bk1981
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Σεπ 2011
- Κριτικές
- 14
- Like
- 5
- Πόντοι
- 26
οι παππουδες δεν θα μας συγχωρησουν ποτε αν επαναλαβουμε τα λαθη τουςτυποι μου αυτην την φορα δεν πρεπει να γινουν λαθη
οι παππουδες δεν θα μας συγχωρησουν ποτε αν επαναλαβουμε τα λαθη τουςτυποι μου αυτην την φορα δεν πρεπει να γινουν λαθη
..ντάκσι ρε τύπε μη τα παίρνεις.. αμα με ψαξεις και λίγο παραπίσω εχω γράψει και ρατσιστικά του γούστου σου...Βέβαια εγώ από τέχνη δεν ξέρω, αλλά είπαμε αν πεινάς, ξέρουμε τι βλέπεις, καρβέλια.
Εσύ βέβαια τα προτιμάς λίγο μεγαλύτερα.
οι παπουδες μας εκαναν τι εκαναν οταν επρεπε πραξαν το σωστο μ αυτα τα εκροματα τωρα εμεις ειναι το θεμα τι κανουμε?οι παππουδες δεν θα μας συγχωρησουν ποτε αν επαναλαβουμε τα λαθη τους
το χειροτερο πολιτευμα που εμφανιστικε ποτε και ιδικα η αντιπροσωπευτικη δημοκρατιαΑυτη ειναι η δημοκρατια... Ελεος..
..ντάκσι ρε τύπε μη τα παίρνεις.. αμα με ψαξεις και λίγο παραπίσω εχω γράψει και ρατσιστικά του γούστου σου...
αν του φερει η κορη του καθε κουμουνισταρα ενα μαυρο με μια ψωλη 40 ποντους για γαμπρο τοτε θελω να δω τι θα κανειΝομίζω πως έχουμε γίνει πολύ ευαίσθητοι και τα αναγάγουμε ολα στο ρατσισμό. Γινόμαστε τόσο φοβικοι με τους χαρακτηρισμούς που καταντά παρανοϊκό!
Το να πεις ένα αστείο σε στιγματίζει. Εμεις στην Ελλάδα μεγαλώσαμε με τοπικιστικές διαφορές αλλά όχι με έντονα ρατσιστικά μίση. Ουδεποτε ήμασταν τέτοιος λαός.
Το να πω έναν μελαμψο αφρικανό ...μαύρο, είναι κάτι που τον προσδιορίζει. Δεν τον μειώνει. Αφού είναι μαύρος!
Σιγά σιγά βλέπω να απαγορεύεται και το τραγούδι του Ζαμπέτα "ο αράπης" .... (αν θυμάστε τον λέει ο μαύρος, ο σκύλος, ο black ...ο ταμ ταμ ταμ... γουστάρει τον αράπακλα....!)
Να χαρακτηρίσουμε και το Ζαμπέτα ρατσιστή?
Το ότι είπε ένα κορίτσι ένα ανέκδοτο...(και αυτο την αποκλείει απο τους Ολυμπιακοούς αγώνες) θεωρείται ρατσιστικό...
Το ότι υπάρχει πλήρης εμπορευματοποίηση του αθλητισμού...παίζονται εκατομμύρια ή δις ευρώ...σε διοργανώσεις όπως οι Ολυμπιακοί αγώνες...και ο αθλητισμός απομακρύνεται ή είναι ένα ακριβό χόμπι για οποιονδήποτε Ευρωπαίο..τη στιγμή που ετοιμάζονται περικοπές σε όλοκληρο τον Ευρωπαικό Νότο....αυτο πως θα το χαρακτηρίζαμε?
Υπάρχουν όρια...
Το όλο σκηνικό πάντως είναι απολυτα υποκριτικο και τίποτε άλλο..
Σιγά σιγά βλέπω να απαγορεύεται και το τραγούδι του Ζαμπέτα "ο αράπης" .... (αν θυμάστε τον λέει ο μαύρος, ο σκύλος, ο black ...ο ταμ ταμ ταμ... γουστάρει τον αράπακλα....!)
φιλε εδω στο μπου υπαρχει μια ομαδα πατριωτων υπο τις οδηγιες ενος χαρισματικου ηγετη,η πορτα της θα ειναι παντα ανοιχτη για σεναοι παπουδες μας εκαναν τι εκαναν οταν επρεπε πραξαν το σωστο μ αυτα τα εκροματα τωρα εμεις ειναι το θεμα τι κανουμε?
βεβαια εν μερη ξεχασαν και ευκολα γιατι δεν επρεπε να τους ξανα ενταξουν στο συστημα και να φτασουμε εδω που φτασαμε σημερα
πσσσ τι ειπες τωρα ρε....δεν το ειχα σκεφτειαν του φερει η κορη του καθε κουμουνισταρα ενα μαυρο με μια ψωλη 40 ποντους για γαμπρο τοτε θελω να δω τι θα κανει
καντω ταλιρακια αδερφε δεν ειμαι απο αθηνα δεν σε πιανωφιλε εδω στο μπου υπαρχει μια ομαδα πατριωτων υπο τις οδηγιες ενος χαρισματικου ηγετη,η πορτα της θα ειναι παντα ανοιχτη για σενα
αυτο ειναι επανασταση δικε μουφιλε εδω στο μπου υπαρχει μια ομαδα πατριωτων υπο τις οδηγιες ενος χαρισματικου ηγετη,η πορτα της θα ειναι παντα ανοιχτη για σενα
το χειροτερο πολιτευμα που εμφανιστικε ποτε και ιδικα η αντιπροσωπευτικη δημοκρατια
πσσσσ θελω να σε δω μαγκα τι θα κανεις μολις στον φερει υποκριτες ελληναραδες ολοιπσσσ τι ειπες τωρα ρε....δεν το ειχα σκεφτει
απο που εισαι τυπε?καντω ταλιρακια αδερφε δεν ειμαι απο αθηνα δεν σε πιανω
Νομίζω πως έχουμε γίνει πολύ ευαίσθητοι και τα αναγάγουμε ολα στο ρατσισμό. Γινόμαστε τόσο φοβικοι με τους χαρακτηρισμούς που καταντά παρανοϊκό!
Το να πεις ένα αστείο σε στιγματίζει. Εμεις στην Ελλάδα μεγαλώσαμε με τοπικιστικές διαφορές αλλά όχι με έντονα ρατσιστικά μίση. Ουδεποτε ήμασταν τέτοιος λαός.
Το να πω έναν μελαμψο αφρικανό ...μαύρο, είναι κάτι που τον προσδιορίζει. Δεν τον μειώνει. Αφού είναι μαύρος!
Το ότι είπε ένα κορίτσι ένα ανέκδοτο...(και αυτο την αποκλείει απο τους Ολυμπιακοούς αγώνες) θεωρείται ρατσιστικό...
Το ότι υπάρχει πλήρης εμπορευματοποίηση του αθλητισμού...παίζονται εκατομμύρια ή δις ευρώ...σε διοργανώσεις όπως οι Ολυμπιακοί αγώνες...και ο αθλητισμός απομακρύνεται ή είναι ένα ακριβό χόμπι για οποιονδήποτε Ευρωπαίο..τη στιγμή που ετοιμάζονται περικοπές σε όλοκληρο τον Ευρωπαικό Νότο....αυτο πως θα το χαρακτηρίζαμε?
Υπάρχουν όρια...
Το όλο σκηνικό πάντως είναι απολυτα υποκριτικο και τίποτε άλλο..
φιλε ο απολυτος ειναι πιο ψηλα στην ιεραρχια αυτος θα στα εξηγηση ολακαντω ταλιρακια αδερφε δεν ειμαι απο αθηνα δεν σε πιανω