RED BARON
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Νοε 2009
- Κριτικές
- 1
- Like
- 174
- Πόντοι
- 16
Λογω Βουλας φανταζομαι.....Κοιτα, ειχα σε πρωτη προτεραιοτητα την Μισελ αλλά τωρα θα πρεπει μαλλον να αναθεωρησω.
Λογω Βουλας φανταζομαι.....Κοιτα, ειχα σε πρωτη προτεραιοτητα την Μισελ αλλά τωρα θα πρεπει μαλλον να αναθεωρησω.
πάντως πολύ κλάμα απο τα χρυσαύγουλα σήμερα....Κακο να κανει ρατσιστικα και μειωτικα σχολια. Το θεμα ειναι αυτο ακριβως. Οτι ουδεποτε υπηρξε ρατσιστικο σχολιο.
Μπα αδελφε.κάνε ποουκ στη βούλα μπας και βαρέσεις μαλακία με το πόουκ μπακ ρε βλαμμένε.
Δεν ειπε τιποτα η κοπελα. Αφρικανους ειπε, ουτε καν αραπηδες
Και κοιτα τι γινεται μετα.
Η Washington Post γραφει σημερα οτι η Παπαχρηστου αποκλειστηκε, επειδη εκανε "μειωτικο σχολιο για τους αφρικανους μεταναστες ΚΑΙ ΔΗΛΩΣΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΤΗΣ ΣΕ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟ ΚΟΜΜΑ". Πού ειναι αυτο? Πού γραφτηκε?
Ανεξαρτητως του οτι φυσικα ούτε αυτο θα ηταν λογος αποκλεισμου.
πάντως πολύ κλάμα απο τα χρυσαύγουλα σήμερα....
σαν κλαμμένα μουνιά μπαίνουν κατά ρυπας εδώ και ώρες να μας πούν το πόσο αδικο ήταν αυτό που έγινε.
εχει το θάρρος του κασιδιάρη μας κι αυτή.Μπα αδελφε.
Το εκλεισε το twitter η Βουλα.
Εκ νεου το γνωστο επιχειρημα. Επειδη στηριζει η Χρυση Αυγη τη Βουλα κι εμεις στηριζουμε τη Βουλα, αρα στηριζουμε τη Χρυση Αυγη.πάντως πολύ κλάμα απο τα χρυσαύγουλα σήμερα....
σαν κλαμμένα μουνιά μπαίνουν κατά ρυπας εδώ και ώρες να μας πούν το πόσο αδικο ήταν αυτό που έγινε.
κάνε ποουκ στη βούλα μπας και βαρέσεις μαλακία με το πόουκ μπακ ρε βλαμμένε.
την αποψή μου την έγραψα.Μπα πιο πολυ απο τους πιρφορους. Παντως το ρατσιστικο σχολιο πιο ηταν?
Ψαξε Facebook, με ξενες ποιανει το πεσιμο, το εχω κανει με κατι μοντελα και κατι εκατσε στις 10 η 1 δηλαδη, με Ελληνιδες δεν ξερω δεν το εχω αποτολμησει.Μπα αδελφε.
Το εκλεισε το twitter η Βουλα.
βάρα μια πηχτή τώρα στη σκέψη.Θα τη δεις βουλευτινα καποια μερα, να το θυμασαι κομμουνακι
Δεν εχω καιρο, ειμαι φουλ. Υπερωριες.Ψαξε Facebook, με ξενες ποιανει το πεσιμο, το εχω κανει με κατι μοντελα και κατι εκατσε στις 10 η 1 δηλαδη, με Ελληνιδες δεν ξερω δεν το εχω αποτολμησει.
αααααααααχαχαχαχχαχαχαχαχαχαχαχααχαχχαχαχαχαχααΟ Πεθερόπληκτος Περσόνας
χαρηκε που αποκλειστηκε ελληνιδα αθλητρια
που δεν μοιαζει με μαυριδερη Κυπρια !
την αποψή μου την έγραψα.
απαράδεκτο.
απο κει και πέρα το χετε κάνει όπως οι αδερφές το γάμο τους εθνικό ζήτημα.
Laura Ikauniece, επταθλο Chevalier κατσε δες και πες μου μεταΣτο πουτσο μου λουλουδια . Νταξει θα βλεπαμε κανα κολαρακι παραπανω να Πιρφοριζαμε
Απλως εγραψε πως δεν υπηρξε ρατσιστικο σχολιο.