Επισκέπτης
Σίγα το κεφάλι σας sir!!!
Σίγα το κεφάλι σας sir!!!
Το οποίο προφανώς δεν αναφέρει κανέναν Δήμο Θέο.
Μπαααααα, τα παιδιά που είναι μαζί μου δεν τα σηκώνει το κλίμα της υπόγας:
![]()
Έχω χρόνια απο τότε που το διάβασα, αλλά νομίζω -είμαι σίγουρος δηλαδή- πως δεν αναφέρει.
Αντίθετα, αναφέρει τον Κώστα Θέο που σου έλεγα.
Μαλακια μου.
Και αυτα που ειχα προ μπου ηταν υπεραρκετα.
Φεθ, πρασινισες?
Αν εξαιρέσεις τα ποδοσφαιρικά παναθηναϊκά μου αισθήματα, όχι.
Αλλά γιατί το λες;
Με το Βολταίρο τα λέγαμε κι απο παλιά και τον εκτιμώ.
Δεν πολυσυμφωνούμε σήμερα στο διά ταύτα, αλλά είχαμε αρκετά κοινή πολιτική διαδρομή κάποτε.
Στην τελική ανάλυση, η πολιτική τοποθέτηση είναι θέμα dna...
Δεν με καταλαβες.
Για το warned λεω.
Ησουνα κακο παιδι μαλλον?
Επί τη ευκαιρία, και μιας και το γυροφέρνεις μέρες, μπας και έχεις εκείνο το ποστ μου όπου ισχυρίζομαι -κατά τη γνώμη σου πάντα- οτι η πολιτική τοποθέτηση είναι θέμα DNA;
Έτσι, για να μην βρεθεί κανείς κακεντρεχής και σε πει συκοφάντη.
Όχι ιδιαίτερα.
Και σίγουρα δεν ήμουνα μόνον εγώ ...άτακτος.
Αλλά υπάρχουν και ρουφιάνοι βλέπεις.![]()
Χμμμ...
Πρέπει να είναι κοντά με εκείνο που υποτίθεται ότι αναφέρομαι ειρωνικά στους γονείς σου...
Αλλά στην τελική, όποιος θεωρεί ότι κάποιος που διαφοροποιείται πολιτικά από τον παππού του τον αποκυρρήσει, δεν τον τιμά και άλλα γραφικά, προφανώς θεωρεί ότι η πολιτική αντίληψη είναι θέμα οικογνειακής παράδοσης...
Εννοείς ως ρουφιάνους τύπους που κάνουν διαρκώς αναφορές στους μοντεράτορες ότι το τάδε παιδάκι τους πειράζει;
Ενδιαφέρον.
Ρουφιάνους εννοώ τους ρουφιάνους.
Που μάλιστα μετά επιχειρηματολογούν υπέρ της ρουφιανιάς, παρουσιάζοντάς την περίπου ως "εθνική επιταγή".
Ή όπως έλεγε σήμερα στις 16.16 ο τράνυ "η αντιμετώπιση της παρανομίας δεν είναι ρουφιανιά είναι χρέος..."
Δεν το είδες;
Eνω υμεις...Μετα απο καταναλωση καμποσων χιλιαδων σελιδων,αποφασισατε να αλλαξετε γνωμη για τα ζητηματα της δεκαετιας του '40.Στην τελική ανάλυση, η πολιτική τοποθέτηση είναι θέμα dna...
Τί να τα κάνεις τα επιπλέον βιβλία αφού ό,τι και να διάβαζες στο ίδιο συμπέρασμα θα κατέληγες...
Τη λέξη DNA την έχω αναφέρει σε οποιοδήποτε ποστ μου;
Δεν νομίζω.
Γιατί εσύ δεν φαντάζομαι να αρνηθείς οτι μίλησες για "ικανούς ινστρούχτορες".
Κάτι που με ενόχλησε και το έκανα σαφές.
Ρουφιάνους εννοώ τους ρουφιάνους.
Που μάλιστα μετά επιχειρηματολογούν υπέρ της ρουφιανιάς, παρουσιάζοντάς την περίπου ως "εθνική επιταγή".
Ή όπως έλεγε σήμερα στις 16.16 ο τράνυ "η αντιμετώπιση της παρανομίας δεν είναι ρουφιανιά είναι χρέος..."
Δεν το είδες;
Eνω υμεις...Μετα απο καταναλωση καμποσων χιλιαδων σελιδων,αποφασισατε να αλλαξετε γνωμη για τα ζητηματα της δεκαετιας του '40.
Θα αγνοουσατε βεβαιως κατι λεπτομερειες τυπου"λιμνες",αλλα ευτυχως ο Μαραντζιδης με την τελευταια του παπαρια φωτισε την(ελαχιστη)αγνοια σας...
Ειναι και το αλλο το λιγδικο κολπο,ξεχασα.
Π.χ.παριστανει κανεις τον υπερανω κριτικης(παροτι ειναι μελος κομματικου ινστιτουτου)και ταυτοχρονα κουναει το δαχτυλο στους αλλους.
Καλο κολπακι...Το παιζεις ΘΕΟΣ και ετσι,αρα οι αλλοι ειναι θνητοι εξ ορισμου.
Λες και οι Καλυβας-Μαραντζιδης και σια πεσαν απο τον ουρανο.
Λες και ΑΥΤΟΙ θα κανουν ΜΟΝΟΝ ακαδημαικη και"αποστασιοποιημενη"την συζητηση γυρω απο αυτην την εποχη-και οποιος εχει αντιρρηση στα λεγομενα τους ΠΡΟΦΑΝΩΣ ειναι κατα της"αποστασιοποιημενης"ματιας,που μονον ΑΥΤΟΙ αντιπροσωπευουν.
Ναι,εχεις δικιο...Δεν ασχολεισαι...Απλως εχεις ξεσκιστει να πετας τις ΑΣΧΕΤΕΣ λιγδοθεωριες του τυπου"9,3%"...Ένας από τους λόγους που δεν ασχολήθηκα επισταμένα με την περίοδο του εμφυλίου είναι γιατί θεωρώ τουλάχιστον ηλίθιο να θρηνούμε που δεν επικράτησαν οι κομμουνιστές- μην ξεχνάς ότι η εφηβεία μου συνέπεσε με την πτώση του τείχους...
Και αλλοι ειναι κολλημενοι ομως...και δη μελη κομματικων ινστιτουτων...και δινουν αγωνα(και μαλιστα με ενθερμο λιγδοκοινο)για να κανουν το ασπρο μαυρο.Δυστυχώς κάποιοι έχουν κολλήσει εκεί και θέλουν απεγνωσμένα μια ρεβάνς για μια μάχη που δεν θέλουν να κερδίσουν (το φασιστοεθνίκι ο Σατρ δεν είχε πει ότι αγωνιζόταν μια ζωή για ένα καθεστώς που δεν θα μπορούσε να ζήσει σε αυτό ούτε μια μέρα και μάλιστα σε ανύποπτο χρόνο;)
Α,ναι οι ναζι...μπλεξιμο πουτσας με βουρτσας,αλλο ενα αγαπημενο λιγδοκολπο.Σαν κάτι ναζί που λένε: Ε, ρε και να χαμε νικήσει στο Στάλινγκραντ/ Κουρσκ/ Νορμανδία/ Αρδέννες- άλλο αν είχαν καλύτερες πιθανότητες από τους ζαχαριαδικούς...