kostakis_ss
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 18 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 29
- Like
- 195
- Πόντοι
- 1.390
Σωστά νυχτέρε αν και δεν τις μπορώ τις βουλγάρες,τουλάχιστον παλιά και μιλάω για είκοσι χρόνια πριν κάτι γινόταν αλλά τώρα πια όχι.
σαπιλα τυπε :S :S
Σωστά νυχτέρε αν και δεν τις μπορώ τις βουλγάρες,τουλάχιστον παλιά και μιλάω για είκοσι χρόνια πριν κάτι γινόταν αλλά τώρα πια όχι.
Αληθεια ειναι οτι απο Μολδαβια και περα αρχιζουν τα πυροτεχνηματα.Εγω καθε μηνα ανεβαινω βουλγαρια και βλεπω πως εχουν αλλαξει τα πραγματα. Σε στριπτιτζάδικο και λοιπα ιδρυματα παω μονο οταν ερχονται μαζι μου φιλαρακια απο Ελλαδα η Ρωσια .Μονος μου δεν πολυ ψαχνομαι Εχω μια 30αρα βουλγαρα που της πουλαω ερωτες και παραμυθια και ειμαι κομπλε.Σωστά νυχτέρε αν και δεν τις μπορώ τις βουλγάρες,τουλάχιστον παλιά και μιλάω για είκοσι χρόνια πριν κάτι γινόταν αλλά τώρα πια όχι.
Αληθεια ειναι οτι απο Μολδαβια και περα αρχιζουν τα πυροτεχνηματα.Εγω καθε μηνα ανεβαινω βουλγαρια και βλεπω πως εχουν αλλαξει τα πραγματα. Σε στριπτιτζάδικο και λοιπα ιδρυματα παω μονο οταν ερχονται μαζι μου φιλαρακια απο Ελλαδα η Ρωσια .Μονος μου δεν πολυ ψαχνομαι Εχω μια 30αρα βουλγαρα που της πουλαω ερωτες και παραμυθια και ειμαι κομπλε.
Καλο κομματι ειναι τυπε και δεν θελω να το χασω ;)αλητηριε τυπε
Καλο κομματι ειναι τυπε και δεν θελω να το χασω ;)
Μια χαρα ειναι και καλο παιδι για αυτο και προσεχω Στην Βουλγαρια στην ηλικία που ειμαστε ειναι δυσκολα αυτα τα κοματιαΜια χαρά πάντως φαίνεται αυτή ;)
Τι κουρεμα ρε σε λιγο θα μεινουμε χωρις μαλλια Αυτο ειναι αλλα Ρωσια,η βουλγαροι το πηραν απο τους ρωσους
βλεπω παντως και συ τυπε εχεις κουρεμα αλα μπουλγκαρια
Τι κουρεμα ρε σε λιγο θα μεινουμε χωρις μαλλια Αυτο ειναι αλλα Ρωσια,η βουλγαροι το πηραν απο τους ρωσους
Τι να κανουμε εκει που ησουν ημουνα και εκει που ειμαι θα ερθης. Σε σύγκριση με την δικια σας γενια η δικια μου εζησε στον παραδεισο τυπε.εγω ειμαι νεολαιος τυπε εχουμε διαφορα ηλικιας
Τι να κανουμε εκει που ησουν ημουνα και εκει που ειμαι θα ερθης. Σε σύγκριση με την δικια σας γενια η δικια μου εζησε στον παραδεισο τυπε.
Αν πας Μπανσκο για σκι μια χαρα θα περασεις,αν πας για ξεσκι δυσκολα τα πραγματα. Υπαρχουν στριπτιτζαδικα και εκει κυκλοφορουν και αρκετες βιζιτες σε μετρια ποιοτητα και τιμες Αθηναςδηλαδη φιλοι μου να μην παω Μπανσκο που υπαρχουν φθηνα πακετα? δεν εχει τιποτα εκει?
Αλλες εποχες τυπε τοτε οι γκομενες σε κυνηγουσαν σ αυτα τα μερηκομμουνιστικο παραδεισο τυπε?
ολα τσαμπε?
ωραιος ο παλιος!!!Εχω μια 30αρα βουλγαρα που της πουλαω ερωτες και παραμυθια και ειμαι κομπλε.
Αν πας Μπανσκο για σκι μια χαρα θα περασεις,αν πας για ξεσκι δυσκολα τα πραγματα. Υπαρχουν στριπτιτζαδικα και εκει κυκλοφορουν και αρκετες βιζιτες σε μετρια ποιοτητα και τιμες Αθηνας
Νοτιο βουλγαρια ισως εχει τις πιο ασχημες γυναικες στα βαλκανια
απορω πως μερικοι μερικοι πηγαιναν σαντανσκι για πορνο-εκδρομες