Επισκέπτης
Έχοντες όμως και ανωτέρα τεχνολογία οι λευκοί
μπορούμε να αντιστρέψουμε την αριθμητική υπεροχή των υπανθρώπων
ανά πάσα στιγμή ......
Δὲν στερούμεθα τεχνικῶν δυνατοτήτων ἤ καὶ εὐφυΐας, ἀλλὰ ἠθικῶν δυνάμεων, δυστυχῶς.
Έχοντες όμως και ανωτέρα τεχνολογία οι λευκοί
ανά πάσα στιγμή ......
Πολύ λογικό μου ακούγεται, αφού το μορφωτικό επίπεδο στην Αφρική είναι πολύ κατώτερο εν συγκρίση με τις άλλες ηπείρους...
Δὲν στερούμεθα τεχνικῶν δυνατοτήτων ἤ καὶ εὐφυΐας, ἀλλὰ ἠθικῶν δυνάμεων, δυστυχῶς.
α ρε λακη κοιμασε υπνο βαθυ οι ΗΠΑ εχουν 40% λατινους,μαυρους, ασιατες! εχεις δει το στρατο τους? στους αμερικανους πεζοναυτες (που υπηρετουν την αστεροεσσα ανα την υφηλιο ) πλεον το 70-80% ειναι λατινοι και μαυροι (που δε σπουδαζουν και τοσο και γινονται καραβαναδες απο αναγκη ) για ποιους "λευκους" μιλας? στην ευρωπη αραβες μαυροι ασιατες αυξανονται συνεχως σε 20 χρονια υπολογιζουν λονδινο,παρισι, βερολινο οι "λευκοι" θα ειναι μειοψηφια και χρυσαυγουλο να ημουν θα το ειχα καταλαβει, εσυ ακομα να το παρεις χαμπαριΈχοντες όμως και ανωτέρα τεχνολογία οι λευκοί
ανά πάσα στιγμή ......
ΠΕΙΤΕ μου ρε οτι εχω μυωπια και κατι διαβαζω ,κατι λαθος σε αυτο το ποσταρισμα,μια περισπωμενη,μια υποδιαστολη,μια μαλακια, κατι.....ΠΑΙΖΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΚΡΑΝ ΤΟ ΠΙΟ ΣΙΧΑΜΕΝΟ ΠΟΣΤ ΠΟΥ ΕΧΩ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΔΩ ΜΕΣΑ.....4χρονια τωρα....ΕΥΓΕ μπακαλη και εις ανωτερα!Δὲν στερούμεθα τεχνικῶν δυνατοτήτων ἤ καὶ εὐφυΐας, ἀλλὰ ἠθικῶν δυνάμεων, δυστυχῶς.
ΠΕΙΤΕ μου ρε οτι εχω μυωπια και κατι διαβαζω ,κατι λαθος σε αυτο το ποσταρισμα,μια περισπωμενη,μια υποδιαστολη,μια μαλακια, κατι.....ΠΑΙΖΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΚΡΑΝ ΤΟ ΠΙΟ ΣΙΧΑΜΕΝΟ ΠΟΣΤ ΠΟΥ ΕΧΩ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΔΩ ΜΕΣΑ.....4χρονια τωρα....ΕΥΓΕ μπακαλη και εις ανωτερα!
Το μορφωτικό επίπεδο δεν σχετίζεται με την ευφυΐα. Υπάρχουν πολλοί έξυπνοι αμόρφωτοι και πολλοί μορφωμένοι βλάκες.
(οι παρόντες εξαιρούνται της συζήτησης)
Ο πρωτος πληθυντικος περιλαμβανει στους τεχνικως ικανους μεν ηθικως ανεπαρκεις δε και τους χρεωκοπημενους κατοικους του γκριχενλαντ?Δὲν στερούμεθα τεχνικῶν δυνατοτήτων ἤ καὶ εὐφυΐας, ἀλλὰ ἠθικῶν δυνάμεων, δυστυχῶς.
καμια πιπα καμεις?Το μέλλον σας συντρόφια
δεν χρειάζεται μαυριδερά τσιγγάνα για να το μαντέψει ......
Να το ξέρεις ποιό είναι.
ΠΕΙΤΕ μου ρε οτι εχω μυωπια και κατι διαβαζω ,κατι λαθος σε αυτο το ποσταρισμα,μια περισπωμενη,μια υποδιαστολη,μια μαλακια, κατι.....ΠΑΙΖΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΚΡΑΝ ΤΟ ΠΙΟ ΣΙΧΑΜΕΝΟ ΠΟΣΤ ΠΟΥ ΕΧΩ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΔΩ ΜΕΣΑ.....4χρονια τωρα....ΕΥΓΕ μπακαλη και εις ανωτερα!
"Το μορφωτικό επίπεδο δεν σχετίζεται με την ευφυΐα" Θεωρώ ότι όσο πιο πολύ μορφώνεσαι και όσο πιο πολλές γνώσεις αποκτά κάποιος αυξάνει και τον δείκτη ευφυίας του...
ξερουμε ποιος ειναι ο εκτελεστηςΤο μέλλον σας συντρόφια
Να το ξέρεις ποιό είναι.
χα χα χα φωτογραφια απο αουσβιτς θελει η πουτανα να κρυφτει και η χαρα δεν την αφηνει κατα τα αλλα δεν ειστε ναζιστες, οταν σας το λεμε προσβαλεστεΤο μέλλον σας συντρόφια
Να το ξέρεις ποιό είναι.
Ο πρωτος πληθυντικος περιλαμβανει στους τεχνικως ικανους μεν ηθικως ανεπαρκεις δε και τους χρεωκοπημενους κατοικους του γκριχενλαντ?
να σε ρωτησω κατι ρε αγορι,με το συμπαθειο,οταν βλεπεις σταυρους να φλεγονται και τυπους να κανουν γιουχου και αμαν με ασπρες κουκουλες,ΑΥΝΑΝΙΖΕΣΑΙ?????Τέλος πάντων... ὅ,τι πῆτε.
Ελα ρε,γαματο ητανε:ο χρεωκοπημενος ναουμ ελληναρας απο τη μια παρακαλα τους φριτσηδες να σωσουν το κωλοχανειο του και απο την αλλη ονειρευεται οτι ξεκληριζει μαυρους,κιτρινους και λοιπους...σα να λεμε η πουτανα και ο νταβας ζωνονται τα αρματα...ΠΕΙΤΕ μου ρε οτι εχω μυωπια και κατι διαβαζω ,κατι λαθος σε αυτο το ποσταρισμα,μια περισπωμενη,μια υποδιαστολη,μια μαλακια, κατι.....ΠΑΙΖΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΚΡΑΝ ΤΟ ΠΙΟ ΣΙΧΑΜΕΝΟ ΠΟΣΤ ΠΟΥ ΕΧΩ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΔΩ ΜΕΣΑ.....4χρονια τωρα....ΕΥΓΕ μπακαλη και εις ανωτερα!
ΜΠΡΟΣΤΑΡΗ....Φυσικά. Καὶ εἰς τοὺς εὐφυεὶς συμπεριλαμβάνονται ἐπίσης.
ΚΑΙ ΛΙΓΗ ΛΕΣ??????ΑΥΤΗ Η ΞΕΦΤΙΛΑ ΘΕΛΕΙ ΑΣΤΡΙΚΕΣ ΑΠΟΣΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΜΕΤΡΗΘΕΙ ΣΕ ΜΕΓΕΘΟΣ....Η ΞΕΦΤΙΛΑ ΠΛΕΟΝ ΘΕΛΕΙ ΕΤΗ ΦΩΤΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΤΕΙ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΕ ΑΠΟΚΛΙΣΗ...ΠΡΕΠΕΙ να ξερεις κβαντομηχανικη για την υπολογισεις!!!!Ελα ρε,γαματο ητανε:ο χρεωκοπημενος ναουμ ελληναρας απο τη μια παρακαλα τους φριτσηδες να σωσουν το κωλοχανειο του και απο την αλλη ονειρευεται οτι ξεκληριζει μαυρους,κιτρινους και λοιπους...σα να λεμε η πουτανα και ο νταβας ζωνονται τα αρματα...
Μιλαμε για ξεφτιλα διαστασεων.