nimertis
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Μαΐ 2009
- Κριτικές
- 1
- Like
- 51
- Πόντοι
- 16
Τι ειχε στην σακουλα τυπε? Ψωμι? :S :S :S
Ναι...Ψωμί το ένα ψω...λή το άλλο
μαλλον λουκανικοπιτες τυπε.πρεπει να της αρεσουν πολυ
Από ότι μπόρεσα να διακρίνω πρέπει να είχε κριτσίνια.Τι ειχε στην σακουλα τυπε? Ψωμι? :S :S :S
Πρέπει να είναι όντως κακια, τρελή και καταθληπτική...
Η τύπισσα πρέπει να είναι η πιο χαζή Ελληνίδα! Πως είναι η συριζαία Καλογεροπούλου; Τρεις φορές πιο χαζή!
Αρκεί να δει κάποιος το βίντεο με την συνέντευξή της στο Μιναρετζή τη λούγκρα. Στην αρχή σκέφτεσαι ότι δεν μπορεί να είναι ΤΟΣΟ χαζή, θα το παίζει. Αλλά αν αντέξεις και δεις όλη τη συνέντευξη θα διαπιστώσεις ότι είναι τόσο όσο δεν μπορεί κανείς να φανταστεί.
Θεωρώ ότι στην τσόντα αδικείται, δεν είναι και τίποτα ωραία εξ άλλου. Με τη χαζόφατσα που έχει θα γινόταν κορυφαία κωμική ηθοποιός χωρίς καν να το καταλαβαίνει ότι παίζει σε κωμωδία, αρκεί να είναι ο εαυτός της.
Είχα μια δυσάρεστη εμπειρία από Βαβατση και την έχω δει και από κοντά.απο που το καταλαβες αυτο ρε τυπε απο τη διαμετρο της κωλοτρυπιδας της?
Η βουλα δεν εχει πολυ φωτογενεια....απο κοντα ειναι πολυ πιο ωραια...αν σε βρει μποσικο με την πουτανια που διαθετει μπορει να σου φαει πολλα λεφτα....τωρα για τον τροπο που σκεφτεται η λειτουργει με αφηνει παγερα αδιααφορο...να γαμησω θελω και οχι να την παντρευτω...
Καμία σχέση...απλά είναι καμμένος ο εγκέφαλος της και πιθανόν να παίρνει και ναρκωτικά.Και το ότι έκανε σκηνή με τρεις άντρες λέει πολλά.την είδες από κοντά μετά την εμπειρία που είχες μαζί της?
να φανταστώ κατά την διάρκεια της εμπειρίας κράταγες τα μάτια κλειστά...
και όταν μετά τα άνοιξες... και την είδες από κοντά
είπες... Μπλιάχ μια Βαβάτση !!!
Ναι; Τι λέει; Ότι είναι πουτάνα και το κάνει για τα λεφτά;
αν είναι έτσι δεν της ξαναμιλάω...
Είχα μια δυσάρεστη εμπειρία από Βαβατση και την έχω δει και από κοντά.
Ήταν εντελώς το κορίτσι της διπλανής πόρτας, τίποτα πάνω της δεν πρόδιδε ότι είναι πορνοστάρ. Μόνο ίσως το στρινγκάκι που φαινόταν πάνω από το τζιν...
εγώ πάντως ψήνομαι να την πηδήξω....
οπότε αν κάποιος συνάδελφος, μπορέι να βοηθήσει, η βοήθειά του είναι δεχτή
αχαχαχαχ γαμιολεςκ γω μαζι σου φιλε
αλλα εχω ακουσει για πολυ φουσκωμενα πορτοφολια >