Επισκέπτης
Sorry man αλλά έρωτα το λένε....Νταβατζιλικια στο μπου...
Ο εκτορούλης λιώνει με κάθε ποστ του ίσιου!!!
Sorry man αλλά έρωτα το λένε....Νταβατζιλικια στο μπου...
Δεν αμφέβαλλα πως θα χαμογελούσες όταν κάποιος θα έβριζε τους γονείς σου.
Το ήθος ξεχειλίζει απο τα μπατζάκια σου άλλωστε. Σε όλα.
Και τα παντελόνια είναι φανερό οτι τα φοράς μόνο για να μην κρυώνουν τα μπούτια σου.
Μου κάνει όμως εντύπωση που μιλάς με σιγουριά για πράγματα που έγιναν στο σάιτ όταν εσύ δεν ήσουν καν μέλος του, ανάρχιδο σκουλίκι.
Ούτε τη ροχάλα μου δεν χαραμίζω για σένα.
Τι σε κόφτει;
Φλωράαααακοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο!!!οου με πληγωσες βαρια :'(. σε εξουσιοδοτω να γραψεις εσυ καμια μαγκια στον αρκανη π.χ. που ελεγε διαφορα, εγω και μονο που σκεφτομαι φοβαμαι.
οου με πληγωσες βαρια :'(. σε εξουσιοδοτω να γραψεις εσυ καμια μαγκια στον αρκανη π.χ. που ελεγε διαφορα, εγω και μονο που σκεφτομαι φοβαμαι. βοηθησε με μαγκιτη.
ρε ουστ στο διαααααααααααααολο ραμολιμεντο κοθωνι. μηδενικο.
τι παναπεί "τι κόφτει" κάποιον?
με τον άλλον τον πόσοτόσο φώναζες όοοοοοοοοοοχι, να τα πείτε δημόοοοοσια
δημόσια λοιπόν τα είπες και στον ίσιο, και έχει ο καθένας δικαίωμα να κρίνει αυτά που είπες
τα "τι σε κόφτει" είναι πουστιές, από τη στιγμή που ό,τι λέει ο καθένας εδώ διαβάζεται και κρίνεται
και ναι, ήταν τουλάχιστον για γέλια το ποστ ότι ξέρεις στοιχεία για τον ίσιο και μπορείς να τον βρεις να του σπάσεις τα δόντια
Εσύ τι πετάγεσαι μπούμπα, όταν είναι φανερό οτι έχεις χάσει τεύχη;
μη μου συγχιζεσαια, για να μην πω για το ότι "είπε μαλακία ο φέθρι"=ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΟΜΑΙ ΤΟΝ ΙΣΙΟ ΜΕ ΟΛΗ ΜΟΥ ΤΗΝ ΨΥΧΗ
θα πετάγομαι όσο γουστάρω, δημόσια τα λέτε, τον μπάτσο να τον κάνεις στις κατ'ιδίαν συζητήσεις σου
τεύχη-ξετεύχη ήταν για γέλια το ποστ, ο λόγος για τον οποίο έγινε δεν έχει καμία σημασία
και να σου πω την αλήθεια, ακόμα πιο πολύ για γέλια είναι το ότι το έκανες για να φοβηθεί ο ίσιος, χέστηκα αν μπορείς ή όχι να τον βρεις. άμα ήθελες θα τον έβρισκες, το να ποστάρεις ότι μπορείιιιιιιιιιιιιιιιιιιις να τον βρεις άαααααααααααμα θέλεις είναι για το νηπιαγωγείο
μη μου συγχιζεσαι
α, για να μην πω για το ότι "είπε μαλακία ο φέθρι"=ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΟΜΑΙ ΤΟΝ ΙΣΙΟ ΜΕ ΟΛΗ ΜΟΥ ΤΗΝ ΨΥΧΗ
Οκ, είπες ότι νόμιζες.
Άσε με ήσυχο τώρα.
Έλα ρε, δεν το καταλάβαμε!
Τέτοια καχυποψία πια,ούτε στην KGB να εργαζόσουνα!!!Τι έγινε ισιούλη;
Επιστρατεύσαμε και γυναικόπαιδα τώρα;
Παντελονάτος είσαι, πολύ.
VV
ε βέβαια, με τον ίσιο όλο μπούτια τρίβουμε εδώ μέσα, δεν είναι δυνατόν να πιστεύω απλώς ότι εσύ είπες μαλακία
Τι έγινε ισιούλη;
Επιστρατεύσαμε και γυναικόπαιδα τώρα;
Παντελονάτος είσαι, πολύ.