Νέα

Βουλγαρία, ένας επίγειος παράδεισος

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

mortaki

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
1
Κωστακης ειμαι υποχρεος...ευχαριστω...καπως ετσι τα υπολογιζα....700/800 Ε τον μηνα, αλλα λεω 900 Ε για να ειμαι μεσα..

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390
Κωστακης ειμαι υποχρεος...ευχαριστω...καπως ετσι τα υπολογιζα....700/800 Ε τον μηνα, αλλα λεω 900 Ε για να ειμαι μεσα..

κοιτα επειδη εισαι Ελληνας θα κοιταξουν να σε γδειρουν...η συμβουλη μου ειναι να ρωτησεις κανεναν  μεσιτη π μιλαει ελληνικα να σου βρει κατι φθηνο
και δωστον ενα ποσο για την εξυπηρετηση  :grin:

mortaki

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
1
:)
κοιτα επειδη εισαι Ελληνας θα κοιταξουν να σε γδειρουν...η συμβουλη μου ειναι να ρωτησεις κανεναν  μεσιτη π μιλαει ελληνικα να σου βρει κατι φθηνο
και δωστον ενα ποσο για την εξυπηρετηση  :grin:

Λογικο ακουγεται...ναι μεσιτη θα χρησιμοποιησω κατοπιν συνεννοησης φρυσικα

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390
ειδες οραιες κοπελες στην σοφια?εγω ειδα 2-3 απλα συμπαθιτικες.τιμες δεν ειναι τοσο φτηνα να φασ γλυκα,καφε,οπως σερβια,βοσνια που ειναι παφτηνα.ουρανοξηστες παντως τον μαιο δεν ειδα,ειχε ενα-δυι ψηλα κτιρια κοντα σε σερτικα διπλα σε μια τραπεζα που ειναι το μολλ σοφια.αλλα ρε μεγαλε ειναι απο τις πιο βαρετες πολεις που πηγα,βιτοσα χαλια δρομος  μαγαζια μηδεν τιποτα να αγορασεις μονο αθλιτικα που εχει παντου.μονο απο πληρωμενο αξιζει σαν πολη,πως περασες καλα χωρις γκομενες και γαμηση πως το καταφερες?αν δεις τον μαιο που εγραφα για σοφια ειχα πει οτι γαμουσα καθε μερα αλλα δεν περασα καλα και δεν θα ξαναπηγαινα.απο την πρωτη μερα βαρεθηκα.

οτι ειναι βαρετα ειναι  :- :- καλυτερο εμπορικο μολ εχει στα σκοπια

ypoklopeas89

Μέλος
Εγγρ.
13 Αυγ 2014
Like
0
Πόντοι
0
:)

Λογικο ακουγεται...ναι μεσιτη θα χρησιμοποιησω κατοπιν συνεννοησης φρυσικα

Γνωμη μου φιλε μην κολλησεις αποκλειστικα με ελληνες μεσιτες. Αυτο το ειμαστε πατριωτακια κτλ δεν περναει στο εξωτερικο μεταξυ πιθανου πελατη-πωλητη και ισως στους βουλγαρους μεσιτες να βρεις καλυτερες ευκαιριες.
επισης προσεχε τους μηνες αυγουστο-σεπτεμβρη και δεκεμβρη-γεναρη οσο αφορα την ενοικιαση σπιτιου γιατι ερχονται πολλοι φοιτητες και τα νοικια ανεβαινουν πολυ.

mortaki

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
1
Γνωμη μου φιλε μην κολλησεις αποκλειστικα με ελληνες μεσιτες. Αυτο το ειμαστε πατριωτακια κτλ δεν περναει στο εξωτερικο μεταξυ πιθανου πελατη-πωλητη και ισως στους βουλγαρους μεσιτες να βρεις καλυτερες ευκαιριες.
επισης προσεχε τους μηνες αυγουστο-σεπτεμβρη και δεκεμβρη-γεναρη οσο αφορα την ενοικιαση σπιτιου γιατι ερχονται πολλοι φοιτητες και τα νοικια ανεβαινουν πολυ.
σαφως θα κοιταξω και Βουλγαρους....εληφθη το "φοιτητικο"
ευχαριστω

Godharry

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2014
Like
2
Πόντοι
16
η σοφια ειναι ιδανικη για τους ελληνες που μενουν κοντα για πορνοεκδρομη.σημερα βρεθηκα με φιλο που ειναι σοφια,σπουδασε εκει και εχει πατερα βουλγαρο.του ειπα δεν περασα καλα,δεν ειχα το νουμερο του και μου ειπε εκανα λαθος που δεν πηγα sdydenski grand για διασκεδαση αφου μονο αν πας γυρευοντασ για καυγα μονο κινδυνευεις.μου αρεσει να αγοραζω ρουχα στα καταστηματα και σοφια εκτος απο 2 φανελες απο αθλιτικα δεν βρηκα τιποτα.σε αντεθεση με βουκουρεστι που ειναι ιδανικος προορισμος για αγορες οπως ακομα και βοσνια.σαραγεβο το ενα απο τα 3 μολλ που πηγαινα βγηκε καλυτερο,μεγαλυρερο στην ευροπη,βεβαια στα αλλα 2 ξεσαλωσα απο αγορες και πολυ καλες τιμες,πετθχα εκπτωσεις.δεν γινεται βιτοσα να καθεσαι στο καφε με σπασμενο ασφαλτο και χωματα.πηγα με καλη εντυπωση για βουλγαρες αλλα απογοητευτηκα εμφανισιακα τιποτα το ιδιαιτερο,δεν ειδα πανω απο 2 απλα συμπαθητικες κοπελες.μεχρι 11 ειχε λιγο κοσμο βιτοσα μετα ολοι εξαφανιζονται.ολοι ομως καθονται στα εστιτορια παρεα,η γυναικοπαρεα μεγαλη.στην ουκρανια για παραδειγμα 12 το βραδι παω μακτοναλτσ για παγωτο.οι κοπελες καθονται μονες η με μια φιλη καιειναι πιο προσιτο ετσι να πλισηασω αφου δεν εχει αρκετο κοσμο να καθεται και να σε εμποδιζουν.για ελληνες που πανε μονο για σεξ σιγουρα καλυτερα θα περασουν σοφια απο ρωσια,ουκρανια.

mortaki

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
1
Συναδελφοι, υπαρχει στην Σοφια καποιο Ελληνικο στεκι, Καφετερια, καφενειο που μαζευωνται Ελληνες? με βλεπω να την βγαζω στην Σοφια τον χειμωνα και καλο ειναι καπου καπου  να ακουω κανα Ελληνικο, ή να αγοραζω κανενα Ελληνικο περιοδικο...Να πως στα 1960 οι Ελληνες μεταναστες στην Γερμανια πηγαιναν στο Σιδηροδρομικο σταθμο για νεα....Ρε που καταντησαμε..

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390
Συναδελφοι, υπαρχει στην Σοφια καποιο Ελληνικο στεκι, Καφετερια, καφενειο που μαζευωνται Ελληνες? με βλεπω να την βγαζω στην Σοφια τον χειμωνα και καλο ειναι καπου καπου  να ακουω κανα Ελληνικο, ή να αγοραζω κανενα Ελληνικο περιοδικο...Να πως στα 1960 οι Ελληνες μεταναστες στην Γερμανια πηγαιναν στο Σιδηροδρομικο σταθμο για νεα....Ρε που καταντησαμε..

τι δουλεια κανεις εκει τυπε αν επιτρεπεται
?

mortaki

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
1
Επιτρεπεται συναδελφε..ειμαι στον κλαδο της Μεταφορας..Διεθνους

mortaki

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
1
Θα ειμαι 1η Οκτ.πανω, να μου δειξουν οι μεσιτες...ευχαριστη εκπληξη πως υπαρχει και μικρο δικτυο μετρο...Πρεπει αρχες Νοεςμβρη να ειμαι μονιμα..αντε να δουμε..

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390
Θα ειμαι 1η Οκτ.πανω, να μου δειξουν οι μεσιτες...ευχαριστη εκπληξη πως υπαρχει και μικρο δικτυο μετρο...Πρεπει αρχες Νοεςμβρη να ειμαι μονιμα..αντε να δουμε..

οκ εχει πολλα μαγαζια ελληνικα πανω...θα ακους συνεχεια ελληνικα σ σοφια

mortaki

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
1
Μακαρι..εσυ εισαι πανω μονιμα? πηγαινοερχεσαι? Λεω καθε δεκαπεντε να πηγαινω Θεσσαλονικη...

Godharry

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2014
Like
2
Πόντοι
16

Godharry

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2014
Like
2
Πόντοι
16
στην βιτοσα υπαρχει ενα ελληνικο καφε ζαχαροπλαστειο,εκει πηγαινα καθε μερα,καπου στην μεση τησ βιτοσα ειναι πιο πριν εχει αλλι καφε ετσι στιλ μην τα μπλεξεις.αν δεις στα δεξια τησ βιτοσα προσ τα πανω που πασ για dnk θα δεις το ελληνικο καφε,το εχει ενας ελληνας φαλακρος.αν τον δεις πες του για ενα κυπριο τον μαιο θα με θυμηθει,τρωω πολλα γλυκακια χαχαχαχ.του ειπα να βαλει καμια σημαια να το βλεπουν,πολλοι εληνες καθονταν διπλα,μεσα στο καταστημα θα δεις εληνικες σημαιες στα γλθκα και θα δεις ισε στο σωστο μερος.

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390
στην βιτοσα υπαρχει ενα ελληνικο καφε ζαχαροπλαστειο,εκει πηγαινα καθε μερα,καπου στην μεση τησ βιτοσα ειναι πιο πριν εχει αλλι καφε ετσι στιλ μην τα μπλεξεις.αν δεις στα δεξια τησ βιτοσα προσ τα πανω που πασ για dnk θα δεις το ελληνικο καφε,το εχει ενας ελληνας φαλακρος.αν τον δεις πες του για ενα κυπριο τον μαιο θα με θυμηθει,τρωω πολλα γλυκακια χαχαχαχ.του ειπα να βαλει καμια σημαια να το βλεπουν,πολλοι εληνες καθονταν διπλα,μεσα στο καταστημα θα δεις εληνικες σημαιες στα γλθκα και θα δεις ισε στο σωστο μερος.

πως λεγοταν το ζαχαροπλαστειο μαν?τον καραφλα τον θυμαμαι χαχα

mortaki

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
1

αν ειναι ετσι, σιγουρα θα το βρω...οπως και να το κανεις, αυτο που ειχαμε μαθει μικροι, πρεπει να ειναι σωστο..."Οπου και να παω, η Ελλαδα με σκοτωνει"

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom