Νέα

Βουλγαρία, ένας επίγειος παράδεισος

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Δ

Διαγραμμένο μέλος 136408

Επισκέπτης
Ωραίος είσαι τυπε popov αλλά τα βουλγαρικά τα σάιτ ποιός μπορεί να τα διαβάσει εκτός από δύο τρία άτομα ?
Κάτι πήρε το αυτί μου ότι θα αλλάξουν τα βιβλία της ιστορίας οι βούλγαροι και θα μαθενούν τα παιδιά ότι δεν υπήρξε τουρκικός ζυγός αλλά φιλική συνύπαρξη  :pipa3: σλάβων και οθωμανών  :2funny:
Το έχουν χάσει εντελώς αυτοί  :idiot: η κάποιος πολιτικός τα πήρε χοντρά από τον Ερντογιάννη ?

τα σάιτ τα βάζω ως απλή παραπομπή σε σχέση με όσα γράφω, ώστε όποιος τυχόν ενδιαφέρεται, να τα ρίξει στο google translate
για να πάρει μια ιδέα. Το θέμα της Τουρκίας και των Τούρκων της Βουλγαρίας, είναι μεγάλο και βαθύ (και σε σχέση πάντα με τη Ρωσία, επίσης). Το τουρκικο κόμμα -για όσους παρακολουθούν ή ζουν την καθημερινότητα- ρυθμίζει κατασστάσεις και πολιτικές ισορροπίες. Η -εκτός Ευρώπης- Τουρκία, σιγά μην άφηνε απροστάτευτα και ανεκμετάλλευτα τα "βουλγαρικά" αδερφάκια της που έχουν φωνή στην Ευρώπη. Από πίσω ρέει το χρήμα άφθονο. Και ιστορία θα γράψουν και απ' όλα...

Δ

Διαγραμμένο μέλος 136408

Επισκέπτης
Οι Ελληνικες Τραπεζες σε λιγο θα κλεισουν θα πουληθουν επησις μεγαλες αλυσιδες οπως Μουλτιραμα οπως γνωριζεις εκλεισαν εδω και χρονια λογω κρισης αρα μενουν κατασκευαστικες οπως Τερνα που εδω παει κατα...ολου δεν πληρωνει παρατημενα εργοταξια κλπ

Τα ίδια εδώ, και με την Carrefour. Απλήρωτοι άνθρωποι, ράφια με τρομερές ελλείψεις και μιζέρια. Για τους μέσους επιχειρηματίες, όσοι
πλασαρίστηκαν σωστά από παλιά, και γνώριζαν ήδη το αντικείμενό τους, πέτυχαν (όχι πάντα εύκολα) και εξακολουθούν να δουλεύουν. Όσοι ήρθαν ουρανοκατέβατοι από το πουθενά, να εκμεταλλευτούν, να κάνουν πλιάτσικο και πονηριές, φεύγουν χειρότερα απ' ότι ήρθαν. Δεν είναι πλεον Ελ Ντοράντο όπως θα νόμιζαν μερικοί. Για Μουλτιράμα ξέρω, είχα γνωριστεί παλιά και με τον κύριο Αριστοτέλη, όταν άνοιγε παράρτημα στην πόλη μας.

dpk69

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαΐ 2007
Κριτικές
1
Like
121
Πόντοι
1
Τα ίδια εδώ, και με την Carrefour. Απλήρωτοι άνθρωποι, ράφια με τρομερές ελλείψεις και μιζέρια. Για τους μέσους επιχειρηματίες, όσοι
πλασαρίστηκαν σωστά από παλιά, και γνώριζαν ήδη το αντικείμενό τους, πέτυχαν (όχι πάντα εύκολα) και εξακολουθούν να δουλεύουν. Όσοι ήρθαν ουρανοκατέβατοι από το πουθενά, να εκμεταλλευτούν, να κάνουν πλιάτσικο και πονηριές, φεύγουν χειρότερα απ' ότι ήρθαν. Δεν είναι πλεον Ελ Ντοράντο όπως θα νόμιζαν μερικοί. Για Μουλτιράμα ξέρω, είχα γνωριστεί παλιά και με τον κύριο Αριστοτέλη, όταν άνοιγε παράρτημα στην πόλη μας.

Απο ποια πολη εισαι συναγωνιστη?
Και συγνωμη αλλα ο Αριστοτελης μονο κυριος δεν ειναι για μενα κατα τα αλλα καλα τα λες ετσι ειναι απλα στην Ελλαδα εχουν αλλη ιδεα γιατι οι φυλαδες και τα καναλια λενε ψεματα.

Talibanakos44

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2015
Κριτικές
10
Like
3.449
Πόντοι
736
Καλησπέρα συναγωνιστές...θέλω να πω ένα ευχαριστώ στο συναγωνιστή nuktero και popov για τη πολύτιμη βοήθειά τους, με κατατοπίσατε κάπως θα έλεγα , επίσης popov μίλησα με τους φίλους μου στη Σόφια και μου είπαν ακριβώς "μην είσαι θύμα μόνο Σόφια, μάλιστα ο ένας μ είπε σκέψου να πας τουρ στην Αθήνα για μπουρδέλα ή call girls ή σε ένα χωρίο στη Βόρεια Ελλάδα είναι λογικά τα πράματα, λοιπόν και πάλι καλησπέρα και ευχαριστώ τους συναγωνιστές

Δ

Διαγραμμένο μέλος 136408

Επισκέπτης
Καλησπέρα συναγωνιστές...θέλω να πω ένα ευχαριστώ στο συναγωνιστή nuktero και popov για τη πολύτιμη βοήθειά τους, με κατατοπίσατε κάπως θα έλεγα , επίσης popov μίλησα με τους φίλους μου στη Σόφια και μου είπαν ακριβώς "μην είσαι θύμα μόνο Σόφια, μάλιστα ο ένας μ είπε σκέψου να πας τουρ στην Αθήνα για μπουρδέλα ή call girls ή σε ένα χωρίο στη Βόρεια Ελλάδα είναι λογικά τα πράματα, λοιπόν και πάλι καλησπέρα και ευχαριστώ τους συναγωνιστές

Να είσαι καλά φίλε, και πάντα στη διάθεσή σου  :hi:

geo70

Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2007
Like
58
Πόντοι
16
Απο ποια πολη εισαι συναγωνιστη?
Και συγνωμη αλλα ο Αριστοτελης μονο κυριος δεν ειναι για μενα κατα τα αλλα καλα τα λες ετσι ειναι απλα στην Ελλαδα εχουν αλλη ιδεα γιατι οι φυλαδες και τα καναλια λενε ψεματα.

Επι πολλά χρόνια εργαζόμουν στη συγκεκριμένη εταιρία και μάλιστα το 2006 μου ζητήθηκε να πάω Σόφια για να εκπαιδεύσω νέους συναδέρφους, τελικά δεν πήγα γιατί προέκυψαν αλλού παρόμοιες ανάγκες, το όνομα αριστοτέλης δεν μου λέει κάτι...
Θυμάμαι πολύ καλά τα ονόματα των τότε διοικούντων της εταιρίας..

Δ

Διαγραμμένο μέλος 136408

Επισκέπτης
Επι πολλά χρόνια εργαζόμουν στη συγκεκριμένη εταιρία και μάλιστα το 2006 μου ζητήθηκε να πάω Σόφια για να εκπαιδεύσω νέους συναδέρφους, τελικά δεν πήγα γιατί προέκυψαν αλλού παρόμοιες ανάγκες, το όνομα αριστοτέλης δεν μου λέει κάτι...
Θυμάμαι πολύ καλά τα ονόματα των τότε διοικούντων της εταιρίας..

Συνάδελφε, αν είχες έρθει στη Σόφια το 2006, αποκλείεται να μην γνώριζες τον άνθρωπο, στον οποίο αναφερόμουν εμμέσως
(και τον οποίο, ο έτερος συνάδελφος, που είναι παλιά καραβάνα στη Βουλγαρία, κατάλαβε αμέσως, ως αναφορά).
Ο λόγος είναι ότι το 2006 αυτός ο "κύριος Αριστοτέλης" ανέλαβε Γενικός Διευθυντής, της Μουλτιράμα, για όλη την Βουλγαρία.
Πιο πριν, ήταν στον "Γερμανό".  :woldman: Ο συνάδελφος, εξέφραζε σκεπτικισμό για τον εν λόγω άνθρωπο, αλλά σε εμένα φέρθηκε σπαθί
κατά την γνωριμία και την επαφή που είχαμε. Δεν ξέρω αν γνωρίζεις βουλγαρικά, αλλά σου ρίχνω ένα λίνκ για να καταλάβεις
σε ποιόν άνθρωπο αναφερόμουν. Να εισαι καλά  :hi:

Δ

Διαγραμμένο μέλος 136408

Επισκέπτης
Συνάδελφε, αν είχες έρθει στη Σόφια το 2008, αποκλείεται να μην γνώριζες τον άνθρωπο, στον οποίο αναφερόμουν εμμέσως
(και τον οποίο, ο έτερος συνάδελφος, που είναι παλιά καραβάνα στη Βουλγαρία, κατάλαβε αμέσως, ως αναφορά).
Ο λόγος είναι ότι το 2008 αυτός ο "κύριος Αριστοτέλης" ανέλαβε Γενικός Διευθυντής, της Μουλτιράμα, για όλη την Βουλγαρία.
Πιο πριν, ήταν στον "Γερμανό".  :woldman: Ο συνάδελφος, εξέφραζε σκεπτικισμό για τον εν λόγω άνθρωπο, αλλά σε εμένα φέρθηκε σπαθί
κατά την γνωριμία και την επαφή που είχαμε. Δεν ξέρω αν γνωρίζεις βουλγαρικά, αλλά σου ρίχνω ένα λίνκ για να καταλάβεις
σε ποιόν άνθρωπο αναφερόμουν. Να εισαι καλά  :hi:

geo70

Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2007
Like
58
Πόντοι
16
Οκ φίλε (πόσο πίσω με πήγες !)

balkanexpress77

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2013
Like
7
Πόντοι
16
Πεθαμενη χωρα πεθαμενο θρεντ...μακραν ο πιο αστειος τιτλος θρεντ  :grin:

geo70

Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2007
Like
58
Πόντοι
16
Ο κος Αριστοτέλης δεν ξέρω άν ήταν καλός ή κακός...ήταν σίγουρα η αρχή του τέλους στη Βουλγάρικη Μουλτιράμα ! Όπως κάπου σ`εκείνη την εποχή ξεκινούσε και η κάτω βόλτα σε όλη την εταιρία μετά απο μιά 5ετία ραγδαίας ανάπτυξης (2004-2009).

dpk69

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαΐ 2007
Κριτικές
1
Like
121
Πόντοι
1
Ο κος Αριστοτέλης δεν ξέρω άν ήταν καλός ή κακός...ήταν σίγουρα η αρχή του τέλους στη Βουλγάρικη Μουλτιράμα ! Όπως κάπου σ`εκείνη την εποχή ξεκινούσε και η κάτω βόλτα σε όλη την εταιρία μετά απο μιά 5ετία ραγδαίας ανάπτυξης (2004-2009).
Συναγωνιστές σχετικά με τον Αριστοτέλη σας πληροφορώ επήσις ότι και τις δύο αυτές θέσεις είχε γιατί ήταν προσωπικός φίλος του ιδιοκτήτη Γερμανού και κατα συνέπεια επιλογή του. Εμένα πάντως δεν μου φέρθηκε καθόλου καλά αντίθετα θα έλεγα πολύ σκάρτα όσες φορές είχα σχέση μαζί του. Τέλος πάντων εδώ είναι ακόμη τρώει τα εκατομύριά του...
Όσο για τους υπόλοιπους φίλους που εκφράζουν απόψεις χωρίς να έχουν επισκεφθεί ποτέ την χώρα τι να πω... Πάντα υπάρχουν ευκαιρίες για καλά γαμήσια αρκεί να ξέρεις και να έχεις όρεξη...

xxxnikos69

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιαν 2009
Like
30
Πόντοι
1
Για τα ίδια λεφτά είναι προτιμότερο Ουκρανία ή ακόμα και Ρουμανία

Δ

Διαγραμμένο μέλος 136408

Επισκέπτης
Συναγωνιστές σχετικά με τον Αριστοτέλη σας πληροφορώ επήσις ότι και τις δύο αυτές θέσεις είχε γιατί ήταν προσωπικός φίλος του ιδιοκτήτη Γερμανού και κατα συνέπεια επιλογή του. Εμένα πάντως δεν μου φέρθηκε καθόλου καλά αντίθετα θα έλεγα πολύ σκάρτα όσες φορές είχα σχέση μαζί του. Τέλος πάντων εδώ είναι ακόμη τρώει τα εκατομύριά του...
Όσο για τους υπόλοιπους φίλους που εκφράζουν απόψεις χωρίς να έχουν επισκεφθεί ποτέ την χώρα τι να πω... Πάντα υπάρχουν ευκαιρίες για καλά γαμήσια αρκεί να ξέρεις και να έχεις όρεξη...

Συνάδελφε, δεν χρειάζεται να εξηγείς πολλά, επειδή ο καθένας από τα κουκιά που τρώει, μαρτυράει, και ακολούθως εκφράζει γνώμη
επί παντός επιστητού. Τι σημασία έχει αν λ.χ. έχεις 20 χρονάκια στην πλάτη σου σε ένα μέρος; Καμμία, απολύτως...  :hi:

Δ

Διαγραμμένο μέλος 136408

Επισκέπτης
Παράθεση από: balkanexpress77 στις χθες στις 10:13
Πεθαμενη χωρα πεθαμενο θρεντ...μακραν ο πιο αστειος τιτλος θρεντ  Grin

------------------------------------------------------------------------------------

Το νήμα άνοιξε το 2006, αρκετά προτού μπεί η Βουλγαρία στην ΕΕ. Από εξυπνάδες, μια χαρά...
Για το πόσο είναι πεθαμένη η χώρα, εσύ κάτι παραπάνω θα ξέρεις...

Chinguri

Μέλος
Εγγρ.
23 Φεβ 2016
Like
0
Πόντοι
0
Παίδες καμιά πληροφορία για Μπλαγκόεβγκραντ? Κατά πάσα πιθανότητα για πιό μόνιμη κατάσταση με βλέπω εκεί... Οπότε οποία συμβουλή-πληροφορια δεκτή...

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.270
Πόντοι
506
Παίδες καμιά πληροφορία για Μπλαγκόεβγκραντ? Κατά πάσα πιθανότητα για πιό μόνιμη κατάσταση με βλέπω εκεί... Οπότε οποία συμβουλή-πληροφορια δεκτή...
Φοιτητούπολη γεμάτη στις γκόμενες,κατά τα αλλά ήσυχη πόλη στους πρόποδες του όρους Πιρίν και δίπλα στον ποταμό Στρυμόνα με όμορφο κέντρο πεζοδρομημένο με πολλά καφέ και εστιατόρια.Έχει κίνηση χειμώνα καλοκαίρι και πολλά μεγάλα εμπορικά καταστήματα από την απένατι μεριά του αυτοκινητόδρομου που κόβει την πόλη στα δύο. Το κεντρο θυμίζει έντονα ελληνική επαρχιακή πόλη .

WORLD TRAVELER

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2013
Κριτικές
8
Like
93
Πόντοι
16
Φοιτητούπολη γεμάτη στις γκόμενες,κατά τα αλλά ήσυχη πόλη στους πρόποδες του όρους Πιρίν και δίπλα στον ποταμό Στρυμόνα με όμορφο κέντρο πεζοδρομημένο με πολλά καφέ και εστιατόρια.Έχει κίνηση χειμώνα καλοκαίρι και πολλά μεγάλα εμπορικά καταστήματα από την απένατι μεριά του αυτοκινητόδρομου που κόβει την πόλη στα δύο. Το κεντρο θυμίζει έντονα ελληνική επαρχιακή πόλη .

προ 7 ετιας νοικιαζα διαμερισμα εκει και πηγαινα ΠΚΣ

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom