Φυλήςυχος Πολίτης
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Μαρ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 166
Γιατί δεν τους ζητάς να κάνουν την αυτοκριτική τους σαν καλός ινστρούχτορας;
Ή μάλλον ας κάνει αυτός τη δική του for starters...
Γιατί δεν τους ζητάς να κάνουν την αυτοκριτική τους σαν καλός ινστρούχτορας;
Ή μάλλον ας κάνει αυτός τη δική του for starters...
θα στεκομαι απεναντι απο την εισοδο βρε καραγκιοζη! δεν εχεις δωσει ραντεβου ποτε στη ζωη σου? αντε κα κραταω και ενα καλαμακι για να εισαι πιο σιγουρος! κοτα!Βρε παπάρα,
ΤΙ ραντεβού είναι αυτό που δίνεις;
Όταν έρθω στο αστυνομικό τμημα, ΤΙ ΘΑ ΠΩ στον αξιωματικό υπηρεσίας;
Οτι επίκειται η κωλοβυθομέτρηση ενός μαλάκα απο το νετ που δεν ξέρω τη φάτσα του αλλά ξέρω μόνον την κωλοτρυπίδα του;
Έχεις πέντε λεπτά καιρό να απαντήσεις ΠΩΣ ΘΑ ΣΕ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΩ.
αφού για τον ισιούλη όλα τα σφυροδρέπανα ίδια είναι κιόλα τα κόκκινα ομοίως....
αν δει ένα "Κ" (νομίζει ότι) καταλαβαίνει και τα υπόλοιπα...
ξερόλας με δεκσό διασταύρωση....
εσυ για πες μας πως θα σε αναγνωρισω εγω?θα στεκομαι απεναντι απο την εισοδο βρε καραγκιοζη! δεν εχεις δωσει ραντεβου ποτε στη ζωη σου? αντε κα κραταω και ενα καλαμακι για να εισαι πιο σιγουρος! κοτα!
εσυ για πες μας πως θα σε αναγνωρισω εγω?
Τέλος χρόνου, μωρό μου.
Δεν θα νυχτώσω μαζί σου.
σου ξεφυγε μια απαντηση....
τυχαιο? δε νομιζω!
κοτα! χεστη! δειλε! γελοιε!αμπαλε! αρκετα ασχοληθηκα μαζι σου! απο δω το φερες απο κει το πηγες τελικα το απεφυγες! αποφευγοντας ταυτοχρονα να ζητησεις και συγνωμη! αδερφη του ελεους! ουστ απο δω σιχαμα!
Τέλος χρόνου, μωρό μου.
Δεν θα νυχτώσω μαζί σου.
Κι όσο για αυτό που πόσταρες πριν που αναρωτιωσουν το πόσα άτομα με το όνομα που σου έχει ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΕΙ στο τσατ παλαιότερα, όταν μυξόκλαιγες να σε υπερασπιστεί, έχει ο ΔΣΑ με συγκεκριμένη χρονολογία γέννησης, ΔΕΝ ΠΕΡΝΑΝΕ ΑΥΤΑ!
Συνέχισε έτσι καραγκιοζάκο. Συνέχισε τα mind games και τις απειλες από το πληκτρολόγιο.
Συνέχισε να μας διασκεδάζεις που έλεγε και ο Ανεπιθύμητος...
Έχεις ωραία σούφρα πάντως....
Τέλος χρόνου, μωρό μου.
Δεν θα νυχτωθώ άλλο μαζί σου.
Κι όσο για αυτό που πόσταρες πριν που αναρωτιωσουν το πόσα άτομα με το όνομα που σου έχει ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΕΙ στο τσατ παλαιότερα, όταν μυξόκλαιγες να σε υπερασπιστεί, έχει ο ΔΣΑ με συγκεκριμένη χρονολογία γέννησης, ΔΕΝ ΠΕΡΝΑΝΕ ΑΥΤΑ!
Συνέχισε έτσι καραγκιοζάκο. Συνέχισε τα mind games και τις απειλες από το πληκτρολόγιο.
Συνέχισε να μας διασκεδάζεις που έλεγε και ο Ανεπιθύμητος...
εννοείται ότι με έχει με το ένα χέρι καθότι παχύσαρκος, αγύμναστος κτλ κτλ
Μιας και είπες για τον Ανεπιθύμητο, αναρωτιέμαι τί απειλές θα είχα ακούσει αν είχα πει για τους δικούς του όσα είχε πει ο αυτός, ο πλε, ο δωρητής και άλλοι όταν χωρίς να έχω πει ΤΙΠΟΤΑ ακούω τα εξ αμάξης...
Δεν έχεις πει τίποτα ρε μουνί;
Ούτε να σε φτύσω, τσουτσέκι!
Μωρή αχλάδω αφού και συγγνώμη να ζητήσει εσύ θα συνεχίσεις το τροπάρι σου. Θα σταματήσεις δηλαδή τις προσωπικές αναφορές και τις αναφορές σε ΝΕΚΡΟΥΣ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ; ΑΡΧΙΔΙΑ θα σταματήσεις.
Λέγε ΜΠΕΣΑ!
Ρε σεις αυτή η λεξούλα είναι βρίσια,τί σημαίνει;;;ινστρούχτορας
γιατι δεν κλεινετε και με εκεινον ενα ραντεβου? ισα ισα που ο κ. str81977 σας εχει περιγραψει ακριβως και πως ειναι!Δεν έχεις πει τίποτα ρε μουνί;
Ούτε να σε φτύσω, τσουτσέκι!
Μωρή αχλάδω αφού και συγγνώμη να ζητήσει εσύ θα συνεχίσεις το τροπάρι σου. Θα σταματήσεις δηλαδή τις προσωπικές αναφορές και τις αναφορές σε ΝΕΚΡΟΥΣ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ; ΑΡΧΙΔΙΑ θα σταματήσεις.
Λέγε ΜΠΕΣΑ!