voltaire45
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Δεκ 2005
- Κριτικές
- 1
- Like
- 1.906
- Πόντοι
- 366
δεν ξέρω, ο μονόκερος (τάρανδος, πώς τονε λέει ο ππ) σήμερα άλλαξε σελίδα
Κράτα και καμία πισινή.....
δεν ξέρω, ο μονόκερος (τάρανδος, πώς τονε λέει ο ππ) σήμερα άλλαξε σελίδα
Ανάθεμά με κι αν κατάλαβα.
Α ευτυχως, δεν ειμαι μονο εγω.
Κράτα και καμία πισινή.....
Όχι. Θεωρούνται κορεάτες πολίτες, αιχμάλωτοι. Μη ξεχνάς ότι τόσο οι δύο Κίνες ( Λ.Δ. Κίνας και Ταιβάν ) όσο και οι δύο Κορέες δεν αναγνωρίζουν η μία την άλλη και θεωρούν πως υπάρχει μία ενιαία Κίνα/Κορέα.
Ρε άσε τις κουλτούρες και τις μαλακίες.
Ποιος είπε τη φράση για τους "ινστρούχτορες" γονείς μου (που ο ένας εκ των δύο έχει πεθάνει) "οι οποίοι "μου ενστάλαξαν μίσος";
ΜΗΠΩΣ ΘΥΜΑΣΑΙ;
o πατερας Σταλιν και η μητερα Ρωσιαδηλαδή το μίσος ποιός στο έχει ενσταλάξει? εκτός αν δεν σε μεγαλώσανε οι γονείς σου
o πατερας Σταλιν και η μητερα Ρωσια
Φυσικά και δεν είναι το ίδιο. Όμως για να τολμήσει η Ταιβάν να ανακηρύξει ανεξαρτησία... χμμ...Αλλο το ενα κι αλλο το αλλο. Η Ταιβαν και η μανα Κινα, εχουν εμπορικες σχεσεις, και τωρα κανα χρονο και απευθειας αεροπορικη(ες) συνδεση(σεις).
Η Β. Ν. Κορεα εκτος απο τα προσφατα επεισοδια ειναι να βγαλουνε τα ματια τους.
Εγω πιστευω οτι καποια στιγμη θα πεσει το καθεστως της Β. και θα γινουν μια χωρα.
Η Κινα και το Βιετναμ εχουν κομμουνισμο, γνωριζουν ομςως μεγαλη αναπτηξη οι οικονομιες τους, και ο μεσος πολιτης περναει σχετικα καλά, και παει οπου θελει.
Στη Β.Κ. γαμησε τα. Ο μεσος πολιτης δεν εχει ουτε καν ψυγειο στο σπιτι του. και παλι γμτ ........
δηλαδή το μίσος ποιός στο έχει ενσταλάξει? εκτός αν δεν σε μεγαλώσανε οι γονείς σου
Αρχιδάκι,
ο ίσιος μπορεί να πέρασε καιρός αλλά στο τέλος ζήτησε συγγνώμη.
Εσύ τώρα τι νομίζεις οτι κάνεις, προσπαθώντας να με προσβάλλεις;
Μου είναι πολύ εύκολο, ξέρεις, να "σχολιάσω" τον τρόπο που μεγάλωσες εσύ, μέσα στις μπάρες της Θράκης.
Αν θες να (ξανα)γίνουμε πουτάνα, no problem λοιπόν.
εγώ ρωτάω.. και δεν προσβάλλω.. το μίσος ποιός στο ενστάλλαξε?
Η μαμά σου.
Όπως βλέπεις, ούτε εγώ προσβάλλω.
Φυσικά και δεν είναι το ίδιο. Όμως για να τολμήσει η Ταιβάν να ανακηρύξει ανεξαρτησία... χμμ...
Εδω σε πιανω ....αδιαβαστο.Τι παει να πει "ανακηρύξει ανεξαρτησία";
Μα ειναι ανεξαρτητο κρατος η Ταιβαν. Τις της λειπει και δεν ειναι "ανεξαρτητο κρατος"?
Σημαια δικη της εχει, νομισμα δικο της εχει, στρατο δικο της εχει, διπλωματικη εκπροσώπηση εχει σχεδον σε ολο τον κοσμο, Το οτι δεν την εχει αναγνωρισει η Κινα δεν λεει τπτ. Αυτο δεν της στερει την ανεξαρτησία.
Παντως οι κατοικοι λενε ειμαι Κινεζος. Ποτε δεν θα ακουσεις να λενε "ειμαι Ταιβανεζος".
Το γιατι τοσα χρονια η Κινα δεν εκανε κανενα ντου, το γιατι δεν θα το μαθουμε ποτε....
εγώ ρωτάω.. και δεν προσβάλλω.. το μίσος ποιός στο ενστάλλαξε?
γιατί από τα μέχρι στιγμής λεγόμενα σου τρέφεις απέραντο μίσος για όσους δεν εστερνίζονται τις ιδέες σου και τα πιστεύω σου όπως επίσης και κατά της πατρίδος σου (φαίνεται ότι κατά τυχη γεννήθηκες Ελληνας σύμφωνα με τα λεγόμενα του Πορνόπαπου)...
γιατί βρε ανεγκέφαλε τράνυ, εσύ κι ο καθένας κατα τύχη δε γεννηθήκαμε έλληνες;;;
έτσι είναι αν έτσι νομίζεις .. να μιλάς για τον εαυτό σου όμως...
έτσι είναι αν έτσι νομίζεις .. να μιλάς για τον εαυτό σου όμως...