Νέα

Βουλευτής της «Νίκης» κατέστρεψε έργα στην Εθνική Πινακοθήκη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα geoMan
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 225
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 27 άτομα (0 μέλη και 27 επισκέπτες)

Thanos03

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Like
706
Πόντοι
86
τύπε το θέμα μας είναι αυτό που έκανε ο παπάρας...
α. συμφωνείς με αυτό που έγινε?
β. πιστεύεις ότι αυτό που έκανε είναι κάποια υπεράσπιση δικαιωμάτων και που μάλιστα έχει σχέση με τους μουσουλμάνους που αναφέρεις?

έλα απάντα να το τελειώνουμε

Τύπε όταν έλεγε ο Άδωνις να απαντάνε με οργή έδινε ασυλία μόνο σε νεοδημοκράτες έτσι ;

John 100

Σπουδαίος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2020
Κριτικές
33
Like
7.734
Πόντοι
3.446
τύπε το θέμα μας είναι αυτό που έκανε ο παπάρας...
α. συμφωνείς με αυτό που έγινε?
β. πιστεύεις ότι αυτό που έκανε είναι κάποια υπεράσπιση δικαιωμάτων και που μάλιστα έχει σχέση με τους μουσουλμάνους που αναφέρεις?

έλα απάντα να το τελειώνουμε
έλα πάμε πάλι @Thanos03
απάντησε σε παρακαλώ, δυο ερωτησούλες ειναι

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
15.432
Πόντοι
3.656
τρομερη τεχνη τυπε, τυφλα να χει ο πικασο

xristoforou-katsadioti-full.jpg
τι σχέση έχει αν είναι όμορφο ή όχι; Οι πρώτοι χριστιανοί κατέστρεψαν οτιδήποτε βρήκαν, οπουδήποτε κι αν πήγαν. Αν δεν σου αρέσει, μην πας στην Έκθεση. Ούτε μένα μου αρέσει, αλλά δν θα το καταστρέψω

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
64
Like
50.107
Πόντοι
9.297
Πολύ καλά εκανε ο άνθρωπος, είτε σας αρέσει είτε όχι η Ελλάδα είναι ορθόδοξη χώρα και οι εικόνες θεωρούνται ιερές. Το ότι ο κουλης έχει βαλθεί να αλλάξει τα ιδανικά ενός ολόκληρου κράτους γιατί είναι το πιόνι των απ έξω και μερικοί τον υποστηρίζεται (ενώ την προηγούμενη μέρα θέλετε να τον κρεμασετε) δείχνει την έλλειψη χαρακτήρα και προσωπικότητας που σας χαρακτηρίζει.

Booty Hunter out.-
Όλα αυτά είναι οι καρποι από την ιδεολογική φθορα που υφίσταται το Γένος μας ήδη από τα Πασοκεμον της δεκαετιας του '80 που φυσικά έχουν ρίζες αριστερότερα.

Nubic

Μέγας
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
10
Like
16.421
Πόντοι
3.846
τύπε παίζεις με τα νεύρα μου και την υπομονή μου.
ελπίζω ότι κάνεις πως δεν καταλαβαίνεις κι όχι όντως δεν καταλαβαίνεις...

ποτε και που είπα ότι δεν υπερασπίζομαι τα δικαιώματά μου σε όποιον καιρό?
δλδ υπεράσπιση δικαιωμάτων ήταν η μαλακία που έκανε ο ηλίθιος στο μουσείο? θα μας τρελάνεις?
εδώ ρε φίλε τα έχουν βάλει με τους μουσουλμάνους, ενώ στην υπόθεση δεν εμπλέκεται μουσουλμάνος ούτε για αστείο, τι περιμένεις;

Όταν όμως ένας γκέι πει "να σταματήσουν οι παραστάσεις του Σεφερλή επειδή μας θίγουν" δεν το δέχεστε. Και καλά κάνετε στην τελική.
Δικαίωμα του καθένα να βρίσκει έναν πίνακα άσχημο ή δήθεν. Αλλά το να λες απαγορεύω να υπάρχει αυτός ο πίνακας επειδή δεν τον γουστάρω εγώ, αυτό είναι ο ορισμός του φασισμού.

forest

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Ιαν 2006
Κριτικές
73
Like
3.095
Πόντοι
13.025
Χα Χα χα απο το πρωι κλαιω μεγαλο μπαλετο ο τυπος

John 100

Σπουδαίος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2020
Κριτικές
33
Like
7.734
Πόντοι
3.446
τι σχέση έχει αν είναι όμορφο ή όχι; Οι πρώτοι χριστιανοί κατέστρεψαν οτιδήποτε βρήκαν, οπουδήποτε κι αν πήγαν. Αν δεν σου αρέσει, μην πας στην Έκθεση. Ούτε μένα μου αρέσει, αλλά δν θα το καταστρέψω
μπόκολε ανησυχώ.
έχουμε συμφωνήσει σε κάτι δυο φορές συνεχόμενα...

Thanos03

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Like
706
Πόντοι
86
έλα πάμε πάλι @Thanos03
απάντησε σε παρακαλώ, δυο ερωτησούλες ειναι

@John 100

Καλή η προσπάθεια, όμως αυτά που κάνεις σε άλλους για να τους τρομοκρατήσεις να σταματήσουν να γράφουν δεν πιάνουν σε όλους.

Εσύ νευριάζεις γιατί είσαι της ίδιας συνομοταξίας με αυτούς που υποστηρίζεις.

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
15.432
Πόντοι
3.656
μπόκολε ανησυχώ.
έχουμε συμφωνήσει σε κάτι δυο φορές συνεχόμενα...
Ο Χίτλερ είχε πει ότι οι φακές ήταν πολύ θρεπτικές (ήταν χορτοφάγος τρομάρα του). Αν συμφωνήσουμε μαζί του, γίναμε φασίστες;

forest

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Ιαν 2006
Κριτικές
73
Like
3.095
Πόντοι
13.025
εδώ ρε φίλε τα έχουν βάλει με τους μουσουλμάνους, ενώ στην υπόθεση δεν εμπλέκεται μουσουλμάνος ούτε για αστείο, τι περιμένεις;

Όταν όμως ένας γκέι πει "να σταματήσουν οι παραστάσεις του Σεφερλή επειδή μας θίγουν" δεν το δέχεστε. Και καλά κάνετε στην τελική.
Δικαίωμα του καθένα να βρίσκει έναν πίνακα άσχημο ή δήθεν. Αλλά το να λες απαγορεύω να υπάρχει αυτός ο πίνακας επειδή δεν τον γουστάρω εγώ, αυτό είναι ο ορισμός του φασισμού.
Δηλαδη το ελλαντα δεν εχει φασιστες?Καθε μερα στην καθημερινοτητα τα μου αλλα και στην δουλεια διαπιστωνω οτι ειμαστε τιγκα.

Booty Hunter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2025
Κριτικές
5
Like
1.321
Πόντοι
481
Άσε ρε φίλε, άμα γινόταν κάτι αντίστοιχο με μουσουλμανικα συμβολα θα είχατε βγει όλοι και θα λέγατε μα δεν είναι δυνατόν να κοροιδευουμε έτσι τα σύμβολα των αγαπημένων μας λαθρο που έχουν κατακλύσει την αθηνα

John 100

Σπουδαίος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2020
Κριτικές
33
Like
7.734
Πόντοι
3.446
@John 100

Καλή η προσπάθεια, όμως αυτά που κάνεις σε άλλους για να τους τρομοκρατήσεις να σταματήσουν να γράφουν δεν πιάνουν σε όλους.

Εσύ νευριάζεις γιατί είσαι της ίδιας συνομοταξίας με αυτούς που υποστηρίζεις.

ρε φίλε αλήθεια τώρα?
σου κάνω 2 απλές ερωτησεις που έχουν να κάνουν με αυτό που συζητάμε.
και κάνεις μόκο τόση ώρα. προφανώς δεν 'εχεις τι να πεις
άστο, δεν πειράζει

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
64
Like
50.107
Πόντοι
9.297

Είναι απάντηση στην μαζικη εκπουστευση και αποχριστιανοποιηση της σάπιας κοινωνίας μας.

Booty Hunter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2025
Κριτικές
5
Like
1.321
Πόντοι
481
Όλα αυτά είναι οι καρποι από την ιδεολογική φθορα που υφίσταται το Γένος μας ήδη από τα Πασοκεμον της δεκαετιας του '80 που φυσικά έχουν ρίζες αριστερότερα.
Ναι αλλά μάντεψε ποτε ξεκίνησε να δέχεται πόλεμο η θρησκεία και η ελληνική οικογένεια. Επί "δεξιας" κυβέρνησης ΝΔ και κουλή για να σε βγάλω από την σκεψη

riding

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Μαΐ 2023
Κριτικές
1
Like
9.026
Πόντοι
2.306
Τα φυτά που βγήκαν στις πορείες υπάκουσαν κοκκινοροζουλι εντολές ξεχνώντας ως χρυσόψαρα το Μάτι,την Μαρφιν και την Μάνδρα...οι ζωές αυτών των ανθρώπων ΜΕΤΡΑΝΕ...όχι μόνο οι ζωές των θυμάτων στα Τέμπη.
Εχθές στον Βόλο,ένας 82χρονος οδηγός αγροτικού (νομίζω) παρέσυρε και σκότωσε 31χρονο ζευγάρι ,κοπέλα αγόρι.

Σήμερα το πρωί ο πατέρας του αγοριού πέθανε διότι ο οργανισμός του έτσι "αμύνθηκε" της πληροφορίας αυτής.

Πάμε λοιπόν στα Τεμπη.

Εκει χρησιμοποίησαν το τρένο,που αναρωτήσου μια χώρα που δεν το χρησιμοποιεί;

Ευρωπαϊκή χώρα καμμία!

Μάλιστα είμαστε η μοναδική ευρωπαϊκή χώρα αποκομενη σιδηροδρομικά,ενώ κάποια χρόνια πριν (ίσως 20) και Τουρκία πήγαινε και Βαλκάνια πήγαινε,έκτοτε...μόνο Ελλάδα.

Και σκοτώθηκαν 57 ψυχές και αρκετές "χαροπαλεύουν"

Φαντάσου λοιπόν επίσημα χείλη της πολιτείας να λένε στους ανθρώπους αυτούς-γονείς,ανάψτε λαμπάδες και θρηνήσατε βουβα!

Το Μάτι που ήταν πυρκαγιά τι σχέση έχει με τα Τεμπη;

Πυρκαγιές υπάρχουν από Αμερική ως Αυστραλία,Τεμπη όμως πουθενά.

• Like
Αντιδράσεις: Nubic

1tetris

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιαν 2025
Like
140
Πόντοι
1

η πινακοθήκη είναι εθνική, αλλά δεν αντιπροσωπεύει την αισθητική αυτου του λαού, δεν είναι φασιστικό να επιβάλονται σε χώρο που αντιπροσωπαύει το σύγχρονο ελληνικό πολιτισμό τέτοια εκρώματα;
εσενα σε αρέσουν;
α, θρήσκος δεν είμαι, θα έλεγα οτι είμαι άθρησκος
πολλοί διαμαρτιρόμαστε για την γκέι κουλτούρα που επιβάλεται, αυτα τα έργα δηλαδή δεν επιβάλονται σε κάτι που λέγεται "εθνική πινακοθήκη";

OP
OP
geoMan

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
16.010
Πόντοι
6.515
για αυτές τις αηδίες πληρώσαμε η έγινε δωρεά;
το σιγουρο ειναι οτι τις εκθετουμε τζαμπα σε κρατικο μουσειο που πληρωνουμε ολοι εμεις και εχει προορισμο να αναδειξει τον πολιτισμο της ελλαδας

αν τα εβαζαν σε γιαφκες των εξαρχειων η της κουμουνδουρου δεν θα ενοχλειτο κανεις

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom