tramountana
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.725
- Πόντοι
- 1.306
Ωχ ξανα μπήκε το σύστημα με το μπαν!!! :oΗ ...παράδοση της ελληνικής δεξιάς εδοξάσθη για μία ακόμα φορά λοιπόν.
ξεκινα τις χαιρετουρες εσυ σιγα-σιγα...Ωχ ξανα μπήκε το σύστημα με το μπαν!!! :o
Ουαουουουουουουου........
εγω μονο τα κουναβια δε συμπαθω. σαν αυτους που ρωτανε πρωτα τι κομμα εισαι για να ξερουν αν θα σου κανουν κερκιδα ή αντιδραση. τετοια ζωα εδω μεσα
μπαι δε γουαι, βολταιρο, ριξε μια ματια ΕΣΥ ΕΙΔΙΚΑ στις παθαρεσεις που σχολιασα χτες βραδυ, να καμαρωσεις τον φεθρυ να δω αν θα σου ανεβει ροχαλα στο λαιμο. ξερεις εσυ.
Άσε γιατί και ο Τραμουντάνας δεν είναι και καμία Οσία Μαγδαληνή.
Κάποτε πέταξε ένα τερατώδες ψέμμα για μένα και τον προκάλεσα δημοσίως ή να το αποδείξει ή να βρεθούμε στα πέριξ της πλατείας που φέρει το όνομα γνωστού Επτανήσιου ποιητή για να καθαρίσουμε.
Εγώ έχω κρατημένες τις αποδείξεις από τα ποτά που έπινα περιμένοντας (και τίμησα όλα τα περιμετρικά μπαράκια).
Ο Τραμουντάνας δεν φάνηκε εκείνο το βράδυ ........
Κάποτε πέταξε ένα τερατώδες ψέμμα για μένα και τον προκάλεσα δημοσίως ή να το αποδείξει ή να βρεθούμε στα πέριξ της πλατείας που φέρει το όνομα γνωστού Επτανήσιου ποιητή για να καθαρίσουμε.
Εγώ έχω κρατημένες τις αποδείξεις από τα ποτά που έπινα περιμένοντας (και τίμησα όλα τα περιμετρικά μπαράκια).
Βρωμικο δεν έφαγες?
η αντιμετώπιση της παρανομίας δεν είναι ρουφιανιά είναι χρέος... ρουφιανιά είναι να αμολάς μελάνι με φασισιτκές γκαιμπελικές μεθόδους όπως εσύ..
σε προκάλεσα να αναφέρεις τι ήθελες να πείς.. προτίμησες να μην πείς τίποτε αφήνοντας την λάσπη διάχυτη...
Γιατί τα ποτά μόνο δε φτάνουν για να αντιμετωπίσεις τον τραμουντάνα. Θες δυνάμεις...Έφαγα κοτό στην Μεσογείων, δίπλα από το Ριτόρνο.
πότε έγινε αυτό ????
ξεκινα τις χαιρετουρες εσυ σιγα-σιγα...
Έφαγα κοτό στην Μεσογείων, δίπλα από το Ριτόρνο.
Γιατί τα ποτά μόνο δε φτάνουν για να αντιμετωπίσεις τον τραμουντάνα. Θες δυνάμεις...
Εεεεε ρε πάντως και έτσι και δόσει να βρεθούν τετ - α - τετ μαζί του μερικοί μερικοί! Δε θα θελα να χάσω τέτοια φάση!
Α κατάλαβα. Καλό από εκεί ? Δεν έχω πάρει. Καμιά "κολομπαρότσαρκα" τουλάχιστον σε κάνα κάβο, οίστρο, λα λούνα έκανες να δεις τι έπαιζε? Μια και δεν έγινε το ραντεβού?
Εεεεεε, αφού δεν το θυμάσαι δεν θα το εννοούσες μάλλον........
Είμαι πιό γρήγορος εγώ ρε.
Γιατί τα ποτά μόνο δε φτάνουν για να αντιμετωπίσεις τον τραμουντάνα. Θες δυνάμεις...
Εεεεε ρε πάντως και έτσι και δόσει να βρεθούν τετ - α - τετ μαζί του μερικοί μερικοί! Δε θα θελα να χάσω τέτοια φάση!