Νέα

Βουλγαρία, ένας επίγειος παράδεισος

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
συμφωνω και γω με μια παριμοια οτι οσα δεν φτανει η αλεπου π.χ να παει αγγλια για σπουδες τα κανει κρεμασταρια
και περιμενει μια ζωη για να παιρνει επιδοτησεις χρηματα αλλων και να ζει χωρις να κοποιαζει μπραβο ρε μαστορα εισαι απιθανος!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Κ'εγω συμφωνω οσα παιδια γνωρισα απο Ελλαδα που μενουν μονιμα Αγγλια δεν εχουν καμια σχεση με τους Ελληνες φουκαραδες της Βουλγαριας,Ρουμανιας,Μολδαβιας.
  Η ζωη τους βεβαια ειναι πολυ μονοτονη.Μενουν σε ενα διαμερισμα που νοικιαζουν,αμαξια δεν εχουν,πανε στη δουλεια τους με το μετρό συνηθως δουλευουν σε καποιο γραφειο ή καποια εταιρια μισθο 1500-2300 Ευρω δεν πεινανε αλλα δεν ζουνε καμια μεγαλη ζωη γιατι το Λονδινο ειναι ακριβο και στο ενοικιο φευγουν παρα πολλα λεφτα.Μπορει να εχουν σχέση με μια γκομενα ή Ελεηνιδα ή απο την Ανατολικη Ευρωπη με δυτικοευρωπα'ι'κη νοοτροπια ομως (ειχα παλια εξηγησει ποια ειναι αυτη την κατηγορια γυναικων) ή μπορει να μην εχουν γυναικα.Δεν ασχολειται κανεις τους με μπουρδελα και καμακι.Εχουν ενα καθαρα δυτικοευρωπα'ι'κο τροπο ζωης θα ελεγα.Για τα Ελληνικα δεδομενα παντος δεν θα ελεγα οτι ζουνε ασχημα.
  Το θετικο ειναι οτι ειναι πολυ καλα παιδια επιπεδου εχουν γνωσεις και δεν προκειται κανεις τους να παει να σου φαει λεφτα.Καμια σχεση με τους Κάφρους της Μολδαβίας.

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
κατσε ρε φιλε δν θελει λεφτα για να σπουδασεις πχ Λονδινο  :think: :think: :think:
Θεσσαλονικη δν πληρωνει διδακτρα μπορει να τρωει δωρεαν στη λεσχη ακομα και πριν τη κριση πχ 2004  :rolleyes: :rolleyes:
και εβρισκε ενοικιο με ενα 250-300 τ μηνα.Μαντσεστερ δν ξερω ποσο ακριβως πανε τα ενοικια αλλα θα ναι η το ιδιο η ακριβοτερα βαλε και φαγητο και διδακτρα ε οσο ναναι ανεβαινει το κοστος μη λεμε οτι ναναι  :grin: :grin:
Καταρχάς άλλο Λοννδίνο άλλο Μαντσεστερ ή Νιουκαστλ. Τα ενοίκια στην Αθήνα (προ κρίσης) και ειδικά αυτά που ήταν σε φοιτητόσπιτα ήταν στο θεό στην Αθήνα.
Επίσης να πω οτι μιλάω για τη περίοδο που σπούδασα εγώ που τ ενοίκιο μου ήταν ΠΕΡΙΠΟΥ 250 ευρώ  το μήνα. Απ εκεί και πέρα πρέπει να βάλεις και άλλες παραμέτρους
πχ Στην Αγγλία ΔΕΝ ήσουν ΠΟΤΕ αιώνιος φοιτητής. Το ΠΟΛΥ να σπούδαζες ακόμα ένα χρόνο επιπλέον από τα προβλεπόμενα χρόνια. Μετά τον πούλο. Στην Ελλάδα από την άλλη ξέρω περιπτώσεις που ήταν φοιτητές μέχρι τα 30+ τους.
Επίσης την περίοδο που σπουδαζα εγώ δεν υπήρχαν δίδακτρα ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ στο μεταπτυχιακό. Τέλος στην Αγγλία μπορούσες να δουλεύεις Π/Σ/Κ νύχτα φουλ 8ωρό και να βγάζει και με το παραπάνω τ έξοδα της βδομάδας. Πχ προσωπικά εγώ το 2ο μεταπτυχιακό μου το πλήρωσα αποκλειστηκά από την εργασία μου βράδυ σε κτήριο-ψυγείο μεγάλης αλυσίδας σούπερ μάρκετ δουλεύοντας Π/Σ/Κ/Δ (μαθήματα είχα Τετάρτη Πέμπτη Παρασκευή) και έπαιρνα ΠΕΡΙΠΟΥ 500 ευρώ την εβδομάδα.
Ξαναλέω μιλάω για τη περίοδο 96-2002 οπου σπούδαζα

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Κ'εγω συμφωνω οσα παιδια γνωρισα απο Ελλαδα που μενουν μονιμα Αγγλια δεν εχουν καμια σχεση με τους Ελληνες φουκαραδες της Βουλγαριας,Ρουμανιας,Μολδαβιας.
  Η ζωη τους βεβαια ειναι πολυ μονοτονη.Μενουν σε ενα διαμερισμα που νοικιαζουν,αμαξια δεν εχουν,πανε στη δουλεια τους με το μετρό συνηθως δουλευουν σε καποιο γραφειο ή καποια εταιρια μισθο 1500-2300 Ευρω δεν πεινανε αλλα δεν ζουνε καμια μεγαλη ζωη γιατι το Λονδινο ειναι ακριβο και στο ενοικιο φευγουν παρα πολλα λεφτα.Μπορει να εχουν σχέση με μια γκομενα ή Ελεηνιδα ή απο την Ανατολικη Ευρωπη με δυτικοευρωπα'ι'κη νοοτροπια ομως (ειχα παλια εξηγησει ποια ειναι αυτη την κατηγορια γυναικων) ή μπορει να μην εχουν γυναικα.Δεν ασχολειται κανεις τους με μπουρδελα και καμακι.Εχουν ενα καθαρα δυτικοευρωπα'ι'κο τροπο ζωης θα ελεγα.Για τα Ελληνικα δεδομενα παντος δεν θα ελεγα οτι ζουνε ασχημα.
  Το θετικο ειναι οτι ειναι πολυ καλα παιδια επιπεδου εχουν γνωσεις και δεν προκειται κανεις τους να παει να σου φαει λεφτα.Καμια σχεση με τους Κάφρους της Μολδαβίας.

:headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:
Πουτάνα Ελλάδα. Έχεις τον κάθε παπάρα και γράφει ΟΤΙ μαλακία του έρθει στο κεφάλι. Σου λέει "αμάξια δεν έχουν". Τι λες ρε μεγάλε; Που το είδες γραμμένο αυτό; Εκτός αν για αμάξι εννοείς κανένα Ιαγουάρο, ή καμία Φεράρι. Αλλά μια χαρά αυτοκινητά έχουν. Και με το ντιζελάκι τους. Τ ότι δε τ χρησιμοποιούν στο Λονδίνο για να πάνε στη δουλειά τους είναι άλλο θέμα. 1ον Γιατί στο Λονδίνο υπάρχει θέμα με το κίνηση. 2ον Υπάρχει θέμα με πάρκιγκ. 3ον Ο ας το πούμε δακτύλιος τους γαμεί. Μετρό, ΜΜΜ ή και το τρεντ της εποχής ποδήλατο. Τα Σ/Κ όμως παίρνουν τις πισωκούνες μπέμπες τους και πάνε σε μια από τις πολλές πίστες που υπάρχουν γύρω από το Λονδίνο και αρχίζουν τα μπατιλίκια. Ή για πιο χαλαρά πάνε καμία Οξφόρδη για πικ νικ αν ο καιρός είναι καλός.
Μετά πετάει και το θεϊκό "1500-2300 ευρώ". Τι λες ρε Κακομοίρογλου; 1000 με 1500 ΛΙΡΕΣ το μήνα στο Λονδίνο υπάρχουν για όσους κάνουν δουλειά ΜΕΡΙΚΗΣ απασχόλησης. Όσοι ΜΟΛΙΣ έχουν τελιώσει το πανεπιστήμιο έχουν πρώτο μισθό 25000 ΛΙΡΕΣ το χρόνο (2250 Λίρες). Δηλαδή ΠΕΡΙΠΟΥ 3000 ΕΥΡΩ. Και μιλάω για κάποιον που είναι 22-25 ετών. ΦΥΣΙΚΑ και δεν είναι αρκετά αφού πρέπει να πληρώσουν το νοίκι, το φαγητό τους, ΚΑΙ το δάνειο που έχουν πάρει για να σπουδάσουν. Αλλά ένας 35άρης που έχει 10 χρόνια εμπειρία μπορεί να παίρνει περίπου 3500 λίρες το μήνα. Αλλά σ αυτή την ηλικία οι περισσότεροι είναι παντρεμένοι (ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ μ Αγγλίδα και όχι με τις φυλές που έχεις γράψει) και αρκετοί απ αυτούς έχουν πάρει το ρίσκο ν αγοράσουν ένα σπίτι σε κάποιο από τα περίχωρα του Λονδίνου τ οποίο θα πληρώνουν μέχρι να πεθάνουν.
Όσο για το ΑΝ κάνουν καμάκι; Μια βόλτα στις κλαμποπεριοχές φτάνει και περισσεύει για να μη ξαναγράψεις αυτή τη μαλακία.
Ο καθένας γράφει ότι θέλει με βάση αυτά που του έχουν πει  :headbang: :headbang:

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
:headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:
Πουτάνα Ελλάδα. Έχεις τον κάθε παπάρα και γράφει ΟΤΙ μαλακία του έρθει στο κεφάλι. Σου λέει "αμάξια δεν έχουν". Τι λες ρε μεγάλε; Που το είδες γραμμένο αυτό; Εκτός αν για αμάξι εννοείς κανένα Ιαγουάρο, ή καμία Φεράρι. Αλλά μια χαρά αυτοκινητά έχουν. Και με το ντιζελάκι τους. Τ ότι δε τ χρησιμοποιούν στο Λονδίνο για να πάνε στη δουλειά τους είναι άλλο θέμα. 1ον Γιατί στο Λονδίνο υπάρχει θέμα με το κίνηση. 2ον Υπάρχει θέμα με πάρκιγκ. 3ον Ο ας το πούμε δακτύλιος τους γαμεί. Μετρό, ΜΜΜ ή και το τρεντ της εποχής ποδήλατο. Τα Σ/Κ όμως παίρνουν τις πισωκούνες μπέμπες τους και πάνε σε μια από τις πολλές πίστες που υπάρχουν γύρω από το Λονδίνο και αρχίζουν τα μπατιλίκια. Ή για πιο χαλαρά πάνε καμία Οξφόρδη για πικ νικ αν ο καιρός είναι καλός.
Μετά πετάει και το θεϊκό "1500-2300 ευρώ". Τι λες ρε Κακομοίρογλου; 1000 με 1500 ΛΙΡΕΣ το μήνα στο Λονδίνο υπάρχουν για όσους κάνουν δουλειά ΜΕΡΙΚΗΣ απασχόλησης. Όσοι ΜΟΛΙΣ έχουν τελιώσει το πανεπιστήμιο έχουν πρώτο μισθό 25000 ΛΙΡΕΣ το χρόνο (2250 Λίρες). Δηλαδή ΠΕΡΙΠΟΥ 3000 ΕΥΡΩ. Και μιλάω για κάποιον που είναι 22-25 ετών. ΦΥΣΙΚΑ και δεν είναι αρκετά αφού πρέπει να πληρώσουν το νοίκι, το φαγητό τους, ΚΑΙ το δάνειο που έχουν πάρει για να σπουδάσουν. Αλλά ένας 35άρης που έχει 10 χρόνια εμπειρία μπορεί να παίρνει περίπου 3500 λίρες το μήνα. Αλλά σ αυτή την ηλικία οι περισσότεροι είναι παντρεμένοι (ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ μ Αγγλίδα και όχι με τις φυλές που έχεις γράψει) και αρκετοί απ αυτούς έχουν πάρει το ρίσκο ν αγοράσουν ένα σπίτι σε κάποιο από τα περίχωρα του Λονδίνου τ οποίο θα πληρώνουν μέχρι να πεθάνουν.
Όσο για το ΑΝ κάνουν καμάκι; Μια βόλτα στις κλαμποπεριοχές φτάνει και περισσεύει για να μη ξαναγράψεις αυτή τη μαλακία.
Ο καθένας γράφει ότι θέλει με βάση αυτά που του έχουν πει  :headbang: :headbang:
Γραφω απο της προσωπικες μου εμπειριες και απο ατομα που εχω δει.Μαλιστα εχω και συγγενεις και στο Λονδίνο και στη Γλασκώβη.Και εκτος απο τους συγγενεις μου εχω και πολλους γνωστους εκει.
 Ετσι που λες ζουνε ενας στους 50 Ελληνες!Υπαρχουν βεβαια και οι Ελληνες εφοπλιστες που ζουνε πολυ καλητερα.
 Εγω μιλαω για το μέσο Ελληνα εκει που ζει ετσι οπως εγραψα.Π.Χ. ενας συγγενης μου στο Λονδινο με πτυχειο οικονομικων δουλευει σε ανταλλακτηριο συναλλαγματος που εψαξε πολυ να τη βρει αυτη τη δουλεια!μαζι με την Ελεηνιδα γυναικα του που εφερε απο Ελλαδα εχουνε και ενα παιδακι αυτη διοργανωνει κατι εκδηλωσεις.Τα λεφτα τους φτανουνε για το ενοικιο,την Μπε'ι'μπι σίτερ και το φαγητο τους.Αμαξι δεν εχουνε και δεν κανουνε καμια μεγαλη ζωη.Βγαινουνε καπου βραδυ μια φορα το μηνα.
  Καλα το αμαξι Diesel ειναι μαγκια? :2funny:εδω το παιρνει οποιος ειναι εντελως σπαγγος!Τα Diesel εδω ειναι λιγακι φτηνοτερα και συνηθως ειναι στην πιο φτωχη εκδοση!Ουτε δερματινα καθισματα ουτε τιποτα!
  Τη δουλεια με της 2500 λιρες το μηνα αν εισαι ξενος ειναι πρακτικα αδυνατον να την βρεις.Οι κατοικοι του Λονδινου ζουνε οπως ειπες εσυ.Εγω ομως μιλησα για Ελληνες και οχι για Αγγλους.Κ'εγω ειμαι στη Ρωσσια και ζω οπως ζω με ολες της ανεσεις μου δεν ειμαι ομως μετρο συγκρισεις.Δεν μπορει κανεις να παρει τη ζωη μου για να συγκρινει το μεσο Ελληνα που ζει στη Ρωσσια.Οι Ελληνες εδω οπως σας εχω γραψει ζουνε εντελως διαφορετικα.
  Τωρα για το καμακι τι να καμακωσεις της μεθυσμενες που ξερνανε στο δρομο? :2funny:Ασε που οι Ελληνες εκει δεν ειναι του καμακιου ειναι ησυχα παιδια,για γυναικες με Αγγλιδα ειναι πολυ λιγοι οι περισσοτεροι εχουνε βρει γυναικες απο χωρες οπως Πολωνια,Λιθουανια κλπ. που μενουν Αγγλια μονιμα.Και μενουνε μαζι τους ή εχουνε σχεσεις αυτο που για τη Ρωσσια ειναι στανταρ οτι εχεις μια και συνεχεια βγαινεις με αλλες δεν γινονται εκει!Εγω δεν ξερω κανεναν εκει που να  :knockinb: συνεχεια.Οι δε γυναικες τους ειναι στην ηλικια τους δηλαδη ενα 40αρης θα εχει μια σαρανταρα.
 Αυτο που μου αρεσει σε αυτα τα παιδια ειναι οτι ειναι απο μια καποια υψηλη ταξη γ'αυτο και τους κανω παρεα.Δεν ειναι αλητες οπως οι Ελληνες της Βουλγαριας και της Ρουμανιας που ειναι μονο για να  :2funny: μαζι τους.

ypoklopeas89

Μέλος
Εγγρ.
13 Αυγ 2014
Like
0
Πόντοι
0
αφου θελετε σονι και καλα να τσουβαλιασετε τους ελληνες του εξωτερικου τοτε καντε το σωστα και οχι ολοι σε ενα τσουβαλι. Ειναι οι φοιτητες, οι οικονομικοι μεταναστες, οι καριεριστες και οι μπονβιβερ τυχοδιωκτες.

Οι φοιτητες συνηθως εχουν τα μυαλα τους πανω απο το κεφαλι τους καθως μολις βγηκαν απο καποια επαρχιακη πολη και επειδη οι γνωστοι τους περασαν λαρισα, αθηνα κτλ, νομιζουν οτι ειναι σπουδαιοι γιατι αυτοι ειναι στο ΛΟΝΤΙΝΙΟΥΜ!!! Ο μεσος ελληνας φοιτητης του εξωτερικου, οταν ερθει ελλαδα το καλοκαιρι και κανεις το λαθος να αραξεις για φραπε μαζι του, θα σου τα κανει τσουρεκια για το ποσο γαμαει, για τα τρελα του κονε και για εκεινη την μερα που ενα πριγκιπας απο το ντουμπαι τον ειδε και του ζητησε να του κανει τον ξεναγο απο την θεση του συνοδηγου στην λαμποργκινι του με αποκορυφομα της βραδιας σε καποιο all exclusive roof club στο σιτι, με απειρες σαμπανιες και και μουναρες συνοδους κερασμενες. Συχναζει μποιλερ ρουμ, πινει σταρμπακς, κανει υγιεινη διατροφη και επειδη ειναι αφραγκος καθως ο πατερας του ειναι απογοητευμενος και του εχει κοψει πολυ απο το χαρτζιλικι,ο αγαπητος φοιτητης περναει ολη μερα σπιτι του μπροστα απο εναν υπολογιστη μεχρι την επομενη πατρικη επιχορηγηση.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
αφου θελετε σονι και καλα να τσουβαλιασετε τους ελληνες του εξωτερικου τοτε καντε το σωστα και οχι ολοι σε ενα τσουβαλι. Ειναι οι φοιτητες, οι οικονομικοι μεταναστες, οι καριεριστες και οι μπονβιβερ τυχοδιωκτες.

Οι φοιτητες συνηθως εχουν τα μυαλα τους πανω απο το κεφαλι τους καθως μολις βγηκαν απο καποια επαρχιακη πολη και επειδη οι γνωστοι τους περασαν λαρισα, αθηνα κτλ, νομιζουν οτι ειναι σπουδαιοι γιατι αυτοι ειναι στο ΛΟΝΤΙΝΙΟΥΜ!!! Ο μεσος ελληνας φοιτητης του εξωτερικου, οταν ερθει ελλαδα το καλοκαιρι και κανεις το λαθος να αραξεις για φραπε μαζι του, θα σου τα κανει τσουρεκια για το ποσο γαμαει, για τα τρελα του κονε και για εκεινη την μερα που ενα πριγκιπας απο το ντουμπαι τον ειδε και του ζητησε να του κανει τον ξεναγο απο την θεση του συνοδηγου στην λαμποργκινι του με αποκορυφομα της βραδιας σε καποιο all exclusive roof club στο σιτι, με απειρες σαμπανιες και και μουναρες συνοδους κερασμενες. Συχναζει μποιλερ ρουμ, πινει σταρμπακς, κανει υγιεινη διατροφη και επειδη ειναι αφραγκος καθως ο πατερας του ειναι απογοητευμενος και του εχει κοψει πολυ απο το χαρτζιλικι,ο αγαπητος φοιτητης περναει ολη μερα σπιτι του μπροστα απο εναν υπολογιστη μεχρι την επομενη πατρικη επιχορηγηση.
Σχετικα με τους φοιτητες ολα ειναι ακριβως ετσι  :2funny:.Μενουν σε διαμερισματα 2-4 μαζι για να μοιραζονται το ενοικιο.Βγαινουν βραδυ μια φορα το μηνα.Αν εχουν καμια γκομενα συμφοιτητρια εχει καλος αν και οι περισσοτεροι δεν εχουν καμια.
  Και καποιοι φοιτητες που σπουδαζαν εδω τη δεκαετια του '90 λεγανε τετοια εξωπραγματικα  :2funny: ενας που ηταν σα 40χρονος μπεκρουλιακας και έμενε σε ενα δωματιο φοιτητικης εστιας με της τουαλετες στον οροφο και το μπανιο στο εισογιο ελεγε Ελλαδα οτι καθε μερα  :knockinb: γκομενες απο 1,80 και πανω σε ενα κοινο γνωστο που ειχε ξετρελαθει να ερθει εδω για να  :knockinb: κ'αυτος :2funny:.Του ειπα για φερτον να μου τα πει κ'εμενα αυτα  :2funny:.Στην πραξη μια Βουλγαρα φοιτητρια κυνηγουσε και δεν του καθοτανε  :2funny:.
  Εγω δεν μιλησα για τους φοιτητες που ειναι εκει προσωρινα και το μονο που ονειρευονται ειναι πότε θα πανε Ελλαδα.Ουτε και τη δευτερη γεννια Ελληνων που εχουν διαμερισματα,αμαξια και θεωρουνται πια ντόπιοι.Εγω μιλησα για Ελληνες που πηγαν απο Ελλαδα και μενουν εκει και δουλευουν.Η ζωη του 90% των Ελληνων κατοικων εκει ειναι οπως την περιεγραψα.

Godharry

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2014
Like
4
Πόντοι
16
Ας γραψει καποιος αν ξερει πως ειναι τα ταξί στη Σόφια απο το αεροδρομιο?Ζητάνε όσα θελουνε και πρεπει να τους παζαρεψεις?Με πόσα περίπου σε πάνε στην πόλη?
  Εδω παλια η ταριφα απο το αεροδρομιο ητανε 20-40$ με λιγο παζαρι εξαρταται που πηγαινες (μιλαω για τη δεκαετια του '90).Τα τελευταια 7-8 χρονια εχουν οργανωθει ομως εχει ενα γκισε (σας το ειχα γραψει και το επαναλλαμβανω) που γραφει ταξί και γραφει της τιμες για καθε περιοχη για κεντρο 600 ή 700 ρουβλια (δεν θυμαμαι) στο να σπιτι μου που με πηγαινουν παντα δινω 1000 ρουβλια επισημα (Невский район).Το καλο ειναι οτι μπορεις να πληρωσεις το ταξί με κάρτα.Ταξί παίρνω οταν πεταω απο το σπιτι μου στη Λένινσκι παλια στο Пулково 2 κοστιζε 380 ρουβλια (σου λενε την τιμη απο το τηλεφωνο).Τωρα στο καινουργιο αεροδρομιο 500 ρουβλια.Γενικα εδω το ταξί δεν θα ελεγα οτι ειναι ακριβο.

Godharry

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2014
Like
4
Πόντοι
16
στο αεροδρομιο στην σοφια εχει γραφειο η οκ ταξι,μεχρι το κεντρο μου πηρε 15 λεβα,εδωσα 20 δηλ 10 ευρω,εχει αλλους μαλακες που στεκονται και προτεινουν με30 λεβα.

ypoklopeas89

Μέλος
Εγγρ.
13 Αυγ 2014
Like
0
Πόντοι
0
λοιπον παιδια επειδη σε λιγο θα ανεβω σοφια θελω να κανω μια ερωτηση.Τις κοπελες πως θα της βαλω στο ξενοδοχειο; Υπαρχει ανοχη εκει απο το προσωπικο σε τετοια θεματα ή πρεπει ας πουμε να πληρωσω "χαρατσι" στην ρεσεψιον;

p900

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2007
Κριτικές
7
Like
672
Πόντοι
96
Ο κατώτατος μισθός στην Αγγλία είναι 6.5 Στερλίνες την ώρα. Στο 8ωρο είναι 52 στερλίνες.
Τον κατώτατο μισθό παίρνουν οι κινέζοι στα φαστφουντάδικα τύπου mcdonalds.
Ο μηνιαίος μισθός τους μαζί με τις υπερωρίες είναι κάπου 1600 στερλίνες.

UCSpjGZ.png

Memosex

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαρ 2011
Like
0
Πόντοι
6
του κωλου τα εννιαμερα :2funny:
ακου εκει οποιος σπουδασε αγγλια
βελτιωθηκε σαν ανθρωπος :jerking:
δλδ εγω που σπουδασα ελλαδα τι εκανα?
εξαιρω αυτους που σπουδασαν ανατολικο μπλοκ :grin: :grin:
(σερβια, βουλγαρια, ρουμανια κλπ κλπ)

εγώ πάντως σε δουλειές όσους και όσες γνώρισα που σπούδασαν Αγγλία εκτός του ότι ήταν από μυαλό μεσάνυχτα και πόδια ορθάνοιτχα ήταν ρουφιάνοι γλειφτες μέχρι Παναγίας και σε δίνανε στεγνά..το παίζανε ιστορία ένώ δεν ήξεραν την τυφλα τους...στην ΑΓΓΛΊΑ ήταν ρομποτάκια έκαναν 1-2-3 και τέλος...εδώ που θέελι και πρωτοβουλίες δεννν....

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
εγώ πάντως σε δουλειές όσους και όσες γνώρισα που σπούδασαν Αγγλία εκτός του ότι ήταν από μυαλό μεσάνυχτα και πόδια ορθάνοιτχα ήταν ρουφιάνοι γλειφτες μέχρι Παναγίας και σε δίνανε στεγνά..το παίζανε ιστορία ένώ δεν ήξεραν την τυφλα τους...στην ΑΓΓΛΊΑ ήταν ρομποτάκια έκαναν 1-2-3 και τέλος...εδώ που θέελι και πρωτοβουλίες δεννν....
Σχετικα με το Ρουφιανοι και γλυφτες δεν το ξερω γιατι δεν ειχα πολλα παρε δωσε μαζι τους αλλα με το οτι ηταν ρομποτάκια χωρις πρωτοβουλιες συμφωνω μαζι σου.Ειχανε αυτο το στυλ δουλεια σπιτι,σπιτι δουλεια και αντε μια φορα το μηνα εξοδο.Γκομενες δεν ειδα να εχει κανενας.Λιγοι ειχανε καποια κοπελα που ειχανε σχεση συνηθως απο Λιθουανια,Λεττονια ή αλλη χωρα της ανατολικης Ευρωπης.Ζουσανε μια πολυ ησυχη ζωη χωρις πολλα εξοδα (νοικιασμενο  μικρο διαμερισμα σε καποια συνοικια του Λονδινου και μετακινησεις με το Μετρο).
  Δε μου εδωσαν παντος την εντυποση αλητών και ειχαν καποιο επιπεδο γιατι ηταν απο σχετικα πλουσιες οικογενειες,και ηταν αξιοπρεπεις παιδια καμια σχεση με τους γυφτοελληνες της Ρουμανιας,Μολδαβιας.Αυτο ειναι το πορτρετο του Ελληνα ηλικιας 22-40 που μενει και δουλευει στο Λονδίνο βεβαια υπαρχουν και οι εφοπλιστες,εγω μιλαω για το 99% των Ελληνων εκει οχι για το 1% .

bourdeliotis

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2014
Κριτικές
23
Like
5
Πόντοι
26
μα αμα ηταν καποιος εξυπνος και μπορουσε να τα βγαλει περα εδω θα γινοταν οικονομικος μεταναστης?
εξαιρεση οι επιστημονες που μπορουν να κανουν κατι εδω αλλα φευγουν εξω γιατι εκει υπαρχει περισσοτερη ερευνα και λεφτα.
στους επιστημονες εξαιρεση ο τραμουντανας που ειναι για πολυ ξυλο το τομαρι γενικοτερα.

ypoklopeas89

Μέλος
Εγγρ.
13 Αυγ 2014
Like
0
Πόντοι
0
οποιος ειναι εξω απο το χορο, πολλα τραγουδια ξερει, λεει μια παροιμια...

Και για να το τεκμηριωσω και λιγο, σκεψου ποσοι ελληνες στα μεσα του περασμενου αιωνα εως σημερα πηγαν μεταναστες σε αμερικη, γερμανια κτλ και καναν περουσιες (και ποσοι πεθαναν εργατες - ή αστεγοι)... Δεν εχει τοση σημασια το ποσο εξυπνος εισαι αλλα το ποσες ευκαιριες σου δινοντε, αμα τις αρπαζεις και πως τις αξιοποιεις...και ισως εκει να ειναι η πραγματικη εξυπναδα

Judge Dred89

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2014
Like
5
Πόντοι
16

Και για να το τεκμηριωσω και λιγο, σκεψου ποσοι ελληνες στα μεσα του περασμενου αιωνα εως σημερα πηγαν μεταναστες σε αμερικη, γερμανια κτλ και καναν περουσιες (και ποσοι πεθαναν εργατες - ή αστεγοι)... Δεν εχει τοση σημασια το ποσο εξυπνος εισαι αλλα το ποσες ευκαιριες σου δινοντε, αμα τις αρπαζεις και πως τις αξιοποιεις...και ισως εκει να ειναι η πραγματικη εξυπναδα
:jerking: :jerking: :jerking:
ρε φιλε δεν βλεπεις οτι αυτοαναιρεισαι με την "τεκμηριωση" που κανεις?
λες
Δεν εχει τοση σημασια το ποσο εξυπνος εισαι αλλα το ποσες ευκαιριες σου δινοντε, αμα τις αρπαζεις και πως τις αξιοποιεις

αρα αν ζεις στον καναδα η το τσαντ εχει τεραστια διαφορα στις ευκαιριες,αρα οποιος απο το τσαντ παει καναδα ειναι καλυτερα ,,

και αυτος ειναι ο νασικος λογος μεταναστευσης

dleivas

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2009
Κριτικές
4
Like
529
Πόντοι
96

τυπε,οι οικονομικοι μεταναστες που εφυγαν στα μεσα του περασμενου αιωνα ηταν οι μαλακες της χωρας και γι αυτο και σημερα αυτοι και τα παιδια τους ειναι οι μαλακες της χωρας που ζουν.το αν εκαναν λεφτα οφειλεται στις ιδιες τις χωρες που πηγαν γτ τοτε εδιναν πολλες ευκαιριες.οσο μαλακας και να εισαι,καποια θα την αρπαξεις απο τα μαλλια

ypoklopeas89

Μέλος
Εγγρ.
13 Αυγ 2014
Like
0
Πόντοι
0
δεν καταλαβα τι εννοεις ρε φιλε...Σαφως και ο κοσμος μεταναστευει για μια καλυτερη ευκαιρια στην ζωη. Το θεμα ειναι να την αρπαξεις την ευκαιρια και να μην την αφησεις να σου φυγει...

dleivas πανω κατω το ιδιο λεμε...

dleivas

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2009
Κριτικές
4
Like
529
Πόντοι
96
δεν καταλαβα τι εννοεις ρε φιλε...Σαφως και ο κοσμος μεταναστευει για μια καλυτερη ευκαιρια στην ζωη. Το θεμα ειναι να την αρπαξεις την ευκαιρια και να μην την αφησεις να σου φυγει...

dleivas πανω κατω το ιδιο λεμε...
για τους μεταναστες της δεκαετιας του 50 μιλαω φιλε.οι πιο μαλακες της ελλαδας ηταν απλα ειχαν την τυχη να πανε σε χωρες που εκεινη την εποχη γεννουσαν και τα κοκκορια τους.iq υπο το μηδεν ειχαν

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
τυπε,οι οικονομικοι μεταναστες που εφυγαν στα μεσα του περασμενου αιωνα ηταν οι μαλακες της χωρας και γι αυτο και σημερα αυτοι και τα παιδια τους ειναι οι μαλακες της χωρας που ζουν.το αν εκαναν λεφτα οφειλεται στις ιδιες τις χωρες που πηγαν γτ τοτε εδιναν πολλες ευκαιριες.οσο μαλακας και να εισαι,καποια θα την αρπαξεις απο τα μαλλια
Ποιος εκανε λεφτα?ο ενας στου 100 εβγαλε καποια λεφτα.Οι υπολυποι 99 ζουσανε οπως οι Πακιστανοι στην Ελλαδα!Η τριτη γεννια Ελληνων μεταναστων που δεν εχουν πια Ελληνικες συνηθειες και νοοτροπια ειναι οικονομικα στο μεσο ορο στα κρατη που ζουνε.Επειδη ενας Ωννασης πλουτισε δεν σημαινει οτι ολοι πλουτισανε.
  Οπου ειδα Ελληνες στο εξωτερικο καθονται σε κατι καφενεια και παιζουν ταβλι και χαρτια  :jerking: αλλο τωρα τι σας λενε  :2funny:.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom