Νέα

Βουλγαράκη άντε γειά!!!!!!!!!!!!!!!!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα vothros
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 160
  • Εμφανίσεις 8K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Εσύ μου φαίνεσαι πολύ της σχολής "το δημόσιο συμφέρον" για δεξιός :2funny: :2funny:
Πλάκα κάνω, απεχθάνομαι τις ταμπέλες...

Δεν είναι μόνο το δημόσιο συμφέρον γιατρέ μου...(μισό να ξαπλώσω στο ανάκλιντρο)

Όταν κάθε χρόνο εφορία, ταμεία και άλλες υπηρεσίες μου κάνουν gang bang για λεφτά, έχω την ιερή απαίτηση αυτοί που πληρώνονται από αυτά τα λεφτά να κάνουν καλά τη δουλειά τους...Από τον κλητήρα του υπουργείου έως τον υπουργό..Οι οποίοι πληρώνονται από τα λεφτά ΜΟΥ- ΣΟΥ- ΜΑΣ...

Όταν λοιπόν ο ένας κάνει μπίσνες που προσωπικά αν και έχω τις γνώσεις δεν θα αποτολμούσα ή κάνουν χατίρια στον πνευματικό τους, χαρίζοντας γη για την οποία οι παππούδες μου- σου μας μάτωσαν για να περάσουν στο ελληνικό κράτος, σε παπάδες που την έχουν δει masters of the universe και φυσικά σε όλους τους πολέμους με τους οποίους αποκτήθηκαν ή διαφυλάχθηκαν αυτά τα εδάφη έκαναν τις πάπιες, τοτε ναι..
Τα παίρνω χοντρά...

LION-974

Μέγας
Εγγρ.
19 Ιουν 2008
Κριτικές
11
Like
3.542
Πόντοι
4.615
ΣΕΜΝΑ ΚΑΙ ΤΑΠΙΝΑ....
Καλά, το ''σεμνά και ταπεινά'' μαζί με το ''μηδενική ανοχή'' είναι τα ανέκδοτα του αιώνα. Είμαι περίεργος να δω ποια θα είναι η απάντηση της κυβερνητικής προπαγάνδας και των παπαγάλων της.

OP
OP
V

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
Καλά, το ''σεμνά και ταπεινά'' μαζί με το ''μηδενική ανοχή'' είναι τα ανέκδοτα του αιώνα. Είμαι περίεργος να δω ποια θα είναι η απάντηση της κυβερνητικής προπαγάνδας και των παπαγάλων της.
εδω προσπαθισαν να κριψουν το σερβιρισμα του Νιμιτσ περι Μακεδονικης Εθνοτιτας στην Ελλαδα...σιμερινο φρουτο που περασε στα ψιλα...
εινε που τα παη ο Μπουλις καλα στο εκσοτερικο

Siegf

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
16
Δεν είναι μόνο το δημόσιο συμφέρον γιατρέ μου...(μισό να ξαπλώσω στο ανάκλιντρο)

Όταν κάθε χρόνο εφορία, ταμεία και άλλες υπηρεσίες μου κάνουν gang bang για λεφτά, έχω την ιερή απαίτηση αυτοί που πληρώνονται από αυτά τα λεφτά να κάνουν καλά τη δουλειά τους...Από τον κλητήρα του υπουργείου έως τον υπουργό..Οι οποίοι πληρώνονται από τα λεφτά ΜΟΥ- ΣΟΥ- ΜΑΣ...

Όταν λοιπόν ο ένας κάνει μπίσνες που προσωπικά αν και έχω τις γνώσεις δεν θα αποτολμούσα ή κάνουν χατίρια στον πνευματικό τους, χαρίζοντας γη για την οποία οι παππούδες μου- σου μας μάτωσαν για να περάσουν στο ελληνικό κράτος, σε παπάδες που την έχουν δει masters of the universe και φυσικά σε όλους τους πολέμους με τους οποίους αποκτήθηκαν ή διαφυλάχθηκαν αυτά τα εδάφη έκαναν τις πάπιες, τοτε ναι..
Τα παίρνω χοντρά...
Υγιής τρόπος σκέψης. Αλλά σπανίζει...

OP
OP
V

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
μετα απο κανα μηνα θα βγαλουν διμοσκοπιση ιπερ ΝΔ κι ολα καλα!!!!!!!!!!!

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Str81977 εάν δεν κάνω λάθος ο κ. Καραμανλής ήταν αυτός ο οποίος ευαγγελιζόταν νέο ήθος στην πολιτική. Και ο Τόμπρας και ο Γιαννόπουλος είναι πλέον μακαρίτες, ενώ ο Κολλάς έχει εξαφανιστεί. Επίσης, ο Τόμπρας και ο Κολλάς δεν ήταν ποτέ υπουργοί, οπότε ιδίως ως προς αυτούς, ατυχής η σύγκριση. Εξάλλου, εγώ ομιλώ για τον κ. Βουλγαράκη, μην είσαι τόσο προπετής να προβείς σε συμψηφισμούς που δεν έχουν και ιδιαίτερη σημασία εξάλλου.

Μίλησες για ήθος και ύφος, σου απάντησα επ' αυτού...
Απ' ό,τι βλέπεις, μπορώ να κρίνω αντικειμενικά χωρίς παραταξιακά κολλήματα...
Το ότι η νδουλα τα έχει κάνα σκατά δεν σημαίνει ότι ξεχνάμε τί ήταν το πασοκ...
Όσο για συμπεριφορά νεολαίων που στηλιτεύεις, ασχολήσου καλύτερα με το ύφος και το ήθος της νεολαίας του πασόκ.

Υ/γραφο: Εννοείται ότι το συγκεκριμένο σύνθημα των συγκεκριμένων δαπιτών είναι για φτύσιμο και δείγμα μεγάλου τραμπουκισμού..Δεν χαρακτηρίζει όμως όλη την παράταξη ούτε και τα αργά αντανακλαστικά του βουλγαράκη είναι απόδειξη ότι συμμερίζεται το σύνθημα...

Επισκέπτης
Αυτοι πεφτουν με τα μουτρα στην χλιδη λες και και δεν υπάρχει αυριο!!!

Ελπιζω να μην υπαρχει αυριο για αυτους. Αρκετα μας γαμησανε.
Αντε με το καλο να ερθει το ΠΑΣΟΚ να φαμε λιγακι σοσιαλιστικο γαμησι γιατι μας εληψε.

Siegf

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
16
Τους αδικείς, έχει βγάλει και άλλα ανέκδοτα του αιώνα ή Νέα Διακυβέρνηση. Π.χ. "Επανίδρυση του κράτους", "ήπια προσαρμογή" (γιατί τσούζει έτσι ρε γμτ...), η επαγγελματική αναρρίχηση της Μάρας έγινε στο όνομα του φενιμισμού, κοκ... Είναι ατάκες για επιθεώρηση...

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
πάντως ακόμα δεν έχει πει κανείς ποιο ήταν το σκάνδαλο Βουλγαράκη...γιατί στο ΜΕΓΚΑ ειπώθηκαν 3 πράγματα
1.συνέστησε εταιρία αξιοποίησης ακινήτων με την γυναίκα του
2.αγόρασε μεταχειρισμένο σκάφος
3.διόρισε δικό του άνθρωπο στο ΝΑΤ
εγώ μόνο το τρίτο το θεωρώ πραγματικά απαράδεκτο,οι περισσότεροι όμως μιλάνε για τα 2 πρώτα που τα βρίσκω φυσιολογικά

OXIA

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Like
8
Πόντοι
16
Ελπιζω να μην υπαρχει αυριο για αυτους. Αρκετα μας γαμησανε.
Αντε με το καλο να ερθει το ΠΑΣΟΚ να φαμε λιγακι σοσιαλιστικο γαμησι γιατι μας εληψε.

Πώς ρε συ; Αφού παρά τα όσα έχουν γίνει πάλι προηγείται!
Μου κάνουν πλάκα;

LION-974

Μέγας
Εγγρ.
19 Ιουν 2008
Κριτικές
11
Like
3.542
Πόντοι
4.615
Τους αδικείς, έχει βγάλει και άλλα ανέκδοτα του αιώνα ή Νέα Διακυβέρνηση. Π.χ. "Επανίδρυση του κράτους", "ήπια προσαρμογή" (γιατί τσούζει έτσι ρε γμτ...), η επαγγελματική αναρρίχηση της Μάρας έγινε στο όνομα του φενιμισμού, κοκ... Είναι ατάκες για επιθεώρηση...
Το θέμα είναι ότι βγάζουν τόσο πολλά ανέκδοτα που δεν ξέρεις ποιο να πρωτοθυμηθείς φίλε μου.

OP
OP
V

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
το πιο καλο ηταν ο Αλογο οταν εβαλε ο ιδιος σε επιτιρισι τη χορα...προδοσια εκ τον εσο...
κανις τη παπια κει το διορθονις,χορις να γινεσε ρεζιλι

LION-974

Μέγας
Εγγρ.
19 Ιουν 2008
Κριτικές
11
Like
3.542
Πόντοι
4.615
Πώς ρε συ; Αφού παρά τα όσα έχουν γίνει πάλι προηγείται!
Μου κάνουν πλάκα;
Τελευταίες δημοσκοπήσεις που προηγείται θα είναι αυτές..... Έρχεται η ώρα της ανατροπής....

OXIA

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Like
8
Πόντοι
16
το πιο καλο ηταν ο Αλογο οταν εβαλε ο ιδιος σε επιτιρισι τη χορα...προδοσια εκ τον εσο...
κανις τη παπια κει το διορθονις,χορις να γινεσε ρεζιλι

Από κει δηλαδή που φάνηκε το IQ του ως ατόμου και η ικανότητά του ως πολιτικού :jerking:

OP
OP
V

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
πάντως ακόμα δεν έχει πει κανείς ποιο ήταν το σκάνδαλο Βουλγαράκη...γιατί στο ΜΕΓΚΑ ειπώθηκαν 3 πράγματα
εγώ μόνο το τρίτο το θεωρώ πραγματικά απαράδεκτο,οι περισσότεροι όμως μιλάνε για τα 2 πρώτα που τα βρίσκω φυσιολογικά
ψαροβαρκα ιταν ζΠαοκτζη
και το οφσορακι ιταν για να ανεβασι την Κιπριακι οικονομια που παη κατα διαολου...

Siegf

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
16
Το ότι έκανε μπίζνα ενώ ήταν υπουργός. Ρώτα τον Ίσιο και τον Yorgo να σου εξηγήσουν.

OP
OP
V

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
Από κει δηλαδή που φάνηκε το IQ του ως ατόμου και η ικανότητά του ως πολιτικού :jerking:
αι κιου εχει τεραστιο ,απλα φενετε οτι δουλει για αλλους και την παρτι του και οχι για την ελλαδα,οπος ο πιο εξιπνος ελλιν πολιτικος εινε ο Δρακουμελ με εξαπτεριγα τη Ντορα και τον Κιριακο το Μεγα αποσιμπιεστη....αλα δουλευει καθαρα υπερ Αμερικις!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom