Νέα

Βόρειος Κορέα VS Νότιος Κορέα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα DARKSIDEOFTHEMOON
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 172K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Το οποίο προφανώς δεν αναφέρει κανέναν Δήμο Θέο.

Έχω χρόνια απο τότε που το διάβασα, αλλά νομίζω -είμαι σίγουρος δηλαδή- πως δεν αναφέρει.
Αντίθετα, αναφέρει τον Κώστα Θέο που σου έλεγα.

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Μπαααααα, τα παιδιά που είναι μαζί μου δεν τα σηκώνει το κλίμα της υπόγας:
47-9-thumb-large.jpg

Μα γιατί το λες αυτό;
Κοτζάμ ΛΑΟΣ διασύρθηκε για πάρτη τους...

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Μαλακια μου.

Και αυτα που ειχα προ μπου ηταν υπεραρκετα.

Στην τελική ανάλυση, η πολιτική τοποθέτηση είναι θέμα dna...
Τί να τα κάνεις τα επιπλέον βιβλία αφού ό,τι και να διάβαζες στο ίδιο συμπέρασμα θα κατέληγες...

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66

Αν εξαιρέσεις τα ποδοσφαιρικά παναθηναϊκά μου αισθήματα, όχι.
Αλλά γιατί το λες;
Με το Βολταίρο τα λέγαμε κι απο παλιά και τον εκτιμώ.
Δεν πολυσυμφωνούμε σήμερα στο διά ταύτα, αλλά είχαμε αρκετά κοινή πολιτική διαδρομή κάποτε.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.297
Πόντοι
8.006
Αν εξαιρέσεις τα ποδοσφαιρικά παναθηναϊκά μου αισθήματα, όχι.
Αλλά γιατί το λες;
Με το Βολταίρο τα λέγαμε κι απο παλιά και τον εκτιμώ.
Δεν πολυσυμφωνούμε σήμερα στο διά ταύτα, αλλά είχαμε αρκετά κοινή πολιτική διαδρομή κάποτε.

Δεν με καταλαβες.
Για το warned λεω.
Ησουνα κακο παιδι μαλλον?

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66

Επί τη ευκαιρία, και μιας και το γυροφέρνεις μέρες, μπας και έχεις εκείνο το ποστ μου όπου ισχυρίζομαι -κατά τη γνώμη σου πάντα- οτι η πολιτική τοποθέτηση είναι θέμα DNA;
Έτσι, για να μην βρεθεί κανείς κακεντρεχής και σε πει συκοφάντη.

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Επί τη ευκαιρία, και μιας και το γυροφέρνεις μέρες, μπας και έχεις εκείνο το ποστ μου όπου ισχυρίζομαι -κατά τη γνώμη σου πάντα- οτι η πολιτική τοποθέτηση είναι θέμα DNA;
Έτσι, για να μην βρεθεί κανείς κακεντρεχής και σε πει συκοφάντη.

Χμμμ...
Πρέπει να είναι κοντά με εκείνο που υποτίθεται ότι αναφέρομαι ειρωνικά στους γονείς σου...
Αλλά στην τελική, όποιος θεωρεί ότι κάποιος που διαφοροποιείται πολιτικά από τον παππού του τον αποκυρρήσει, δεν τον τιμά και άλλα γραφικά, προφανώς θεωρεί ότι η πολιτική αντίληψη είναι θέμα οικογνειακής παράδοσης...

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Όχι ιδιαίτερα.
Και σίγουρα δεν ήμουνα μόνον εγώ ...άτακτος.
Αλλά υπάρχουν και ρουφιάνοι βλέπεις.      :)

Εννοείς ως ρουφιάνους τύπους που κάνουν διαρκώς αναφορές στους μοντεράτορες ότι το τάδε παιδάκι τους πειράζει;
Ενδιαφέρον.

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Χμμμ...
Πρέπει να είναι κοντά με εκείνο που υποτίθεται ότι αναφέρομαι ειρωνικά στους γονείς σου...
Αλλά στην τελική, όποιος θεωρεί ότι κάποιος που διαφοροποιείται πολιτικά από τον παππού του τον αποκυρρήσει, δεν τον τιμά και άλλα γραφικά, προφανώς θεωρεί ότι η πολιτική αντίληψη είναι θέμα οικογνειακής παράδοσης...

Τη λέξη DNA την έχω αναφέρει σε οποιοδήποτε ποστ μου;
Δεν νομίζω.
Γιατί εσύ δεν φαντάζομαι να αρνηθείς οτι μίλησες για "ικανούς ινστρούχτορες".
Κάτι που με ενόχλησε και το έκανα σαφές.

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Εννοείς ως ρουφιάνους τύπους που κάνουν διαρκώς αναφορές στους μοντεράτορες ότι το τάδε παιδάκι τους πειράζει;
Ενδιαφέρον.

Ρουφιάνους εννοώ τους ρουφιάνους.
Που μάλιστα μετά επιχειρηματολογούν υπέρ της ρουφιανιάς, παρουσιάζοντάς την περίπου ως "εθνική επιταγή".
Ή, όπως έλεγε σήμερα στις 16.16 ο τράνυ, "η αντιμετώπιση της παρανομίας δεν είναι ρουφιανιά είναι χρέος..."
Δεν το είδες;

Αλεκος2

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
25
Πόντοι
16
Που μάλιστα μετά επιχειρηματολογούν υπέρ της ρουφιανιάς, παρουσιάζοντάς την περίπου ως "εθνική επιταγή".
Ή όπως έλεγε σήμερα στις 16.16 ο τράνυ "η αντιμετώπιση της παρανομίας δεν είναι ρουφιανιά είναι χρέος..."
Δεν το είδες;

ρε psycho γιατι αλλαζεις αβαταρ? αλλο το πρωι αλλο το βραδι?

Επισκέπτης
Τί να τα κάνεις τα επιπλέον βιβλία αφού ό,τι και να διάβαζες στο ίδιο συμπέρασμα θα κατέληγες...
Eνω υμεις...Μετα απο καταναλωση καμποσων χιλιαδων σελιδων,αποφασισατε να αλλαξετε γνωμη για τα ζητηματα της δεκαετιας του '40.

Θα αγνοουσατε βεβαιως κατι λεπτομερειες τυπου"λιμνες",αλλα ευτυχως ο Μαραντζιδης με την τελευταια του παπαρια φωτισε την(ελαχιστη)αγνοια σας...

Επισκέπτης
Ειναι και το αλλο το λιγδικο κολπο,ξεχασα.

Π.χ.παριστανει κανεις τον υπερανω κριτικης(παροτι ειναι μελος κομματικου ινστιτουτου)και ταυτοχρονα κουναει το δαχτυλο στους αλλους.
Καλο κολπακι...Το παιζεις ΘΕΟΣ και ετσι,αρα οι αλλοι ειναι θνητοι εξ ορισμου.

Λες και οι Καλυβας-Μαραντζιδης και σια πεσαν απο τον ουρανο.
Λες και ΑΥΤΟΙ θα κανουν ΜΟΝΟΝ ακαδημαικη και"αποστασιοποιημενη"την συζητηση γυρω απο αυτην την εποχη-και οποιος εχει αντιρρηση στα λεγομενα τους ΠΡΟΦΑΝΩΣ ειναι κατα της"αποστασιοποιημενης"ματιας,που μονον ΑΥΤΟΙ αντιπροσωπευουν.

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Τη λέξη DNA την έχω αναφέρει σε οποιοδήποτε ποστ μου;
Δεν νομίζω.
Γιατί εσύ δεν φαντάζομαι να αρνηθείς οτι μίλησες για "ικανούς ινστρούχτορες".
Κάτι που με ενόχλησε και το έκανα σαφές.

Τα περί δεξιού dna προφανώς είναι αποκυήματα της φαντασίας μου...
Όπως επίσης και το ότι το εγγόνι πρέπει να ταυτίζεται πολιτικά με τον παππού του...
Για ινστούχτορες θυμαμαι ότι μίλησα αλλά αυτό που δεν θυμάμαι είναι να αποκαλώ τους γονείς σου έτσι...
Η προσφυγή στο επίμαχο ποστ θα λύσει κάθε απορία...
Εννοείται φυσικά ότι οποιαδήποτε ερμηνεία που μου αποδίδει κίνητρο να βρίσω γονείς άλλου μέλους είναι τουλάχιστον λανθασμένη...
Στην τελική, άλλοι γυροφέρνουν τις μάνες άλλων εδω μέσα....

Ή όπως έλεγε σήμερα στις 16.16 ο τράνυ "η αντιμετώπιση της παρανομίας δεν είναι ρουφιανιά είναι χρέος..."
Δεν το είδες;

Δηλαδή αν δεις διαρρήκτες να σπάνε το αμάξι του γείτονα και φίλου, δεν θα καλέσεις την αστυνομία;

Eνω υμεις...Μετα απο καταναλωση καμποσων χιλιαδων σελιδων,αποφασισατε να αλλαξετε γνωμη για τα ζητηματα της δεκαετιας του '40.

Θα αγνοουσατε βεβαιως κατι λεπτομερειες τυπου"λιμνες",αλλα ευτυχως ο Μαραντζιδης με την τελευταια του παπαρια φωτισε την(ελαχιστη)αγνοια σας...

Ένας από τους λόγους που δεν ασχολήθηκα επισταμένα με την περίοδο του εμφυλίου είναι γιατί θεωρώ τουλάχιστον ηλίθιο να θρηνούμε που δεν επικράτησαν οι κομμουνιστές- μην ξεχνάς ότι η εφηβεία μου συνέπεσε με την πτώση του τείχους...
Δυστυχώς κάποιοι έχουν κολλήσει εκεί και θέλουν απεγνωσμένα μια ρεβάνς για μια μάχη που δεν θέλουν να κερδίσουν (το φασιστοεθνίκι ο Σατρ δεν είχε πει ότι αγωνιζόταν μια ζωή για ένα καθεστώς που δεν θα μπορούσε να ζήσει σε αυτό ούτε μια μέρα και μάλιστα σε ανύποπτο χρόνο;)
Σαν κάτι ναζί που λένε: Ε, ρε και να χαμε νικήσει στο Στάλινγκραντ/ Κουρσκ/ Νορμανδία/ Αρδέννες- άλλο αν είχαν καλύτερες πιθανότητες από τους ζαχαριαδικούς...

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Ειναι και το αλλο το λιγδικο κολπο,ξεχασα.

Π.χ.παριστανει κανεις τον υπερανω κριτικης(παροτι ειναι μελος κομματικου ινστιτουτου)και ταυτοχρονα κουναει το δαχτυλο στους αλλους.
Καλο κολπακι...Το παιζεις ΘΕΟΣ και ετσι,αρα οι αλλοι ειναι θνητοι εξ ορισμου.

Λες και οι Καλυβας-Μαραντζιδης και σια πεσαν απο τον ουρανο.
Λες και ΑΥΤΟΙ θα κανουν ΜΟΝΟΝ ακαδημαικη και"αποστασιοποιημενη"την συζητηση γυρω απο αυτην την εποχη-και οποιος εχει αντιρρηση στα λεγομενα τους ΠΡΟΦΑΝΩΣ ειναι κατα της"αποστασιοποιημενης"ματιας,που μονον ΑΥΤΟΙ αντιπροσωπευουν.

Έχεις μια εμμονή με τη λίγδα όμως...
Δοκίμασε head and shoulders και θα τη διώξεις από πάνω σου μια και καλή...
Και όχι, την αλλαζονεία των Ιών ή την έντονη πολιτικοποίηση του Φλας δεν την έχει...
Το ότι δουλευει σε "δεξιο" think tank (του κόμματος που έδωσε σύνταξη στα "παλικάρια" του δσε) σε επιστημονικό συμβούλιο δεν μου λέει κάτι από μόνο του...
Όπως σωστά είπες κανείς δεν προέκυψε από παρθενογένεση και η προαντίληψη πάντοτε υπάρχει...
Το ζήτημα είναι ποιος την ξεπερνά.

Επισκέπτης
Ένας από τους λόγους που δεν ασχολήθηκα επισταμένα με την περίοδο του εμφυλίου είναι γιατί θεωρώ τουλάχιστον ηλίθιο να θρηνούμε που δεν επικράτησαν οι κομμουνιστές- μην ξεχνάς ότι η εφηβεία μου συνέπεσε με την πτώση του τείχους...
Ναι,εχεις δικιο...Δεν ασχολεισαι...Απλως εχεις ξεσκιστει να πετας τις ΑΣΧΕΤΕΣ λιγδοθεωριες του τυπου"9,3%"...
Δυστυχώς κάποιοι έχουν κολλήσει εκεί και θέλουν απεγνωσμένα μια ρεβάνς για μια μάχη που δεν θέλουν να κερδίσουν (το φασιστοεθνίκι ο Σατρ δεν είχε πει ότι αγωνιζόταν μια ζωή για ένα καθεστώς που δεν θα μπορούσε να ζήσει σε αυτό ούτε μια μέρα και μάλιστα σε ανύποπτο χρόνο;)
Και αλλοι ειναι κολλημενοι ομως...και δη μελη κομματικων ινστιτουτων...και δινουν αγωνα(και μαλιστα με ενθερμο λιγδοκοινο)για να κανουν το ασπρο μαυρο.
Δικαιωμα τους βεβαιως,στο φιναλε αυτοι βγαινουν στην σεντρα.
Σαν κάτι ναζί που λένε: Ε, ρε και να χαμε νικήσει στο Στάλινγκραντ/ Κουρσκ/ Νορμανδία/ Αρδέννες- άλλο αν είχαν καλύτερες πιθανότητες από τους ζαχαριαδικούς...
Α,ναι οι ναζι...μπλεξιμο πουτσας με βουρτσας,αλλο ενα αγαπημενο λιγδοκολπο.

sonderage

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2010
Κριτικές
18
Like
1
Πόντοι
16
:zfuck:
φασιστοεθνίκι ο Σατρ

Τετοια μαλακια χρονια ειχα να  ακουσω...
Κι επειδη δεν ξερεις ουτε το  ονομα του καλα,αντε  ανοιξε και κανα βιβλιο του,μηπως και παρεις μυρουδια  για ποιον μιλας...αν μπορεσεις να διαβασεις καμμια γραμμη βεβαια...
Μου  φερνεις στο νου καποιους που δεν εβγαλαν ουτε τριτη γυμνασιου και λενε οτι  ο Αινσταιν ηταν αγραμματος...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom