Επισκέπτης
δηλαδη ειναι τοσο ταλενταρα και παιχτουρα ο φετφα που αν ειχε ολα τα αλλα που λες εσυ θα ηταν κοντα στο επιπεδο του μεσι αυτο θες να μας πειςφτου ρε πουστη αστο καλυτερα στενα μυαλα
δηλαδη ειναι τοσο ταλενταρα και παιχτουρα ο φετφα που αν ειχε ολα τα αλλα που λες εσυ θα ηταν κοντα στο επιπεδο του μεσι αυτο θες να μας πειςφτου ρε πουστη αστο καλυτερα στενα μυαλα
Παίζει να είναι hoax αυτό mounitsa.
επειδη οι ευρωπαιοι εχουν χιουμορ και δεν ειναι νουμερα ελπιζω να μην την αποβαλουν και αυτην"Το Ολυμπιακό χωριό έχει γεμίσει με ξυπόλητους Ελληνες αθλητές. Μόλις τους βλέπουμε κάνουμε τους μ**κες, γιατί φοβόμαστε ότι θα μας ζητήσουν δανεικά."
"Ελπίζω οι πεινασμένοι Έλληνες, να μη φάνε όλο το φαί στο Ολυμπιακό χωριό."
1.ελα ρε μαλακα νομιζω καταλαβες το πνευμα μου.
ναι ρε cosa nostra mafia ο φετφα νομιζω οτι εχει ταλεντο αλλα του λειπουν.Ο μεσι μικρος ηταν παιδι με ειδικες αναγκες σχεδον και τωρα δεν τον ριχνει κατω ουτε μπολντοζα. Ρε πλς μην κοιτατε το δαχτυλο και χανετε το φεγγαρι σε αυτα που λεμε
οχι ρε συ οχι.Ειπα οτι με την "φροντιδα" που εχει ο μεσι θα ηταν πολυ κοντα....οπως και πολλοι αλλοι αθλητες γενικα.Ο μεσι εχει και το κατι παραπανω , και τα φαρμακα ,οι γιατροι (ολων των ειδικοτητων),οι προπονητες τον εκαναν κορυφαιο,αλλα δεν πιασατε το νοημα της σκεψης μουδηλαδη ειναι τοσο ταλενταρα και παιχτουρα ο φετφα που αν ειχε ολα τα αλλα που λες εσυ θα ηταν κοντα στο επιπεδο του μεσι αυτο θες να μας πεις
εάν τα είχε τώρα θα έπαιζε ήδη στο ισπανικό η αγγλικό πρωτάθλημα.δηλαδη ειναι τοσο ταλενταρα και παιχτουρα ο φετφα που αν ειχε ολα τα αλλα που λες εσυ θα ηταν κοντα στο επιπεδο του μεσι αυτο θες να μας πεις
κολησες ρε μαλακα στο εστω λαθος παραδειγμα μου.ηδη απαντησα στο προηγουμενο ποστ.Η κουβεντα ειναι για τα φαρμακα η οχι?1.
ψάξε βρες κάνα βίντεςο με το τι εκανε ο μέσι στα παιδικά του χρόνια.
χωρίς ντόπες κλπ.
ο φέτφα έχει ταλέντο αλλα μεσι δε θα γίνει ούτε με εγχείριση αλά ρόμποκοπ
ας πούμε υπάρχουν χιλιάδες αραπάκια που μπαίζουν απο μικρά πολύ καλό μπάσκετ αλλά μόνο ένας έγινε Τζόρνταν.
τα γονίδια κατά τη γνώμη μου παίζουν ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΡΟΛΟ στο να γίνεις one of a kind.
ανεξαρτήτως προπονησης και ντόπας.
παράδειγμα....
ο μπόλτον ένας πιτσιρικάς απο τζαμάικα ήταν.
το ότι έκανε αυτό που φαντάζει επιστημονικά αδιανόητο ακόμα και με ντόπα είναι αρκετό για να επιβεβαιώσει την αποψή μου.
αυτό είναι που δεν καταλαβαίνεις...οχι ρε συ οχι.Ειπα οτι με την "φροντιδα" που εχει ο μεσι θα ηταν πολυ κοντα....οπως και πολλοι αλλοι αθλητες γενικα.Ο μεσι εχει και το κατι παραπανω , και τα φαρμακα ,οι γιατροι (ολων των ειδικοτητων),οι προπονητες τον εκαναν κορυφαιο,αλλα δεν πιασατε το νοημα της σκεψης μου
ε ρε μαλακα τοτε το νεξτ μπιγκ θινκ θα ειναι ο ΣΙΜΑΟ αει γαμησου αφου θες να τα ακουσειςεάν τα είχε τώρα θα έπαιζε ήδη στο ισπανικό η αγγλικό πρωτάθλημα.
ας πούμε...
του πουστη, εδώ βρίσκουν ντρογκμπάδες και νάνιδες τον ΄φετφα δε θα είχαν τσιμπήσει που παίζει και τσου λου;
1.
ψάξε βρες κάνα βίντεςο με το τι εκανε ο μέσι στα παιδικά του χρόνια.
χωρίς ντόπες κλπ.
ο φέτφα έχει ταλέντο αλλα μεσι δε θα γίνει ούτε με εγχείριση αλά ρόμποκοπ
ας πούμε υπάρχουν χιλιάδες αραπάκια που μπαίζουν απο μικρά πολύ καλό μπάσκετ αλλά μόνο ένας έγινε Τζόρνταν.
τα γονίδια κατά τη γνώμη μου παίζουν ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΡΟΛΟ στο να γίνεις one of a kind.
ανεξαρτήτως προπονησης και ντόπας.
παράδειγμα....
ο μπόλτον ένας πιτσιρικάς απο τζαμάικα ήταν.
το ότι έκανε αυτό που φαντάζει επιστημονικά αδιανόητο ακόμα και με ντόπα είναι αρκετό για να επιβεβαιώσει την αποψή μου.
ρε μαλακα σε ειχα για εξυπνο,αυτό είναι που δεν καταλαβαίνεις...
το πολύ κοντά είναι έτη φωτός...
ας πούμε είναι πολύ εύκολα να βγάλεις στην αμερική αραπακια να κάνουν 9.9.
εκατοντάδες μπορείς.
9.7 μόνο το μπόλτον μπορείς να βγάλεις.
τι δεν καταλαβαίνεις;
όχι είναι λάθος το παράδειγμά σου.κολησες ρε μαλακα στο εστω λαθος παραδειγμα μου.ηδη απαντησα στο προηγουμενο ποστ.Η κουβεντα ειναι για τα φαρμακα η οχι?
όχι είναι λάθος το παράδειγμά σου.
διαφωνώ στο κοντά.
σου έφερα παράδειγμα.
το 9.7 χωρίς γονίδια μπολτον στο κατοστάρι ΔΕ ΓΙΝΕΤΑΙ ΟΥΤΕ ΜΕ ΝΤΟΠΕΣ ΟΥΤΕ ΜΕ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΑΛΛΑ ΑΜΕΡΙΚΑ.
αλλο παράδειγμα....
ο τζέσε όουενς ΠΟΣΟ είχε πηδήξει το 36 και πόσο είναι το παγκόσμιο στο μήκος σήμερα;
κάνε τις αναγωγές σου.
εσυ ειδικα ρε μαλακα περιμενα να καταλαβεις το πνευμα μου.όχι είναι λάθος το παράδειγμά σου.
διαφωνώ στο κοντά.
σου έφερα παράδειγμα.
το 9.7 χωρίς γονίδια μπολτον στο κατοστάρι ΔΕ ΓΙΝΕΤΑΙ ΟΥΤΕ ΜΕ ΝΤΟΠΕΣ ΟΥΤΕ ΜΕ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΑΛΛΑ ΑΜΕΡΙΚΑ.
αλλο παράδειγμα....
ο τζέσε όουενς ΠΟΣΟ είχε πηδήξει το 36 και πόσο είναι το παγκόσμιο στο μήκος σήμερα;
κάνε τις αναγωγές σου.
σαφώς και δε λέμε το ίδιο.ρε μαλακα σε ειχα για εξυπνο,
χαζος εισαι? λεω τιποτα διαφορετικο?εσυ τι δεν καταλαβαινεις εκτος την καυλα σου να μανουργιαζεις?
οκ πάσο...εσυ ειδικα ρε μαλακα περιμενα να καταλαβεις το πνευμα μου.
Τελευταιο ο Φετφα εχει ταλεντο και μπορει να φτασει "κοντα" ο σαλπι ΔΕΝ εχει ουτε με ενεσεις.
Υ.Γ. Αναγνωριζω στον σαλπι οτι ειναι γουινερ
επειδη οι ευρωπαιοι εχουν χιουμορ και δεν ειναι νουμερα ελπιζω να μην την αποβαλουν και αυτην
καλησπέρεςρε παπάρι καμπριολέ .. πάλι εδώ σε βρίσκω ρε??? δεν διακοπεύεις εσύ ποτέ??
ααα συγνώμη ξέχασα περιμένεις την τρόικα στο χαλουμόνησο...
τις καλησπέρες μου...
καλησπέρες
δεν εχω λεφτά αδερφέ για διακοπές.
θα μου τα πάρει όλα η ρουμάνα.
αντε να πω λιουις να δω που το πας...οκ πάσο...
πάμε τώρα και σε μια ερώτηση.
ποιός είναι ο μεγαλύτερος αθλητής που έχει περάσει απο το μήκος ανδρών έβερ;