Νέα

Βόρειος Κορέα VS Νότιος Κορέα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα DARKSIDEOFTHEMOON
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 171K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Όχι, θα ακούω να χλευάζουν τους γονείς μου και θα το αφήσω να περάσει έτσι.
Εσύ βέβαια δεν θα έκανες τίποτα, ανάρχιδε.

τι συγκρινεις ρε πανηλιθιε γυναικωτε? εχω ακουσει τα χειροτερα και ισα να χαμογελασω μου βγαινει. να κλεινω ραντεβου που δε σκοπευω να παω απλα για να κανω τον ξυπνιο στο νετ? η μηπως να σηκωθω τρεχω να συναντησω τον καθε μαλακα που 99% θα με πιαναν τα γελια μολις εβλεπα τα μουτρα του χαζου?
ΜΙΑ φορα που συγχιστηκα και ημουν ετοιμος, μετα πιο πολυ μουτζωνα εμενα που παραλιγο να ασχοληθω παρα με τον κωλοτουμπα μαλακα.

εσυ εισαι κορυφαια κατηγορια ΜΑΛΑΚΑ. βρηκες τον ισιο που ΜΟΝΟ σφαζει με το μπαμπακι και καμωνεσαι εκ του ασφαλους, αντε καλα.
Αλλα να χρησιμοποιεις οτιδηποτε αφελως εχει αναφερει απο προσωπικα στοιχεια απλα και μονο για να τον ενοχλησεις ψυχολογικκα, ΕΙΣΑΙ ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΦΛΕΜΜΑΤΑ ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ. ΕΙΔΙΚΑ ΟΤΑΝ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΕΜΑΘΕΣ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΗΤΑΝ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ Η ΣΧΕΣΗ ΜΕΤΑΞΥ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΛΑΙΓΟΣΟΥΝ ΣΑ ΠΟΥΤΑΝΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΣΟΥ.

ΚΟΥΝΑΒΙ.  

Επισκέπτης
Αλλα να χρησιμοποιεις οτιδηποτε αφελως εχει αναφερει απο προσωπικα στοιχεια
Μαλακιες μπορει να λεει ο ισιος,λογω των(λεμε τωρα...)"ελεγχομενων"κολληματων του,αφελως δεν μιλαει ΠΟΤΕ.
Ακομη και οταν αναφερεται στα προσωπικα του.

Επισκέπτης
αφελως δεν μιλαει ΠΟΤΕ.
Ελά ρε συ τώρα ντάξει,ο κάθε δεξιός δεν έχει ένα διάολο μέσα του(μία σχετική λίγδα ναι)...

Τα όσα προσωπικά του είπε λες να ήτανε ακρομεσοδεξιό σχέδιο;;; :cheesy:

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Μαλακιες μπορει να λεει ο ισιος,λογω των(λεμε τωρα...)"ελεγχομενων"κολληματων του,αφελως δεν μιλαει ΠΟΤΕ.

ασε τις μαλακιες.

Επισκέπτης
Αλλα να χρησιμοποιεις οτιδηποτε αφελως εχει αναφερει απο προσωπικα στοιχεια απλα και μονο για να τον ενοχλησεις ψυχολογικκα, ΕΙΣΑΙ ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΦΛΕΜΜΑΤΑ ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ. ΕΙΔΙΚΑ ΟΤΑΝ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΕΜΑΘΕΣ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΗΤΑΝ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ Η ΣΧΕΣΗ ΜΕΤΑΞΥ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΛΑΙΓΟΣΟΥΝ ΣΑ ΠΟΥΤΑΝΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΣΟΥ.

ΚΟΥΝΑΒΙ.  
Παλίο κουφάλα-κατίνα εσένα τίποτα δεν σου ξεφεύγει από το site ρεεε;;; :2funny:

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Δεν λεω ΚΑΜΜΙΑ μαλακια.
Κοτζαμ νομικη εχει βγαλει,οχι και να χαρακτηριζεται αφελης στον γραπτο λογο του...Παει πολυ.

Δεν ανεφερε ΚΑΤΑ ΛΑΘΟΣ τον μακρονησιωτη παπου του.

ωχου ρε πουστηηηηηηηηηηηηηη για το μικρο του ονομα λεω, τη δουλεια του και αυτα. μη με γκαστρωνεις.

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Δεν λεω ΚΑΜΜΙΑ μαλακια.
Κοτζαμ νομικη εχει βγαλει,οχι και να χαρακτηριζεται αφελης στον γραπτο λογο του...Παει πολυ.

Δεν ανεφερε ΚΑΤΑ ΛΑΘΟΣ τον μακρονησιωτη παπου του.

Για ρίξε και το κίνητρο...

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
ωχου ρε πουστηηηηηηηηηηηηηη για το μικρο του ονομα λεω, τη δουλεια του και αυτα. μη με γκαστρωνεις.

Ορθόν...
Στην τελική παίρνεις ως δεδομένο ότι ο άλλος που του τα λες δεν είναι ψυχοπαθής stalker..
Βεβαια γίνονται και λανθασμένες εκτιμήσεις.

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Οποιος τσεκαρει τον διαλογο,αντιλαμβανεται και το κινητρο.Και την στοχευση.

Κανενα σχολιο δεν ειναι ΞΕΚΟΜΜΕΝΟ απο τα υπολοιπα.

Και περαν τουτου ουδεν.

'Ενας άνθρωπος που βλέπει τον 007 στον περιπτερά του δεν θα μπορούσε να σκεφτεί κάτι διαφορετικό...

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
τι συγκρινεις ρε πανηλιθιε γυναικωτε? εχω ακουσει τα χειροτερα και ισα να χαμογελασω μου βγαινει. να κλεινω ραντεβου που δε σκοπευω να παω απλα για να κανω τον ξυπνιο στο νετ? η μηπως να σηκωθω τρεχω να συναντησω τον καθε μαλακα που 99% θα με πιαναν τα γελια μολις εβλεπα τα μουτρα του χαζου?
ΜΙΑ φορα που συγχιστηκα και ημουν ετοιμος, μετα πιο πολυ μουτζωνα εμενα που παραλιγο να ασχοληθω παρα με τον κωλοτουμπα μαλακα.

εσυ εισαι κορυφαια κατηγορια ΜΑΛΑΚΑ. βρηκες τον ισιο που ΜΟΝΟ σφαζει με το μπαμπακι και καμωνεσαι εκ του ασφαλους, αντε καλα.

ΚΟΥΝΑΒΙ.  

Δεν αμφέβαλλα πως θα χαμογελούσες όταν κάποιος θα έβριζε τους γονείς σου.
Το ήθος ξεχειλίζει απο τα μπατζάκια σου άλλωστε. Σε όλα.
Και τα παντελόνια είναι φανερό οτι τα φοράς μόνο για να μην κρυώνουν τα μπούτια σου.
Μου κάνει όμως εντύπωση που μιλάς με σιγουριά για πράγματα που έγιναν στο σάιτ όταν εσύ δεν ήσουν καν μέλος του, ανάρχιδο σκουλίκι.
Ούτε τη ροχάλα μου δεν χαραμίζω για σένα.

Επισκέπτης
'Ενας άνθρωπος που βλέπει τον 007 στον περιπτερά του δεν θα μπορούσε να σκεφτεί κάτι διαφορετικό...
Οτι πεις...Εκει που καθοσουνα λες"δεν γραφω στο μπου οτι ο παπους μου ειχε κανει εξορια?"

Ετσι,στο ασχετο,στην καβλα της στιγμης...

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66

Τη δουλειά του την ξέρουμε όλοι, ενώ το έτος γεννήσεώς του υπάρχει στο νικ του.
Όσο για το μικρό του όνομα, δεν το έβγαλα στη σέντρα.
Γιατί μαλακίζεσαι λοιπόν;
Τι σε κόφτει;
Κι άλλος γκόμενος του ίσιου, εκτός απο τον Φυλήςηχο;

Επισκέπτης
Τελος απο μενα το ψυχογραφημα του με"ελεγχομενα"κολληματα ΔΑΠιτη-και(τυχαιο?δε νομιζω)φαν του Κωστοπουλου.

Ειναι βαρετο και στην τελικη στ'αρχιδια μου.

Επισκέπτης
Υάκινθο ρε γμτ τον λένε τον ίσιο κ μπορεί να εντοπιστεί από το μικρό του όνομα + ημερομηνία γέννησης κ επάγγελμα!!! :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom