Νέα

Βουλευτής της «Νίκης» κατέστρεψε έργα στην Εθνική Πινακοθήκη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα geoMan
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 199
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 51 άτομα (9 μέλη και 42 επισκέπτες)

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
13.102
Πόντοι
2.606
Τους έπιασε ο πόνος;
Όλα τα κόμματα είναι μορφώματα.
sad war GIF by absurdnoise

John 100

Σπουδαίος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2020
Κριτικές
33
Like
7.717
Πόντοι
3.446
Εσύ που δεν υπερασπίζεσαι τα δικαιώματα σου εν καιρώ ειρήνης και κατηγορείς όσους τα υπερασπίζονται, είσαι έτοιμος αν χρειαστεί(αυτό κολλάει στα σχόλια σου απέναντι σε οποιονδήποτε διαμαρτύρεται για την πολιτική ηγεσία και όχι στο συγκεκριμένο περιστατικό). :coffee:

Πραγματικά δεν σε κατηγορώ πλέον διότι δεν έχεις καμία επίγνωση της κατάστασης.
τύπε παίζεις με τα νεύρα μου και την υπομονή μου.
ελπίζω ότι κάνεις πως δεν καταλαβαίνεις κι όχι όντως δεν καταλαβαίνεις...

ποτε και που είπα ότι δεν υπερασπίζομαι τα δικαιώματά μου σε όποιον καιρό?
δλδ υπεράσπιση δικαιωμάτων ήταν η μαλακία που έκανε ο ηλίθιος στο μουσείο? θα μας τρελάνεις?

Dstrict

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Ιουλ 2023
Κριτικές
16
Like
9.328
Πόντοι
2.046
Εάν τα έργα είναι αυτά των φωτό μιλάμε για εμετουργήματα προσβλητικά στον ΆΝΘΡΩΠΟ πρωτίστως...
κι είναι εντελώς παρανοϊκό να εκτίθενται στην Εθνική πινακοθήκη.

Προσωπικά διαφωνώ με την πράξη του να μπει να τα σπάσει, θεωρώ ότι θα μπορούσε να το χειριστεί καλύτερα και να κερδίσει τις εντυπώσεις ως πολιτικός, γιατί πολιτικός είναι κι όχι χούλιγκαν ή ακτιβιστής.

Πιθανόν βέβαια να θέλησε με αυτήν του την πράξη να θέσει το θέμα , να ακουστεί, να σοκάρει.

Αλλά από κεί μέχρι τα κροκοδείλια δάκρυα υποκρισίας των εκσυγχονιστώνε που γι αυτούς πάντα μα πάντα ο χριστιανισμός τους φταίει για όλα... υπάρχει τεράστια απόσταση.

Καμμία βλασφημία απέναντι στην Τέχνη δε στοιχειοθετείται όταν το ίδιο το έργο είχε ως σκοπό να βλασφημήσει και να προσβάλει την πίστη των συμπολιτών του όποιου καλλιτέχνη και μάλιστα με τη βούλα του κράτους!!!

Του ίδιου κράτους που διέπραξε ΎΒΡΙ επί των οστών των παιδιών στα Τέμπη.

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
64
Like
50.098
Πόντοι
9.297

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
13.102
Πόντοι
2.606
OP
OP
geoMan

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
16.009
Πόντοι
6.515
φημες πως τον εβαλε ο κουλης για να φυγουν τα Τεμπη απ την επικαιροτητα, ελεγχονται σαν ανυποστατες :coffee:

Εγγρ.
4 Μαρ 2020
Κριτικές
11
Like
8.442
Πόντοι
2.596
Ασχέτως πολιτικών/θρησκευτικών πιστεύω του καθενός, η εν λόγω συλλογή ανήκει στο επίπεδο της ντούντας :sunglasses:
Δεν πειράζει, ας αυξηθούν τα εγχώρια μουσλίμια και τότε θα στρώσουν τα πράγματα.

Thanos03

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Like
678
Πόντοι
86
τύπε παίζεις με τα νεύρα μου και την υπομονή μου.
ελπίζω ότι κάνεις πως δεν καταλαβαίνεις κι όχι όντως δεν καταλαβαίνεις...

ποτε και που είπα ότι δεν υπερασπίζομαι τα δικαιώματά μου σε όποιον καιρό?
δλδ υπεράσπιση δικαιωμάτων ήταν η μαλακία που έκανε ο ηλίθιος στο μουσείο? θα μας τρελάνεις?

Τύπε και γώ νόμιζα πως υποτιμάς την νοημοσύνη μας, όμως κατάλαβα πως δεν έχεις επίγνωση της κατάστασης και δεν σε παρεξηγώ πλέον.

Έχω ζήσει σε άλλη χώρα της Ευρώπης που είναι πολύ φιλική προς τους μετανάστες και έχω δει πράματα που δεν έχουν φτάσει ακόμη στην χώρα μας.
Όσοι εκφράζουν ανησυχίες έχουν δίκαιο.
Αν γίνονταν πόλεμος πριν 20 χρόνια, το μόνο εσωτερικό πρόβλημα που έπρεπε να λύσουμε ήταν πιθανών οι Μουσουλμάνοι της Θράκης.
Τώρα η κυβέρνηση που υποστηρίζεις τους έχει στείλει παντού.
Να δούμε που θα πρωτοχρειαστεί η "ετοιμότητα" σου. Στο εσωτερικό της χώρας ή στα σύνορα ;

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
17.764
Πόντοι
3.656
Απλά ο καλός χριστιανός δεν έχει βγάλει άχνα για 60 νεκρά παιδάκια

Τον ένοιαξε μόνο το show για τις εικόνες για να το ανεβάσει στο tik tok

Manimal

Ανώτατος
Εγγρ.
9 Φεβ 2020
Κριτικές
7
Like
41.608
Πόντοι
10.411
Δεν μπορεί να προσβάλλει κανείς την θρησκεία/θρησκευτικά σύμβολα κανενός.
Είτε αυτή η θρησκεία έχει να κάνει με τον Χριστιανισμό,Ισλάμ,Βουδισμό κλπ.
Όποιος είναι άθεος δεν χρειάζεται να προσπαθεί να το επιβάλλει μέσω της Τέχνης,ή με άλλο μέσο.
Το ίδιο ισχύει για τους θρησκόληπτους κάθε θρησκείας όπου άλλοι σκοτώνουν ή προσπαθούν να επιβληθούν κηρύττοντας τις όποιες Γραφές που έχουν με λάθος τρόπο.

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
64
Like
50.098
Πόντοι
9.297
Αν ένας πατριώτης καλλιτέχνης αναπαριστούσε με παρόμοιο τρόπο τον πατερουλη Στάλιν ,δεν θα σκουζανε τα συντροφια;ΟΕΟΟΟΟ;;;
Αν αναπαριστούσε τον Μωάμεθ δεν θα καιγανε το τετράγωνο όλο οι αλλαχουακμπαρηδες;ΟΕΟΟΟ;

John 100

Σπουδαίος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2020
Κριτικές
33
Like
7.717
Πόντοι
3.446
Τύπε και γώ νόμιζα πως υποτιμάς την νοημοσύνη μας, όμως κατάλαβα πως δεν έχεις επίγνωση της κατάστασης και δεν σε παρεξηγώ πλέον.

Έχω ζήσει σε άλλη χώρα της Ευρώπης που είναι πολύ φιλική προς τους μετανάστες και έχω δει πράματα που δεν έχουν φτάσει ακόμη στην χώρα μας.
Όσοι εκφράζουν ανησυχίες έχουν δίκαιο.
Αν γίνονταν πόλεμος πριν 20 χρόνια, το μόνο εσωτερικό πρόβλημα που έπρεπε να λύσουμε ήταν πιθανών οι Μουσουλμάνοι της Θράκης.
Τώρα η κυβέρνηση που υποστηρίζεις τους έχει στείλει παντού.
Να δούμε που θα πρωτοχρειαστεί η "ετοιμότητα" σου. Στο εσωτερικό της χώρας ή στα σύνορα ;
τύπε το θέμα μας είναι αυτό που έκανε ο παπάρας...
α. συμφωνείς με αυτό που έγινε?
β. πιστεύεις ότι αυτό που έκανε είναι κάποια υπεράσπιση δικαιωμάτων και που μάλιστα έχει σχέση με τους μουσουλμάνους που αναφέρεις?

έλα απάντα να το τελειώνουμε

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
168
Like
30.559
Πόντοι
34.538

Και που το ξερεις οτι δεν εβγαλε αχνα.
Και στη βουλη μιλησε και στη πορεια πηγε.
Εκτος αν ηθελες να παρει το καλασνικοφ και να παει στο Μαξιμου.

Thanos03

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Like
678
Πόντοι
86
Το ηθικό δίδαγμα είναι ότι αν είσαι αριστερός και σπάς είσαι μπαχαλάκιας ενώ αν είσαι χριστιανός και σπας είσαι επαναστάτης και προστάτης της πίστης :rockon:

Μα καλά με "οργή" δεν προτρέπει υπουργός της κυβέρνησης να αντιδράει ο κόσμος στις προσβολές ; Ααααααα μόνο για νεοδημοκράτες είπε. :coffee:

Bestman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2024
Like
1.041
Πόντοι
206
Φωνάζει ο δικηγόρος με την κόκκινη γραβάτα στον διευθυντή της πινακοθήκης, ποιος είσαι εσύ που θα συλλάβεις βουλευτή;

Για ξεκαβαλληστε λίγο γτ θα πέσουν φάπες..

Booty Hunter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2025
Κριτικές
5
Like
1.289
Πόντοι
481
Πολύ καλά εκανε ο άνθρωπος, είτε σας αρέσει είτε όχι η Ελλάδα είναι ορθόδοξη χώρα και οι εικόνες θεωρούνται ιερές. Το ότι ο κουλης έχει βαλθεί να αλλάξει τα ιδανικά ενός ολόκληρου κράτους γιατί είναι το πιόνι της nwo και μερικοί τον υποστηρίζετε (ενώ την προηγούμενη μέρα θέλετε να τον κρεμασετε) δείχνει την έλλειψη χαρακτήρα και προσωπικότητας που σας χαρακτηρίζει.

Booty Hunter out.-

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
64
Like
50.098
Πόντοι
9.297

Τα φυτά που βγήκαν στις πορείες υπάκουσαν κοκκινοροζουλι εντολές ξεχνώντας ως χρυσόψαρα το Μάτι,την Μαρφιν και την Μάνδρα...οι ζωές αυτών των ανθρώπων ΜΕΤΡΑΝΕ...όχι μόνο οι ζωές των θυμάτων στα Τέμπη.

John 100

Σπουδαίος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2020
Κριτικές
33
Like
7.717
Πόντοι
3.446