Νέα

Βούλα Βαβάτση

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
20 παπάρια θα της έδωσαν.
Κόψτε ρε τις μαλακίες, ΚΑΜΙΑ ξεκωλιάρα δεν παίρνει ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΕΥΡΩ για καμία φωτογράφιση.
ΟΥΤΕ ΣΕΝΤΣ. Τζάμπα διαφήμιση ( win - win ) για τη βίζιτα ειναι ολα.
Μου φέρνεις τις κοπέλες λέει το περιοδικό στον νταβατζή με ετοιμη τη φωτογράφιση και πληρωμένη κιόλας από σένα, κι εγώ απλά βάζω το σαχλοκειμενάκι της τάχα μου συνεντευξησ, να χαμε να λέγαμε, και το δημοσιεύουμε.Εγώ γεμίζω σελίδες με μοντέλα Ελληνίδες(Γυφτισες,Ρουμάνες,Αλβανίδες κλπ βίζιτες δλδ)κι εσύ ανεβάζεις την τιμή στον πελάτη και αυξάνεις το πιρφορο πελατολόγιό σου.
ΤΕΛΟΣ.

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
Σκέφτομαι να πάω στο athens erotica και να της πω "εγώ εσένα κάποτε θα σε παντρευτώ".. ή κάτι παρόμοιο !!!  Τι λέτε,να το πω ή θα ξενερώσει και θα φάω X.. ?

Πιο ευκολα θα καταλαβει το ...."θελω να σε πηδηξω""
Θα την ....μπερδεψειs ετσι :grin:

Gunnar

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2013
Κριτικές
26
Like
76
Πόντοι
76
Πιο ευκολα θα καταλαβει το ...."θελω να σε πηδηξω""
Θα την ....μπερδεψειs ετσι :grin:

Αυτά θα έχει βαρεθεί να τα ακούει,σύντροφε !  Νομίζω πως εγώ πρέπει να την προσεγγίσω πιο συναισθηματικά για να της τραβήξω την προσοχή !

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
Αυτά θα έχει βαρεθεί να τα ακούει,σύντροφε !  Νομίζω πως εγώ πρέπει να την προσεγγίσω πιο συναισθηματικά για να της τραβήξω την προσοχή !
βαλε και δοση ρομαντισμου μεσα........Πηγαινε την στου Φιλοπαπου ενα σουρουπο καθωs χανεται η  μερα...."Κοιτα"   πεs τηs......"Κοιτα ποσο ομορφη ειναι η Αθηνα την νυχτα με τα φωτα"""     Μα δεν ειναι μαγεια??"".........""Αραγε ποσα γαμησια να πεφτουν αυτην την ωρα??"" :grin:

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
ποιο περιοδικο της πτωχευμενης ελλαδας θα δωσει 20000?τοσα δεν δινανε ουτε σε ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ τοπ μοντελ ελλαδας τις καλες εποχες.τετοια ειδηση δεν ειναι πιστευτη ουτε υπο την επηρρεια lsd.

Gunnar

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2013
Κριτικές
26
Like
76
Πόντοι
76
βαλε και δοση ρομαντισμου μεσα........Πηγαινε την στου Φιλοπαπου ενα σουρουπο καθωs χανεται η  μερα...."Κοιτα"   πεs τηs......"Κοιτα ποσο ομορφη ειναι η Αθηνα την νυχτα με τα φωτα"""     Μα δεν ειναι μαγεια??"".........""Αραγε ποσα γαμησια να πεφτουν αυτην την ωρα??"" :grin:

Αυτά στο πρώτο ραντεβού σύντροφε... :rockon:

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
Αυτά στο πρώτο ραντεβού σύντροφε... :rockon:
Στο δευτερο τοτε ραντεβου......ρωτα την,  ""αληθεια οταν αγκαλιαζειs καποιον γυμνο νοιωθειs τιποτα???....Μπορειs να μου δειξειs??""

Gunnar

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2013
Κριτικές
26
Like
76
Πόντοι
76
Στο δευτερο τοτε ραντεβου......ρωτα την,  ""αληθεια οταν αγκαλιαζειs καποιον γυμνο νοιωθειs τιποτα???....Μπορειs να μου δειξειs??""

Πιστεύεις ότι το κάνει απ'το δεύτερο ραντεβού ? :grin: :grin:

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
Πιστεύεις ότι το κάνει απ'το δεύτερο ραντεβού ? :grin: :grin:
Σιγουρα ειναι φοβερα δυσκολη, καθωs λενε........Καποιοι λενε πωs οχι, βασιζομενοι ισωs στην περιστασιακη αμνησια τηs που δεν φοραει βρακι
Ε αυτο δεν ειναι αποδειξη  :grin: :grin:

LEON13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
44
Πόντοι
166
Σιγουρα ειναι φοβερα δυσκολη, καθωs λενε........Καποιοι λενε πωs οχι, βασιζομενοι ισωs στην περιστασιακη αμνησια τηs που δεν φοραει βρακι
Ε αυτο δεν ειναι αποδειξη  :grin: :grin:

:2funny: :2funny: :2funny: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

Cliterus

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2013
Like
2
Πόντοι
1
Μέτρια γκόμενα, με το πακέτο (ανεκτή φάτσα -περιποιημένο σώμα- καμμένο μυαλό) που απαιτεί το παρόν μοντελοβιζιτάδικο σύστημα στην ελλάδα.
Από 'κει και μετά, περί ορέξεως Βούλα Βαβάτση. Γιατί όχι; Ο άλλος σου λέει, είμαι gay, κύριε. Όλα παίζουν.

ΥΓ- Παίζουν πολλές, μα πάρα πολλές κοπέλες, που για Χ λόγους έμπλεξαν
-μην πάει ο νους σας σε τίποτα τιμισοάρες χωρίς στον ήλιο μοίρα. Αυτές δεν είχαν καμιά ευκαιρία-
και αφού έκαναν το δρομολόγιο ξεσάλωμα-rave party-drugs-παρτούζες-λεσβιακά-βίζιτες,
τώρα προσπαθούν να ξεκόψουν από την νύχτα (όπου συνήθως κάνουν διάφορες περιφερειακές της βίζιτας δουλειές: μπαρ, σερβιτόρες, υπεύθυνες μαγαζιών σε μπουζούκια τρίτης εθνικής κλπ), παριστάνοντας τις μετανοούσες Μαγδαληνές (εννοείται ότι, στα μουλωχτά, η βίζιτα συνεχίζει απτόητη).
Στο τέλος, όλο και κάποιος ακόμα πιο καμμένος, άνευ προσωπικότητας, ισοπεδωμένος από επιλογές ζωής που δεν τον εκφράζουν ελληναράς, (στραβο)καταπίνει όλο το πάρελθόν τους και τις στεφανώνει. Μπράβο, μαλάκα. Θερμά συγχαρητήρια.
Το Βουλάκι θα δυσκολευτεί λιγάκι παραπάνω, γιατί εκτέθηκε φόρα παρτίδα -δε δικαιολογούνται έτσι εύκολα on camera παρτούζες-,
αλλά, επειδή έχω απεριόριστη εμπιστοσύνη στη μαλακία του έλληνα,
είμαι 100% βέβειος ότι κάποιος θα βρεθεί να μασήσει και να την αποκαταστήσει εν τέλει κι αυτή.
Και δε θα είναι καθόλου ο Runar, που καυλαντίζει. Θα το εννοεί.

Gunnar

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2013
Κριτικές
26
Like
76
Πόντοι
76
Μέτρια γκόμενα, με το πακέτο (ανεκτή φάτσα -περιποιημένο σώμα- καμμένο μυαλό) που απαιτεί το παρόν μοντελοβιζιτάδικο σύστημα στην ελλάδα.
Από 'κει και μετά, περί ορέξεως Βούλα Βαβάτση. Γιατί όχι; Ο άλλος σου λέει, είμαι gay, κύριε. Όλα παίζουν.

ΥΓ- Παίζουν πολλές, μα πάρα πολλές κοπέλες, που για Χ λόγους έμπλεξαν
-μην πάει ο νους σας σε τίποτα τιμισοάρες χωρίς στον ήλιο μοίρα. Αυτές δεν είχαν καμιά ευκαιρία-
και αφού έκαναν το δρομολόγιο ξεσάλωμα-rave party-drugs-παρτούζες-λεσβιακά-βίζιτες,
τώρα προσπαθούν να ξεκόψουν από την νύχτα (όπου συνήθως κάνουν διάφορες περιφερειακές της βίζιτας δουλειές: μπαρ, σερβιτόρες, υπεύθυνες μαγαζιών σε μπουζούκια τρίτης εθνικής κλπ), παριστάνοντας τις μετανοούσες Μαγδαληνές (εννοείται ότι, στα μουλωχτά, η βίζιτα συνεχίζει απτόητη).
Στο τέλος, όλο και κάποιος ακόμα πιο καμμένος, άνευ προσωπικότητας, ισοπεδωμένος από επιλογές ζωής που δεν τον εκφράζουν ελληναράς, (στραβο)καταπίνει όλο το πάρελθόν τους και τις στεφανώνει. Μπράβο, μαλάκα. Θερμά συγχαρητήρια.
Το Βουλάκι θα δυσκολευτεί λιγάκι παραπάνω, γιατί εκτέθηκε φόρα παρτίδα -δε δικαιολογούνται έτσι εύκολα on camera παρτούζες-,
αλλά, επειδή έχω απεριόριστη εμπιστοσύνη στη μαλακία του έλληνα,
είμαι 100% βέβειος ότι κάποιος θα βρεθεί να μασήσει και να την αποκαταστήσει εν τέλει κι αυτή.
Και δε θα είναι καθόλου ο Runar, που καυλαντίζει. Θα το εννοεί.

Ποιός Ελληναράς ρε σύντροφε ? Ίσα,ίσα οι περισσότεροι Έλληνες είναι ανατολίτες χαζοπουριτανοί και δεν τις παντρεύονται εύκολα αυτές !  :think:  Εγώ πάντως θα την πέσω κι'ότι κάτσει ! Έτσι κι'αλλιώς το τι θα λέει ο κόσμος το γράφω στ'αρχίδια μου !  :grin:

Cliterus

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2013
Like
2
Πόντοι
1
Ποιός Ελληναράς ρε σύντροφε ? Ίσα,ίσα οι περισσότεροι Έλληνες είναι ανατολίτες χαζοπουριτανοί και δεν τις παντρεύονται εύκολα αυτές !  :think:  Εγώ πάντως θα την πέσω κι'ότι κάτσει ! Έτσι κι'αλλιώς το τι θα λέει ο κόσμος το γράφω στ'αρχίδια μου !  :grin:
Παλλικάρι μου, ο ελληναράς εκτός από πουριτανός είναι και καμμένος.
Λίγο τα χρόνια αιτήματα της ψωλής του (που συνήθως είναι μοναχούλα της, χωρίς παρέα), λίγο το γεγονός ότι δεν έχει προσωπικότητα,
να βάλει όρια, να καταλάβει πότε πέφτει θύμα εκμετάλλευσης (ή να αποδεχτεί αυτό που πολλές φορές καταλαβαίνει)
και το γλυκό έδεσε.
Συν ότι για τους περισσότερους άβουλους, στερημένους από ζωή ελληναράδες, οι κοπέλες αυτές είναι πρεσβεύουν αυτό που οι ίδιοι πάντα ήθελαν για τον εαυτό τους: ανθρώπους, που έπαιξαν έξω απ' το πεντάγραμμο της συμβατικής ζωής και είχαν το σθένος να κάνουν του κεφαλιού τους (έστω κι αν στο τέλος κάηκαν).
Κατά βάθος, κάπου τις ζηλεύει ο ελληναράς, που ξέρει ότι ο ίδιος δεν είχε ποτέ στοιχειώδη αρχίδια.
Κι εκεί την πατάει.

ΥΓ- Καλή επιτυχία :fuck2:

Gunnar

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2013
Κριτικές
26
Like
76
Πόντοι
76
Παλλικάρι μου, ο ελληναράς εκτός από πουριτανός είναι και καμμένος.
Λίγο τα χρόνια αιτήματα της ψωλής του (που συνήθως είναι μοναχούλα της, χωρίς παρέα), λίγο το γεγονός ότι δεν έχει προσωπικότητα,
να βάλει όρια, να καταλάβει πότε πέφτει θύμα εκμετάλλευσης (ή να αποδεχτεί αυτό που πολλές φορές καταλαβαίνει)
και το γλυκό έδεσε.
Συν ότι για τους περισσότερους άβουλους, στερημένους από ζωή ελληναράδες, οι κοπέλες αυτές είναι πρεσβεύουν αυτό που οι ίδιοι πάντα ήθελαν για τον εαυτό τους: ανθρώπους, που έπαιξαν έξω απ' το πεντάγραμμο της συμβατικής ζωής και είχαν το σθένος να κάνουν του κεφαλιού τους (έστω κι αν στο τέλος κάηκαν).
Κατά βάθος, κάπου τις ζηλεύει ο ελληναράς, που ξέρει ότι ο ίδιος δεν είχε ποτέ στοιχειώδη αρχίδια.
Κι εκεί την πατάει.

ΥΓ- Καλή επιτυχία :fuck2:

Στο ότι είμαι κι'εγώ αντισυμβατικός σαν αυτή και κάνω πάντα του κεφαλιού μου δεν πέφτεις έξω πάντως !   :rockon: αν και δεν είμαι καθόλου τυπικός Έλληνας σαν νοοτροπία...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom