tramountana
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.725
- Πόντοι
- 1.306
Δηλαδή αν φέρω απόδειξη τι θα πεις;;;;
Θα ζητήσεις συγνώμην για το παραπάνω;;;;
φυσικά θα ανακαλέσω τον χαρακτηρισμό συκοφάντης με την ανάλογη συγνώμη...
Δηλαδή αν φέρω απόδειξη τι θα πεις;;;;
Θα ζητήσεις συγνώμην για το παραπάνω;;;;
Μπααααα, πάνε, χτυπάνε και φεύγουνε.
Έχουνε inside information.
(Τώρα μην μου πεις ότι και το Ντάλλας είναι εξτρήμ).
"Περιπετειούλα".....Από πότε ρέ αφιονισμέμε οί πολιτικές αναζητήσεις είναι περιπετειούλα;
Αραγε είσαι σταλινικό καθίκι εξ αίματος ή εξ αγχιστείας;
Προς τι η επιμονή με την πάρτη μου, καλέ μου;
Τραβάς κανένα ζόρι;
Ας του πει κάποιος πως η ενασχόληση με την ιστορία της ελληνικής Αριστεράς δεν γίνεται με πασαλείμματα και σκονάκια.
Τι να ψάξω βρε απροσάρμοστε.....
Τον Δήμο τον Θέο τον ξέρω (σαν σκηνοθέτη) από το 1974.
Εσύ μπορείς να μας πεις ποιός είναι αυτός ο Δήμος Θέος και πως πέθανε;;;;;
Ουδόλως. Απλά, είχες τιμωρηθεί από το site στο παρελθόν. Απεχώρησες. Επέστρεψες όταν έφυγαν οι γνωστοί-άγνωστοι και μέσα σε ένα μήνα περίπου έχεις απειλείσει με πέσιμο ένα μέλος, έχεις μιλήσει για τη μάνα κάποιου άλλου μέλους και διαπραγματευόσουν εχθές το βράδυ ραντεβού με τρίτο μέλος...
Και η απορία μου είναι για το πώς γίνεται να μην φοβάσαι για τη σωματική σου ακεραιότητα
Ας του πει κάποιος πως η ενασχόληση με την ιστορία της ελληνικής Αριστεράς δεν γίνεται με πασαλείμματα και σκονάκια.
εδώ δεν ειχε φάει ξύλο ο πέρσονας και ο κολλητός τουΟυδόλως. Απλά, είχες τιμωρηθεί από το site στο παρελθόν. Απεχώρησες. Επέστρεψες όταν έφυγαν οι γνωστοί-άγνωστοι και μέσα σε ένα μήνα περίπου έχεις απειλήσει με πέσιμο ένα μέλος, έχεις μιλήσει για τη μάνα κάποιου άλλου μέλους και διαπραγματευόσουν εχθές το βράδυ ραντεβού με τρίτο μέλος...
Και η απορία μου είναι για το πώς γίνεται να μην φοβάσαι για τη σωματική σου ακεραιότητα
φυσικά.. για να ασχοληθείς με την ιστορία της ελληνικής αριστεράς απαιτείται να φοράς στολή προστασίας ΑΡΒΧΠ....
Τι να ψάξω βρε απροσάρμοστε.....
Τον Δήμο τον Θέο τον ξέρω (σαν σκηνοθέτη) από το 1974.
Εσύ μπορείς να μας πεις ποιός είναι αυτός ο Δήμος Θέος και πως πέθανε;;;;;
εδώ δεν ειχε φάει ξύλο ο πέρσονας και ο κολλητός του
θα φάει ο φέρθυ;
ξεκινα τις χαιρετουρες εσυ σιγα-σιγα...
Μπα, αρκεί να μην είσαι τόσο άσχετος ώστε να εκτίθεσαι σε κάθε παπαριά που λες.
δίνανε ραντεβού στο φόρουμ αυτοί? δε θυμάμαι
πάλι άσχετος συλλαμβάνεσαι .. στολή ΑΡΒΧΠ σημαίνει στολή προστασίας από Ατομικό Ραδιολογικό Βιολογικό Χημικό Πόλεμο...
βλάκα...
όπου και αν πιάσεις την ιστορία της ελληνικής αριστεράς .. βρωμάει..
εντιτ: άκυρο, θυμάμαι
Ναι, ε;
Πώς και δεν έδωσαν και μεταξύ τους...
ΠΟΤΕ δεν κατάλαβα το τί τους χώρισε. Καλά ο ένας ήταν γαύρος. Μόνο αυτό. Κατα τα άλλα πιστεύω θα είχαν κοινό μέτωπο. Εναντίον μου ας πούμε είναι σίγουρο ότι θα ήταν μαζί...
Τί να τους χώρισε άραγε;
Ναι, ε;
Πώς και δεν έδωσαν και μεταξύ τους...
ΠΟΤΕ δεν κατάλαβα το τί τους χώρισε. Καλά ο ένας ήταν γαύρος. Μόνο αυτό. Κατα τα άλλα πιστεύω θα είχαν κοινό μέτωπο. Εναντίον μου ας πούμε είναι σίγουρο ότι θα ήταν μαζί...
Τί να τους χώρισε άραγε;
ποιους? τον περσόνα και τον πλε?
χώρισε το νταϊνάμικ ντούο?