tramountana
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.725
- Πόντοι
- 1.306
ρε φιλε τι ασχολησε? το ατομο ειναι τελειως psycho
κοίταξε είμαι της λογικής αμα δείς κάποιον μισότρελλο πρέπει να τον τρελλάνεις τελείως...
κοίταξε είμαι της λογικής αμα δείς κάποιον μισότρελλο πρέπει να τον τρελλάνεις τελείως...
μα ο ανθρωπος ειναι θεοτρελος. τι νομιζεις οτι αυτα που γραφει τα πιστευει?
εεε τότε χρειάζεται λίγο σπρώξιμο ακόμη.. για να μπείστο χρονοντούλαπο της ιστορίας.. συγνώμη στο Δαφνί...
Eσύ δηλαδή πώς γεννήθηκες Ελληνάς αν όχι κατά τύχη;;;(φαίνεται ότι κατά τυχη γεννήθηκες Ελληνας σύμφωνα με τα λεγόμενα του Πορνόπαπου)...
Eσύ δηλαδή πώς γεννήθηκες Ελληνάς αν όχι κατά τύχη;;;
Eσύ δηλαδή πώς γεννήθηκες Ελληνάς αν όχι κατά τύχη;;;
Τόση απελπισία πια που κ αντρικό κώλο τον βολεύεις;;;παπαζολη κοψε τις μαλακιες μη σε
Τα γουβαδακια σου και σ' αλλη παραλια χαζοβιολη. Περιμενε να γινεις παλιοσειρα, και μετα να αρχισε να πετας τα χαζοαστεια σου.Τόση απελπισία πια που κ αντρικό κώλο τον βολεύεις;;;
Υ.Γ.Chevalier Fidèle k Lefteris38 σταματήστε το !!!
Aπαπαπα αγρίεψε ετούτος!!!Τα γουβαδακια σου και σ' αλλη παραλια χαζοβιολη. Περιμενε να γινεις παλιοσειρα, και μετα να αρχισε να πετας τα χαζοαστεια σου.
Τα γουβαδακια σου και σ' αλλη παραλια χαζοβιολη. Περιμενε να γινεις παλιοσειρα, και μετα να αρχισε να πετας τα χαζοαστεια σου.
Τόση απελπισία πια που κ αντρικό κώλο τον βολεύεις;;;
Υ.Γ.Chevalier Fidèle k Lefteris38 σταματήστε το !!!
δεν κανω διακρισεις εγω φιλαρακι. τρυπα να ΄ναι κι οτι να ΄ναι
βρίσκεις τελικά τρύπες;
ναι βρισκω.
εσενα παντως δε σε γιατι εισαι γερος
Αρχιδάκι,
ο ίσιος μπορεί να πέρασε καιρός αλλά στο τέλος ζήτησε συγγνώμη, διότι, όπως παραδέχτηκαν όλοι, είχε κάνει μαλακία.
Και προς τιμήν του.
Εσύ τώρα τι νομίζεις οτι κάνεις, προσπαθώντας να με προσβάλλεις;
Μου είναι πολύ εύκολο, ξέρεις, να "σχολιάσω" τον τρόπο που μεγάλωσες εσύ, μέσα στις μπάρες της Θράκης.
Αν θες να (ξανα)γίνουμε πουτάνα, no problem λοιπόν.
Μια αδυναμία αντίληψης την έχεις...
Κανείς δεν παραδέχτηκε τίποτα, το επίμαχο ποστ είναι εξαφανισμένο και η συγνώμη που παρουσιάζεις ως θρίαμβο της επιμονής δια των απειλών σου ήταν η διευκρίνιση του αυτονόητου, ότι ακόμη και αν εσύ εξέλαβες ως ειρωνεία (πράγμα τελείως διαφορετικό από τη βρισιά) αυτό που έγραψα, εγώ δεν του έδωσα ποτέ τέτοια διάσταση γιατί εγώ γονείς δεν βρίζω όσο μαλάκα και αν θεωρώ το παιδί τους...
Εσύ μπορείς να πεις το ίδιο;
Σε πονάει που ζήτησες συγγνώμη, το καταλαβαίνω.
Είναι και το ρημάδι το γόητρο, μην μας πούνε και τίποτα οι λοιποί της υπόγας.
Αλλά scripta manent.
Εσύ μπορεί να θες να υποβιβάσεις τη συγγνώμη σου, αλλά αυτό δεν σημαίνει και οτι δεν υπήρξε.
Γι αυτό κάνε μου τη χάρη, τράβα παραπέρα.
Δε γουστάρω να ξαναβριστούμε.
θα μου θυμήσεις τώρα ποια εποχή σε είχαμε σπίτι προστατευομενο γιουσουφάκι και η μάνα μου σου ενστάλαξε μίσος?