φυσικά και δεν θα ζηλέψεις διότι ξέρεις ότι δεν μπορείς να το κάνεις και σύ.. οπότε το απαξιώνεις.. συνηθισμένη τακτική των γκαιμπελίσκων σαν και του λόγου σου..
Καλά, πήγαινε να ρουφιανέψεις κανέναν τώρα.
Ως συνήθως.
φυσικά και δεν θα ζηλέψεις διότι ξέρεις ότι δεν μπορείς να το κάνεις και σύ.. οπότε το απαξιώνεις.. συνηθισμένη τακτική των γκαιμπελίσκων σαν και του λόγου σου..
Τα θελει ο κωλος σου.Και τί δεν θα έδινα για μια τελευταία παράσταση πάντως είναι η αλήθεια...
Με Πρέζουρα, Περσόνα, Σουπερμάους, Πορνόπαπο, Φέθρυ και την υπόλοιπη παρέα που πήραν οι δύο πρώτοι φεύγοντας... το Λάκυστράικερ που ήταν πιο σοφτ, Νάτσο_70 που ήταν πιο χαρντκορ, Σοισιξ και Σκασκά που κινούνταν στον αναρχικό χώρο και Νοβοσέλατς να παρεμβαίνει που και πού από τη μία...
Ολοι εσεις οι ταβλαδοροι.Κι από την άλλη εμείς με όόόλο το λουλουδικό...
Και να μην το πολυγυρνατε παντως,απο λιγδα εχει μπολικη.Το θέμα ελεύθερο. Ό,τι κι αν έβαζαν εμείς ξέρετε πού θα το γυρνούσαμε...
Καλά, πήγαινε να ρουφιανέψεις κανέναν τώρα.
Ως συνήθως.
Ακόμα και εσύ με τον ίσιο, παρά το κλαψομούνιασμά σας, είσαστε πολύ καλύτεροι.
Γιατί τουλάχιστον λέτε κάτι, έστω και αν είναι οφθαλμοφανώς λάθος κατά τη γνώμη μου.
Δεν είναι μόνον -ή τουλάχιστον δεν είναι πάντα- υστερική πόζα η παρουσία σας.
Υ.Γ. Ο ρουφιανο-τράνυ δεν εμπίπτει σ αυτή την κατηγορία. Ειναι απελπιστικά λίγος και απελπιστικά επιδεικτικός. Σε όλα.
Σαν το παραδειγμα με την κοπια απο την επετηριδα ας πουμε...εσύ παρέμεινε πιστός στις επάλξεις και την ιδεολογία σου.. το ψεύδος και την συκοφαντία...
ΥΓ: Άφησες το str81977 κι έπιασες τον tramountana τώρα;
ΥΓ: Άφησες το str81977 κι έπιασες τον tramountana τώρα;
Σαν το παραδειγμα με την κοπια απο την επετηριδα ας πουμε...
Ο ισιος ξερει να χειριζεται καλα τον λογο,αυτη ειναι και η δουλεια του αλλωστε.Ρε χειρισμό γλώσσας λέμε. Μία δεν κλάνω μπροστά σε μπακάλη και Νοβοσέλατς, μη λέμε μαλακίες τώρα.
Τα θελει ο κωλος σου.
Ολοι εσεις οι ταβλαδοροι.
Κακως καθομαι και χανω την ωρα μου στο πισι.Μαλακια μου.Ναι, πες ότι δε γουστάρεις τώρα κι εσύ...
Σα να λεμε,το γελιο της αρκουδας αναμικτο με γαμωσταυριδια.Ταβλαδόροι και βασικά στελέχη εννοείται
με κάτι πρέπει να ασχοληθεί και αυτός .. βίτσιο του το ψεύδος και η συκοφαντία....
στην αριστερά στην οποία κατά τα λεγόμενα του είναι τοποθετημένος τους μισούς τους κατηγορήσανε σαν προδότες (και ας τουφεκιστήκανε από την επάρατη δεξιά)...
ΥΓ: Είναι και ο Βολταίρος... Τεραστίων διαστάσεων παράλειψη από το άλλο στρατόπεδο...
Ο ισιος ξερει να χειριζεται καλα τον λογο,αυτη ειναι και η δουλεια του αλλωστε.
Αλλο πραμα το οτι εχει"ελεγχομενα"κολληματα.
Ο μπακαλης 5 πραματα τα κατεχει αλλα μαλλον για πιτσιρικας μου κανει.
Ελπίζω να με κατέταξες στο σωστό στρατόπεδο...........
Απο συνολική σκέψη όμως, κλάφτα Χαράλαμπε.
Χειρότερος και απο τον ρουφιανο-τράνυ.
Ελπίζω να με κατέταξες στο σωστό στρατόπεδο...........
Ο Αλεξ71 εξαιρειται της ΤΡΑΓΙΚΗΣ ασχετιλας,οφειλω να το παραδεχτω δημοσια.Οσο για το αν γουσταρω,οι"οχθροι"ειναι απο ασχετοι μεχρι μη θεμ' χειροτερα.
Ειναι μικρος ακομη,εγω ετσι τον κοβω.Απο συνολική σκέψη όμως, κλάφτα Χαράλαμπε.
Χειρότερος και απο τον ρουφιανο-τράνυ.
Πουτανα κριση λεμε...πάνε οι καλές μέρες της τήρησης των ισορροπιών και των ίσων αποστάσεων στη μοναξιά του κέντρου?