Νέα

Βόρειος Κορέα VS Νότιος Κορέα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα DARKSIDEOFTHEMOON
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 171K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Δεν αμφέβαλλα πως θα χαμογελούσες όταν κάποιος θα έβριζε τους γονείς σου.
Το ήθος ξεχειλίζει απο τα μπατζάκια σου άλλωστε. Σε όλα.
Και τα παντελόνια είναι φανερό οτι τα φοράς μόνο για να μην κρυώνουν τα μπούτια σου.
Μου κάνει όμως εντύπωση που μιλάς με σιγουριά για πράγματα που έγιναν στο σάιτ όταν εσύ δεν ήσουν καν μέλος του, ανάρχιδο σκουλίκι.
Ούτε τη ροχάλα μου δεν χαραμίζω για σένα.

οου με πληγωσες βαρια  :'(. σε εξουσιοδοτω να γραψεις εσυ καμια μαγκια στον αρκανη π.χ. που ελεγε διαφορα, εγω και μονο που σκεφτομαι φοβαμαι. βοηθησε με μαγκιτη.

ρε ουστ στο διαααααααααααααολο ραμολιμεντο κοθωνι. μηδενικο.

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166

τι παναπεί "τι κόφτει" κάποιον?
με τον άλλον τον πόσοτόσο φώναζες όοοοοοοοοοοχι, να τα πείτε δημόοοοοσια
δημόσια λοιπόν τα είπες και στον ίσιο, και έχει ο καθένας δικαίωμα να κρίνει αυτά που είπες
τα "τι σε κόφτει" είναι πουστιές, από τη στιγμή που ό,τι λέει ο καθένας εδώ διαβάζεται και κρίνεται

και ναι, ήταν τουλάχιστον για γέλια το ποστ ότι ξέρεις στοιχεία για τον ίσιο και μπορείς να τον βρεις να του σπάσεις τα δόντια  :2funny: :2funny:

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
οου με πληγωσες βαρια  :'(. σε εξουσιοδοτω να γραψεις εσυ καμια μαγκια στον αρκανη π.χ. που ελεγε διαφορα, εγω και μονο που σκεφτομαι φοβαμαι. βοηθησε με μαγκιτη.

ρε ουστ στο διαααααααααααααολο ραμολιμεντο κοθωνι. μηδενικο.

Ρε άντε γαμήσου πουστράκι.

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
τι παναπεί "τι κόφτει" κάποιον?
με τον άλλον τον πόσοτόσο φώναζες όοοοοοοοοοοχι, να τα πείτε δημόοοοοσια
δημόσια λοιπόν τα είπες και στον ίσιο, και έχει ο καθένας δικαίωμα να κρίνει αυτά που είπες
τα "τι σε κόφτει" είναι πουστιές, από τη στιγμή που ό,τι λέει ο καθένας εδώ διαβάζεται και κρίνεται

και ναι, ήταν τουλάχιστον για γέλια το ποστ ότι ξέρεις στοιχεία για τον ίσιο και μπορείς να τον βρεις να του σπάσεις τα δόντια  :2funny: :2funny:

Εσύ τι πετάγεσαι μπούμπα, όταν είναι φανερό οτι έχεις χάσει τεύχη;
Τι έγινε, κήρυξε πανστρατιά ο ίσιος;

(Που υπενθυμίζω πως ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΖΗΤΗΣΕ ΣΥΓΓΝΩΜΗ, όπως έλεγε ο Φυλήςηχος).

Υ.Γ. Μπορείς να αμφιβάλλεις όσο θες πως μπορώ να εντοπίσω -αν θέλω- τον ίσιο. Δικαίωμά σου, όπως και δικό μου δικαίωμα να νομίζω ότι θέλω.
Τον ίδιο τον ίσιο πάντως δεν τον βλέπω και τόοοοοοσο άνετο πια. 

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
Εσύ τι πετάγεσαι μπούμπα, όταν είναι φανερό οτι έχεις χάσει τεύχη;

θα πετάγομαι όσο γουστάρω, δημόσια τα λέτε, τον μπάτσο να τον κάνεις στις κατ'ιδίαν συζητήσεις σου

τεύχη-ξετεύχη ήταν για γέλια το ποστ, ο λόγος για τον οποίο έγινε δεν έχει καμία σημασία  :2funny:
και να σου πω την αλήθεια, ακόμα πιο πολύ για γέλια είναι το ότι το έκανες για να φοβηθεί ο ίσιος, χέστηκα αν μπορείς ή όχι να τον βρεις. άμα ήθελες θα τον έβρισκες, το να ποστάρεις ότι μπορείιιιιιιιιιιιιιιιιιιις να τον βρεις άαααααααααααμα θέλεις είναι για το νηπιαγωγείο  :2funny:

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
α, για να μην πω για το ότι "είπε μαλακία ο φέθρι"=ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΟΜΑΙ ΤΟΝ ΙΣΙΟ ΜΕ ΟΛΗ ΜΟΥ ΤΗΝ ΨΥΧΗ
:2funny:

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
θα πετάγομαι όσο γουστάρω, δημόσια τα λέτε, τον μπάτσο να τον κάνεις στις κατ'ιδίαν συζητήσεις σου

τεύχη-ξετεύχη ήταν για γέλια το ποστ, ο λόγος για τον οποίο έγινε δεν έχει καμία σημασία  :2funny:
και να σου πω την αλήθεια, ακόμα πιο πολύ για γέλια είναι το ότι το έκανες για να φοβηθεί ο ίσιος, χέστηκα αν μπορείς ή όχι να τον βρεις. άμα ήθελες θα τον έβρισκες, το να ποστάρεις ότι μπορείιιιιιιιιιιιιιιιιιιις να τον βρεις άαααααααααααμα θέλεις είναι για το νηπιαγωγείο  :2funny:

Οκ, είπες ότι νόμιζες.
Άσε με ήσυχο τώρα.

Επισκέπτης
Χερ ίσιε αν έρθω κ γω μάρτυρας υπεράσπισης σου κερνάς καφέ κ κανένα ct στην υπόγα;;; :2funny:

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Τι έγινε ισιούλη;
Επιστρατεύσαμε και γυναικόπαιδα τώρα;
Παντελονάτος είσαι, πολύ.     :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
40
Πόντοι
366
ρε προς τι το μισος και ο αληλοσπαραγμος;καμια καλη ταινια θα δουμε;ολο μαλακιες βγαινουν τελευταια.

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
VV :rolleyes:

ε βέβαια, με τον ίσιο όλο μπούτια τρίβουμε εδώ μέσα, δεν είναι δυνατόν να πιστεύω απλώς ότι εσύ είπες μαλακία  :2funny:

Βρε αλλαξοκωλιαστείτε κι όλας αν θέλετε με τον ίσιο, είναι όμως ανάγκη να κολλάμε στα σάλια σας;     :think:

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
Τι έγινε ισιούλη;
Επιστρατεύσαμε και γυναικόπαιδα τώρα;
Παντελονάτος είσαι, πολύ.     :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

α, η γνώμη κάποιου μετριέται από το φύλο του? (προσπερνάω το ότι υπερασπίζομαι τον ίσιο  :2funny: )
τι έγινε? επειδή έχω μουνί ακυρώνεται όταν λέω ότι κάποιος έκανε μαλακία?
αν υποστήριζα τον ππ δε θα ήμουν "γυναικόπαιδο" αλλά απελευθερωμένη γυναίκα με το θάρρος της γνώμης της?  :rolleyes:

ωρε να χαρώ εγώ προοδευτικούρα

μπάι δε χουέι, το ίδιο ακριβώς ποστ είχε πει για μένα ο τζέιμς όταν του έλεγα για κάτι που είχε πει ο ππ ("κρύβεσαι πίσω απ'τα φουστάνια της μπουμπ")
κάνε τις αναγωγές σου, με τι άτομα συμπλέεις, που έλεγε και η άλλη σου αγάπη  :rolleyes:

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Η ερώτηση προς τον ίσιο ακόμα περιμένει απάντηση:

Η αναφορά στους "ινστρούχτορες" γονείς μου, οι οποίοι "μου ενστάλαξαν μίσος" ΕΓΙΝΕ Η ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ;

Δεν είδα καμμιά απαντησούλα.
Είδα μόνον -αρσενικούς (λέμε τώρα) και θηλυκούς- μάρτυρες υπεράσπισης.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom