Νέα

Βούλα Παπαχρήστου: Αθλήτρια και ....... βουλάρα!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα prokopis_proikismenos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 95K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ποιά η γνώμη σας για το σχόλιο της στο twitter της?

• Το σχόλιο ήταν ρατσιστικό και ορθώς αποκλείστηκε απο τους Ολυμπιακούς.

Ψήφοι: 70 18,3%
  • Δεν ήταν ρατσιστικό σχόλιο αλλά ενα παιδαριώδες αστείο (λάθος) και κακώς αποκλείστηκε.

Ψήφοι: 131 34,2%
  • Ηταν ρατσιστικό αλλά η Ε.Ο.Ε. εξάντλησε όλη την αυστηρότητα της.

Ψήφοι: 59 15,4%
  • Εχουμε σοβαρότερα προβλήματα απο το συγκεκριμένο.

Ψήφοι: 73 19,1%
  • Δεν ξέρω/δεν απαντώ.

Ψήφοι: 1 0,3%
  • Οχι στην λογοκρισία.

Ψήφοι: 49 12,8%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    383

Επισκέπτης
Έχοντες όμως και ανωτέρα τεχνολογία οι λευκοί
μπορούμε να αντιστρέψουμε την αριθμητική υπεροχή των υπανθρώπων
ανά πάσα στιγμή ......

Δὲν στερούμεθα τεχνικῶν δυνατοτήτων ἤ καὶ εὐφυΐας, ἀλλὰ ἠθικῶν δυνάμεων, δυστυχῶς.

streetwalker

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
201
Πόντοι
66
Πολύ λογικό μου ακούγεται, αφού το μορφωτικό επίπεδο στην Αφρική είναι πολύ κατώτερο εν συγκρίση με τις άλλες ηπείρους...

Το μορφωτικό επίπεδο δεν σχετίζεται με την ευφυΐα. Υπάρχουν πολλοί έξυπνοι αμόρφωτοι και πολλοί μορφωμένοι βλάκες.
(οι παρόντες εξαιρούνται της συζήτησης)

Επισκέπτης
Δὲν στερούμεθα τεχνικῶν δυνατοτήτων ἤ καὶ εὐφυΐας, ἀλλὰ ἠθικῶν δυνάμεων, δυστυχῶς.

To μόνο εμπόδιο για την ώρα είναι οι πάσης φύσεως αναρχοκομμουνισταί
και μη συνειδητοποιημένοι συνοδοιποροι αυτών.

Πραγματικό πρόβλημα όμως δεν είναι.

Όταν έλθουν οι κατάλληλοι ηγέτες
και ξεκινήσει η αναγέννησις της Λευκής Φυλής
με όλους αυτούς θα έχουμε ξεμπερδέψει πριν τις 04.30
της 1ης μέρας ....

το μεσημέρι δεν θα τους θυμάται κανείς ......

asia_fun

Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2009
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
16
Έχοντες όμως και ανωτέρα τεχνολογία οι λευκοί
μπορούμε να αντιστρέψουμε την αριθμητική υπεροχή των υπανθρώπων
ανά πάσα στιγμή ......
α ρε λακη κοιμασε υπνο βαθυ :uglystupid:  οι ΗΠΑ εχουν 40% λατινους,μαυρους, ασιατες!  εχεις δει το στρατο τους? στους αμερικανους πεζοναυτες (που υπηρετουν την αστεροεσσα ανα την υφηλιο :jerking:)  πλεον το 70-80% ειναι λατινοι και μαυροι (που δε σπουδαζουν και τοσο και γινονται καραβαναδες απο αναγκη :uglystupid:)  για ποιους "λευκους" μιλας? :2funny:  στην ευρωπη αραβες μαυροι ασιατες αυξανονται συνεχως :uglystupid: σε 20 χρονια υπολογιζουν λονδινο,παρισι, βερολινο  οι "λευκοι" θα ειναι μειοψηφια :uglystupid:   και χρυσαυγουλο να ημουν θα το ειχα καταλαβει, εσυ ακομα να το παρεις χαμπαρι :jerking:

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.469
Πόντοι
2.606
ΠΕΙΤΕ μου ρε οτι εχω μυωπια και κατι διαβαζω ,κατι λαθος σε αυτο το ποσταρισμα,μια περισπωμενη,μια υποδιαστολη,μια μαλακια, κατι.....ΠΑΙΖΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΚΡΑΝ ΤΟ ΠΙΟ ΣΙΧΑΜΕΝΟ ΠΟΣΤ ΠΟΥ ΕΧΩ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΔΩ ΜΕΣΑ.....4χρονια τωρα....ΕΥΓΕ μπακαλη και εις ανωτερα! :jerking: :jerking: :jerking:

tsiboukios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2008
Κριτικές
28
Like
25
Πόντοι
616
ΜΕΛΛΟΝ ΛΑΜΠΡΟΝ

Σε κανά δυό δεκαετίες
θα είμαστε μειοψηφίες
Οι τότε Ελληνες λοιπόν
θα χουνε χρώμα καστανόν
για να μην πω μαυριδερόν!

Οι Απόγονοι του Περικλή
του Αισχύλου και του Σοφοκλή
θα είναι ΑφροΠακιστανοί
και θα μιλάν Ελληνιστί !

Θα μάθουνε λίγα Αρχαία
θα τα μιλάν πολύ ωραία
ύφος και στυλ, Ανατολής
και αξάν, ολίγον Αφρικής!
θα είναι όλη μέρα ντίρλα
με φερετζέ, μαύρη μαντίλα!

Θα χουμε αβέρτα μιναρέδες,
ιμάμηδες και εμιγκρέδες!
θα μαστε πιο πολιτισμένοι
ξυπόλυτοι και πεινασμένοι!

Ισα μαζί ολοι θα πεινάμε,
ένα Θεό θα προσκυνάμε
και κελεμπίες θα φοράμε
και τους προγόνους θα τιμάμε !

Το μέλλον μας είναι λαμπρόν
ολίγον τι μελαχρινόν
Μια νέα δόξα ανατέλει
στη χώρα του Αριστοτέλη !

:helpplea:

Επισκέπτης
ΠΕΙΤΕ μου ρε οτι εχω μυωπια και κατι διαβαζω ,κατι λαθος σε αυτο το ποσταρισμα,μια περισπωμενη,μια υποδιαστολη,μια μαλακια, κατι.....ΠΑΙΖΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΚΡΑΝ ΤΟ ΠΙΟ ΣΙΧΑΜΕΝΟ ΠΟΣΤ ΠΟΥ ΕΧΩ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΔΩ ΜΕΣΑ.....4χρονια τωρα....ΕΥΓΕ μπακαλη και εις ανωτερα!

Το μέλλον σας συντρόφια
δεν χρειάζεται μαυριδερά τσιγγάνα για να το μαντέψει ......

Να το ξέρεις ποιό είναι.
mass-execution.jpg

sadragino

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουν 2010
Κριτικές
20
Like
207
Πόντοι
511
Το μορφωτικό επίπεδο δεν σχετίζεται με την ευφυΐα. Υπάρχουν πολλοί έξυπνοι αμόρφωτοι και πολλοί μορφωμένοι βλάκες.
(οι παρόντες εξαιρούνται της συζήτησης)

"Υπάρχουν πολλοί έξυπνοι αμόρφωτοι και πολλοί μορφωμένοι βλάκες." Συμφωνώ απόλυτα

"Το μορφωτικό επίπεδο δεν σχετίζεται με την ευφυΐα"  Θεωρώ ότι όσο πιο πολύ μορφώνεσαι και όσο πιο πολλές γνώσεις αποκτά κάποιος αυξάνει και τον δείκτη ευφυίας του...

Επισκέπτης
Ο πρωτος πληθυντικος περιλαμβανει στους τεχνικως ικανους μεν ηθικως ανεπαρκεις δε και τους χρεωκοπημενους κατοικους του γκριχενλαντ?

Επισκέπτης
ΠΕΙΤΕ μου ρε οτι εχω μυωπια και κατι διαβαζω ,κατι λαθος σε αυτο το ποσταρισμα,μια περισπωμενη,μια υποδιαστολη,μια μαλακια, κατι.....ΠΑΙΖΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΚΡΑΝ ΤΟ ΠΙΟ ΣΙΧΑΜΕΝΟ ΠΟΣΤ ΠΟΥ ΕΧΩ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΔΩ ΜΕΣΑ.....4χρονια τωρα....ΕΥΓΕ μπακαλη και εις ανωτερα! :jerking: :jerking: :jerking:

:think: Τέλος πάντων... ὅ,τι πῆτε.

streetwalker

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
201
Πόντοι
66
"Το μορφωτικό επίπεδο δεν σχετίζεται με την ευφυΐα"  Θεωρώ ότι όσο πιο πολύ μορφώνεσαι και όσο πιο πολλές γνώσεις αποκτά κάποιος αυξάνει και τον δείκτη ευφυίας του...

H ευφυΐα σχετίζεται με αντίληψη, ανάλυση, κριτική. Όχι με την γνώση.

asia_fun

Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2009
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
16
Το μέλλον σας συντρόφια
δεν χρειάζεται μαυριδερά τσιγγάνα για να το μαντέψει ......

Να το ξέρεις ποιό είναι.
mass-execution.jpg
χα χα χα :2funny: :2funny: :2funny:  φωτογραφια απο αουσβιτς :uglystupid: θελει η πουτανα να κρυφτει και η χαρα δεν την αφηνει :2funny: :2funny: :2funny:  κατα τα αλλα δεν ειστε ναζιστες, οταν σας το λεμε προσβαλεστε :2funny:

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.469
Πόντοι
2.606
:think: Τέλος πάντων... ὅ,τι πῆτε.
να σε ρωτησω κατι ρε αγορι,με το συμπαθειο,οταν βλεπεις σταυρους να φλεγονται και τυπους να κανουν γιουχου και αμαν με ασπρες κουκουλες,ΑΥΝΑΝΙΖΕΣΑΙ?????

Επισκέπτης
Ελα ρε,γαματο ητανε:ο χρεωκοπημενος ναουμ ελληναρας απο τη μια παρακαλα τους φριτσηδες να σωσουν το κωλοχανειο του και απο την αλλη ονειρευεται οτι ξεκληριζει μαυρους,κιτρινους και λοιπους...σα να λεμε η πουτανα και ο νταβας ζωνονται τα αρματα...

Μιλαμε για ξεφτιλα διαστασεων.

stevegr(1)

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2009
Κριτικές
5
Like
9
Πόντοι
16
ειναι καυλα !!!!  :cum:

Συνημμένα

• papaxrist_120458226.jpg
    papaxrist_120458226.jpg
    25,8 KB · Εμφανίσεις: 15

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.469
Πόντοι
2.606
Ελα ρε,γαματο ητανε:ο χρεωκοπημενος ναουμ ελληναρας απο τη μια παρακαλα τους φριτσηδες να σωσουν το κωλοχανειο του και απο την αλλη ονειρευεται οτι ξεκληριζει μαυρους,κιτρινους και λοιπους...σα να λεμε η πουτανα και ο νταβας ζωνονται τα αρματα...

Μιλαμε για ξεφτιλα διαστασεων.
ΚΑΙ ΛΙΓΗ ΛΕΣ??????ΑΥΤΗ Η ΞΕΦΤΙΛΑ ΘΕΛΕΙ ΑΣΤΡΙΚΕΣ ΑΠΟΣΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΜΕΤΡΗΘΕΙ ΣΕ ΜΕΓΕΘΟΣ....Η ΞΕΦΤΙΛΑ ΠΛΕΟΝ ΘΕΛΕΙ ΕΤΗ ΦΩΤΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΤΕΙ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΕ ΑΠΟΚΛΙΣΗ...ΠΡΕΠΕΙ να ξερεις κβαντομηχανικη για την υπολογισεις!!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom