Νέα

Βόρειος Κορέα VS Νότιος Κορέα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα DARKSIDEOFTHEMOON
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 171K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Ή μάλλον ας κάνει αυτός τη δική του for starters...  :grin:

Θα σου πρότεινα να χαρίσεις το παρακάτω ποίημα του Ρίτσου στον γκόμενό σου τον ίσιο.
Εσχάτως ακούει και Θεοδωράκη, όπως μας είπε, οπότε αυτό το απόσπασμα του Επιταφίου θα τον κολακέψει μάλλον και θα σε αγαπήσει περισσότερο:

Ήσουν καλός κι ήσουν γλυκός
κι είχες τις χάρες όλες
όλα τα χάδια του αγεριού
του κήπου όλες τις βιόλες

Το πόδι ελαφροπάτητο
σαν τρυφερούλι ελάφι
πάταγε το κατώφλι μας
κι έλαμπε σαν χρυσάφι

Νιότη απ' τη νιότη σου έπαιρνα
κι ακόμα αχνογελούσα
τα γερατειά δεν τρόμαζα
το θάνατο αψηφούσα

Και τώρα που θα κρατηθώ
που θα σταθώ που θα 'μπω
που απόμεινα ξερό δεντρί
σε χιονισμένο κάμπο

Επισκέπτης
Βρε παπάρα,
ΤΙ ραντεβού είναι αυτό που δίνεις;
Όταν έρθω στο αστυνομικό τμημα, ΤΙ ΘΑ ΠΩ στον αξιωματικό υπηρεσίας;
Οτι επίκειται η κωλοβυθομέτρηση ενός μαλάκα απο το νετ που δεν ξέρω τη φάτσα του αλλά ξέρω μόνον την κωλοτρυπίδα του;
Έχεις πέντε λεπτά καιρό να απαντήσεις ΠΩΣ ΘΑ ΣΕ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΩ.
θα στεκομαι απεναντι απο την εισοδο βρε καραγκιοζη! δεν εχεις δωσει ραντεβου ποτε στη ζωη σου? αντε κα κραταω και ενα καλαμακι για να εισαι πιο σιγουρος! κοτα!

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
αφού για τον ισιούλη όλα τα σφυροδρέπανα ίδια είναι κιόλα τα κόκκινα ομοίως....

αν δει ένα "Κ" (νομίζει ότι) καταλαβαίνει και τα υπόλοιπα...

ξερόλας με δεκσό διασταύρωση....

Πες μας τη διαδρομή σου, ω, ιστορικό στέλεχος της αριστεράς;
Από πόσες ομαδούλες πέρασες και πώς βίωσες το σύγχρονο δράμα της παράταξής σου μέχρι που βρήκες φιλόξενο λιμάνι σε φιλοσκοπιανές μκο;

Επισκέπτης
θα στεκομαι απεναντι απο την εισοδο βρε καραγκιοζη! δεν εχεις δωσει ραντεβου ποτε στη ζωη σου? αντε κα κραταω και ενα καλαμακι για να εισαι πιο σιγουρος! κοτα!
εσυ για πες μας πως θα σε αναγνωρισω εγω?

Επισκέπτης
Τέλος χρόνου, μωρό μου.
Δεν θα νυχτώσω μαζί σου.

σου ξεφυγε μια απαντηση....

τυχαιο? δε νομιζω!

κοτα! χεστη! δειλε! γελοιε!αμπαλε! αρκετα ασχοληθηκα μαζι σου! απο δω το φερες απο κει το πηγες τελικα το απεφυγες! αποφευγοντας ταυτοχρονα να ζητησεις και συγνωμη! αδερφη του ελεους! ουστ απο δω σιχαμα!

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
σου ξεφυγε μια απαντηση....

τυχαιο? δε νομιζω!

κοτα! χεστη! δειλε! γελοιε!αμπαλε! αρκετα ασχοληθηκα μαζι σου! απο δω το φερες απο κει το πηγες τελικα το απεφυγες! αποφευγοντας ταυτοχρονα να ζητησεις και συγνωμη! αδερφη του ελεους! ουστ απο δω σιχαμα!

Έχεις ωραία σούφρα πάντως....

Συνημμένα

• 004.jpg
    004.jpg
    46,4 KB · Εμφανίσεις: 22

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Τέλος χρόνου, μωρό μου.
Δεν θα νυχτώσω μαζί σου.

Κι όσο για αυτό που πόσταρες πριν που αναρωτιωσουν το πόσα άτομα με το όνομα που σου έχει ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΕΙ στο τσατ παλαιότερα, όταν μυξόκλαιγες να σε υπερασπιστεί, έχει ο ΔΣΑ με συγκεκριμένη χρονολογία γέννησης, ΔΕΝ ΠΕΡΝΑΝΕ ΑΥΤΑ!

Συνέχισε έτσι καραγκιοζάκο. Συνέχισε τα mind games και τις απειλες από το πληκτρολόγιο.

Συνέχισε να μας διασκεδάζεις που έλεγε και ο Ανεπιθύμητος...

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Κι όσο για αυτό που πόσταρες πριν που αναρωτιωσουν το πόσα άτομα με το όνομα που σου έχει ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΕΙ στο τσατ παλαιότερα, όταν μυξόκλαιγες να σε υπερασπιστεί, έχει ο ΔΣΑ με συγκεκριμένη χρονολογία γέννησης, ΔΕΝ ΠΕΡΝΑΝΕ ΑΥΤΑ!

Συνέχισε έτσι καραγκιοζάκο. Συνέχισε τα mind games και τις απειλες από το πληκτρολόγιο.

Ε όχι και διασκεδάζεις, κόψε κάτι.
Ανήσυχο σε βλέπω μάλλον!    :dancing: :dancing: :dancing: :dancing:

Επισκέπτης
Έχεις ωραία σούφρα πάντως....
:jerking: :jerking: :jerking:

τουλαχιστο η δικια μου ειναι αδεια! δεν ειναι γεματη αλλοδαπο κρεας οπως η δικια σου, κοτα!

Υ.Γ. καμια πιο εξυπνη δικαιολογια δεν βρηκες για να αποφυγεις τη συναντηση απο το πως θα αναγνωρισεις τον μοναδικο ανθρωπο που θα περιμενει ραντεβου απεναντι απο το αστ. τμημα? χαχαχαχα και κοτα και ηλιθιος και αδερφη του ελεους! 3 σε 1!

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166

Μιας και είπες για τον Ανεπιθύμητο, αναρωτιέμαι τί απειλές θα είχα ακούσει αν είχα πει για τους δικούς του όσα είχε πει ο αυτός, ο πλε, ο δωρητής και άλλοι όταν χωρίς να έχω πει ΤΙΠΟΤΑ ακούω τα εξ αμάξης...
Γαμώτο, πρέπει να δίνω εντύπωση μεγάλου φλώρου τελικά για να μου κάνουν μαγκιές μέσω ίντερνετ τύποι σαν το Φέθρυ...
(εννοείται ότι με έχει με το ένα χέρι καθότι παχύσαρκος, αγύμναστος κτλ κτλ)

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Μιας και είπες για τον Ανεπιθύμητο, αναρωτιέμαι τί απειλές θα είχα ακούσει αν είχα πει για τους δικούς του όσα είχε πει ο αυτός, ο πλε, ο δωρητής και άλλοι όταν χωρίς να έχω πει ΤΙΠΟΤΑ ακούω τα εξ αμάξης...

Δεν έχεις πει τίποτα ρε μουνί;
Ούτε να σε φτύσω, τσουτσέκι!

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166

Μωρή αχλάδω αφού και συγγνώμη να ζητήσει εσύ θα συνεχίσεις το τροπάρι σου. Θα σταματήσεις δηλαδή τις προσωπικές αναφορές και τις αναφορές σε ΝΕΚΡΟΥΣ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ; ΑΡΧΙΔΙΑ θα σταματήσεις.

Λέγε ΜΠΕΣΑ!

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Μωρή αχλάδω αφού και συγγνώμη να ζητήσει εσύ θα συνεχίσεις το τροπάρι σου. Θα σταματήσεις δηλαδή τις προσωπικές αναφορές και τις αναφορές σε ΝΕΚΡΟΥΣ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ; ΑΡΧΙΔΙΑ θα σταματήσεις.

Λέγε ΜΠΕΣΑ!

Θα ζητήσει συγγνώμη για κάτι που και πριν απο πέντε λεπτά επιμένει πως δεν έκανε ποτέ;
Τέλος πάντων, ας ζητήσει πρώτα συγγνώμη και βλέπουμε.
Δεν θα το ξαναπώ.

Επισκέπτης
γιατι δεν κλεινετε και με εκεινον ενα ραντεβου? ισα ισα που ο κ. str81977 σας εχει περιγραψει ακριβως και πως ειναι!

στο χωριο μου λενε "σκυλι που γαυγιζει δεν δαγκωνει".....εδω εμαθα πως "παπι που κρωζει ειναι ΓΤΠ καβαλα"...

καλη σας νυχτα

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166

Λέγε ΜΠΕΣΑ!

Το ζήτημα είναι τύπε ότι αν είχα πει κατα λάθος έστω κάτι για τους δικούς του, εννοείται ότι θα είχα ζητήσει συγνώμη καθότι δεν είναι στην κουλτούρα μου να βρίζω μάνες και πατέρες...
Ο καλαμάκιας έχει φάει τρελό κόλλημα, σα να ψαχνόταν για καυγά απο καιρό...
Κρίμα που δεν έδειχνε την ίδια αποφασιστικότητα όταν είχε γίνει το χαρτί που σκούπιζαν τα ιντερνετικά φλόκια τους ουκ ολίγοι εδώ μέσα...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom