτήτης είναι μέσα στα πράγματα ακόμα κα)λύτερα

alex991

Νέο Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2015
Like
0
Πόντοι
0
gia sas paidia grafw prwti fwra kai auto gt ektimisa to forum kai pisteuw tis aksopistes apantiseis pou dinete lew lipon me kana 2 filarakia na pame kamia boltitsa akoma kai ektos elladas gia ikonomikous logous fisika ena sk kai na kanoume kana orgio na mas figei h kabla an mporei as boi8isei kanenas me kamia topo8esia to taksidi 8a ginei odikos. euxaristw ek twn proterwn

Θα σε παρακαλέσω να χρησιμοποιείς ελληνικούς χαρακτήρες, όπως αναγράφεται και στους κανόνες του forum

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
ουτε αυτη που γαμησα χτες και σημερα δεν ρωτησα ονομα και εσυ θυμασε την τσατσα?χαχαχα,ακου το 2005.οσοι γαμησαν 2-3 στην ζωη τους μονο θυμουνται ονοματα χαχαχα.απο τοτε εχει να γαμησεις?

Δ

Διαγραμμένο μέλος 136408

Επισκέπτης
Πληροφοριακα απο adamieva εφαγα δυο φολες.
Την πρωτη φορα οι κοπελες δεν ειχαν καμια σχεση με τις φωτογραφιες. Η μια ειχε λιγο υφακι αλλα γενικα ηταν επαγγελματιες και χαβαλετζουδες και περασαμε καλα.

Την δευτερη φορα με εναν φιλο παιρνουμε παλι δυο κοπελες απο το σαιτ. Παλι καμια σχεση με τις φωτογραφιες αλλα ηταν και οι δυο μπαζα!!!Κολλαμε τα γκαφρα στον νταβα και προχωραμε. Η μια ειχε τρομερο υφακι, ολο ειρωνια και μισος. Τελος παντων,μετα απο λιγο μπουρουμπουρου σπαμε σε δωματια με τον φιλο, ο καθενας με την δικια του να γινει η δουλεια. Με ξεκιναει με μια πιπα, στηνεται στα 4 για πισωκολλητο, τον καρφωνω και στην πρωτη εξοδο βγαινει μια μποχα απιστευτη (πρωτο φαουλ). Αλλη μια πιπα και μετα χτυπαει το τηλ και το σηκωνει και μιλαει!!!!!!!Οταν το κλεινει της λεω να αλλαξουμε στασεις και με λεει κατι στα βουλγαρικα και μετα αρχιζει να μιλαει για τους γονεις της, τα παιδια της, το ποσο δυσκολο ειναι το επαγγελμα και οτι γιαυτο εχει τον νταβα τον ασβερκο απο κατω να περιμενει κτλ... Ενταξει λεω, αστην να μιλησει, εχουμε μια ωρα. αναβω τσιγαρο αραζω και ξαφνου ακου κατι φωνες απο διπλα. Σκαει ο φιλος μου γυμνος και με λεει ρε μαλακα αυτη ντυθηκε και φευγει!!!!! Μην τα πολυλογω αρχιζει και η δικια μου και ντυνεται, εμεις να φωναζουμε, αυτη που μιλουσε αγγλικα (η αλλη γρι) να λεει οτι και καλα οταν παιρνεις δυο κοπελες για μια ωρα ειναι μιση και μιση ωρα για τον καθενα (ενω σκασαμε κανονικα τα λεφτα ο καθενας για μια ωρα)... Της πεταω το ενα παπουτσι που απο το παραθυρο και τις διωχνουμε κακην κακως... Ο φιλος ουτε τον καρφωσε σε νιμου και μαλιστα επειδη και η δικια του μιλουσε σε τηλ και του επεσε η λουτσα, οταν της λεει ελα να το κανουμε του λεει αυτη "αφου σου εχει πεσει, πως να το κανουμε;"...

ΦΟΛΑ. ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ ΤΑΝΑΠΟΥ ΕΚΠΛΗΞΗ-ΜΕΣΩ ΙΝΤΕΡΝΕΤ

Φίλε, στο adamieva, οι κοπέλες δίνουν κινητό τηλέφωνο με τις οποίες συνεννοείσαι ευκολα, ειδικά αν ξέρεις τη γλώσσα, και από εκεί μαθαίνεις τα καθέκαστα. Καταλαβαίνεις, αν υπάρχει δικό τους τερέν, αν πηγαίνουν σε διευθύνσεις, τι πρόγραμμα κάνουν και για πόσο, και σαφέστατα ρωτάς αν οι φωτογραφίες που έχουν βάλει στην ανάρτηση, είναι δικές τους ή όχι. Αν βρεθείς με μια κοπέλα, και ενώ σου έχει πεί ότι οι φωτογραφίες είναι δικές της, διαπιστώνεις ότι λέει ψέματα, απλώς την διώχνεις.
Δεν καταλαβαίνω α) πώς κανόνισες σκηνικό από adamieva μόνο με αγγλικά; Και αν ναί, δεν έγιναν διευκρινίσεις; β) το σκηνικό με τον νταβά που αναφέρεις δεν με πείθει καθόλου. Οι περισσότερες κοπέλες, πηγαίνουν σε διευθύνσεις χωρίς συνοδό (αν υπάρχει περιμένει κάτω), και αρκετές ζητούν τα χρήματα στο τέλος (αυτές, όχι κάποιος νταβάς στην πόρτα). Δεν καταλαβαίνω όλα αυτά που γράφεις. Είναι εντελώς εκτός τόπου και χρόνου για όποιον γνωρίζει τι παίζει και πως γίνονται τα νταλαβέρια από adamieva.

Zantarien

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2016
Like
43
Πόντοι
1
Θα πάμε με ένα φίλο Σόφια σε κανα μήνα.
Θέλουμε να δούμε μουσεία, αξιοθέατα, πολιτιστικές εκδηλώσεις, διαφορετικές κουλτούρες,περίεργα ήθη και έθιμα, ξημερώσουμε στον πούτσο 2 αρχιπορνίδια.  :2funny: :2funny: :2funny:

Αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι πόσο πάει να νοικιάσεις μια καλή πόρνη για ένα 24ωρο και απο που μου προτείνετε? (Δεν μιλάω Βουλγάρικα)
Δεν θα ήθελα να έρθει χωρίς να την έχω δεί, καθώς δεν θέλω ρίξω απλά έναν, αλλά όσες αστραπόπουτσες γίνεται σε μια μέρα  :fuck2:

ypoklopeas89

Μέλος
Εγγρ.
13 Αυγ 2014
Like
0
Πόντοι
0
φιλαρακι καλησπερα, αρχικα δεν εχω κανεναν λογο να πω ψεματα. Τωρα αν μεσα στα γραπτα μου ξεχασα να διευκρινισω κατι και προκαλεσα καποια συγχυση, συγνωμη.
Απο βουλγαρικα γνωριζω μερικα τα οποια με βοηθανε να καταλαβω βασικα πραγματα ( za edin tsas e 100 leva, niamam/imam teren κτλ) αλλα προτιμω τα αγγλικα. Επισης υπαρχει και το google translate οποτε και να μην ηξερα, προβλημα δεν θα ειχα. Δευτερον δεν ξερω πως συμπερανες οτι ο νταβας ηταν μαζι μας, φυσικα και περιμενε κατω,οπου εγινε και το βερι με τα λεφτα (κατεβηκαμε στην εισοδο της πολυκατοικιας καθως το θυροτηλ δεν δουλευει).
Τωρα το οτι δεν τις διωξαμε, ηταν μια η γκαυλα απιστευτη (οσο περιμεναμε να ερθουν τοσο τρελενομασταν), και απο την αλλη σκαλωσαμε λιγο με το καραφλο ντουκι που τις συνοδευε. Ξαναλεω πως δεν εχω λογο να πω ψεμα, ειδικα ψεμα στο οποιο φαινομαι κεφτες (ουσιαστικα μας φαγαν τα φραγκα). Φιλικα παντα

Δ

Διαγραμμένο μέλος 136408

Επισκέπτης
φιλαρακι καλησπερα, αρχικα δεν εχω κανεναν λογο να πω ψεματα. Τωρα αν μεσα στα γραπτα μου ξεχασα να διευκρινισω κατι και προκαλεσα καποια συγχυση, συγνωμη.
Απο βουλγαρικα γνωριζω μερικα τα οποια με βοηθανε να καταλαβω βασικα πραγματα ( za edin tsas e 100 leva, niamam/imam teren κτλ) αλλα προτιμω τα αγγλικα. Επισης υπαρχει και το google translate οποτε και να μην ηξερα, προβλημα δεν θα ειχα. Δευτερον δεν ξερω πως συμπερανες οτι ο νταβας ηταν μαζι μας, φυσικα και περιμενε κατω,οπου εγινε και το βερι με τα λεφτα (κατεβηκαμε στην εισοδο της πολυκατοικιας καθως το θυροτηλ δεν δουλευει).
Τωρα το οτι δεν τις διωξαμε, ηταν μια η γκαυλα απιστευτη (οσο περιμεναμε να ερθουν τοσο τρελενομασταν), και απο την αλλη σκαλωσαμε λιγο με το καραφλο ντουκι που τις συνοδευε. Ξαναλεω πως δεν εχω λογο να πω ψεμα, ειδικα ψεμα στο οποιο φαινομαι κεφτες (ουσιαστικα μας φαγαν τα φραγκα). Φιλικα παντα

Φίλε, ζητώ συγγνώμη αν κάτι δεν κατάλαβα εγώ σωστά και σε έθιξα.  :hi:
Αν θέλεις την φιλική συμβουλή μου, κανόνιζε άλλη φορά να πηγαίνεις σε γκόμενες που έχουν δικό τους τερέν, επειδή είναι καλύτερα να χαλάσεις ένα μικροποσό για ταξί να σε πάει σε αυτές, και να έχεις την πολυτέλεια να φύγεις σαν κύριος, εφόσον δεν δε ικανοποιεί
αυτό που βλέπεις, παρά να κουβαλήσεις άσχετες κοπέλες εκεί που μένεις, να νιώθεις άβολα και "ηθική υποχρέωση" υπό τον φόβο κάποιου
άσβερκου νταβά, που έκανε τον κόπο να σου τις κουβαλήσει, και μετά να ξεροκαταπίνεις σκεφτόμενος: "Ωχ, και τώρα πώς τις διώχνω;".
Και πάλι ζητώ συγγνώμη αν σε έθιξα. Επίτρεψέ μου να διαφωνήσω όμως ότι το adamieva είναι επικίνδυνο και εντελώς αναξιόπιστο, δηλ. προς αποφυγή. Σίγουρα, παίζουν μούφες και υπάρχει ρίσκο (και που δεν υπάρχει;), αλλά είναι καλό πριν γίνει κίνηση, να υπάρχει προετοιμασία
και να λαμβάνονται μέτρα, προς αποφυγή δυσάρεστων εκπλήξεων. Προσωπικά, επειδή γνωρίζω άριστα την γλώσσα, και ξέρω πως να λάβω τις
σωστές πληροφορίες δεν μου έχει τύχει να έχω πρόβλημα μέσω adamieva. Κάλεσε στον χώρο σου, μόνο αν έχεις πρώτη επαφή και είσαι ήδη  ευχαριστημένος. Υπάρχουν και κοπέλες που έχουν τερέν, αλλά δεν έχουν πρόβλημα να πηγαίνουν και σε διευθύνσεις. Ξεκίνα καλύτερα έτσι.
Φιλικά  :hi:

Δ

Διαγραμμένο μέλος 136408

Επισκέπτης
Επίσης, μια άλλη τακτική, είναι να εντοπίσεις στο μέρος όπου μένεις, γαμιστρώνες ημιδιαμονής (δίνεις, συνήθως πχ. ένα 20αρι λβ στο τρίωρο)
και καλείς εκεί να σου έρθει η γκόμενα, και όχι στο ξενοδοχείο που έχεις κλείσει για άλφα μέρες και μένεις μέσα κανονικά. Αυτή η εξήγηση μπορεί να γίνει εξαρχής από το τηλέφωνο, και να συνεννοηθείς, ότι αν δεν μείνεις ικανοποιημένος από την κοπέλα, πληρώνεις μόνο το τρανσπόρτ (αφού μάθεις προκαταβολικά πόσο κοστίζει) και την στέλνεις. Σε αυτά τα θέματα δεν χρειάζονται ντροπές. Στο τρίωρο που έχεις κλείσει στον γαμιστρώνα για 20 λβ. μπορεί να έχεις καλύτερες πιθανότητες, να κερδίσεις έστω μια ώρα με νορμάλ επιλογή κοπέλας. Έχεις την ευχέρια, να πείς, πετάω 20 λβ στα μούτρα και ανοίγω μια πόρτα και φεύγω, στο φινάλε-φινάλε, και δεν σε ξέρει κανείς. Εκεί όμως που έχεις κλείσει ξενοδοχείο και μένεις όντως για άλφα χρονικό διάστημα, με όλα σου τα πράγματα μέσα, δεν έχεις διαφυγή. Και πάλι ξαναλέω, είναι καλύτερα
να πηγαίνεις εσύ σε τερέν. Δεν σε δεσμεύει κανείς.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 136408

Επισκέπτης
Επίσης, μια άλλη τακτική, είναι να εντοπίσεις στο μέρος όπου μένεις, γαμιστρώνες ημιδιαμονής (δίνεις, συνήθως πχ. ένα 20αρι λβ στο τρίωρο)
και καλείς εκεί να σου έρθει η γκόμενα, και όχι στο ξενοδοχείο που έχεις κλείσει για άλφα μέρες και μένεις μέσα κανονικά. Αυτή η εξήγηση μπορεί να γίνει εξαρχής από το τηλέφωνο, και να συνεννοηθείς, ότι αν δεν μείνεις ικανοποιημένος από την κοπέλα, πληρώνεις μόνο το τρανσπόρτ (αφού μάθεις προκαταβολικά πόσο κοστίζει) και την στέλνεις. Σε αυτά τα θέματα δεν χρειάζονται ντροπές. Στο τρίωρο που έχεις κλείσει στον γαμιστρώνα για 20 λβ. μπορεί να έχεις καλύτερες πιθανότητες, να κερδίσεις έστω μια ώρα με νορμάλ επιλογή κοπέλας. Έχεις την ευχέρια, να πείς, πετάω 20 λβ στα μούτρα και ανοίγω μια πόρτα και φεύγω, στο φινάλε-φινάλε, και δεν σε ξέρει κανείς. Εκεί όμως που έχεις κλείσει ξενοδοχείο και μένεις όντως για άλφα χρονικό διάστημα, με όλα σου τα πράγματα μέσα, δεν έχεις διαφυγή. Και πάλι ξαναλέω, είναι καλύτερα
να πηγαίνεις εσύ σε τερέν. Δεν σε δεσμεύει κανείς.

[...] και να συνεννοηθείς, ότι αν δεν μείνεις ικανοποιημένος από την κοπέλα, πληρώνεις μόνο το τρανσπόρτ (αφού μάθεις προκαταβολικά πόσο κοστίζει) και την στέλνεις [...]. Να μην παρεξηγούμαι. Εννοώ, ότι αν οι φωτογραφίες της δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα, ενώ έχει υπάρξει βεβαίωση ότι είναι αυθεντικές.

Zantarien

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2016
Like
43
Πόντοι
1
Παιδιά σε λίγο καιρό θα πάω Σόφια, δεν μιλάω λέξη Βουλγάρικα.
Από τα λίγα που έχω καταλάβει είναι ότι τις καλύτερες γκόμενες τις βρίσκεις στα στιπτιζάδικα.
Kράτησα μερικά όπως Kama sutra, Cleopatra και Velvet.

Μπορείτε να μου πείτε περίπου χρεώσεις αν κάποιος γνωρίζει μην πάω εκεί και με γδάρουν?
Ας πούμε η ώρα, το δύωρο και το 12ωρο με ενδιαφέρει να μάθω. Αν δεν κάνω λάθος μπορείς να τις πάρεις στο ξενοδοχείο σου αυτές έτσι?

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.299
Πόντοι
506
Από τα λίγα που έχω καταλάβει είναι ότι τις καλύτερες γκόμενες τις βρίσκεις στα στιπτιζάδικα.

Μπορείτε να μου πείτε περίπου χρεώσεις αν κάποιος γνωρίζει μην πάω εκεί και με γδάρουν?
Ας πούμε η ώρα, το δύωρο και το 12ωρο με ενδιαφέρει να μάθω. Αν δεν κάνω λάθος μπορείς να τις πάρεις στο ξενοδοχείο σου αυτές έτσι?
Την τελευταία φορά που θυμάμαι ήταν από 75-100 ευρώ η ώρα για περισσότερες ώρες κάνουν έκπτωσής. Αλλά θα βρεις πολύ καλύτερες και φτηνότερες έξω από τα στριπ 

Δ

Διαγραμμένο μέλος 136408

Επισκέπτης

Φίλε, στα στριπτιζάδικα υπάρχουν όντως πολύ ωραίες, όμως μην θεωρείς απόλυτα δεδομένο ότι όλες πηγαίνουν με πελάτες. Οι περισσότερες ναι,
και έχε υπ' όψιν, ότι συνήθως κοντά στα στριπτιζάδικα, παίζουν καβάτζες των κοριτσιών, που πηγαίνουν με τους πελάτες. Υπάρχουν κοπέλες που έρχονται για δουλειά από άλλες πόλεις (ιδίως από τη βόρεια Βουλγαρία, Ρούσε, Σιλίστρα, Ντόμπριτς κλπ, όπου υπάρχει πείνα και ανεργία) και μένουν σε χώρο μαζί. Προσωπικά δεν γνωρίζω τι ακριβώς παίζει Σόφια επειδή κινούμαι Μαύρη Θάλασσα. Εδώ, από δική μου εμπειρία όπου είχα κάνει παιχνίδι με δύο από στριπτιζάδικο (βρισκόταν σε υπόγειο πολυκατοικίας, και στον τρίτο όροφο έπαιζε η καβάτζα-γαμιστρώνας) είχα δώσει κάπου 100-120 λβ/ ώρα. Δεν νομίζω να δοκίμαζα ξανά, επειδή οι γκόμενες όσο όμορφες κι αν είναι (και αυτές που πήρα εγώ ήταν αστέρια) κοιτάζουν να ξεπετάξουν τη βίζιτα και να γυρίσουν στο στριπτιζάδικο, όπου υπάρχει άκοπο ψωμί. Αν αποφασίσεις να πάρεις στριπτιζού για βίζιτα, είναι καλό να κινηθείς σε μέρα όπου δεν υπάρχει πολύς κόσμος στο μαγαζί, για να σε περιποιηθεί σωστά. Καθημερινή είναι καλύτερα. Μακριά από ΠΣΚ γίνεται χαμός. Και πάλι όμως, να ξέρεις, ότι οι στριπτιζούδες δεν είναι η καλύτερη επιλογή από θέμα τιμής/απόδοσης.
Αν θέλεις, στείλε μου ΠΜ για όποιες άλλες ερωτήσεις, αν μπορώ να βοηθήσω, και να μπορέσω να σου δώσω μερικά χρήσιμα γλωσσικά εφόδια, για να μην πας ξεβράκωτος και να ξέρεις πέντε χρήσιμες λέξεις.  :hi:

Δ

Διαγραμμένο μέλος 136408

Επισκέπτης
Ο συνάδελφος nukteros έχει πολύ δίκιο. Έξω θα βρείς καλύτερα και φθηνότερα. Σαν αρχάριος, προσπάθησε να βρείς ταρίφα
που να ξέρει αγγλικά (κατά προτίμηση σχετικά νεαρό σε ηλικία). Θα σε καθοδηγήσει. Γνώμη μου είναι, σαν αρχάριος, να μην
κυνηγάς μεγάλα χρονικά όρια, 12ωρο όπως γράφεις, αλλά να πας ανιχνευτικά. Εντόπισε γκόμενες με δικό τους τερέν, για
περισσότερη ασφάλεια. Τσέκαρε π.χ. στο adamieva, για μια πρώτη εικόνα στις τιμές. Αναφέρεται αν οι γκόμενες γνωρίζουν
ξένες γλώσσες και ποιές. Αυτά...

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.299
Πόντοι
506
Ο συνάδελφος nukteros έχει πολύ δίκιο. Έξω θα βρείς καλύτερα και φθηνότερα. Σαν αρχάριος, προσπάθησε να βρείς ταρίφα
που να ξέρει αγγλικά (κατά προτίμηση σχετικά νεαρό σε ηλικία). Θα σε καθοδηγήσει. Γνώμη μου είναι, σαν αρχάριος, να μην
κυνηγάς μεγάλα χρονικά όρια, 12ωρο όπως γράφεις, αλλά να πας ανιχνευτικά. Εντόπισε γκόμενες με δικό τους τερέν, για
περισσότερη ασφάλεια. Τσέκαρε π.χ. στο adamieva, για μια πρώτη εικόνα στις τιμές. Αναφέρεται αν οι γκόμενες γνωρίζουν
ξένες γλώσσες και ποιές. Αυτά...
Όλοι οι ταρίφες έχουν καμία 20 κάρτες από στούντιο,(στα στούντιο της Βουλγαρίας μπορείς να πάρεις την γκόμενα στον δικο σου χώρο) νομίζω ότι περνούν και κάποια ποσοστά αν πηγαινουν πελάτες.Εκτός αυτού υπάρχουν στριπ που σε γδέρνουν ζωντανό αν κεράσεις έστω και 1 ποτό το χρεώνουν τρέλα λεφτά  και δεν είναι τα στριπ για άπειρους παίκτες γενικά.  

Δ

Διαγραμμένο μέλος 136408

Επισκέπτης
Όλοι οι ταρίφες έχουν καμία 20 κάρτες από στούντιο,(στα στούντιο της Βουλγαρίας μπορείς να πάρεις την γκόμενα στον δικο σου χώρο) νομίζω ότι περνούν και κάποια ποσοστά αν πηγαινουν πελάτες.Εκτός αυτού υπάρχουν στριπ που σε γδέρνουν ζωντανό αν κεράσεις έστω και 1 ποτό το χρεώνουν τρέλα λεφτά  και δεν είναι τα στριπ για άπειρους παίκτες γενικά.  

Συμφωνώ! πολύ σωστός!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom