Παπούς Παράξενος
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Νοε 2016
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
Ζει ανάμεσά μας... ο μπλοκαρισμένος με ασφαλιστικά μέτρα πυρφόρος.
ποιος ειναι αυτος;
Ζει ανάμεσά μας... ο μπλοκαρισμένος με ασφαλιστικά μέτρα πυρφόρος.
Ήταν τόσο καλή στο γαμήσι όσο βλέπαμε και στις τσόντες?
σουπερ η τυπισα
σουπερ η τυπισα
Πανε μια βολτα σερρες μαγκιτη κ θα την δεις απο κοντα!!αλλα σε βλεπω να τρομαζεις οπως επαθα κ εγω αν και την ξερω χρονια την βαβατση!!!καμοια 10 κιλα πανω αβαφτη ως συνηθως δουλευει στο κουιν του προμοτωρα που την χωνει κ εχει το μαγαζι!!!οδο για της ταινιες δεν θελει να ακουσει πλεον κουβεντα!!οτι εκανα εκανα μου ειπε τωρα αραζω και τρωο τα λεφτα του μαλακα μου ειπε κ τελος.παντως για ν μην τρωτε τον παπα οτι και καλα γαμιετε φοβερα επειδη ειναι η βουλα κ ξερω γω επαιξε σε τσοντες του δημητρακη(σειρινα) κ πολλα αλλα ενα λεω.κλαιν μαιν γαμηση.ποιο βαρετη γκομενα πεθαινεις!!!Νικος ευοσμος!!!Πως τη βρισκουμε παιδες;
ωραιος!Πανε μια βολτα σερρες μαγκιτη κ θα την δεις απο κοντα!!αλλα σε βλεπω να τρομαζεις οπως επαθα κ εγω αν και την ξερω χρονια την βαβατση!!!καμοια 10 κιλα πανω αβαφτη ως συνηθως δουλευει στο κουιν του προμοτωρα που την χωνει κ εχει το μαγαζι!!!οδο για της ταινιες δεν θελει να ακουσει πλεον κουβεντα!!οτι εκανα εκανα μου ειπε τωρα αραζω και τρωο τα λεφτα του μαλακα μου ειπε κ τελος.παντως για ν μην τρωτε τον παπα οτι και καλα γαμιετε φοβερα επειδη ειναι η βουλα κ ξερω γω επαιξε σε τσοντες του δημητρακη(σειρινα) κ πολλα αλλα ενα λεω.κλαιν μαιν γαμηση.ποιο βαρετη γκομενα πεθαινεις!!!Νικος ευοσμος!!!
Respeact κι απο εμενα σε Νικο Καβαλαρη ....Πανε μια βολτα σερρες μαγκιτη κ θα την δεις απο κοντα!!αλλα σε βλεπω να τρομαζεις οπως επαθα κ εγω αν και την ξερω χρονια την βαβατση!!!καμοια 10 κιλα πανω αβαφτη ως συνηθως δουλευει στο κουιν του προμοτωρα που την χωνει κ εχει το μαγαζι!!!οδο για της ταινιες δεν θελει να ακουσει πλεον κουβεντα!!οτι εκανα εκανα μου ειπε τωρα αραζω και τρωο τα λεφτα του μαλακα μου ειπε κ τελος.παντως για ν μην τρωτε τον παπα οτι και καλα γαμιετε φοβερα επειδη ειναι η βουλα κ ξερω γω επαιξε σε τσοντες του δημητρακη(σειρινα) κ πολλα αλλα ενα λεω.κλαιν μαιν γαμηση.ποιο βαρετη γκομενα πεθαινεις!!!Νικος ευοσμος!!!
Εκεί στη Θεσσαλονίκη έχετε τις κορυφαίες γυναίκες τυχεροί ! Προσιτές, κοκεταρίες και απελευθερωμένες !Πριν απο λίγο είδα τη Βούλα Βαβάτση στο δρόμο στο κέντρο της Θεσ/νίκης και έπαθα τετραπλό σοκ!
1ο σοκ: Είδα τη Βούλα μπροστά μου!
2ο σοκ: Αγόραζε από το περίπτερο ένα μπουκαλάκι νερό, σαν απλός άμθρωπος!
3ο σοκ: Αμέσως μετά πήγε στη στάση και περίμενε το λεωφορείο (Στάση Κολόμβου)!
4ο σοκ: Πήρε το 2, που πηγαίνει στο ΙΚΕΑ!!
Δηλαδή έχουμε μια πορνοστάρ που ψωνίζει από το περίπτερο, κινείται με το λεωφορείο και πάει στο ΙΚΕΑ! Χίλια μπράβο στην κοπέλα που είναι τόσο απλή, αν και διάσημη πορνοστάρ. Δυστυχώς, μπόρεσα και έβγαλα μόνο τρεις φωτογραφίες...
Ευγε σε Anvil που ειναι στην γυρα και ειναι και μαχιμος με τις φωτος του Ευγε και σε Βουλαρα που μπηκε σαν μια απλη γυναικα στο 2 να παει Πυλαια , μπραβο της και ευγε , εγω θα ειχα μπει κι εγω στο 2 και θα της εκανα ενα ωραιο διακρητικο πεσιμο για τηλεφωνακι σαν καθαροαιμο φορ που ειμαι θα εριχνα ολα τα μαγικα μου χαρτια , τα υπολοιπα θα ηταν τι ωρα να την παρω , φαγητο σε καλο μαγαζι Πανοραμα και το βραδι σπιτι μου η σε χοτελι Mακεδονια Παλλας να εχουμε θεα θαλασσα και να της κανω και το δωρακι της , δεν νομιζω να ειχε πολλα περιθωρια να μην πει τα οχι σε να καλο γευμα , μια καλη παρεα και συντροφια και 2 με 3 κιτρινα χαρτονομισματα , πραγματικα θα ηταν καυλα αν ελεγε ενα γλυκο ζεστο " Ναι οκευ γιατι οχι .... "Πριν απο λίγο είδα τη Βούλα Βαβάτση στο δρόμο στο κέντρο της Θεσ/νίκης και έπαθα τετραπλό σοκ!
Δηλαδή έχουμε μια πορνοστάρ που ψωνίζει από το περίπτερο, κινείται με το λεωφορείο και πάει στο ΙΚΕΑ! Χίλια μπράβο στην κοπέλα που είναι τόσο απλή, αν και διάσημη πορνοστάρ. Δυστυχώς, μπόρεσα και έβγαλα μόνο τρεις φωτογραφίες...
Πριν απο λίγο είδα τη Βούλα Βαβάτση στο δρόμο στο κέντρο της Θεσ/νίκης και έπαθα τετραπλό σοκ!
Το σκέφτηκα να πάρω και γω το 2, όχι για να της την πέσω (με 20 ευρώ στην τσέπη πως να της την πέσω...), αλλά για να τραβήξω καμιά φωτογραφία ακόμη, όμως πήγαινα σε εντλώς αντίθετη κατεύθυνση και θα αργούσα πολύ...Ευγε σε Anvil που ειναι στην γυρα και ειναι και μαχιμος με τις φωτος του Ευγε και σε Βουλαρα που μπηκε σαν μια απλη γυναικα στο 2 να παει Πυλαια , μπραβο της και ευγε , εγω θα ειχα μπει κι εγω στο 2 και θα της εκανα ενα ωραιο διακρητικο πεσιμο για τηλεφωνακι σαν καθαροαιμο φορ που ειμαι θα εριχνα ολα τα μαγικα μου χαρτια , τα υπολοιπα θα ηταν τι ωρα να την παρω , φαγητο σε καλο μαγαζι Πανοραμα και το βραδι σπιτι μου η σε χοτελι Mακεδονια Παλλας να εχουμε θεα θαλασσα και να της κανω και το δωρακι της , δεν νομιζω να ειχε πολλα περιθωρια να μην πει τα οχι σε να καλο γευμα , μια καλη παρεα και συντροφια και 2 με 3 κιτρινα χαρτονομισματα , πραγματικα θα ηταν καυλα αν ελεγε ενα γλυκο ζεστο " Ναι οκευ γιατι οχι .... "
Καυλα ειναι το Βουλακι το πιο γλυκο καυλερο μουτρακι και κωλαρακι του Βορρα
Εισαι απιστευτος κυριε Anvil , επρεπε να το πλησιασεις το νεραιδακι κατ εμε ... διοτι τωρα που τρωνε πεινες πιανοντε αυτες οι πεταλουδες τωρα οχι πιο οχι μετα , ευγε και παλι ηταν τρελη συναντηση