Νέα

Βούλα Παπαχρήστου: Αθλήτρια και ....... βουλάρα!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα prokopis_proikismenos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 95K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ποιά η γνώμη σας για το σχόλιο της στο twitter της?

• Το σχόλιο ήταν ρατσιστικό και ορθώς αποκλείστηκε απο τους Ολυμπιακούς.

Ψήφοι: 70 18,3%
  • Δεν ήταν ρατσιστικό σχόλιο αλλά ενα παιδαριώδες αστείο (λάθος) και κακώς αποκλείστηκε.

Ψήφοι: 131 34,2%
  • Ηταν ρατσιστικό αλλά η Ε.Ο.Ε. εξάντλησε όλη την αυστηρότητα της.

Ψήφοι: 59 15,4%
  • Εχουμε σοβαρότερα προβλήματα απο το συγκεκριμένο.

Ψήφοι: 73 19,1%
  • Δεν ξέρω/δεν απαντώ.

Ψήφοι: 1 0,3%
  • Οχι στην λογοκρισία.

Ψήφοι: 49 12,8%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    383

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
11
Like
4.593
Πόντοι
4.765
Βέβαια εγώ από τέχνη δεν ξέρω, αλλά είπαμε αν πεινάς, ξέρουμε τι βλέπεις, καρβέλια.
Εσύ βέβαια τα προτιμάς λίγο μεγαλύτερα.
..ντάκσι ρε τύπε μη τα παίρνεις.. αμα με ψαξεις  και λίγο παραπίσω εχω γράψει και ρατσιστικά του γούστου σου...

n.aleftantos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
2
Like
337
Πόντοι
36
οι παππουδες δεν θα μας συγχωρησουν ποτε αν επαναλαβουμε τα λαθη τους
οι παπουδες μας εκαναν τι εκαναν οταν επρεπε πραξαν το σωστο μ αυτα τα εκροματα τωρα εμεις ειναι το θεμα τι κανουμε?
βεβαια εν μερη ξεχασαν και ευκολα γιατι δεν επρεπε να τους ξανα ενταξουν στο συστημα και να φτασουμε εδω που φτασαμε σημερα

sarouman

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2007
Κριτικές
69
Like
535
Πόντοι
7.125
Νομίζω πως έχουμε γίνει πολύ ευαίσθητοι και τα αναγάγουμε ολα στο ρατσισμό. Γινόμαστε τόσο φοβικοι με τους χαρακτηρισμούς που καταντά παρανοϊκό!
Το να πεις ένα αστείο σε στιγματίζει. Εμεις στην Ελλάδα μεγαλώσαμε με τοπικιστικές διαφορές αλλά όχι με έντονα ρατσιστικά μίση. Ουδεποτε ήμασταν τέτοιος λαός.

Το να πω έναν μελαμψο αφρικανό ...μαύρο, είναι κάτι που τον προσδιορίζει. Δεν τον μειώνει. Αφού είναι μαύρος!

Σιγά σιγά βλέπω να απαγορεύεται και το τραγούδι του Ζαμπέτα "ο αράπης" .... (αν θυμάστε τον λέει ο μαύρος, ο σκύλος, ο black ...ο ταμ ταμ ταμ... γουστάρει τον αράπακλα....!)
Να χαρακτηρίσουμε και το Ζαμπέτα ρατσιστή?

Το ότι είπε ένα κορίτσι ένα ανέκδοτο...(και αυτο την αποκλείει απο τους Ολυμπιακοούς αγώνες) θεωρείται ρατσιστικό...
Το ότι υπάρχει πλήρης εμπορευματοποίηση του αθλητισμού...παίζονται εκατομμύρια ή δις ευρώ...σε διοργανώσεις όπως οι Ολυμπιακοί αγώνες...και ο αθλητισμός απομακρύνεται ή είναι ένα ακριβό χόμπι για οποιονδήποτε Ευρωπαίο..τη στιγμή που ετοιμάζονται περικοπές σε όλοκληρο τον Ευρωπαικό Νότο....αυτο πως θα το χαρακτηρίζαμε?

Υπάρχουν όρια...

Το όλο σκηνικό πάντως είναι απολυτα υποκριτικο και τίποτε άλλο..

tomito

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2006
Κριτικές
3
Like
164
Πόντοι
166
..ντάκσι ρε τύπε μη τα παίρνεις.. αμα με ψαξεις  και λίγο παραπίσω εχω γράψει και ρατσιστικά του γούστου σου...

Ψάξε με και εσυ τζαμπα είναι άλλωστε για να δούμε τι ρατσιστικό έχω γράψει.
Δεν είναι ντροπή να σ αρέσουν οι αράπικες ψωλές άλλωστε.
Ντροπή μάλλον θα είναι που δεν το παραδέχεσαι. Άντε καληνύχτα

n.aleftantos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
2
Like
337
Πόντοι
36
Νομίζω πως έχουμε γίνει πολύ ευαίσθητοι και τα αναγάγουμε ολα στο ρατσισμό. Γινόμαστε τόσο φοβικοι με τους χαρακτηρισμούς που καταντά παρανοϊκό!
Το να πεις ένα αστείο σε στιγματίζει. Εμεις στην Ελλάδα μεγαλώσαμε με τοπικιστικές διαφορές αλλά όχι με έντονα ρατσιστικά μίση. Ουδεποτε ήμασταν τέτοιος λαός.

Το να πω έναν μελαμψο αφρικανό ...μαύρο, είναι κάτι που τον προσδιορίζει. Δεν τον μειώνει. Αφού είναι μαύρος!

Σιγά σιγά βλέπω να απαγορεύεται και το τραγούδι του Ζαμπέτα "ο αράπης" .... (αν θυμάστε τον λέει ο μαύρος, ο σκύλος, ο black ...ο ταμ ταμ ταμ... γουστάρει τον αράπακλα....!)

Το ότι είπε ένα κορίτσι ένα ανέκδοτο...(και αυτο την αποκλείει απο τους Ολυμπιακοούς αγώνες) θεωρείται ρατσιστικό...
Το ότι υπάρχει πλήρης εμπορευματοποίηση του αθλητισμού...παίζονται εκατομμύρια ή δις ευρώ...σε διοργανώσεις όπως οι Ολυμπιακοί αγώνες...και ο αθλητισμός απομακρύνεται ή είναι ένα ακριβό χόμπι για οποιονδήποτε Ευρωπαίο..τη στιγμή που ετοιμάζονται περικοπές σε όλοκληρο τον Ευρωπαικό Νότο....αυτο πως θα το χαρακτηρίζαμε?

Υπάρχουν όρια...

αν του φερει η κορη του καθε κουμουνισταρα ενα μαυρο με μια ψωλη 40 ποντους για γαμπρο τοτε θελω να δω τι θα κανει

Cr9

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
10
Like
408
Πόντοι
96

Μην δίνεις ιδέες τύπε! Έτοιμη την έχουν την ανακοίνωση! :grin:

406182_498833593476662_746039884_n.jpg

bk1981

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2011
Κριτικές
14
Like
5
Πόντοι
26
οι παπουδες μας εκαναν τι εκαναν οταν επρεπε πραξαν το σωστο μ αυτα τα εκροματα τωρα εμεις ειναι το θεμα τι κανουμε?
βεβαια εν μερη ξεχασαν και ευκολα γιατι δεν επρεπε να τους ξανα ενταξουν στο συστημα και να φτασουμε εδω που φτασαμε σημερα
φιλε εδω στο μπου υπαρχει μια ομαδα πατριωτων υπο τις οδηγιες ενος χαρισματικου ηγετη,η πορτα της θα ειναι παντα ανοιχτη για σενα

n.aleftantos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
2
Like
337
Πόντοι
36
φιλε εδω στο μπου υπαρχει μια ομαδα πατριωτων υπο τις οδηγιες ενος χαρισματικου ηγετη,η πορτα της θα ειναι παντα ανοιχτη για σενα
καντω ταλιρακια αδερφε δεν ειμαι απο αθηνα δεν σε πιανω

tomito

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2006
Κριτικές
3
Like
164
Πόντοι
166

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
αυτο ειναι επανασταση δικε μου :rockon:

ChevChelios

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2012
Like
3
Πόντοι
1
το χειροτερο πολιτευμα που εμφανιστικε ποτε και ιδικα η αντιπροσωπευτικη δημοκρατια

Eγω πιστευω οτι η δημοκρατια ειναι κατι ιδανικο, οπως ολες οι ιδεολογιες. Απλα δε μπορει να υπαρξει.

Cr9

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
10
Like
408
Πόντοι
96
Άντε ακούστε το ακόμα μια φορά πριν το απαγορεύσουν! :grin:

ChevChelios

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2012
Like
3
Πόντοι
1

Υπάρχουν όρια...

Εισαι χρυσαυγητης φασιστας νεοναζι οπαδος του Χιτλερ και εχεις καψει Εβραιους. Και ο Ζαμπετας τα ιδια ειναι. Φτου.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom