Νέα

Βόρειος Κορέα VS Νότιος Κορέα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα DARKSIDEOFTHEMOON
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 171K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
Θα λέω ΟΤΙ και ΟΠΟΤΕ θέλω, μικρέ μου.
Δεν αντιλαμβάνομαι την εμμονή σου να μιλήσουμε δημόσια για τη μάνα σου, αλλά αν επιμένεις.....

εσυ την εβαλες στην συζήτηση...

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Πριν κάνετε οτιδήποτε... συμβουλή προς.. άπαντες!  :grin: Κάτι σαν οδηγίες χρήσης για να μη λέει κανείς μετά πως δεν ήξερε  :2funny:
Όποιος θέλει να τα βάλει με τον tramuntana καλό θα ναι να το σκεφτεί δύο φορές  :grin:

Επισκέπτης
Πριν κάνετε οτιδήποτε... συμβουλή προς.. άπαντες!  :grin: Κάτι σαν οδηγίες χρήσης για να μη λέει κανείς μετά πως δεν ήξερε  :2funny:
Όποιος θέλει να τα βάλει με τον tramuntana καλό θα ναι να το σκεφτεί δύο φορές  :grin:
Τόσο χοντρό-κτήνος είναι ο τράνυ;;; :2funny:

Συνημμένα

• sumo_1.jpg
    sumo_1.jpg
    28,6 KB · Εμφανίσεις: 17

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Σε πονάει που ζήτησες συγγνώμη, το καταλαβαίνω.
Είναι και το ρημάδι το γόητρο, μην μας πούνε και τίποτα οι λοιποί της υπόγας.
Αλλά scripta manent.
Εσύ μπορεί να θες να υποβιβάσεις τη συγγνώμη σου, αλλά αυτό δεν σημαίνει και οτι δεν υπήρξε.
Γι αυτό κάνε μου τη χάρη, τράβα παραπέρα.
Δε γουστάρω να ξαναβριστούμε.

Όχι καλό μου, δεν με πονάει καθόλου αυτό που έκανα το οποίο δεν το λες και δήλωση μετάνοιας...Πες το επίδειξη ωριμότητας και "άδεισμα"... Το πώς έχει ήδη αρχίσει να φαίνεται...
Τα γραπτά πράγματι μένουν... Το ζήτημα είναι πώς τα ερμηνεύει κανείς.
Όσο για βρισίδια, απειλές και άλλα απίθανα το γράφω και το υπογράφω: Είσαι πολύ μπροστά σε σχέση με όσους μπαίνουν εδώ...
Τί κρίμα που δεν είναι εδώ οι ειδικοί σε αυτά για να σου υπενθυμίσουν τί είναι να σου βρίζουν ό,τι έχεις και δεν έχεις και εσύ απλά να ψελίζεις "ίσιε, γιατί δεν τους λες κάτι;"

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
Με ρώτησες κάτι και απάντησα.
Αν επιμένεις πάντως....

μάλιστα σε ρώτησα ποιός σου ενστάλαξε τόσο μίσος και απήντησες η "η μάνα σου" αναφερόμενος στην μητέρα μου...

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
μάλιστα σε ρώτησα ποιός σου ενστάλαξε τόσο μίσος και απήντησες η "η μάνα σου" αναφερόμενος στην μητέρα μου...

Και λοιπόν;
Αφού με ρώτησες, να μη σου απαντήσω;
Ας μη με ρωτούσες.

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
Και λοιπόν;
Αφού με ρώτησες, να μη σου απαντήσω;
Ας μη με ρωτούσες.

πάντως δεν θυμάμαι να σε είχαμε ποτέ στο σπίτι ως προστατευόμενο άπορο έτσι ώστε να έχει την ευκαιρί αη μητέρα μου να σου ενσταλάξει τόσο μίσος.. μάλλον με την δική σου την μπερδεύεις..

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Όχι καλό μου, δεν με πονάει καθόλου αυτό που έκανα το οποίο δεν το λες και δήλωση μετάνοιας...Πες το επίδειξη ωριμότητας και "άδεισμα"... Το πώς έχει ήδη αρχίσει να φαίνεται...
Τα γραπτά πράγματι μένουν... Το ζήτημα είναι πώς τα ερμηνεύει κανείς.
Όσο για βρισίδια, απειλές και άλλα απίθανα το γράφω και το υπογράφω: Είσαι πολύ μπροστά σε σχέση με όσους μπαίνουν εδώ...
Τί κρίμα που δεν είναι εδώ οι ειδικοί σε αυτά για να σου υπενθυμίσουν τί είναι να σου βρίζουν ό,τι έχεις και δεν έχεις και εσύ απλά να ψελίζεις "ίσιε, γιατί δεν τους λες κάτι;"

Με βλέπεις να ψελλίζω;
ΕΣΥ χτες ήσουνα που ΥΠΟΧΡΕΩΘΗΚΕΣ να ψελλίσεις πως "δεν εννοούσες κάτι κακό" και αφού σου ζήτησε κάτι τέτοιο η μισή ομήγυρη που παρακολουθούσε τη συζήτηση.
Και επαναλαμβάνω, ήτανε προς τιμήν σου.
Όσο για το κάθε αρχιδάκι που θα μπαίνει με σκοπό να με προσβάλλει, θα παίρνει την απάντηση που του αξίζει.
Εσύ τι ζόρι τραβάς;

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Mη το κάνεις! Ζήτα ένα συγγνώμη εδώ και λήγει... για το καλό σου!

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
μην φοβάσαι ιππότη.. φιλόζωος είμαι... αγαπώ τα ζωάκια ακόμη και αυτά που γαυγίζουνε και μου τα πρήζουνε..

Εσύ το ξεκίνησες.
Και το πας φιρί- φιρί να το συνεχίσεις.
Είσαι σίγουρος οτι θα σ αρέσει;

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
μην φοβάσαι ιππότη.. φιλόζωος είμαι... αγαπώ τα ζωάκια ακόμη και αυτά που γαυγίζουνε και μου τα πρήζουνε..

Μπορεί να γίνει... κάνα ατύχημα! Καθώς τα φροντίζεις! Εμένα καθήκον μου είναι να προειδοποιώ πάντως για τυχόν " επικίνδυνες παρενέργειες" χαχα! Και από εκεί και πέρα καθένας κάνει ότι νομίζει... :cheesy:  :rolleyes:

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
Εσύ το ξεκίνησες.
Και το πας φιρί- φιρί να το συνεχίσεις.
Είσαι σίγουρος οτι θα σ αρέσει;

εχεις να πείς κάτι για την μάνα μου που δεν γνωρίζω όπως υπαινίσεσαι? πες το.... αν όχι το κουβαδάκι σου και αλλού

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
Γουστάρεις να μάθεις κι άλλα για τη μητέρα σου, πέρα απ αυτά που "θυμάσαι".
Σε τρώει.
Ετσι;

Υ.Γ. Ελπίζω να καταλαβαίνεις πως θέλω να κρατήσω τους τόνους σε επίπεδο αξιοπρέπειας.
Δεν σε πρόσβαλλα, ενώ το έκανες επανειλημμένα, και πούστικα.
Αν πάντως γουστάρεις γουρουνιές, θα σου απαντήσω ανάλογα.
It's your choice.

και για να το θυμηθείς (παρόλο που το έκανες edit)....

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
Ποιό φρικτό τέλος είχε τό 1942 ό αρχειομαρξιστής κομμουνιστής Δήμος Θέος;

(Eλάτε πουτανάκια, ζοριστήκατε μήπως επειδή δέν σάς τήν βγαίνω από δεξιά;)

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Όλο το βράδυ κάτι με ενοχλούσε αλλά δεν μπορούσα να προσδιορισω τι. Ξαφνικά μου ήρθε στο μυαλό η εικόνα αυτού του ποστ που χθες το είχα προσπεράσει.

Και ενόχληση γιατί ο Δήμος Θέος ούτε πέθανε το 1942 αλλά ούτε είναι αρχειομαρξιστής.

Είναι ένας από τους σπουδαιότερους σκηνοθέτες του Ελληνικού κινηματογράφου.
Με ελάχιστο αλλά σημαντικότατο έργο. Μόλις 5 ταινίες: "100 ώρες του Μάη", "Κιέριον", "Διαδικασία", "Καπετάν Μεϊντάνος", "Ελεάτης ξένος".
Το "Κιέριον" είναι μία από τις ταινίες σταθμούς στον Ελληνικό κινηματογράφο.()

Ο Θέος είναι ένας σκηνοθέτης που έξοχα συνδυάζει την Φιλοσοφία, τον Μύθο και την Μυθοπλασία.

Εμ, τόσο ξέρει ο άσχετος από Ελληνικό κινηματογράφο τόσο λέει.

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Μπορεί να γίνει... κάνα ατύχημα! Καθώς τα φροντίζεις! Εμένα καθήκον μου είναι να προειδοποιώ πάντως για τυχόν " επικίνδυνες παρενέργειες" χαχα! Και από εκεί και πέρα καθένας κάνει ότι νομίζει... :cheesy:  :rolleyes:

πιστευεις οτι θα βρεθουν ταυτοχρονα δυο ατομα εδω μεσα που θα τιμησουν ραντεβου?

υ.γ. ο τερας μου ηταν αδιαφορος, αλλα τον συμπαθησα οταν διαπιστωσα ποση φουρια εχουν τα κατιναρια να τον στολιζουν υπογειως και υπεργειως.

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
εχεις να πείς κάτι για την μάνα μου που δεν γνωρίζω όπως υπαινίσεσαι? πες το.... αν όχι το κουβαδάκι σου και αλλού

Τον υπεροπτικό τόνο διαταγής που δείχνει να σου αρέσει να τον κρατήσεις για τις γκόμενες που φωτογραφίζεις γυμνές.
Όταν προσπαθείς να προσβάλλεις κάποιον, θα σου απαντήσει ανάλογα.
Δεν το έμαθες εκεί στα μέρη με τις "μπάρες" που μεγάλωσες;

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Όλο το βράδυ κάτι με ενοχλούσε αλλά δεν μπορούσα να προσδιορισω τι. Ξαφνικά μου ήρθε στο μυαλό η εικόνα αυτού του ποστ που χθες το είχα προσπεράσει.

Και ενόχληση γιατί ο Δήμος Θέος ούτε πέθανε το 1942 αλλά ούτε είναι αρχειομαρξιστής.

Είναι ένας από τους σπουδαιότερους σκηνοθέτες του Ελληνικού κινηματογράφου.
Με ελάχιστο αλλά σημαντικότατο έργο. Μόλις 5 ταινίες: "100 ώρες του Μάη", "Κιέριον", "Διαδικασία", "Καπετάν Μεϊντάνος", "Ελεάτης ξένος".
Το "Κιέριον" είναι μία από τις ταινίες σταθμούς στον Ελληνικό κινηματογράφο.()

Ο Θέος είναι ένας σκηνοθέτης που έξοχα συνδυάζει την Φιλοσοφία, τον Μύθο και την Μυθοπλασία.

Εμ, τόσο ξέρει ο άσχετος από Ελληνικό κινηματογράφο τόσο λέει.

Για τον Κώστα Θέο ήθελε να πει ο μαλάκας, αλλά έκανε λάθος στο σκονάκι.
Μην τα θέλεις και όλα, νεοφώτιστος είναι.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom