Νέα

Βουλγαράκη άντε γειά!!!!!!!!!!!!!!!!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα vothros
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 160
  • Εμφανίσεις 8K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
OP
OP
V

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
Σειρα,αν κρινουμε απο ορισμενα πρωτοσελιδα,εχει ενας διοπτροφορος πρωην δημοσιογραφος και νυν εξ απορρητων του δαμαλου.

Ο εν λογω κυριος ειναι επισης βαθυτατα θρησκευομενο ατομο. :grin:
ολοι θρισκευομενοι ημαστε υπο τη σκεπη της ΔΕΚΣΙΑΣ του Κυριου...
εγο ξερο οτι θα παο στη κολαση,
καλα ρε Χριστε ολους αυτους του καριολιδες δε τους βλεπεις

Scalp36

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2005
Κριτικές
6
Like
83
Πόντοι
1
Αν και δεξιός, θα χαιρόμουν αν κάποιοι του έριχναν ένα γερό χέρι ξύλο, του υπερτιμημένου (αλλά στην πραγματικότητα ενός ακόμη ανίκανου και απατεώνα) κυρίου Βουλγαράκη...

Το κακό είναι πως και στα δύο μεγάλα κόμματα υπάρχουν ένα σωρό λαμόγια, και δεν αρκεί η θέληση του Κωστάκη (ο οποίος όμως δυστυχώς δεν έχει δουλέψει ποτέ στη ζωή του, και δεν ξέρει ούτε να κυβερνήσει, ούτε να κατανοήσει ποιοι συνεργάτες του και πότε τον κοροϊδεύουν)

OP
OP
V

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
Αν και δεξιός, θα χαιρόμουν αν κάποιοι του έριχναν ένα γερό χέρι ξύλο, του υπερτιμημένου (αλλά στην πραγματικότητα ενός ακόμη ανίκανου και απατεώνα) κυρίου Βουλγαράκη...

Το κακό είναι πως και στα δύο μεγάλα κόμματα υπάρχουν ένα σωρό λαμόγια, και δεν αρκεί η θέληση του Κωστάκη (ο οποίος όμως δυστυχώς δεν έχει δουλέψει ποτέ στη ζωή του, και δεν ξέρει ούτε να κυβερνήσει, ούτε να κατανοήσει ποιοι συνεργάτες του και πότε τον κοροϊδεύουν)
κολιτε σοστος εισε,το θεμα εινε οτι στα κοματα εχουν μπι πρασινα-μπλε-κοκινα-ροζ ΛΑΜΟΓΙΑ,και μεις βαζουμε ΜΠΟΥΦΟΥΣ να μας κιβερνουν λογο οικογενιακου ονοματος.
Ειπλεον ο καθε υπουργος πχ Αλογοσκουφης δεν εινε βλακασ κανι το βλακα και εξιπιρετι σιμφεροντα!!!!!!!!1

Επισκέπτης
Πάλι πίσω είσαστε στα γκάλοπ και σ' έφαγε η γκρίνια;        :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
καλα εσυ στον κοσμο σου μωρη παπια!!!!!! Aλλα τι καιγεσαι με τα γκαλοπ;  σου βγαινει το δεξιο σου κομματι;αυτο που παραγματικα εισαι και ντρεπεσαι!!!! :2funny: :2funny: :2funny:

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
καλα εσυ στον κοσμο σου μωρη παπια!!!!!! Aλλα τι καιγεσαι με τα γκαλοπ;  σου βγαινει το δεξιο σου κομματι;αυτο που παραγματικα εισαι και ντρεπεσαι!!!! :2funny: :2funny: :2funny:

Εγώ καίγομαι για τα γκάλοπ;
Γιατί, μήπως πρόκειται να πάρω την εξουσία και δεν το ξέρω;
Εσύ και οι όμοιοί σου είσαστε κρεμασμένοι απο τις τηλεοράσεις μπας και ανέβετε καμμιά μονάδα, όπως τότε επί κομπίνας του Χρηματιστηρίου το '99.
Το ξέχασες κιόλας;

gabadoo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
166
  Βουλγαράκη άντε γειά,οπως λεει και ο τιτλος
  Φευγοντας παρε και τους αλλους μαζι σου....
  Στα τσακιδια
  Και παρακαλω μην βροντηξεις την πορτα
  Δεν ειναι δικια σας....

Επισκέπτης
Εγώ καίγομαι για τα γκάλοπ;
Γιατί, μήπως πρόκειται να πάρω την εξουσία και δεν το ξέρω;
Εσύ και οι όμοιοί σου είσαστε κρεμασμένοι απο τις τηλεοράσεις μπας και ανέβετε καμμιά μονάδα, όπως τότε επί κομπίνας του Χρηματιστηρίου το '99.
Το ξέχασες κιόλας;
θες να πεις κατι σκεφτεσαι αλλο και γραφεις αλλο. ρε μορφωμενο υποκειμενο της βλακειας τη σχεση εχουν τα γκαλοπ με το χρηματηστηριο το 99 και τις μαλακιες που λες. οσο για το αν καιγεσαι εσυ τα αναφερεις συνεχεια αλλα για διαφορετικους λογους και ξαφνικα καταληγεις στο πασοκ!!!!!!!!!!!!

panourgos

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2007
Like
6
Πόντοι
6
  Βουλγαράκη άντε γειά,οπως λεει και ο τιτλος
  Φευγοντας παρε και τους αλλους μαζι σου....
  Στα τσακιδια
  Και παρακαλω μην βροντηξεις την πορτα
  Δεν ειναι δικια σας....
σωστοοοος !!!!
αν και το μονο που ισως αφησουν στο λαο  να εχει ειναι η πορτα ...βρε ουστ

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
θες να πεις κατι σκεφτεσαι αλλο και γραφεις αλλο. ρε μορφωμενο υποκειμενο της βλακειας τη σχεση εχουν τα γκαλοπ με το χρηματηστηριο το 99 και τις μαλακιες που λες. οσο για το αν καιγεσαι εσυ τα αναφερεις συνεχεια αλλα για διαφορετικους λογους και ξαφνικα καταληγεις στο πασοκ!!!!!!!!!!!!

Όσο μου απαντάς, εγώ φτιάχνομαι.
Εσένα θέλω να δουλεύω και κανέναν άλλο.
Είσαι κάτι σαν το Σινεάκ λέμε!

:dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing:

hunter1000

Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
16
αχ ρε Γιώργη σε φάγανε οι ΠΑΣΟΚΟΙ , αλλά κουράγιο θα ξαναγινεί ανασχηματισμός και θα είσαι ξανά υπουργός , για να λύσεις τα προβλήματα του τόπου που περιμένουν  χρόνια τώρα έναν πολιτικό που δεν φοβάται να τα λύση , τι να πρωτοθυμηθώ από την πρόσφορα σου στα υπουργία από όπου πέρασες , δίνοντας νέο ήθος και άξιες , και οι αντίπαλοι σου σε κατηγορούν για δυο καλυβάκια που έχεις για να βάζεις μέσα την πολύτεκνη  οικογένεια σου . αλλά μην στεναχωριέσαι υπάρχει και η θεια δική .

pepe_le_pew

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
16
  Α ρε Βουλγαρακη λεφτα για ιντερνετ εχεις υπαλληλους εχεις μπες στο wikipedia

Non omne quid licet honestum est.

[size=15pt]Δεν είναι ηθικό καθετί που επιτρέπεται. [/size]

Αντε και σε βλέπω υπουργο Αμυνας μες τον κολλητο τον Μειμαμαρακη σε 2 χρονια!!!

ΥΓ θεια δικη δεν ξερω αν υπαρχει αλλα ΘΕΙΟΣ Κωστας (απο την Κρητη) υπάρχει!!

ΥΓ2 Με επιασε το λατινικό μου

Beati possidentes (Μακάριοι οι κατέχοντες.) και clapsomuni non possidentes (Κλαψομουνιοι οι μη εχοντες)

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.089
Πόντοι
42.697
κρίμα τον άνθρωπο.... :(
τι θα κάνει τώρα ?
πως θα ζήει την οικογένεια του χωρίς δουλεία? :'( :'(
καταραμένη φτώχεια και ανεργεία....

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
86
Πόντοι
66
κρίμα τον άνθρωπο.... :(
τι θα κάνει τώρα ?
πως θα ζήει την οικογένεια του χωρίς δουλεία? :'( :'(
καταραμένη φτώχεια και ανεργεία....

Δεν λες καλά που έχει η γυναίκα του το κατιτί της... αλλιώς θα πεινάγαν τα παιδιά τους :2funny:

hunter1000

Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
16
κριμα το Παλικαρι , και αν δεν περασε τα 40 κυματα , αλλα αμα εχεις φιλο τον Καραμανλη πρεπει να προσεχεις.

Enforcer

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
9
Πόντοι
66
Βέβαια...ο Βουλγαράκης ήταν υπουργός στο σωστό υπουργείο την περίοδο των ολυμπιακων 2004. Την περίοδο των υποκλοπων...που παρακολουθούσαν τα τηλέφωνα του Σουφλιά και του πρωθυπουργού.

Δυσκολα θα ξεμπερδέψουν απο αυτόν

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306
ατιμη κοινωνια που αλλους τους ανεβαζεις και αλλους τους ριχνεις στα ταρταρα

URL]]

Επισκέπτης
Όσο μου απαντάς, εγώ φτιάχνομαι.
Εσένα θέλω να δουλεύω και κανέναν άλλο.
Είσαι κάτι σαν το Σινεάκ λέμε!

:dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing:
καλα το ποσο ηλιθιος εισαι δεν χρειαζεται να το λες φαινεται και απο μονο του!!!!!!!τωρα το ποιον δουλευεις αστο καλυτερα. ολοι γελανε μαζι σου. παπια μη σταματας να μας διασκεδαζεις!!!!!!!!!!!

toni2

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2008
Like
78
Πόντοι
1
Ο Βουλγαράκης αντί να κοιτάξει το κάλο του ελληνικού λαού κοίταζε πώς να κλέβει νομότυπα! Άρα το σωστό είναι να δημεύθει η περιουσία του και να μοιραστεί στους φτωχούς.  :rockon: :rockon: :rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom