Νέα

Βόρειος Κορέα VS Νότιος Κορέα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα DARKSIDEOFTHEMOON
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 171K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
ακόμη μία αριστερή

Συνημμένα

• chicken3.jpg
    chicken3.jpg
    36,3 KB · Εμφανίσεις: 17

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Η ...παράδοση της ελληνικής δεξιάς εδοξάσθη για μία ακόμα φορά λοιπόν.  :2funny:

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
η αντιμετώπιση της παρανομίας δεν είναι ρουφιανιά είναι χρέος... ρουφιανιά είναι να αμολάς μελάνι με φασισιτκές γκαιμπελικές μεθόδους όπως εσύ..

σε προκάλεσα να αναφέρεις τι ήθελες να πείς.. προτίμησες να μην πείς τίποτε αφήνοντας την λάσπη διάχυτη...

ποιός είναι λοιπόν ο ρουφιάνος?????????????????

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
εγω μονο τα κουναβια δε συμπαθω. σαν αυτους που ρωτανε πρωτα τι κομμα εισαι για να ξερουν αν θα σου κανουν κερκιδα ή αντιδραση. τετοια ζωα εδω μεσα  :jerking:

μπαι δε γουαι, βολταιρο, ριξε μια ματια ΕΣΥ ΕΙΔΙΚΑ στις παθαρεσεις που σχολιασα χτες βραδυ, να καμαρωσεις τον φεθρυ να δω αν θα σου ανεβει ροχαλα στο λαιμο. ξερεις εσυ.

Άσε γιατί και ο Τραμουντάνας δεν είναι και καμία Οσία Μαγδαληνή.

Κάποτε πέταξε ένα τερατώδες ψέμμα για μένα και τον προκάλεσα δημοσίως ή να το αποδείξει ή να βρεθούμε στα πέριξ της πλατείας που φέρει το όνομα γνωστού Επτανήσιου ποιητή για να καθαρίσουμε.

Εγώ έχω κρατημένες τις αποδείξεις από τα ποτά που έπινα περιμένοντας (και τίμησα όλα τα περιμετρικά μπαράκια).

Ο Τραμουντάνας δεν φάνηκε εκείνο το βράδυ ........

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306

Κάποτε πέταξε ένα τερατώδες ψέμμα για μένα και τον προκάλεσα δημοσίως ή να το αποδείξει ή να βρεθούμε στα πέριξ της πλατείας που φέρει το όνομα γνωστού Επτανήσιου ποιητή για να καθαρίσουμε.

Εγώ έχω κρατημένες τις αποδείξεις από τα ποτά που έπινα περιμένοντας (και τίμησα όλα τα περιμετρικά μπαράκια).

πότε έγινε αυτό ????

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386

Βρωμικο δεν έφαγες?

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
η αντιμετώπιση της παρανομίας δεν είναι ρουφιανιά είναι χρέος... ρουφιανιά είναι να αμολάς μελάνι με φασισιτκές γκαιμπελικές μεθόδους όπως εσύ..

σε προκάλεσα να αναφέρεις τι ήθελες να πείς.. προτίμησες να μην πείς τίποτε αφήνοντας την λάσπη διάχυτη...

Ότι και να λες εσύ, στο χωριό μου τον ρουφιάνο εξακολουθούν να τον λένε ρουφιάνο πάντως.
Και δεν του μιλάει κανένας.
Βέβαια εσύ τώρα το παίζεις παρθένα Μαρία που δεν έκανες τίποτα το επιλήψιμο κλπ και ήρθα ξαφνικά και σε έβρισα.
Αμ μας έπεισες, δεν μας έπεισες;       :kissass2: :kissass2: :kissass2: :kissass2:

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Έφαγα κοτό στην Μεσογείων, δίπλα από το Ριτόρνο.
Γιατί τα ποτά μόνο δε φτάνουν για να αντιμετωπίσεις τον τραμουντάνα. Θες δυνάμεις...

Εεεεε ρε πάντως και έτσι και δόσει να βρεθούν τετ - α - τετ μαζί του μερικοί μερικοί! Δε θα θελα να χάσω τέτοια φάση! :cheesy:  :2funny:

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Έφαγα κοτό στην Μεσογείων, δίπλα από το Ριτόρνο.

Α κατάλαβα. Καλό από εκεί ? Δεν έχω πάρει. Καμιά "κολομπαρότσαρκα" τουλάχιστον σε κάνα κάβο, οίστρο, λα λούνα έκανες να δεις τι έπαιζε? Μια και δεν έγινε το ραντεβού?

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
Γιατί τα ποτά μόνο δε φτάνουν για να αντιμετωπίσεις τον τραμουντάνα. Θες δυνάμεις...

Εεεεε ρε πάντως και έτσι και δόσει να βρεθούν τετ - α - τετ μαζί του μερικοί μερικοί! Δε θα θελα να χάσω τέτοια φάση! :cheesy:  :2funny:

Είμαι πιό γρήγορος εγώ ρε.

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
Α κατάλαβα. Καλό από εκεί ? Δεν έχω πάρει. Καμιά "κολομπαρότσαρκα" τουλάχιστον σε κάνα κάβο, οίστρο, λα λούνα έκανες να δεις τι έπαιζε? Μια και δεν έγινε το ραντεβού?

Κάβο.

Στο Οίστρο συγχνάζουν βοθρατζήδες.

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66

Ενδιαφέρουσα η πληροφορία για τον χαρακτήρα του ρουφιανο-τράνυ.    :)

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166

όσο διαβάζω αυτά τα ποστ σου όλο και μου φαίνεται ότι άλλο λες άλλο εννοάς  :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom