Judge Dred89
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2014
- Like
- 5
- Πόντοι
- 16
ΠΟΣΟ μεγαλο ?0.5%?? :-δεν θα μπορουσες να εκφρασεις καλυτερα το πνευμα ενός μεγαλου μερους της κοινωνιας ;)
ΠΟΣΟ μεγαλο ?0.5%?? :-δεν θα μπορουσες να εκφρασεις καλυτερα το πνευμα ενός μεγαλου μερους της κοινωνιας ;)
καλα, υπάρχει και μια διαφορά ανάμεσα στον αμόρφωτο ακαμάτη που ζει απο επιδοτήσεις και σε κάποιον που τουλαχιστον προσπάθησε να βελτιωθεί ως άνθρωπος. Οχι όλα ίσωμα μαστορα
η πρωτη φωτο απο ποτε είναι βρε φιλε;Οι πινακιδες στο οπελ είναι ακομα οι παλιες αν ειναι Βουλγάρικες ,συν οτι αυτοι ειναι γυφτοι,μπορει και Ρουμανοι γυφτοι.
καλα, υπάρχει και μια διαφορά ανάμεσα στον αμόρφωτο ακαμάτη που ζει απο επιδοτήσεις και σε κάποιον που τουλαχιστον προσπάθησε να βελτιωθεί ως άνθρωπος. Οχι όλα ίσωμα μαστορα
ΠΟΣΟ μεγαλο ?0.5%?? :-
συμφωνω και γω με μια παριμοια οτι οσα δεν φτανει η αλεπου π.χ να παει αγγλια για σπουδες τα κανει κρεμασταρια
και περιμενει μια ζωη για να παιρνει επιδοτησεις χρηματα αλλων και να ζει χωρις να κοποιαζει μπραβο ρε μαστορα εισαι απιθανος!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
μη αγχωνεσθε,,τελος κ το ενα κ το αλλο,,,
συμφωνω και γω με μια παριμοια οτι οσα δεν φτανει η αλεπου π.χ να παει αγγλια για σπουδες τα κανει κρεμασταρια
και περιμενει μια ζωη για να παιρνει επιδοτησεις χρηματα αλλων και να ζει χωρις να κοποιαζει μπραβο ρε μαστορα εισαι απιθανος!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
σιγα ρε τυπε
εγω απ'οσο θυμαμαι αγγλιες κλπ πηγαιναν
οσοι δεν μπορουσαν να περασουν σε ελληνικα πανεπιστημια
και οι μπαμπαδες τους ειχαν να τα σκασουν
πεστα ομορφαντρα φιλε ετσι ειναι ακριβως .τι το θελει το πτυχιο απεξω ο αλλος?αφου εχει ολα τα οικονομικα λυμενα θελει να τον κοιτανε και να λενε + σπουδασε στην Αγγλια και να τον θαυμαζουν οι ελλεηελληνες
σιγα ρε τυπε
ΛΕς να μην το ξέρω;Δεν είναι ομως αντιπροσωπευση της Βουλγαρικής κοινωνιας οι γυφτοι,οπως δεν ειναι και για την Ελλαδα.εχει πολλους γυφτους εκει ενα 20% ειναι
Ναι ναι σωστάσιγα ρε τυπε
ποιος να βελτιωθει?το κολοπαιδο που ειχαν λεφτα και τον εστελναν για να πουλαει μουρη μετα στην Αγγλια και στα κολεγια?
οποιος προσπαθησε να βελτιωθει περνουσε με πανελληνιες.και εγω ελλαδα σπουδασα..δν θα μ πεις κ αμορφωτο ακαματη...και αν εχετε αναγκη δουλεψετε τα χωραφια σας η αλλες δουλειες..πρεπει ολοι να εχουν μαστερ δηλαδη?
στειλτε λινκ απο τις αγαπημενες σας κοπελες στην σοφια ρε παιδια γιατι πολυ σε κοινονικοπολιτικο το γυρισαμε χαχαχα
Ναι ναι σωστά
Αν πχ μια οικογένεια που έμενε Αθήνα και ο γιος περνούσε στη Θεσσαλονίκη θα πλήρωνε πιο λίγα αν πχ ο γιος πήγαινε στο Μαντσεστερ.
Αυτή τη καραμέλα πιπιλάνε εδώ και χρόνια στην Ελλάδα.
"Σπούδασες Αγγλία; Ε τότε έχεις λεφτά"
Γεια χαρα παιδια! Ελπιζω να βαζω το post στο σωστο θεμα, αλλιως μετακινηστε το.
Εχω μερικες ερωτησεις, τελειως αρχαριες και ισως αστειες για εσας..
Λεμε με ενα φιλο να ανεβουμε προς Βουλγαρια. Σοφια συγκεκριμενα αφου ειναι και η πρωτευουσα, για σεξοτουρισμο προς τα Χριστουγγενα αλλα ειμαστε και οι δυο παντελως απειροι και ασχετοι οποτε ελπιζω στα φωτα σας. Δεν εχει ξαναπαει κανεις μας εξωτερικο γενικα. Ειμαστε 27 και αναφερω την ηλικια για να μαθω τι παιζει απο κοπελες και ηλικιες εκει.
Μαλλον τα εχουμε πολυ διαφορετικα στο μυαλο μας ακουγοντας διαφορες ιστοριες τοσα χρονια (σιγουρα και πολλες ψευτικες) οτι εκει οι τιμες ειναι πολυ κατω κλπ και εχουμε πλασει στο κεφαλι μας ιδανικες καταστασεις οπως π.χ. ο καθενας να παρει για την παρτη του ενα threesome-foursome και να κοιμηθει και με τις γκομενες μετα, gfe, και τετοιες ιστοριες, που οπως το κοβω μονο σαν επιθυμιες θα μεινουν αφου μαλλον η πραγματικοτητα ειναι εντελως διαφορετικη.
Απλα η Βουλγαρια ειναι και σχεδον διπλα οποτε ειναι και αυτο ενα κινητρο.
Αξιζει ομως τελικα τον κοπο; Παιζει τετοια κατασταση που αναφερω; Για καμια εβδομαδα ποσα χρηματα να υπολογισουμε περιπου αν τελικα παμε;
Αν γενικοτερα οχι, υπαρχει καποια αλλη κοντινη χωρα και πολη συγκεκριμενα για αυτον τον σκοπο;
Σας ευχαριστω και ελπιζω σε βοηθεια!