Gamidis
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2012
- Like
- 6
- Πόντοι
- 16
να φτιάξετε ΜΚΟ προστασίας των ανθρωπίνων δικαιωμάτων με έδρα τη Λακωνία.
δεν θα χρειαστει,θα πατε μακρονησο παλι συντομα.ξερεις τι ωραια ειναι στα νησια το καλοκαιρι
Δειχνω δημοσια τα ποδια της γκομενας μου στα μπουζουκια και της ζητω να με παντρευτει...τωρα τι να πω,στο δικο μου χωριο ειναι καπως αλλιως τα πραματα,στο χωριο το δικο σας παλι...ξερω 'γω?Εθιμα ειναι αυτα...
Δειχνω δημοσια τα ποδια της γκομενας μου στα μπουζουκια και της ζητω να με παντρευτει...τωρα τι να πω,στο δικο μου χωριο ειναι καπως αλλιως τα πραματα,στο χωριο το δικο σας παλι...ξερω 'γω?Εθιμα ειναι αυτα...
Να χαρω επιπεδο και καλλιεργεια . Και μετα αγορινα μου εσυ δεν μπορεις να μιλας γιατι μαλλον δεν ζουσες ουτε οταν υπηρχε το καθεστως της 21ης Απριλιου αλλα ουτε και οταν εγινε ο Αττιλας . Επισης δεν εχεις ζησει οπως η οικογενεια μου τον πραγματικο εθνικο διωγμο πρωτα απο την Σμυρνη και μετα απο την Αιγυπτο . Αλλα ξεχασα ! Οταν ηρθανε οι ΕΛΛΗΝΕΣ απο την ΑΙγυπτο μετα το διωγμο του Νασερ οι κομμουνιστες τους εβριζαν για αποικιοκρατες . Και στη σμυρνη τους λεγατε καταπιεστες των τουρκων .Κάτσε πίσω ρε μαλακισμένο που θα μιλήσεις κι εσύ. Έμαθες και το 7%.
Ποιο 7% ρε κλαπάρχιδο; Αφού δεν ψηφίζεις ακόμα!
Άνοιξε κανα βιβλίο να ξεστραβωθείς μη μείνεις πάλι στην ίδια τάξη. Βλαμμένο!
Εσυ για ποτε με το καλο λες να παντρευτεις?Στειλε μου πιεμ ποτε θα ανακοινωθει επισημα να ερθω να τσεκαρω τα ποδια της δικιας σου.Ριξτου καμμια φάπα του "τριμάλακα" μπας και συνέλθει να'ουμ
ποιοί θα πάτε μαλάκα;δεν θα χρειαστει,θα πατε μακρονησο παλι συντομα.ξερεις τι ωραια ειναι στα νησια το καλοκαιρι
τρομερη ιδεα ,αλλα το ΣΟΥΜΟ δεν ειναι ολυμπιακο αθλημα ακομη!!!!εγω θα προτιμουσα σε αυτο το σκηνικο την ουρανια τυπε
ε ρε λακης που σου χρειαζεται
ποιοί θα πάτε μαλάκα;
ααααααααααααααχααχχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
εδώ δηλώσεις κάνετε ρε γυφτο και πηγαίνετε σπίτι σας.
ααααααααααχαχαχαχαχαχαχαχαχααχχααχχαχα
Αυτα που δεν λεγονται ειναι σημαντικοτερα απο αυτα που λεγονται...μαλλον εχω χασει επεισοδια αν ξερεις κατι παραπανω και μπορεις να το γραψεις εδω ειμαστε
Πήγα ναι, καιτι πρέπει να γίνει για τη Σκάλα και τους Μολάους και ολη την περιοχή, δεν ειναι κατάσταση αυτη. ¨Εμαθα πράμα πολυ κρίσιμο αλλα δε ξέρω πως να το χρησιμοποιήσω, για το πως έρχονται τα λαθροόρκ.
ο χαχαμιδης ειναι νομιζω ηταν στο ροστερ της αεκ στην πυγμαχια γτ αυτος κανει κικμποξ κυριως κ ετσι γνωριστηκαν
τωρα τελευταια επαιξε με τον μπιτακο κ πεσαν μπουκετα κ γαμωμανες απο τα προπονητικα τιμ
φερτε τον.ε ρε λακης που σου χρειαζεται
ρε λες να είμαστε αδερφια και να μην το ξέρω;ενω εσυ με το κρανος ρε πουτανας γιε βγαινεις και λες δημοσια την ταυτοτητα σου,ε;
ρε λες να είναστε αδερφια και να μην το ξέρω;
προσεχε τι λες γιατι θα σε βρει ο λακης και να ξερεις οτι η λεξη οικτος του ειναι αγνωστηφερτε τον.
εδώ είμαστε να αγαπηθούμε.
αλλα όχι σαν τον κασιδιάρη ε;
2 φάπες σε γυναίκα και μετά κοκοκο κρυφτό.
παλι καλά γιατί εγώ ξέρω ποιόν έχω πατερα.αδερφια ειμαστε.ο πατερας μου γαμαει την μανα σου αλλα με τρυφεροτητα παντα...