CLOSER822
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 23 Ιουν 2008
- Like
- 13.102
- Πόντοι
- 2.606
Τους έπιασε ο πόνος;
Όλα τα κόμματα είναι μορφώματα.

Τους έπιασε ο πόνος;
Όλα τα κόμματα είναι μορφώματα.
τύπε παίζεις με τα νεύρα μου και την υπομονή μου.Εσύ που δεν υπερασπίζεσαι τα δικαιώματα σου εν καιρώ ειρήνης και κατηγορείς όσους τα υπερασπίζονται, είσαι έτοιμος αν χρειαστεί(αυτό κολλάει στα σχόλια σου απέναντι σε οποιονδήποτε διαμαρτύρεται για την πολιτική ηγεσία και όχι στο συγκεκριμένο περιστατικό).
Πραγματικά δεν σε κατηγορώ πλέον διότι δεν έχεις καμία επίγνωση της κατάστασης.
Τα λενινομαρξιστικα απο-κόμματα κάποτε δεν υπήρχαν...είναι και αυτά μορφώματα που φύτρωσαν στον πολιτικό χάρτη .
Τα λενινομαρξιστικα απο-κόμματα κάποτε δεν υπήρχαν...είναι και αυτά μορφώματα που φύτρωσαν στον πολιτικό χάρτη .
Όλα τα κόμματα ειναι μορφωματα.
τύπε παίζεις με τα νεύρα μου και την υπομονή μου.
ελπίζω ότι κάνεις πως δεν καταλαβαίνεις κι όχι όντως δεν καταλαβαίνεις...
ποτε και που είπα ότι δεν υπερασπίζομαι τα δικαιώματά μου σε όποιον καιρό?
δλδ υπεράσπιση δικαιωμάτων ήταν η μαλακία που έκανε ο ηλίθιος στο μουσείο? θα μας τρελάνεις?
τύπε το θέμα μας είναι αυτό που έκανε ο παπάρας...Τύπε και γώ νόμιζα πως υποτιμάς την νοημοσύνη μας, όμως κατάλαβα πως δεν έχεις επίγνωση της κατάστασης και δεν σε παρεξηγώ πλέον.
Έχω ζήσει σε άλλη χώρα της Ευρώπης που είναι πολύ φιλική προς τους μετανάστες και έχω δει πράματα που δεν έχουν φτάσει ακόμη στην χώρα μας.
Όσοι εκφράζουν ανησυχίες έχουν δίκαιο.
Αν γίνονταν πόλεμος πριν 20 χρόνια, το μόνο εσωτερικό πρόβλημα που έπρεπε να λύσουμε ήταν πιθανών οι Μουσουλμάνοι της Θράκης.
Τώρα η κυβέρνηση που υποστηρίζεις τους έχει στείλει παντού.
Να δούμε που θα πρωτοχρειαστεί η "ετοιμότητα" σου. Στο εσωτερικό της χώρας ή στα σύνορα ;
Και που το ξερεις οτι δεν εβγαλε αχνα.Απλά ο καλός χριστιανός δεν έχει βγάλει άχνα για 60 νεκρά παιδάκια
Τον ένοιαξε μόνο το show για τις εικόνες για να το ανεβάσει στο tik tok
Το ηθικό δίδαγμα είναι ότι αν είσαι αριστερός και σπάς είσαι μπαχαλάκιας ενώ αν είσαι χριστιανός και σπας είσαι επαναστάτης και προστάτης της πίστης![]()
Τα φυτά που βγήκαν στις πορείες υπάκουσαν κοκκινοροζουλι εντολές ξεχνώντας ως χρυσόψαρα το Μάτι,την Μαρφιν και την Μάνδρα...οι ζωές αυτών των ανθρώπων ΜΕΤΡΑΝΕ...όχι μόνο οι ζωές των θυμάτων στα Τέμπη.Απλά ο καλός χριστιανός δεν έχει βγάλει άχνα για 60 νεκρά παιδάκια
όλα για τα ψηφαλάκιαΑπλά ο καλός χριστιανός δεν έχει βγάλει άχνα για 60 νεκρά παιδάκια