Τα περί δεξιού dna προφανώς είναι αποκυήματα της φαντασίας μου...
Όπως επίσης και το ότι το εγγόνι πρέπει να ταυτίζεται πολιτικά με τον παππού του...
Για ινστούχτορες θυμαμαι ότι μίλησα αλλά αυτό που δεν θυμάμαι είναι να αποκαλώ τους γονείς σου έτσι...
Η προσφυγή στο επίμαχο ποστ θα λύσει κάθε απορία...
Εννοείται φυσικά ότι οποιαδήποτε ερμηνεία που μου αποδίδει κίνητρο να βρίσω γονείς άλλου μέλους είναι τουλάχιστον λανθασμένη...
Στην τελική, άλλοι γυροφέρνουν τις μάνες άλλων εδω μέσα....
Ένα- ένα λοιπόν:
Πουθενά δεν είπα οτι το εγγόνι πρέπει να ταυτίζεται πολιτικά με τον παππού του. Θεωρώ όμως στοιχειωδώς έντιμο να μην "αδειάζει" κανείς τον "καλό άνθρωπο" -κατά τα άλλα- παππού του, αποκαλώντας τον εμμέσως "εγκληματία" εφόσον ήταν κομμουνιστής και πήγε εξορία στη Μακρόνησο. Στο κάτω- κάτω, ο εν λόγω παππούς επέδειξε γενναιότητα και δεν υπέγραψε δήλωση μετανοίας εκεί που τον έστειλαν οι τωρινοί σου ομοϊδεάτες. Μην πας να του το φας κι αυτό, σεβάσου τον.
Όσο για τον ρουφιανο-τράνυ, μου φέρθηκε πρόστυχα, ως συνήθως, και ανάλογα τον αντιμετώπισα. Φυσικά έβαλε τα μεγάλα μέσα και με πρασινίσανε (μόνο εμένα, λες και αυτός δεν υπαινίχτηκε τίποτα για τη μητέρα μου, αν ψάξεις θα τα βρεις), αλλά στο κάτω- είναι καλό να ξεχωρίζουν οι ρουφιάνοι. Τίποτε αλλο επ αυτού.